2015 Şubat Anneleri

Biz seninle benziyoruz özellikle aile içindeki hareketlerimiz aynı ben de tüm Sorumluluğu göğüslemiş durumdayım. Ben de Konuşmak isterim eşim de konuşmaz. Eşinin doğum günü ne zaman? Onlar da mı aynı gün Doğdu yoksa bizde sorunlar benim büyütüp büyütmememe göre çözülür. Yani büyütmezsem sorun olmaz.

Çok isabetli yorumlar,bakalım nolcak?! Aslan burcu yorumunu merak ettim bak :)
Günlük
Gökyüzü bugün aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.

Haftalık
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sus gönlüm! Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Hz.Mevlana

Bu hafta iş hayatınızda yeni teklifler alabilir farklı ortamlarda bulunabilir imkansız olarak gördüğünüz konuların mimarı olabilirsiniz daha önce tereddütle yaklaştığınız konularda hakimiyetiniz ve kendinize olan güveninizle başarılı bir çıkış yakalayabilirsiniz. Kendinizi keşfedip yenileyebilmenin getirilerini maddi manevi alacaksınız girişimci davranmalı zamanı kazanca dönüştürmek için parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Hayalini kurduğunuz beklenmedik bir yatırımı bu hafta içinde gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da sizi yoran enerjiler arkanızda kalıyor. Eş yada sevgilinizle romantizmi yakalayabilirsiniz. Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda sizlere cömert davranırken size düşen hayattan ne istediğinizi belirleyerek hareket etmek olmalı. Sezgileriniz ise daha önce olmadığı kadar ön planda olacak bu güçlü etki geçmişle ilgili karanlıklarınızı bilinmeyenlerinizi ya da bilinç altınızda yer etmiş sizi engelleyen gerçeklerinizi ortaya çıkaracak yeniden doğmuşçasına tazeleneceksiniz.

İki ay olca
Senlede cogu yonumuz benziyo bende relaxim biraz fazla.gakiba:) benimkide bi uyudumu en az 3 saat:) bende 5 dk bakkala gidip geliyorum hemen buyuk kizda tv izliyo sikinti olmuyo:)))
Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)

Arkadaşlar biz bugun 2, ay asisini olduk kızımn atesi cikti 38 civari hep soguk bez sirkeli bez uyguluyorum fitilde verdim ama hala ayni neyapmaliyim lutfen yardimmm
Yazalı cok olmus belkı dusmustur atesı ama ben olsam panık yapmazdım atletle tutardım ılık dus yapyırabılırsın. Yada ates ınatcı ıse tamponu kasıklarına yapıyorum daha etkılı oluyor.

İki ay olca

Vıcdan yapma bende kızı okula gotururken oglan uyuyorsa evde bırakıyorum uyanıksa onuda goturuyorum Allahtan okul cok yakın dakıka tuttum 3 dk suruyor bırakıp eve gelmem. Daha 10 gunluktu ılk bırakmam karnımı tuta tuta kosmustum heralde hıc unutamam o gunu.

Gecmid="tuccc, post: 40618241, member: 561063"]Hiç kıyılmıyor.bende ölüyorum hastalıktan ama oğlum için ayaktayım hala her hava verişimizde bende onunla ağlıyorum[/QUOTE]
Gecmis olsun cnm

ben 24 eylül cnm yani tam kıyısından :)) valla ben de yay erkeği buldum iyiki de bulmusum :)) herkes yay diyince bi ayyyyy diyor ama Ya bnm kocis yay değil ya da özelliklerini taşımıyor :)) melek gibi adam :))

Canım galactago yu sordum da bildiğin still tee tarzı bisiymis bitkisel bişi yani kesin artırır diye bisi yok ama denenebilir

ben 24 eylül cnm yani tam kıyısından :)) valla ben de yay erkeği buldum iyiki de bulmusum :)) herkes yay diyince bi ayyyyy diyor ama Ya bnm kocis yay değil ya da özelliklerini taşımıyor :)) melek gibi adam :))
Sorma sorma ikizler, yay ve akrep erkeklerine iyy diyo herkes. astroloji derin mevzu ya yok yukseleni yok bilmem nesi her sey etkiliyo.

Ben uc dakkada okula variyomda.cocuklari
bizim doktor 3 doz vurulacak dedi o nasıl oluyor bilgin var mı canım?
iki cesit asi var marka yani.biri iki biri uc kez.bnm dr da ucluden yazmis recetrye

İki ay olca

Canim vicdan yapma o yuzden dememistim ben oyle sadece relax olmana hayranim. yani keske oyle olabilsem ama olamam asla. Yani ne bileyim 3 dakika da olsa o an her sey olabilir gibi geliyo bana.

ya ben konuşmayinca ilgisiz gibi hissediyorum kendimi sanki sürekli onunla konuşmak oynamak bişiler yapmak lazım gibi geliyor konuş konuş da nereye kdr

Aynen :) ama ilerde kendi kendine oyun oynayacak. Aslında şimdide aynı şeyi yapıyor sayılır elini emiyor deli gibi, etrafa bakıyor renkli resimli şeyler asıyım duvarına bari. boşa bakmasın yavrucum :)

Canim vicdan yapma o yuzden dememistim ben oyle sadece relax olmana hayranim. yani keske oyle olabilsem ama olamam asla. Yani ne bileyim 3 dakika da olsa o an her sey olabilir gibi geliyo bana.
senle ilgisi yok canim herkes senin gibi dusunuyoir ya ondan oyle dedim :)
ben oglumu çokk birakdim kizi okula gotururken, 2 yas civari uyudumu uyanmazdi, ne biliyim bi saatden sonra çocugun huyu suyu oluyor duzeni oluyor çikmuyor o duzenin disina kolay kolay, daha hiç evde aglarken çocuk bulmadim kapidan girdigimde

kusarsa sadece aglar yuz ustu uyyor çunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…