Az kaldi asagiya atacamBizim şirin baba masal anlatıp hareket ediyor.korkunç Bisey.
TMM canım :)Sıvı al tatlım sütle sıvı doğru orantılı.
Az kaldi asagiya atacam
TMM canım :)
ben de aynısı var. ucu kırıldı gittik bayisinden aldık. orjinali gibi kaliteli değil kaç defa uc aldık. hep bozuluyor. mutfakta yemekten sonra hemen açabilecegim bir süpürge olsun bir de küçük almayayım diyorum.Senin istedigin gibi hic bilmiyorum canim ama ben arnica bora kullaniyorum ve herkese tavsiye ettim cok memnunum. Sulu ama zaten en sagliklisi sulu olanmis. her temizlikte oyle guzel cekiyo ki tozu kiri suyun icinde gorunce icim rahatliyo. Tabii temizliyosun o sikintisi var.
torbasız olunca toz eve dağılır diyorlar. çok baktım o modele de torbasızlıgından emin olamadım. nasıl temizleniyor pekiBir yıl önce değiştirdik supurgeyi.philips marathon çok memnunum ben.toz torbasiz hem de.
Kesinlikle Philips al,o kadar marka kullandık onun kadar iyisi yok bence..ben de aynısı var. ucu kırıldı gittik bayisinden aldık. orjinali gibi kaliteli değil kaç defa uc aldık. hep bozuluyor. mutfakta yemekten sonra hemen açabilecegim bir süpürge olsun bir de küçük almayayım diyorum.
Normalde azıcık kessem tıkır tıkır verirdim ama artık veremiyorum . Ne yapalım sağlık olsun sabahları gevrek yemeye başladımYapma lazim olur
Bebek çok önemli.ama sen de önemlisini.sen sağlıklı olamazsan bebeğine bakacak kimse olmaz.sağlığın için,bebegin için dikkat et bazı şeylere.herkesin kilo verme sekli değişik sen Nasil daha kolay kilo verebiliyorsan o yolu sec.ama boğazdan kismadan kilo vermemiz pek mümkün görünmüyor.
Ben anneler gününde kaynanama almıştım,her şeyi güzel de kablolu olması kötü,şarjlı olsa daha iyi olurdu..Fakirin uzun saplisi var ayni zamanda el süpürgesi oluyor, kullanan var mi? Pratik mi?
Çok isabetli yorumlar,bakalım nolcak?! Aslan burcu yorumunu merak ettim bak :)Akrep burcu günlük ve haftalık yorumunu okudum bak şöyle yazıyor:
Günlük
Gökyüzü bugün olaylara karşı yenilikçi bir tarzda yaklaşarak çözüm odaklı girişimlerde bulunacağınıza işaret etmekte. Bu şekilde hissetmenizde sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın da payını da unutmamak gerekir. Mücadele ettiğiniz emek verdiğiniz konularda yaşanacak rahatlamalar iş hayatınızda daha doğru değerlendirmelerle isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirmenizi sağlayacak. Bugün aranızda problem olan aile bireyleri ile de sevgi ve barış günü olabilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir sevgide kutsal olduğuna göre.. Bu ahenkli enerjileri doğru kullanmakta sizlerin iradenize kalmış. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade edin sizin için ne kadar önemli olduğunu özel olduğunu ona hissettirin.
Haftalık
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver. Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur. Hz.Mevlana
İş hayatınızda ilahi adaletin gerçekleşeceği bir haftadasınız. Çevrenizde oynanan oyunlar ortaya çıkacak ve herkes ektiğini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka hiç bir şeyle ilgilenmeyin. Özel yaşamlarınızda uzun süredir eşle problemler yaşayan Akrepler yaşadığınız ve yaşattığınız her şeyi adil bir şekilde değerlendirip tamam yada devam kararı alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrepler 23 27 Nisan tarihleri arasında AŞK kalbinizde ki yerini sürpriz bir şekilde alabilir
Litchinin yorumu: Sonuç ya bizi sevdiklerini söyliycekler ya da tamam bu iş dicekler.
Bulduk birbirimizibende ekledim ama eklediğim kişinin fotoğrafı yok
o sen değilmisin
yok seninle konuştuktan hemen sonra indirip girdim..ama Face den girişyaptigim iiçin aninda fFace listesindeki birçok arkadaş eklemiş.. Bende sasirdim saniyede gelen isteklere :))..Ee ama ben tüm Gulfem ranalara baktım sıfır takipci olanı ekledim sen yeni acmamissin hesabı o zaman :)))))
Bende kestim gibi bugün bir ekmek yedimEşim Allahtan sonra tek dayanağım zaten ne kadar bunalsam da onunla mutlu bir an tüm kederimi alıyo
Kilo vermekten ümidimi kestim
Maşallah canım bol bol süt olsun inşallahBende kestim gibi bugün bir ekmek yedim
Normalde azıcık kessem tıkır tıkır verirdim ama artık veremiyorum . Ne yapalım sağlık olsun sabahları gevrek yemeye başladım
Bende tam süpürge ile uğraşıyordum.sessiz değil ama ufak ve iyi çekiyor. Hem bez torbası var hem kağıt. Beko bks1280Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
torbasız olunca toz eve dağılır diyorlar. çok baktım o modele de torbasızlıgından emin olamadım. nasıl temizleniyor peki
Ben surat asarim o noldu diye sorar, kovalarim defol git basimdan derim, beni kirmaz gider! Lan ne gidion israr etsene ne oldu diye
Evet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.
Aynen bende cok gidiyodum he alismislardir bence de. Sen nerde yasiyosun ki normalde?Hamileyken her h.sonu ist.a gidip geliyordum, alismistir heralde
Anladim canim ev esyasi biraz sans işi. Insallah bulursun kafana gore.ben de aynısı var. ucu kırıldı gittik bayisinden aldık. orjinali gibi kaliteli değil kaç defa uc aldık. hep bozuluyor. mutfakta yemekten sonra hemen açabilecegim bir süpürge olsun bir de küçük almayayım diyorum.
Benim bordo renk rowenta sesi çok az 4 yıl önce 500 e almıştık maşallah tık demedi daha tavsiye ederim canımben de aynısı var. ucu kırıldı gittik bayisinden aldık. orjinali gibi kaliteli değil kaç defa uc aldık. hep bozuluyor. mutfakta yemekten sonra hemen açabilecegim bir süpürge olsun bir de küçük almayayım diyorum.
Evet. Yarıyor kilo olarakMaşallah canım bol bol süt olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?