neler denedim bir görsen bebek arabası puset anakucağı hiç birşey fayda etmiyor. sabah sabah yemek yapamam ben ya canım istemez şimdi uyuyor gidip yapabilirim ama banada bir miskinlik çöktü kalkamıyorum eşim gelince yaparım artık nabayım..
Bugün tekrar doktora gittim oğlum bronşiolit olmuş 3 saat arayla hava veriyoruz bir de antibiyotik var.nolur dua edin oğlum iyileşsin yoksa hastaneye yatıracak doktor
Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
Evet pratik güzelde çekiyor ama sürekli kullanım için uygun değil sanki. Öyle acele kırıntı falan çekmek için.
K.valideye hediye almıştık. Taşınırken öteki geline bırakmış taşınmış.
Bulduk birbirimizi
yok seninle konuştuktan hemen sonra indirip girdim..ama Face den girişyaptigim iiçin aninda fFace listesindeki birçok arkadaş eklemiş.. Bende sasirdim saniyede gelen isteklere :))..
Bugün tekrar doktora gittim oğlum bronşiolit olmuş 3 saat arayla hava veriyoruz bir de antibiyotik var.nolur dua edin oğlum iyileşsin yoksa hastaneye yatıracak doktor
Evet pratik güzelde çekiyor ama sürekli kullanım için uygun değil sanki. Öyle acele kırıntı falan çekmek için.
K.valideye hediye almıştık. Taşınırken öteki geline bırakmış taşınmış.
Bilmem akıl akıl gel kafama takıl.
Sonra soğuyorsun bir şey almak istemiyorsun.
Hediye almayı çok severim ama önemsenmeyince sinir olurum.
Kuzenimin kızı var ona ne alsak bize gelecekse onu giydirir mesela.
Herkes için öyle. Çok değer verir.
Klasik başak burcu işte
Klasik başak burcu işte
Klasik başak burcu işte
Ben de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.
Bizim alt komsu kapimiza gelnese iyidir. Cunku Begüm hanim sadece sac kurutma makinasi calisinca sakinlesiyo. iki saattir uyutmak icin ugrasiyorum. daha yemek yapamadim saat kac oldu. Anca utulerimi yaptim bugun o da bisey.
Disardan soyliycez yemegi mecbur. Of duzen muzen kalmadi vallahi en sinir oldugum sey. Basak burcuyum sanki he. Kiyisindan donmusum gerci terazi olmusum.
Ya bir bebekle sabahtan akşama kadar ne yapılır. Emİyor 5 dk altını aç biraz açuk dursun 10 dk uyuma yarım saat. Sonraa....
Şebeklik yapmaktan canım cıktı.yatıp bakıncada üzülüyorum yat yat nereye kadar.
Kucağıma alınca alışıyor.gezinmekten belim ağrıdı.
Minnakken uyuyorlardı sürekli.