2015 Şubat Anneleri

Günaydınn :)
bugün bana cidden gün aydın
Dün maşallah 6 saatlik yolun ilk 5 saatini uyuyarak geldi kızım. Otobüse bindik emzirdim 3 saat sonra uyandı emzirdim 2 saat daha uyudu 7 buçuk oldu saat :)) 1 saat de konuşa bakışa geçti evde de emzirdim kardeşim ilgilendi yemek yedim ben sonra da yıkadım babam okudu emzirdim 11 de uykuya geçti sabah 5 buçukta ben uyandırdım da emzirdim uyanmamış. Sonra yine uyudu 8 buçukta yine enzirmeye aldım da uyandı. hala uyuyor.
Anneanne evini çok mu sevdi ne gerçi annem demişti yatarken 5 ten ö ce uyanmaz hem banyo yaptı dedesi de okudu

Yani benim 10-12 yas kucuk iki kardesim var ordan hatirliyorum annem cok dikkat ederdi boyle seylere. Ben simdi tuvalete girsem ogluma tuvaletin onunde bir oyun buluyorum.surekli kulagim sesinde ordan uzaklassa sesleniyorum olmazsa hemen cikiyorum. Bebegin yanina gitmese bile kendisi sandalyeye ciksa arkasina dusse birsey olsa o an orda olmam lazim.
Gorumcemin oglu dusunce dili bogazina kacarmis kucukken hemen mudahele etmesen gider cocuk orda.
Ben de korkutmak icin demiyorum yalniz cocuk bakmak zor ama ne bileyim.
Oyle bebegin nefesini fln dinleyen biri de degilim.
Herkesin tarzi farkli da duramadim yazmadan teyzeler gibi :)

Hayırlısı olsun.
Biraz alışıyorsun ama eve gidince kızınla çok daha verimli vakit geçireceksin gör bak.
Evet biraz ayri kalinca daha guzel ilgileniyorsun. Oglumla neler yapardik calisirken. Simdi hep yanimda diye gunu bombos geciriyoruz bazen.

Günaydın hanımlar.
Benim kız düzen otutturdu galiba. Hem anne sütü hem mama yiyor. Gece 12 gibi 150 cc mama içio bi yatıyor sabah 8 kadar falan. Sabah ık ık seslerine uyanıyorum. Emziği versem uyumaya devam etcek. Kalkıp emziriyorum veya mama yatıyo saat 1 e kadar falan. Bu hafta hep böyleydi yani. Ama temizlik falan yapmaya kalksan erkenden uyanır:) bu arada ben bugün anneme gidiyorum. Öbür evli kardeşimde geliyo, annem bide hasta dedeme bakıyor, e bide halam var. Bi şekilde sığacaz eve:) amacım birazda yardım etmek torunlarını görünce mutlu oluyo kadın doysun bari.

Coklu alıntıyı beceremedim sanırım. Neyse pıkı devlet memuruyum canım. Hosbuldum bu arada.. esoba canım sızde hep aklımdasınoz ınankı evde net yok teldende beceremiyordum sonrada sıkıntılar neysr artık yazarım aradaa whatsapp grubu gorusuyorz hala yzyuze gorusenler var... bu arada seninle konusturdugum arkadasım vardiya onunda rahımle ılgılı sıkıntı vardı oda hamıle daha 17 haftalık felan ınsallah oda sagsaglım alır kucagina. ..

Benim annemde babamda ne alırsan al assla giyinmezler.

Neden acaba.begenmiyorlar mi ki. Eşimin annesine aldığım hediyeleri çok severek giyer.ama babası hiçbir zaman giymedi.utancimdan soramadim acaba beğenmedi mi diye.

Eşim 1 kasım doğumlu canım.ayni hesap iste gormezcilikten gelirsen yada Bisey demezsen sorun yok.ama ses cikarirsan sorun var.valla biz eskiden bu kadar degildik hoş her zaman kavga eden bi çift de değiliz ama bozusuruz hemen öyle diyeyim.çocuklar ikimizi de yipratiyor hiçbir şeye zaman kalmıyor vaktimizi verimli harcayamiyoruz. Dun kahve içmek için dışarı çıktık mesela diğerleri çok kuduruyordu dedim bebisi yanıma alayın bari uyur arabada.ama ne uyuması hic durmadı meme krizi tuttu starbucksta battaniyeyi üzerime çekip emzirmek zorunda kaldım neyse ilk defa boyle güzel konusabildik,konusmayinca anlaşılmıyor ki,ağlamamak için kendimi zor tuttum gözlerim dolu dolu oldu hep.. Çok şükür iyiyiz simdilik. Darısı sizin başınıza

Kocan sana öküz mu diyor ??

bacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 102
Bana dr bebiş pişik olmasın diye her alt değiştirmede pişik kremi sürülmez.Oranın dokusunu bozar.Hava almasını engeller, büyüyünce enfeksiyon olma ihtimali artar çünkü kendi kendini koruyamıyor ve dokuyu bozuyorsun pişik kremleri aşırı yoğun dedi.Sadece takip edeceksin hafif kızarınca ya da kızaracak gibi olunca süreceksin dedi.Zaten o kadar engelliyor ki bi sürsen 1 hafta korur,yoksa zararlı müdahele etme dedi.Ciddi ciddi uyardı beni. Size bir şey demiyorlar mı ya.? ( Eğer pişik değilse tabi)

bacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye

Çok geçmiş olsun canım. Benim tüm kolum ve yüzümün sol tarafı yanmiştı yanık çok fena bilirim.

Rif ampul; bepanthen(pomad); anestol bunları karıştırıp sür (rif ampulden 2 şer damla yeterli her sefer için) çok iyi geliyor benim hiç iz kalmadı. Dr silverdin veriyor ancak.
Eğer pansumanla kapatacaksan da sıvı vazelin al ilk kat gazlı bezi onunla ıslatıp kapat ki yaraya yapışmasın gazlı bez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…