2015 Şubat Anneleri

Sizde olmasanız ne yapardık.
İkinci üçüncü anneler hepinize çok teşekkür ederim.

ne bicim cocugunuz var kizim
[kizimda onca saat uyuyan çocuk mu olur şöyle burnundan getirecekti o yolu yolculuğundao zaman gorecektin anyayi konyayi ahqhaha

="Litchi, post: 40626819, member: 522935"]Bu arada Daha yardımcı başlamadı dışardan da söylemiyoruz yemek yapıyorum bir de[/QUOTE]yeMek mi ya piyon vay canina .. Ne var menüde .manti mi ?

="ysmnfth, post: 40626938, member: 233052"]Günaydın hanımlar.
Benim kız düzen otutturdu galiba. Hem anne sütü hem mama yiyor. Gece 12 gibi 150 cc mama içio bi yatıyor sabah 8 kadar falan. Sabah ık ık seslerine uyanıyorum. Emziği versem uyumaya devam etcek. Kalkıp
emziriyorum veya mama yatıyo saat 1 e kadar falan. Bu hafta hep böyleydi yani. Ama temizlik falan yapmaya kalksan erkenden uyanır:) bu arada ben bugün anneme gidiyorum. Öbür evli kardeşimde geliyo, annem bide hasta dedeme bakıyor, e bide halam var. Bi şekilde sığacaz eve:) amacım birazda yardım etmek torunlarını görünce mutlu oluyo kadın doysun bari.[/QUOTE]teee allahim ua rabbim doverim sizi ben..

Tamam cnm, evde silverdin vardi surdum dediklerini aldirayim

Cnm ya markayı hatırlamıyorum ama açık renkte ilan miler gibi :)

Yalniz varya çok pis alinti yapiyom heeee

Baslicam ben bu akilsiz akilli telefona

Bizim dr sadece sabah aksam sureceksin dedi, surekli surersen nemli kalir nem de pişiğe sebep olur dedi, bepantol kullaniyorum çok şükür pişik olmadı

Cimcime ben evolvia kullanmadim mama kullanmadim yani hic ..sadece kullanan çok kişiden hep bu yönlü yorum okudum..doğum öncesi sezo olurda sutum gelmezse diye arastirmistim.

20 kalori harcadım
Bir ekmek 256 kalori. 256/20=12,8
Şimdiii
20 kalori için 3 dk bisiklette çalıştım
Off benden matematikçi olmaz.
Ben neyi hesaplıyordum.
Ben muhasebeci miyim?
Yaa bende kilo veremiyorum hâlâ 6 kilim var vermem gereken ilk 1 ayda 8 kilo gitti sonra durdu napicam bilmiyorum

Bizim dr sadece sabah aksam sureceksin dedi, surekli surersen nemli kalir nem de pişiğe sebep olur dedi, bepantol kullaniyorum çok şükür pişik olmadı

Ben de sudocrem kullanıyorum haftada 2kere filan kızaracak gibi olursa sürüyorum ince tabaka dr sıkı sıkı tembihledi beni.

Ayy darısı bizim başımıza dünden beri uyumuyo hiç kucakta uyuyo koyunca uyanıyor gazı mı var anlamadım ama bittim valla

Yaa ne güzel uyuyomus maşallah darısı bizim başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…