2015 Şubat Anneleri

S.a kizlar benim kizanin boynunun alti pisik olmis sanirim cok kilolu degil ama gidik katlandigi icin o cizgiler kipkirmizi hametan surdum ama baska onerisi olan varmi acaba
Cok sut icmistir (attim valla.hrrhalde oyledir:) )

Benimkide birakma diyo ama dinlemiyom

Anam n yaptiniz siz. Hadi bebegi tek bitaktiniz en fazla aglar. Digerinin ne kadar akli ne kadar basinda. Yani benimki de vurmuyor ama cocuk bu aklina degisik bi fikir gelir uygular zarar verir falan. Ya da kiz tek basina bir zarar isler kendi basina is gelir. Ben sastim kaldim size

Kızlar selam aylar sonra forumdayım cook eskı bır arkadasımı gormus gıbı. .. esoba lıtchı arada sormussunuz halımı saolun tam 200 sayfa gerıdende olsa takıp ediyorum hala sızı dogumdan sonra baya rahatsızlandım Ama gectı sukur. .. kızın okulu oglanın buyumesı derken hıc bıseye vakıt kalmıyor Mayıs ta ıznım bıtıyor rapor yıllık ızın ıdare etmeye calısıcamm. Lıtchı havalar az duzelsın evde bırakmıycam senı okudukca uzuldum halıne....

Benimkinin daha duzeni oturmadi aynen. Ben ne zaman kahvaltiya otursam bikbik sesleei geliyo. Insallah bende cayimi sicak icebilirim.

Oğlumda sabah 5-6 gibi uyaniyo her sabah bu aksam seni gec uyutucam sabah kalkma diyorum ama aksam olup karnini doyurduktan sonra ne kadar oyalamaya calissam da huysuzluk yapiyo kiyamiyorum uyutuyorum du bu aksam yine deniyim :)))
Onlar ne zaman isterse o zaman uyur ve uyanir bence bosuna ugrasmayalim :))

oto galeri açıyoruz canım ben duramam orada zaten eşimin de işi ayrı oto galeriyle birleştirecek kendi işini 2 iş olacak benimki kıskançtır çok erkek gelecek diye istemez beni orada

Allah seni ne yapmasın mahmut hoca diyor
Şimdi nerden aklına geldi.
Seninki birazda sarı sanki onda. Yok. Benimkininde dökülüyor yerine sapsarı çıkacak kv kafası.

benimkininde öyle dökülenlerin yerine küçük tüyler çıkmaya bşladı ama kumral sarıya yakın oldu bakalım uzayınca belli olur

[QÇocuğa güven olmamattika, post: 40624183, member: 223491"]Anam n yaptiniz siz. Hadi bebegi tek bitaktiniz en fazla aglar. Digerinin ne kadar akli ne kadar basinda. Yani benimki de vurmuyor ama cocuk bu aklina degisik bi fikir gelir uygular zarar verir falan. Ya da kiz tek basina bir zarar isler kendi basina is gelir. Ben sastim kaldim size[/QUOTE]

Çocuğa güven olmaz haklisin ama kizimda sorumluluk alabilecek durumda.. Mesela birazoönce anne karnim acikti sen yemek yap ben kardeşime bakarim konusurum ona şarki söylerim dedi..

3.5 yas conta küçük değil, birde ben disari kozla ciksam 10 dk lik yol olur sana yarim saat.. Öylesi daha kotu..

Oğlan dogali ben yemek yaparken is yaparken kkoza birakiyorum .birakiyorum DEDİYSEM oğlan bbeşikte duruyor kucaklamak öpmek izinsiz dokunmak yok..kuralları bastan koyduk anlastik.. Oğlan aağlarsa salluyor beşiği bakti susturamiyor beni cagiriyor bu arada ben kapi arkasında. Sık sık kontrol ediyorum.. Ama bazen çocuk bile olsa guvenmekten başka çare bulamayabiliyosun
Cocuga

Hosgeldin o zmn:)nerde calisiyosun?

Fena agritir kemiklerde dayak yemis gibi agri yapar. Eksikse kilo vermeyi engeller. Bebeginkinden 5 damla iciyorum ben. Icmeye baslayali daha iyiyim.
Spor da iyi gelir tabi
Bende onubsoracaktın içeyim mi diye sağlık ocağı zorla veriyor çünkü

20 kalori harcadım
Bir ekmek 256 kalori. 256/20=12,8
Şimdiii
20 kalori için 3 dk bisiklette çalıştım
Off benden matematikçi olmaz.
Ben neyi hesaplıyordum.
Ben muhasebeci miyim?

Sizde olmasanız ne yapardık.
İkinci üçüncü anneler hepinize çok teşekkür ederim.

Çocukların hayal güçleri çok fenaa.
İşte ben akıllı diye geçiniyorum çıtırtı gelsin diye saçımı sobaya soktum,kafamı yaktım 5 yaşındaydım.
Allah göstermesin korkutmak için demedim ama çocuk kafası.
Bebek ağlar susar da büyükler tehlikeli cidden

Hoşgeldin.
Geçmiş olsun.aklımdasın hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…