2015 Şubat Anneleri

kizlar fena koseye SIKISTIM
yarin oglen piknige gidecez arkadaslarla
persembe oglen bana gelicekleer
cuma oglanin sinifina pasta kurabiye yapicam,yarinada kek yapmam lazim
evdeki isim bitmedi utu yapilcak,bi salonu dip kose temizledim mutfak ve odalar duruyor

alisverise gitmemlazim
hiç birine vakit yok ve çokkkkk yorgunummmmmm

Ben de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.
Benim annemde babamda ne alırsan al assla giyinmezler.

kizlar benim sol gozumun agi jhep kirmizi bir haftadir dip tarafi
onceden uykum gelince olurdu simdi gunduzde geçmiyor : (

ben 7 sene once lazer yaptirmistim gozlerime ilgisi olurmuki : ((
lazer yaptirdugim sehirden tasindim o dr a gidemem
burdakide çok geç randevu verir korkuyorul

Sırtına bağlamayı düşündün mü hiç? Ben yapıcam az kaldı :) hatta denedim bugün de bağlayamadım. Sling kullanıyorum ben. Ama o önde olunca iş yapılmıyor pek sırtta süper ama. Önümdeyken hemen uyuyor. Sırtta da uyur bence..

İki ay olca

Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)
Napim canim bisey almam gerekiyo 2 dk birakcak kimse yok bebegimide taniyorum uyansada bakiniyo yataginda ole aglama huyu pek yok bende kostur kostur gidip.geliyprum:)))

Hiç kıyılmıyor.bende ölüyorum hastalıktan ama oğlum için ayaktayım hala her hava verişimizde bende onunla ağlıyorum
Annenden geçmişti değil mi?
Keşke gelmeseydi.
Geçen hafta benim d.günümdü.
İkİ tane hasta vardı kuzenın kızı ve ablamın kızı. Bebeği odadan hiç çıkarmadım.
Resim çekilirken getirdiler resim çekelim diye koymadım. Kızdılar,küstüler
Ne yapayım ama minicik bunlar yazık yani.

birdeeeee simdi yarin kek yapicam ben
en buyuk yuvarlak tepsiye yapmak istiyorum
malzemerini napsamki?
bardagi ikiye çikarsam tepsi kuçuk gelir
bardagi en buyuk kullansam olurmuki, yumurtayida arttirrim

Canım bakınıyorsa koy bakınsın onların keyfi yerinde öyle.
Benımkının bakınması için her türlü ihtiyacının karşılanmış olması aşırı keyifli olması gerek.
Yoksa kucak istiyor. Nadir bakın dığı.

Napim canim bisey almam gerekiyo 2 dk birakcak kimse yok bebegimide taniyorum uyansada bakiniyo yataginda ole aglama huyu pek yok bende kostur kostur gidip.geliyprum:)))
senin bebek bende olsa ben komsuya oturmaya giderim :)))))))
maasallahh
benim uyansa yurtinir :)))))))))

birdeeeee simdi yarin kek yapicam ben
en buyuk yuvarlak tepsiye yapmak istiyorum
malzemerini napsamki?
bardagi ikiye çikarsam tepsi kuçuk gelir
bardagi en buyuk kullansam olurmuki, yumurtayida arttirrim
Kabartma tozunuda 2 paket kullan canım

Benimkide işyerinde yaptıklarını anlatıyor.
Ay bugün buna türkü söyledim ağlama yar ağlama mavi yazma bağlama diye.
Ben söyledikçe dudağını büktü başladı ağlamaya.
Susunca ağlamıyor türküye başlayınca yine ağlıyor.
Ya türküye içlendi ya da sesim kötü diye korktu.

Gittik gezdik geldik akşam akşam.
Banyo yaptırdık uyuyacak inşallah.
Şükür yengem geldi izmirden.

Yazalı cok olmus belkı dusmustur atesı ama ben olsam panık yapmazdım atletle tutardım ılık dus yapyırabılırsın. Yada ates ınatcı ıse tamponu kasıklarına yapıyorum daha etkılı oluyor.

henüz düşmedi 37 il 38 arasında değişiyor sürekli sadece zıbınla tutuyorum ıslak bez koymaya devam edeceğim bu seferde hasta etmem inşallah banyo yasak dediler 3 gün su değmesin dediler kola olan aşıya özellikle

Bugün bakındı öyle ilk defa. Şaşırdım ve buraya bi danışayım dedim. Biz anneler azıcık manyak oluyoruz herhalde. illa dertlenecek bişey buluyoruz :)

Canim ben yuzustu yatirmanin tehlikeli oldugunu okumustum. Kafayi kaldirip cevirebiliyolar artik allah korusun. Ama herkes de baska bi sey diyo doktorlar bile hemfikir degil cogu konuda. Bi bebegi yine en iyi annesi tanir bilir.

Hahaha kiyamam yavrum ya iclendi belki de :))

Sen su oyun halilarindan almayi denesene hani yatiriyosun da tepsinde bi seyler oluyo belki biraz oyalar.

ben 1 hatfalikdan beri oyle yatiriyom canim
benim dr yuz ustunu savunanlardan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…