2015 Şubat Anneleri

Allah yardım etsin.
İnşallah tez zamanda iyileşsin.
Sana da sabır diliyorum.
Çok üzüldüm, insan kıyamıyor hiç
Hiç kıyılmıyor.bende ölüyorum hastalıktan ama oğlum için ayaktayım hala her hava verişimizde bende onunla ağlıyorum

Durmadan konuşmak şarkı söylemek mi lazım? Kendi kendine vakit geçirebilir dimi beşiğine koysam öyle etrafına bakınsa da olur heralde. . Yoksa sürekli konuşup şarkı söylemekten boğazım acıyor :)

ben de kıyısından donmusum :)) eylulun kaçı? ya da ekim mi ?

ya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdr

O kadar ki degerliymis yani

ya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdr
El kadar cocuga ne konusacagimi sasiriyorum, arada anlamsiz sesler cikariyorum disardan gorseler deli derler

Ben de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.
Aynen ben de giyer takar gezerim, kimisi hediyeyi degistirir ben degistirmem, bunu takdir etmisler der gezerim

ben de kıyısından donmusum :)) eylulun kaçı? ya da ekim mi ?
Tam kiyisindan dondum sayilmaz ama :) 4 ekim canim. Sen?
Ama seviyorun ben burcumu. Hele bi terazi kadini olarak ikizler erkegini de buldum ki sorma :) terazinin en iyi anlastigi burcmus. En yakin arkadasim bile ikizler dusun. ariza derler erkeklerine ama biz de ariza seviyoz demekki :)

Herkes yemeğe mi gitti ne yaptı kocam gelmedi beraber yiyelim diye bekliyorum ama karnım çok ac
Ben bugün abur cubur takılıyorum sabah kellogs ara öğün rezene Çayı Bisküvi biraz önce et yedin iki dilim sade Brokoli haşlamıştım Oğluma şimdi de ondan tırtukladım biraz Kızımın Sancısı var 5 gündür kaka yapmıyo o yüzden birşey de emmedi sabahtan beri

El kadar cocuga ne konusacagimi sasiriyorum, arada anlamsiz sesler cikariyorum disardan gorseler deli derler
Sorma o konuda cok sikintiliyim kobusacak sey bulamiyorum ben ya. Kocam ne okuzsun diyo bana hakkatten oyle. kendisi oyle guzel konusuyo ki nerden buluyo anlamiyorum. Gecen odalari gezdiriyo kizim bak burasi banyo ufak da bi penceresi var hava alsin diye gibilerinden bi seyler diyodu kahkaha attim resmen cocuk da dinliyo pur dikkat :))

bizim doktor 3 doz vurulacak dedi o nasıl oluyor bilgin var mı canım?

Arkadaşlar biz bugun 2, ay asisini olduk kızımn atesi cikti 38 civari hep soguk bez sirkeli bez uyguluyorum fitilde verdim ama hala ayni neyapmaliyim lutfen yardimmm

Dedim ki hiçbişey yemesem de gaz oluyor bari bir mercimekli bulgur pilavı yapayım da süt olsun. Aman Allahım o nasıl bir gazmış. Yawrum sabahtan beri ağlıyor . Pilavı dün öğlen yemiştim. Birdaha yok arkadaş gaz Yapıcı şeyler yemiyoruz

Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.
Yasemin de yabancılarda orda yaşayan türklerde rahat dedi.
Keşke bizde olsak dedi
Vay be ne cesaret. Bir de yüz üstü yatırıyordu di mi. Ben kamera olduğu halde kıpırdamıyor diye gidip nefesini dinliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…