Eczaneden al. Bosver saglik ocaginiBende onubsoracaktın içeyim mi diye sağlık ocağı zorla veriyor çünkü
Offf allah kolaylik versin cnmben bugün işe başladım ama kızımı şimdiden çoooookkkkk özledimmmmm
Yani benim 10-12 yas kucuk iki kardesim var ordan hatirliyorum annem cok dikkat ederdi boyle seylere. Ben simdi tuvalete girsem ogluma tuvaletin onunde bir oyun buluyorum.surekli kulagim sesinde ordan uzaklassa sesleniyorum olmazsa hemen cikiyorum. Bebegin yanina gitmese bile kendisi sandalyeye ciksa arkasina dusse birsey olsa o an orda olmam lazim.Çocukların hayal güçleri çok fenaa.
İşte ben akıllı diye geçiniyorum çıtırtı gelsin diye saçımı sobaya soktum,kafamı yaktım 5 yaşındaydım.
Allah göstermesin korkutmak için demedim ama çocuk kafası.
Bebek ağlar susar da büyükler tehlikeli cidden
Bu arada Daha yardımcı başlamadı dışardan da söylemiyoruz yemek yapıyorum bir deEn azından sen sadece bebekle uğraşıyorsun ama o bile yetiyor.
Bugün birde nedeni bilinmeyen ağlama seansı yaşadık.o bitiriyor zate.
Evet biraz ayri kalinca daha guzel ilgileniyorsun. Oglumla neler yapardik calisirken. Simdi hep yanimda diye gunu bombos geciriyoruz bazen.Hayırlısı olsun.
Biraz alışıyorsun ama eve gidince kızınla çok daha verimli vakit geçireceksin gör bak.
oto galeri açıyoruz canım ben duramam orada zaten eşimin de işi ayrı oto galeriyle birleştirecek kendi işini 2 iş olacak benimki kıskançtır çok erkek gelecek diye istemez beni orada
Hadi bakalım canım hayırlı isleriniz olsun inş.
benimkininde öyle dökülenlerin yerine küçük tüyler çıkmaya bşladı ama kumral sarıya yakın oldu bakalım uzayınca belli olur
Benim annemde babamda ne alırsan al assla giyinmezler.
Biz seninle benziyoruz özellikle aile içindeki hareketlerimiz aynı ben de tüm Sorumluluğu göğüslemiş durumdayım. Ben de Konuşmak isterim eşim de konuşmaz. Eşinin doğum günü ne zaman? Onlar da mı aynı gün Doğdu yoksabizde sorunlar benim büyütüp büyütmememe göre çözülür. Yani büyütmezsem sorun olmaz.
Sorma o konuda cok sikintiliyim kobusacak sey bulamiyorum ben ya. Kocam ne okuzsun diyo bana hakkatten oyle. kendisi oyle guzel konusuyo ki nerden buluyo anlamiyorum. Gecen odalari gezdiriyo kizim bak burasi banyo ufak da bi penceresi var hava alsin diye gibilerinden bi seyler diyodu kahkaha attim resmen cocuk da dinliyo pur dikkat :))
Yok ya Kelloggs varya o gevrek canım :)
bacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
Ya ütü aşka geldi heralde, oturarak yapim dedim boyle olduUtnun buharıyla bu kadar yanar mi yaa Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?