2015 Şubat Anneleri

evet çok eğlenceli olmuyo yemek yapmak sabah ama gün içinde kafam rahat oluyo bari :)

Bugün tekrar doktora gittim oğlum bronşiolit olmuş 3 saat arayla hava veriyoruz bir de antibiyotik var.nolur dua edin oğlum iyileşsin yoksa hastaneye yatıracak doktor

Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
ben Philips maraton kullanıyorum memnunum canım

Fakirin uzun saplisi var ayni zamanda el süpürgesi oluyor, kullanan var mi? Pratik mi?
Evet pratik güzelde çekiyor ama sürekli kullanım için uygun değil sanki. Öyle acele kırıntı falan çekmek için.
K.valideye hediye almıştık. Taşınırken öteki geline bırakmış taşınmış.

Bugün tekrar doktora gittim oğlum bronşiolit olmuş 3 saat arayla hava veriyoruz bir de antibiyotik var.nolur dua edin oğlum iyileşsin yoksa hastaneye yatıracak doktor

Off canım çok gmis olsun Allah şifa versin tez elden inş. Ufacık bebeğe ne kadar kötü kiyamam yaa

Hediyeyi niye başkasına veriyor

Allah yardım etsin.
İnşallah tez zamanda iyileşsin.
Sana da sabır diliyorum.
Çok üzüldüm, insan kıyamıyor hiç

Hediyeyi niye başkasına veriyor
Bilmem akıl akıl gel kafama takıl.
Sonra soğuyorsun bir şey almak istemiyorsun.
Hediye almayı çok severim ama önemsenmeyince sinir olurum.
Kuzenimin kızı var ona ne alsak bize gelecekse onu giydirir mesela.
Herkes için öyle. Çok değer verir.
Klasik başak burcu işte

Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir de hastaneye yatmak zorunda kalmazsiniz

ben teraziyim ben de öyleyim :))))

Ben de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.

Herkes yemeğe mi gitti ne yaptı kocam gelmedi beraber yiyelim diye bekliyorum ama karnım çok ac

Bizim alt komsu kapimiza gelnese iyidir. Cunku Begüm hanim sadece sac kurutma makinasi calisinca sakinlesiyo. iki saattir uyutmak icin ugrasiyorum. daha yemek yapamadim saat kac oldu. Anca utulerimi yaptim bugun o da bisey.

Disardan soyliycez yemegi mecbur. Of duzen muzen kalmadi vallahi en sinir oldugum sey. Basak burcuyum sanki he. Kiyisindan donmusum gerci terazi olmusum.

Tammmda bu konuyu soracaktım Tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…