2015 Şubat Anneleri

Evet bende düşündüm bugün. Birde kanz da şu tavana ışık yansıtan dönenceden varmış.
100 tl ye düşmüş
Kaçtan düştüyse artık.

Aaa evet haklısın yıkayamıyorduk....
4 saayte bır fıtıl verebılırsın..ınsallah hemen duser

Evet bende düşündüm bugün. Birde kanz da şu tavana ışık yansıtan dönenceden varmış.
100 tl ye düşmüş
Kaçtan düştüyse artık.
Batacaz bu gidisle o belli. baska alternatifin olmadigi icin bebek urunlerini ucuk fiyatlara kakaliyolar vay halimize

iyi geceler kizlar
utumu yapamadim artik o odayi kilitli tutucam :)))
gozumu açamiyorum uykudan iyice kizardi gidip yatayim bari

Akşama kadar.totonun üstüne oturma,belin bacakların ağrıdan pert. Oldun,gözaltların simsiyah olsun,iş düşün bebek süşün,yemek,ütü vs.düşün ama asla zayıflama.
Adalet mi.bu?

iyi geceler kizlar
utumu yapamadim artik o odayi kilitli tutucam :)))
gozumu açamiyorum uykudan iyice kizardi gidip yatayim bari
İyi geceler.uyudu da dinlen perişan oldun.
Ne güzel uyunuyor.hiÇ uyuyamadım dederdi olmuyor.kafayı koydugum gıbı.güm

Süpürge dediniz kk hemen yukarı süpürge reklamını yapıştırmış.
Sistemi çözemesim.
Halı bakıyorum telden hemen halı reklamı geliyor oraya.

Annem artik eskisi gibi uyuyamayacaksin demisti de abartiyo sanmistim.

Bende afedersiniz hayvan gibi uyurum yani. Ayının insan temsilcisiyim. hic dokunmasalar 12 sat uyurum yine de doymam. Cok zooor simdi coooook

Annem artik eskisi gibi uyuyamayacaksin demisti de abartiyo sanmistim.

Bende afedersiniz hayvan gibi uyurum yani. Ayının insan temsilcisiyim. hic dokunmasalar 12 sat uyurum yine de doymam. Cok zooor simdi coooook
12 yi boşver sekize razıyız. Ben pek uykusuzluk çekmiyoruM.5 saat yetiyor.
Şimdi seninkininde düDüzene girecek gece uykusu.
Gece uyanınca ışık açma.emzir karanlıkta pışpışla geceyi anlasın.

Akşama kadar.totonun üstüne oturma,belin bacakların ağrıdan pert. Oldun,gözaltların simsiyah olsun,iş düşün bebek süşün,yemek,ütü vs.düşün ama asla zayıflama.
Adalet mi.bu?
Değil düşünsene biz kilo verememekten yakınırken kimileri de vermemek için çırpınıyor onların bünyeleriyle bizimkileri buluştursak mı acaba
Sabah 5 te uyan Oğlanın sütünü ver Altını değiş oğlan kızı uyandırsın kızı emzir kızın çişi çıksın hemen banyo yaptır saat 6 buçuk kahvaltı hazırla kucakta bebe oğlunu yedir kızı tekrar emzir uyumasın çabuk çabuk kahvaltı yap evin diğer sakinleri uyansın onları ağırla
Işe gitsinler oğluşla oyna Kıyafet değiştir
Sürekli üst değiş kız kussun değiş oğlan ıslatsın değiş yerler Bisküvi olsun evin bir ucu diğer ucunda
Saat 11 oğlanı uyut kızı emzir uyut sonra işlere Özen artık mutfak mı yoksa silme süpürme mi o gün hangileri sendeyse
İşler birsin çamaşır yıka iki günde bir sepet katla ütüle yerleştir
Hooop oğlan uyansın yemek yedir dışarı çıkar toz toprak olsun bir de içeri girmem diye mosmor olsun kız kucağında deli ol gir kız ağlamadan oğlanı yıka kızı uyut oğlanla oyna akşam olsun kv gelsin evin halini gördün tencereler tavalar oyuncakları katmıyorum bile akşam 8 oğlanı yatır kız uyanık elbette yemek ye kızı doyur banyo yaptır uyut saat 10 olur
Kocanı beklemeye çalış ama yorgunluktan yarım saat daha bekleyeme sonra sabah 5 uyan trip Çek :) bu kiloların yerinde olsam bu Vücutta bir dakika duramazdım

Rota yaptiran anneler bebeklerinizin kaka sayisinda artis oldu mu zaten sulu olan kaka iki gundur gunde bikac kez oluyo yoksa ishal mi? Kaka uzmani nerdeeeee?

S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba

Bilmiyordu ki hasta OLDUĞUNU buraya gelince oldu o da kendini çok suçlu hissediyor ama yapacak bir şey yok.oğlumda bize Attı hastalığı babası da bende fena hastayıZ.aman o iyi olsun da ben çekerim artık.valla en iyisini yapmışsın hiç ihmale gelmiyormuş çocukların hastalığı kim küserse küssün

Okurken bir kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…