ne çabuk gece oldu : (Herkeslere iyi geceler ..hemen uyumam lazim çok uyumam lazim
Terazi pek bilmediğim bir burç.ben teraziyim ben de öyleyim :))))
Benim annemde babamda ne alırsan al assla giyinmezler.Ben de oyleyim biliyor musun.biri bir hediye ettiğinde yanina gittiğimde mutlaka onu giyer/takarim.bu karsindakine değer verdiğini gösterir ama bazılarında boyle anlayış nerde.
uvalete gidemiyom bide evde tek bırakcam ha yırtar kendini sanki anlıyor anında basıyor çığlığı ben gelince susuyor. yemek yapmayı özledim abuk subuk şeyler yemek istemiyorum artık. pilav yapıcam da nasıl yapıcam onu düşünyordum D:
Napim canim bisey almam gerekiyo 2 dk birakcak kimse yok bebegimide taniyorum uyansada bakiniyo yataginda ole aglama huyu pek yok bende kostur kostur gidip.geliyprum:)))İki ay olca
Hele sukur benim gibi biri cikdi.iyuce vijdan yspmaya baslsmistim vszgectim:)
Annenden geçmişti değil mi?Hiç kıyılmıyor.bende ölüyorum hastalıktan ama oğlum için ayaktayım hala her hava verişimizde bende onunla ağlıyorum
Canım bakınıyorsa koy bakınsın onların keyfi yerinde öyle.Durmadan konuşmak şarkı söylemek mi lazım? Kendi kendine vakit geçirebilir dimi beşiğine koysam öyle etrafına bakınsa da olur heralde. . Yoksa sürekli konuşup şarkı söylemekten boğazım acıyor :)
senin bebek bende olsa ben komsuya oturmaya giderim :)))))))Napim canim bisey almam gerekiyo 2 dk birakcak kimse yok bebegimide taniyorum uyansada bakiniyo yataginda ole aglama huyu pek yok bende kostur kostur gidip.geliyprum:)))
110 dan 96 ya düştüm daha vermiyorum.Kilo aldırmıyorsa sıkıntı olmaz herhalde ama aldırıyorsa bilemem ben almıyorum ama vermiyorum da kaç kilosun sen esoba cım
Kabartma tozunuda 2 paket kullan canımbirdeeeee simdi yarin kek yapicam ben
en buyuk yuvarlak tepsiye yapmak istiyorum
malzemerini napsamki?
bardagi ikiye çikarsam tepsi kuçuk gelir
bardagi en buyuk kullansam olurmuki, yumurtayida arttirrim
Benimkide işyerinde yaptıklarını anlatıyor.Sorma o konuda cok sikintiliyim kobusacak sey bulamiyorum ben ya. Kocam ne okuzsun diyo bana hakkatten oyle. kendisi oyle guzel konusuyo ki nerden buluyo anlamiyorum. Gecen odalari gezdiriyo kizim bak burasi banyo ufak da bi penceresi var hava alsin diye gibilerinden bi seyler diyodu kahkaha attim resmen cocuk da dinliyo pur dikkat :))
Yazalı cok olmus belkı dusmustur atesı ama ben olsam panık yapmazdım atletle tutardım ılık dus yapyırabılırsın. Yada ates ınatcı ıse tamponu kasıklarına yapıyorum daha etkılı oluyor.
Canım bakınıyorsa koy bakınsın onların keyfi yerinde öyle.
Benımkının bakınması için her türlü ihtiyacının karşılanmış olması aşırı keyifli olması gerek.
Yoksa kucak istiyor. Nadir bakın dığı.
Canim ben yuzustu yatirmanin tehlikeli oldugunu okumustum. Kafayi kaldirip cevirebiliyolar artik allah korusun. Ama herkes de baska bi sey diyo doktorlar bile hemfikir degil cogu konuda. Bi bebegi yine en iyi annesi tanir bilir.senle ilgisi yok canim herkes senin gibi dusunuyoir ya ondan oyle dedim :)
ben oglumu çokk birakdim kizi okula gotururken, 2 yas civari uyudumu uyanmazdi, ne biliyim bi saatden sonra çocugun huyu suyu oluyor duzeni oluyor çikmuyor o duzenin disina kolay kolay, daha hiç evde aglarken çocuk bulmadim kapidan girdigimde
kusarsa sadece aglar yuz ustu uyyor çunku :)
Hahaha kiyamam yavrum ya iclendi belki de :))Benimkide işyerinde yaptıklarını anlatıyor.
Ay bugün buna türkü söyledim ağlama yar ağlama mavi yazma bağlama diye.
Ben söyledikçe dudağını büktü başladı ağlamaya.
Susunca ağlamıyor türküye başlayınca yine ağlıyor.
Ya türküye içlendi ya da sesim kötü diye korktu.
hee dogru yaaKabartma tozunuda 2 paket kullan canım
ben 1 hatfalikdan beri oyle yatiriyom canimCanim ben yuzustu yatirmanin tehlikeli oldugunu okumustum. Kafayi kaldirip cevirebiliyolar artik allah korusun. Ama herkes de baska bi sey diyo doktorlar bile hemfikir degil cogu konuda. Bi bebegi yine en iyi annesi tanir bilir.
Hahaha kiyamam yavrum ya iclendi belki de :))
Sen su oyun halilarindan almayi denesene hani yatiriyosun da tepsinde bi seyler oluyo belki biraz oyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?