hahahah ben de oyleydim, daha once de yazmistim calisirken is yerine tlf acardim bankada isim var gecikecem diye uyumaya devam ederdimAnnem artik eskisi gibi uyuyamayacaksin demisti de abartiyo sanmistim.
Bende afedersiniz hayvan gibi uyurum yani. Ayının insan temsilcisiyim. hic dokunmasalar 12 sat uyurum yine de doymam. Cok zooor simdi coooook
Yok sadece bebek değil bir de eşim var.En azından sen sadece bebekle uğraşıyorsun ama o bile yetiyor.
Bugün birde nedeni bilinmeyen ağlama seansı yaşadık.o bitiriyor zate.
Aynen oyle yapiyorum cok sukur geve sikinti yok emiyo gaz cikarirken uyuyo hemen omzumda. Ama o sabah 6 gibi uyanmasi yok mu.. uykunun en tatli saatleri. 10a kadar uyumuyo inan besik sallarken ben uyuyorum kolum dusuyo resmen.12 yi boşver sekize razıyız. Ben pek uykusuzluk çekmiyoruM.5 saat yetiyor.
Şimdi seninkininde düDüzene girecek gece uykusu.
Gece uyanınca ışık açma.emzir karanlıkta pışpışla geceyi anlasın.
hahahaha sende az degilmissin :))hahahah ben de oyleydim, daha once de yazmistim calisirken is yerine tlf acardim bankada isim var gecikecem diye uyumaya devam ederdim
Boşver eşi.Yok sadece bebek değil bir de eşim var.
Daha düzeni yok.düzen o işte.Aynen oyle yapiyorum cok sukur geve sikinti yok emiyo gaz cikarirken uyuyo hemen omzumda. Ama o sabah 6 gibi uyanmasi yok mu.. uykunun en tatli saatleri. 10a kadar uyumuyo inan besik sallarken ben uyuyorum kolum dusuyo resmen.
Bi girse duzene su uykular.
hahahaha sende az degilmissin :))
Artik hayallerde mi kaldi yani şoyle oglen 1e kadar fosur fosur uyumak ahh ahhh
D vitamini eksikligi. Al bir ampul ic.Gece molası uykum kaçtı.
Bütün kemiklerim ağrıyor.
Bana bir şey oldu yav
bu kemik ağrısı nedir?
S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba
O kadar ağrır mı? Ampül dediğin şu bebeninkinden mi?D vitamini eksikligi. Al bir ampul ic.
Ya da kiloyi tasiymiyor kemikler benim de ayni. Kilo fln da vermiyorum
Fena agritir kemiklerde dayak yemis gibi agri yapar. Eksikse kilo vermeyi engeller. Bebeginkinden 5 damla iciyorum ben. Icmeye baslayali daha iyiyim.O kadar ağrır mı? Ampül dediğin şu bebeninkinden mi?
Eşim diyor spora başla geçer.
Güneşi de hiç sevmem
Ampul igne ampulu. Iciliyor amaO kadar ağrır mı? Ampül dediğin şu bebeninkinden mi?
Eşim diyor spora başla geçer.
Güneşi de hiç sevmem
Offf geçmiş olsun cnmOturarak yapim dedim buhar direkt bacagima geldi
4 gözle benim IG acmami bekliyolarmis daha cogunuda kabul etmedim Face de 1500 adam var var sen yap hesabiniyuh ne hızlı arkadaşların varmış
buna bende çokkiymet veririm ..Bilmem akıl akıl gel kafama takıl.
Sonra soğuyorsun bir şey almak istemiyorsun.
Hediye almayı çok severim ama önemsenmeyince sinir olurum.
Kuzenimin kızı var ona ne alsak bize gelecekse onu giydirir mesela.
Herkes için öyle. Çok değer verir.
Klasik başak burcu işte
üfle :)))))S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba
Mokcu basit seni.. Nasip da biliyon kendini..bugün benimde sana yöneltmek istediğim bir mok meselesi var :)) sabah oglanin kakasi normalden çokdaha fazla salyaliydi mukuslu yani sence el cevap ?Bazen, asidan sonra olabiliyormus, hic bir ilaca gerek yokmus, kendiliginden duzelecekmis ..
emziren anne vakasi d vitamin eksikliği zannimcaGece molası uykum kaçtı.
Bütün kemiklerim ağrıyor.
Bana bir şey oldu yav
bu kemik ağrısı nedir?
MaRagün post: 40620526 .!.:senle ilgisi yok canim herkes senin gibi dusunuyoir ya ondan oyle dedim :)
ben oglumu çokk birakdim kizi okula gotururken, 2 yas civari uyudumu uyanmazdi, ne biliyim bi saatden sonra çocugun huyu suyu oluyor duzeni oluyor çikmuyor o duzenin disina kolay kolay, daha hiç evde aglarken çocuk bulmadim kapidan girdigimde
kusarsa sadece aglar yuz ustu uyyor çunku :)
Bazen, asidan sonra olabiliyormus, hic bir ilaca gerek yokmus, kendiliginden duzelecekmis ..
Canım Teraziyi de yazar mısın cok merak ettim.Günlük
Gökyüzü bugün aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.
Haftalık
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sus gönlüm! Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Hz.Mevlana
Bu hafta iş hayatınızda yeni teklifler alabilir farklı ortamlarda bulunabilir imkansız olarak gördüğünüz konuların mimarı olabilirsiniz daha önce tereddütle yaklaştığınız konularda hakimiyetiniz ve kendinize olan güveninizle başarılı bir çıkış yakalayabilirsiniz. Kendinizi keşfedip yenileyebilmenin getirilerini maddi manevi alacaksınız girişimci davranmalı zamanı kazanca dönüştürmek için parlak zekanızı ortaya koymalısınız. Hayalini kurduğunuz beklenmedik bir yatırımı bu hafta içinde gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda da sizi yoran enerjiler arkanızda kalıyor. Eş yada sevgilinizle romantizmi yakalayabilirsiniz. Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda sizlere cömert davranırken size düşen hayattan ne istediğinizi belirleyerek hareket etmek olmalı. Sezgileriniz ise daha önce olmadığı kadar ön planda olacak bu güçlü etki geçmişle ilgili karanlıklarınızı bilinmeyenlerinizi ya da bilinç altınızda yer etmiş sizi engelleyen gerçeklerinizi ortaya çıkaracak yeniden doğmuşçasına tazeleneceksiniz.
Oğlumda sabah 5-6 gibi uyaniyo her sabah bu aksam seni gec uyutucam sabah kalkma diyorum ama aksam olup karnini doyurduktan sonra ne kadar oyalamaya calissam da huysuzluk yapiyo kiyamiyorum uyutuyorum du bu aksam yine deniyim :)))Aynen oyle yapiyorum cok sukur geve sikinti yok emiyo gaz cikarirken uyuyo hemen omzumda. Ama o sabah 6 gibi uyanmasi yok mu.. uykunun en tatli saatleri. 10a kadar uyumuyo inan besik sallarken ben uyuyorum kolum dusuyo resmen.
Bi girse duzene su uykular.
hahahaha sende az degilmissin :))
Artik hayallerde mi kaldi yani şoyle oglen 1e kadar fosur fosur uyumak ahh ahhh
Bu gidisle dusunemiyorum sallamaya raziyim biraktigimda uyanmasa :)))) 1 ay sonra ise baslicam bakacak kisiye Allah kolaylik versin belki o biraktirirAyakta sallayarak uyutanlar nasıl vszgecirmeyi dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?