2015 Şubat Anneleri

Gece molası uykum kaçtı.
Bütün kemiklerim ağrıyor.
Bana bir şey oldu yav
bu kemik ağrısı nedir?

Annem artik eskisi gibi uyuyamayacaksin demisti de abartiyo sanmistim.

Bende afedersiniz hayvan gibi uyurum yani. Ayının insan temsilcisiyim. hic dokunmasalar 12 sat uyurum yine de doymam. Cok zooor simdi coooook
hahahah ben de oyleydim, daha once de yazmistim calisirken is yerine tlf acardim bankada isim var gecikecem diye uyumaya devam ederdim

12 yi boşver sekize razıyız. Ben pek uykusuzluk çekmiyoruM.5 saat yetiyor.
Şimdi seninkininde düDüzene girecek gece uykusu.
Gece uyanınca ışık açma.emzir karanlıkta pışpışla geceyi anlasın.
Aynen oyle yapiyorum cok sukur geve sikinti yok emiyo gaz cikarirken uyuyo hemen omzumda. Ama o sabah 6 gibi uyanmasi yok mu.. uykunun en tatli saatleri. 10a kadar uyumuyo inan besik sallarken ben uyuyorum kolum dusuyo resmen.

Bi girse duzene su uykular.

hahahah ben de oyleydim, daha once de yazmistim calisirken is yerine tlf acardim bankada isim var gecikecem diye uyumaya devam ederdim
hahahaha sende az degilmissin :))
Artik hayallerde mi kaldi yani şoyle oglen 1e kadar fosur fosur uyumak ahh ahhh

Daha düzeni yok.düzen o işte.
Benımkıde şimdi uyandı emdi Yatakta debeleniyor.
Kaka yapacak.onu bekşiyoruz
Birazdan altını acıcak,sonra yarım.saat uğraşıp uyutacam.
Eşim işe giderken bütün gürültüleri yapacak uyansın diye ama uyanmayacak.
Kahvaltımı yapıcam uyanacak.kahvaltıya göre ayarladım.çocuğu
Yoksa sıcak çay hayaldi

Aksam 10 sabah 6 uyumus. Dunku gibi emzirdim de hatirlamiyorsam bilemem ama iki gogis de dolu.
Simdi de istahli degil.

D vitamini eksikligi. Al bir ampul ic.
Ya da kiloyi tasiymiyor kemikler benim de ayni. Kilo fln da vermiyorum
O kadar ağrır mı? Ampül dediğin şu bebeninkinden mi?
Eşim diyor spora başla geçer.
Güneşi de hiç sevmem

O kadar ağrır mı? Ampül dediğin şu bebeninkinden mi?
Eşim diyor spora başla geçer.
Güneşi de hiç sevmem
Fena agritir kemiklerde dayak yemis gibi agri yapar. Eksikse kilo vermeyi engeller. Bebeginkinden 5 damla iciyorum ben. Icmeye baslayali daha iyiyim.
Spor da iyi gelir tabi

yuh ne hızlı arkadaşların varmış
4 gözle benim IG acmami bekliyolarmis daha cogunuda kabul etmedim Face de 1500 adam var var sen yap hesabini
buna bende çokkiymet veririm ..
,
S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba
üfle :)))))

Bazen, asidan sonra olabiliyormus, hic bir ilaca gerek yokmus, kendiliginden duzelecekmis ..
Mokcu basit seni.. Nasip da biliyon kendini..bugün benimde sana yöneltmek istediğim bir mok meselesi var :)) sabah oglanin kakasi normalden çokdaha fazla salyaliydi mukuslu yani sence el cevap ?
Gece molası uykum kaçtı.
Bütün kemiklerim ağrıyor.
Bana bir şey oldu yav
bu kemik ağrısı nedir?
emziren anne vakasi d vitamin eksikliği zannimca

Evvelki gun evime ya klasik 300 mt ilerdeki markete gittim sabah yumurta almaya..oglan uyuyordu ocaktada sütlü çorba vardi... Oglani kiza emanet ettim aglarsa salla diye ve koşarak gidip geldim .. En fazla 10 dk sürmüştür gidip gelmem...

Öğlen Esim.yemeğe geldiğinde yyumurtayısen mi aldin dedi bi saskinlikla evet dedim..nnasip olurda cocuklari evde yalniz birakirsin bana niye demedin tenefuste alir gelirdim dedi :/

Delirdin mi taaa okuldan buraya yumurta almaya mi gelinir dedim ben gelirim sen yeterli cikma evden dedi . daha bilse sütçü geldiğinde indiğini ekmek almaya gittigimi kriz geçirir :))

Canım Teraziyi de yazar mısın cok merak ettim.

Oğlumda sabah 5-6 gibi uyaniyo her sabah bu aksam seni gec uyutucam sabah kalkma diyorum ama aksam olup karnini doyurduktan sonra ne kadar oyalamaya calissam da huysuzluk yapiyo kiyamiyorum uyutuyorum du bu aksam yine deniyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…