Hiç kıyılmıyor.bende ölüyorum hastalıktan ama oğlum için ayaktayım hala her hava verişimizde bende onunla ağlıyorumAllah yardım etsin.
İnşallah tez zamanda iyileşsin.
Sana da sabır diliyorum.
Çok üzüldüm, insan kıyamıyor hiç
Ya bir bebekle sabahtan akşama kadar ne yapılır. Emİyor 5 dk altını aç biraz açuk dursun 10 dk uyuma yarım saat. Sonraa....
Şebeklik yapmaktan canım cıktı.yatıp bakıncada üzülüyorum yat yat nereye kadar.
Kucağıma alınca alışıyor.gezinmekten belim ağrıdı.
Minnakken uyuyorlardı sürekli.
️Inşallah canımÇok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir de hastaneye yatmak zorunda kalmazsiniz
ben de kıyısından donmusum :)) eylulun kaçı? ya da ekim mi ?Bizim alt komsu kapimiza gelnese iyidir. Cunku Begüm hanim sadece sac kurutma makinasi calisinca sakinlesiyo. iki saattir uyutmak icin ugrasiyorum. daha yemek yapamadim saat kac oldu. Anca utulerimi yaptim bugun o da bisey.
Disardan soyliycez yemegi mecbur. Of duzen muzen kalmadi vallahi en sinir oldugum sey. Basak burcuyum sanki he. Kiyisindan donmusum gerci terazi olmusum.
ya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdrDurmadan konuşmak şarkı söylemek mi lazım? Kendi kendine vakit geçirebilir dimi beşiğine koysam öyle etrafına bakınsa da olur heralde. . Yoksa sürekli konuşup şarkı söylemekten boğazım acıyor :)
Peki bosaltirken tozmuyor mu. Tam aliyordum toz hanesini bosaltirken toz yutuyorum diye bir yorum okudum vazgectim.Yok eve dagilmiyor filtresi var sonuçta. Torba yerine haznesi var iste istediğin zaman bosaltabiliyorsun
O kadar ki degerliymis yaniEvet pratik güzelde çekiyor ama sürekli kullanım için uygun değil sanki. Öyle acele kırıntı falan çekmek için.
K.valideye hediye almıştık. Taşınırken öteki geline bırakmış taşınmış.
Kabus!Yeğenimin yıldız tilbenin güzel elbiseleri giyip kuşanacsğım diyen bebeği vardı.
aman Allahımmm
Adanadaydim cnm, ist.a tasindimAynen bende cok gidiyodum he alismislardir bence de. Sen nerde yasiyosun ki normalde?
Anladim canim ev esyasi biraz sans işi. Insallah bulursun kafana gore.
El kadar cocuga ne konusacagimi sasiriyorum, arada anlamsiz sesler cikariyorum disardan gorseler deli derlerya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdr
Aynen ben de giyer takar gezerim, kimisi hediyeyi degistirir ben degistirmem, bunu takdir etmisler der gezerimBen de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.
Yok ya Kelloggs varya o gevrek canım :)Susam kilo yapar
Kilo aldırmıyorsa sıkıntı olmaz herhalde ama aldırıyorsa bilemem ben almıyorum ama vermiyorum da kaç kilosun sen esoba cımEvet. Yarıyor kilo olarak
Tam kiyisindan dondum sayilmaz ama :) 4 ekim canim. Sen?ben de kıyısından donmusum :)) eylulun kaçı? ya da ekim mi ?
Ben bugün abur cubur takılıyorum sabah kellogs ara öğün rezene Çayı Bisküvi biraz önce et yedin iki dilim sade Brokoli haşlamıştım Oğluma şimdi de ondan tırtukladım biraz Kızımın Sancısı var 5 gündür kaka yapmıyo o yüzden birşey de emmedi sabahtan beriHerkes yemeğe mi gitti ne yaptı kocam gelmedi beraber yiyelim diye bekliyorum ama karnım çok ac
Sorma o konuda cok sikintiliyim kobusacak sey bulamiyorum ben ya. Kocam ne okuzsun diyo bana hakkatten oyle. kendisi oyle guzel konusuyo ki nerden buluyo anlamiyorum. Gecen odalari gezdiriyo kizim bak burasi banyo ufak da bi penceresi var hava alsin diye gibilerinden bi seyler diyodu kahkaha attim resmen cocuk da dinliyo pur dikkat :))El kadar cocuga ne konusacagimi sasiriyorum, arada anlamsiz sesler cikariyorum disardan gorseler deli derler
rota asisi rota virusu için ( bebekde asiri ishal kusma oluyor bu hastaliga yakalanirsa , çok zor atlatiyolar,erken mudahale edilmezse bebek olumune kdr gidiyor )
agizdan damla olareak iki defa yapiliyor ( istege bagli devlet karsilamiyor )
2. ayda digere asilarla yaptiurilirsa daha iyi olur ( diger asuilarla ayni gun yada 30 gun ara olmak zorunda nedenini bosver dr oyle diyor :) ) 3. ay son tarih sonra yapmuiyolar
asinin yan etkisi bagirsak dugumlenmesi, 3. aydan sonra bu risk çogaldigi içinb yapmuiyolar
doktorlarin yarisi oneriyor yarisi onermiyor
benim dr asi olmayan normal bi bebegin bagirsak dugumlenme riski binde sekiz , asi olanin binde bir dedi
bugun aldim asiyi , pazartesi diger asilarla yaptiricam
iki ay arala yapilacak , 2-4 yada 3-5 gibi
baska bilmek istedigin bisey varmi
Vay be ne cesaret. Bir de yüz üstü yatırıyordu di mi. Ben kamera olduğu halde kıpırdamıyor diye gidip nefesini dinliyorum.Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.
Yasemin de yabancılarda orda yaşayan türklerde rahat dedi.
Keşke bizde olsak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?