S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba
Cok sut icmistir (attim valla.hrrhalde oyledir:) )4 gözle benim IG acmami bekliyolarmis daha cogunuda kabul etmedim Face de 1500 adam var var sen yap hesabini
buna bende çokkiymet veririm ..
,üfle :)))))
Mokcu basit seni.. Nasip da biliyon kendini..bugün benimde sana yöneltmek istediğim bir mok meselesi var :)) sabah oglanin kakasi normalden çokdaha fazla salyaliydi mukuslu yani sence el cevap ? emziren anne vakasi d vitamin eksikliği zannimca
Yorgunluk.vucut istifa istiyoGece molası uykum kaçtı.
Bütün kemiklerim ağrıyor.
Bana bir şey oldu yav
bu kemik ağrısı nedir?
Benimkide birakma diyo ama dinlemiyomEvvelki gun evime ya klasik 300 mt ilerdeki markete gittim sabah yumurta almaya..oglan uyuyordu ocaktada sütlü çorba vardi... Oglani kiza emanet ettim aglarsa salla diye ve koşarak gidip geldim .. En fazla 10 dk sürmüştür gidip gelmem...
Öğlen Esim.yemeğe geldiğinde yyumurtayısen mi aldin dedi bi saskinlikla evet dedim..nnasip olurda cocuklari evde yalniz birakirsin bana niye demedin tenefuste alir gelirdim dedi :/
Delirdin mi taaa okuldan buraya yumurta almaya mi gelinir dedim ben gelirim sen yeterli cikma evden dedi . daha bilse sütçü geldiğinde indiğini ekmek almaya gittigimi kriz geçirir :))
Anam n yaptiniz siz. Hadi bebegi tek bitaktiniz en fazla aglar. Digerinin ne kadar akli ne kadar basinda. Yani benimki de vurmuyor ama cocuk bu aklina degisik bi fikir gelir uygular zarar verir falan. Ya da kiz tek basina bir zarar isler kendi basina is gelir. Ben sastim kaldim sizeEvvelki gun evime ya klasik 300 mt ilerdeki markete gittim sabah yumurta almaya..oglan uyuyordu ocaktada sütlü çorba vardi... Oglani kiza emanet ettim aglarsa salla diye ve koşarak gidip geldim .. En fazla 10 dk sürmüştür gidip gelmem...
Öğlen Esim.yemeğe geldiğinde yyumurtayısen mi aldin dedi bi saskinlikla evet dedim..nnasip olurda cocuklari evde yalniz birakirsin bana niye demedin tenefuste alir gelirdim dedi :/
Delirdin mi taaa okuldan buraya yumurta almaya mi gelinir dedim ben gelirim sen yeterli cikma evden dedi . daha bilse sütçü geldiğinde indiğini ekmek almaya gittigimi kriz geçirir :))
Benimkinin daha duzeni oturmadi aynen. Ben ne zaman kahvaltiya otursam bikbik sesleei geliyo. Insallah bende cayimi sicak icebilirim.Daha düzeni yok.düzen o işte.
Benımkıde şimdi uyandı emdi Yatakta debeleniyor.
Kaka yapacak.onu bekşiyoruz
Birazdan altını acıcak,sonra yarım.saat uğraşıp uyutacam.
Eşim işe giderken bütün gürültüleri yapacak uyansın diye ama uyanmayacak.
Kahvaltımı yapıcam uyanacak.kahvaltıya göre ayarladım.çocuğu
Yoksa sıcak çay hayaldi
Onlar ne zaman isterse o zaman uyur ve uyanir bence bosuna ugrasmayalim :))Oğlumda sabah 5-6 gibi uyaniyo her sabah bu aksam seni gec uyutucam sabah kalkma diyorum ama aksam olup karnini doyurduktan sonra ne kadar oyalamaya calissam da huysuzluk yapiyo kiyamiyorum uyutuyorum du bu aksam yine deniyim :)))
Ben kendim kestim valla.sonra düğün vardı kuaföre gittim fon çektirmeye kuaför dedi ne güzel saçların katli kesim olmuş uzamış dedi boyle mi uzatacaksin filan dedi genelde kotu kesim olunca soruyorar nerde kestirdin saçını diye demek ki güzel kesmisim
Ne isi kurdunuz canım sen de esinle çalışsaydın faydası olmaz miydi hem bebeğine de daha rahat bakabilirdin?
Allah seni ne yapmasın mahmut hoca diyor
Şimdi nerden aklına geldi.
Seninki birazda sarı sanki onda. Yok. Benimkininde dökülüyor yerine sapsarı çıkacak kv kafası.
Oyyy oyyyyben bugün işe başladım ama kızımı şimdiden çoooookkkkk özledimmmmm
Hosgeldin o zmn:)nerde calisiyosun?Kızlar selam aylar sonra forumdayım cook eskı bır arkadasımı gormus gıbı. .. esoba lıtchı arada sormussunuz halımı saolun tam 200 sayfa gerıdende olsa takıp ediyorum hala sızı dogumdan sonra baya rahatsızlandım Ama gectı sukur. .. kızın okulu oglanın buyumesı derken hıc bıseye vakıt kalmıyor Mayıs ta ıznım bıtıyor rapor yıllık ızın ıdare etmeye calısıcamm. Lıtchı havalar az duzelsın evde bırakmıycam senı okudukca uzuldum halıne....
Bende onubsoracaktın içeyim mi diye sağlık ocağı zorla veriyor çünküFena agritir kemiklerde dayak yemis gibi agri yapar. Eksikse kilo vermeyi engeller. Bebeginkinden 5 damla iciyorum ben. Icmeye baslayali daha iyiyim.
Spor da iyi gelir tabi
Cıddenmı benımde heryerım agrıyor evdede var d vıtamını ıceyım barı decavıte de basladımD vitamini eksikligi. Al bir ampul ic.
Ya da kiloyi tasiymiyor kemikler benim de ayni. Kilo fln da vermiyorum
İnzarın hamilellik hesaplarına benzedi20 kalori harcadım
Bir ekmek 256 kalori. 256/20=12,8
Şimdiii
20 kalori için 3 dk bisiklette çalıştım
Off benden matematikçi olmaz.
Ben neyi hesaplıyordum.
Ben muhasebeci miyim?
Sizde olmasanız ne yapardık.4 gözle benim IG acmami bekliyolarmis daha cogunuda kabul etmedim Face de 1500 adam var var sen yap hesabini
buna bende çokkiymet veririm ..
,üfle :)))))
Mokcu basit seni.. Nasip da biliyon kendini..bugün benimde sana yöneltmek istediğim bir mok meselesi var :)) sabah oglanin kakasi normalden çokdaha fazla salyaliydi mukuslu yani sence el cevap ? emziren anne vakasi d vitamin eksikliği zannimca
Çocukların hayal güçleri çok fenaa.Anam n yaptiniz siz. Hadi bebegi tek bitaktiniz en fazla aglar. Digerinin ne kadar akli ne kadar basinda. Yani benimki de vurmuyor ama cocuk bu aklina degisik bi fikir gelir uygular zarar verir falan. Ya da kiz tek basina bir zarar isler kendi basina is gelir. Ben sastim kaldim size
Hoşgeldin.Kızlar selam aylar sonra forumdayım cook eskı bır arkadasımı gormus gıbı. .. esoba lıtchı arada sormussunuz halımı saolun tam 200 sayfa gerıdende olsa takıp ediyorum hala sızı dogumdan sonra baya rahatsızlandım Ama gectı sukur. .. kızın okulu oglanın buyumesı derken hıc bıseye vakıt kalmıyor Mayıs ta ıznım bıtıyor rapor yıllık ızın ıdare etmeye calısıcamm. Lıtchı havalar az duzelsın evde bırakmıycam senı okudukca uzuldum halıne....
Hayırlısı olsun.ben bugün işe başladım ama kızımı şimdiden çoooookkkkk özledimmmmm
Hadı hayırlı olsun zaman hızlı aksın gecsın senın ıcınben bugün işe başladım ama kızımı şimdiden çoooookkkkk özledimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?