2015 Şubat Anneleri

Az kaldi asagiya atacam

Yapma lazim olur

Bebek çok önemli.ama sen de önemlisini.sen sağlıklı olamazsan bebeğine bakacak kimse olmaz.sağlığın için,bebegin için dikkat et bazı şeylere.herkesin kilo verme sekli değişik sen Nasil daha kolay kilo verebiliyorsan o yolu sec.ama boğazdan kismadan kilo vermemiz pek mümkün görünmüyor.

ben de aynısı var. ucu kırıldı gittik bayisinden aldık. orjinali gibi kaliteli değil kaç defa uc aldık. hep bozuluyor. mutfakta yemekten sonra hemen açabilecegim bir süpürge olsun bir de küçük almayayım diyorum.

Fakirin uzun saplisi var ayni zamanda el süpürgesi oluyor, kullanan var mi? Pratik mi?

Kesinlikle Philips al,o kadar marka kullandık onun kadar iyisi yok bence..

Normalde azıcık kessem tıkır tıkır verirdim ama artık veremiyorum . Ne yapalım sağlık olsun sabahları gevrek yemeye başladım

Çok isabetli yorumlar,bakalım nolcak?! Aslan burcu yorumunu merak ettim bak :)

bende ekledim ama eklediğim kişinin fotoğrafı yok
o sen değilmisin
Bulduk birbirimizi
Ee ama ben tüm Gulfem ranalara baktım sıfır takipci olanı ekledim sen yeni acmamissin hesabı o zaman :)))))
yok seninle konuştuktan hemen sonra indirip girdim..ama Face den girişyaptigim iiçin aninda fFace listesindeki birçok arkadaş eklemiş.. Bende sasirdim saniyede gelen isteklere :))..

Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
Bende tam süpürge ile uğraşıyordum.sessiz değil ama ufak ve iyi çekiyor. Hem bez torbası var hem kağıt. Beko bks1280

torbasız olunca toz eve dağılır diyorlar. çok baktım o modele de torbasızlıgından emin olamadım. nasıl temizleniyor peki

Yok eve dagilmiyor filtresi var sonuçta. Torba yerine haznesi var iste istediğin zaman bosaltabiliyorsun

Ben surat asarim o noldu diye sorar, kovalarim defol git basimdan derim, beni kirmaz gider! Lan ne gidion israr etsene ne oldu diye

Aynı benimki düz mantık yok diyorsak yok anlıyorlar cidden galiba imayı anlamıyorlar en azından benim eşim öyle

Evet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.

İniş kalkışlarda emzirmek iyiymiş hani biz sakız çiğniyoruz ya yutkunmaları kulaklarının acayip olmasını engelliyormuş

Hamileyken her h.sonu ist.a gidip geliyordum, alismistir heralde
Aynen bende cok gidiyodum he alismislardir bence de. Sen nerde yasiyosun ki normalde?

Anladim canim ev esyasi biraz sans işi. Insallah bulursun kafana gore.

Benim bordo renk rowenta sesi çok az 4 yıl önce 500 e almıştık maşallah tık demedi daha tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…