Gecmıs olsunZor
hem de nasıl zor inşallah hemen atlatırız
Biz seninle benziyoruz özellikle aile içindeki hareketlerimiz aynı ben de tüm Sorumluluğu göğüslemiş durumdayım. Ben de Konuşmak isterim eşim de konuşmaz. Eşinin doğum günü ne zaman? Onlar da mı aynı gün Doğdu yoksaBen eşime ters köşe yaptım bugün aksama kahve icmek için çıkma teklif ettim bazı konuları konuşmayı düşünüyorum.normalde biz konuşarak sorun çözen bi çift değiliz eşim aşırı sıkılır bu tarz şeylerden.sadece ben vazgecerim o konudan ve boylece konuşmaya başlarız.sizde durum Nasil olur?
GünlükÇok isabetli yorumlar,bakalım nolcak?! Aslan burcu yorumunu merak ettim bak :)
Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)Senlede cogu yonumuz benziyo bende relaxim biraz fazla.gakiba:) benimkide bi uyudumu en az 3 saat:) bende 5 dk bakkala gidip geliyorum hemen buyuk kizda tv izliyo sikinti olmuyo:)))
Yazalı cok olmus belkı dusmustur atesı ama ben olsam panık yapmazdım atletle tutardım ılık dus yapyırabılırsın. Yada ates ınatcı ıse tamponu kasıklarına yapıyorum daha etkılı oluyor.Arkadaşlar biz bugun 2, ay asisini olduk kızımn atesi cikti 38 civari hep soguk bez sirkeli bez uyguluyorum fitilde verdim ama hala ayni neyapmaliyim lutfen yardimmm
Doğru yazdın canım. Ama büyük cesaret bebişi yalnız bırakıp çıkmak.Bisey yspmiyoz kiz
Cool takiliyoz:) ( ins dogru yazmisimdir kelimryi)
Vıcdan yapma bende kızı okula gotururken oglan uyuyorsa evde bırakıyorum uyanıksa onuda goturuyorum Allahtan okul cok yakın dakıka tuttum 3 dk suruyor bırakıp eve gelmem. Daha 10 gunluktu ılk bırakmam karnımı tuta tuta kosmustum heralde hıc unutamam o gunu.İki ay olca
Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)
ben 24 eylül cnm yani tam kıyısından :)) valla ben de yay erkeği buldum iyiki de bulmusum :)) herkes yay diyince bi ayyyyy diyor ama Ya bnm kocis yay değil ya da özelliklerini taşımıyor :)) melek gibi adam :))Tam kiyisindan dondum sayilmaz ama :) 4 ekim canim. Sen?
Ama seviyorun ben burcumu. Hele bi terazi kadini olarak ikizler erkegini de buldum ki sorma :) terazinin en iyi anlastigi burcmus. En yakin arkadasim bile ikizler dusun. ariza derler erkeklerine ama biz de ariza seviyoz demekki :)
Canım galactago yu sordum da bildiğin still tee tarzı bisiymis bitkisel bişi yani kesin artırır diye bisi yok ama denenebilirDedim ki hiçbişey yemesem de gaz oluyor bari bir mercimekli bulgur pilavı yapayım da süt olsun. Aman Allahım o nasıl bir gazmış. Yawrum sabahtan beri ağlıyor. Pilavı dün öğlen yemiştim. Birdaha yok arkadaş gaz Yapıcı şeyler yemiyoruz
Sorma sorma ikizler, yay ve akrep erkeklerine iyy diyo herkes. astroloji derin mevzu ya yok yukseleni yok bilmem nesi her sey etkiliyo.ben 24 eylül cnm yani tam kıyısından :)) valla ben de yay erkeği buldum iyiki de bulmusum :)) herkes yay diyince bi ayyyyy diyor ama Ya bnm kocis yay değil ya da özelliklerini taşımıyor :)) melek gibi adam :))
Ben uc dakkada okula variyomda.cocuklariVıcdan yapma bende kızı okula gotururken oglan uyuyorsa evde bırakıyorum uyanıksa onuda goturuyorum Allahtan okul cok yakın dakıka tuttum 3 dk suruyor bırakıp eve gelmem. Daha 10 gunluktu ılk bırakmam karnımı tuta tuta kosmustum heralde hıc unutamam o gunu.
iki cesit asi var marka yani.biri iki biri uc kez.bnm dr da ucluden yazmis recetryebizim doktor 3 doz vurulacak dedi o nasıl oluyor bilgin var mı canım?
Canim vicdan yapma o yuzden dememistim ben oyle sadece relax olmana hayranim. yani keske oyle olabilsem ama olamam asla. Yani ne bileyim 3 dakika da olsa o an her sey olabilir gibi geliyo bana.İki ay olca
Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)
kolu anlarım da bacak nasıl olduÜtünün buharıyla bacağımı yaktım
ben çok anlamam ztn de biri anlatirsa dinlemeyi Severim :)))Sorma sorma ikizler, yay ve akrep erkeklerine iyy diyo herkes. astroloji derin mevzu ya yok yukseleni yok bilmem nesi her sey etkiliyo.
ya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdr
senle ilgisi yok canim herkes senin gibi dusunuyoir ya ondan oyle dedim :)Canim vicdan yapma o yuzden dememistim ben oyle sadece relax olmana hayranim. yani keske oyle olabilsem ama olamam asla. Yani ne bileyim 3 dakika da olsa o an her sey olabilir gibi geliyo bana.
Oturarak yapim dedim buhar direkt bacagima geldikolu anlarım da bacak nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?