Sizde olmasanız ne yapardık.
İkinci üçüncü anneler hepinize çok teşekkür ederim.
ne bicim cocugunuz varGünaydınn :)
bugün bana cidden gün aydın
Dün maşallah 6 saatlik yolun ilk 5 saatini uyuyarak geldi kızım. Otobüse bindik emzirdim 3 saat sonra uyandı emzirdim 2 saat daha uyudu 7 buçuk oldu saat :)) 1 saat de konuşa bakışa geçtievde de emzirdim kardeşim ilgilendi yemek yedim ben sonra da yıkadım babam okudu emzirdim 11 de uykuya geçti sabah 5 buçukta ben uyandırdım da emzirdim uyanmamış. Sonra yine uyudu 8 buçukta yine enzirmeye aldım da uyandı. hala uyuyor.
Anneanne evini çok mu sevdi negerçi annem demişti yatarken 5 ten ö ce uyanmaz hem banyo yaptı dedesi de okudu
Tamam cnm, evde silverdin vardi surdum dediklerini aldirayimÇok geçmiş olsun canım. Benim tüm kolum ve yüzümün sol tarafı yanmiştı yanık çok fena bilirim.
Rif ampul; bepanthen(pomad); anestol bunları karıştırıp sür (rif ampulden 2 şer damla yeterli her sefer için) çok iyi geliyor benim hiç iz kalmadı. Dr silverdin veriyor ancak.
Eğer pansumanla kapatacaksan da sıvı vazelin al ilk kat gazlı bezi onunla ıslatıp kapat ki yaraya yapışmasın gazlı bez.
Cnm ya markayı hatırlamıyorum ama açık renkte ilan miler gibi :)10 dk canım malt hangi marka bende alayım bari işe başlayınca iyice bitecek bu süt anlaşılan
4 bucuk saat aradan sonra tekrar sağdım şimdide 60 cc çıktı
sen onlara kötülemişim gibi anlat o zaman
evolvia buralarda yok canım büyük marketlerde falan varmış sanırım netten sipariş vermem gerekiyor her seferinde
sen kullandınmı evolvia
benimkide tv ye çevirince çok dikkatli bakıyor ama ben bilerek hiç döndürmüyorum ana kucağında bile tv ye ters tutuyorum alışmasın şimdiden
şekerli olmasını istemedim hiç bu yüzden sma aldım zaten
Canım Teraziyi de yazar mısın cok merak ettim.
Yok emzirme den önce kızımın gelişimi iyi ama sence çok mu az sütümemzirmeden sonrami bu 60 ml?
ben elimle onu 2 dk da sagarim tabi doluyken :))
Bizim dr sadece sabah aksam sureceksin dedi, surekli surersen nemli kalir nem de pişiğe sebep olur dedi, bepantol kullaniyorum çok şükür pişik olmadıBana dr bebiş pişik olmasın diye her alt değiştirmede pişik kremi sürülmez.Oranın dokusunu bozar.Hava almasını engeller, büyüyünce enfeksiyon olma ihtimali artar çünkü kendi kendini koruyamıyor ve dokuyu bozuyorsun pişik kremleri aşırı yoğun dedi.Sadece takip edeceksin hafif kızarınca ya da kızaracak gibi olunca süreceksin dedi.Zaten o kadar engelliyor ki bi sürsen 1 hafta korur,yoksa zararlı müdahele etme dedi.Ciddi ciddi uyardı beni. Size bir şey demiyorlar mı ya.? ( Eğer pişik değilse tabi)
Yaa bende kilo veremiyorum20 kalori harcadım
Bir ekmek 256 kalori. 256/20=12,8
Şimdiii
20 kalori için 3 dk bisiklette çalıştım
Off benden matematikçi olmaz.
Ben neyi hesaplıyordum.
Ben muhasebeci miyim?
Bizim dr sadece sabah aksam sureceksin dedi, surekli surersen nemli kalir nem de pişiğe sebep olur dedi, bepantol kullaniyorum çok şükür pişik olmadı
Bizim dr sadece sabah aksam sureceksin dedi, surekli surersen nemli kalir nem de pişiğe sebep olur dedi, bepantol kullaniyorum çok şükür pişik olmadı
Olmayan pisige ilac mi suruyon kiz.. Bebenin pitisinin ph ini bozacankizarirsa sur.
gecmis olsun canim. Krem fln verir acisini alirbacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
ne bilim kiz daha bisi olmadi :)Olmayan pisige ilac mi suruyon kiz.. Bebenin pitisinin ph ini bozacankizarirsa sur.
Ayy darısı bizim başımıza dünden beri uyumuyo hiç kucakta uyuyo koyunca uyanıyor gazı mı var anlamadım ama bittim vallaGünaydınn :)
bugün bana cidden gün aydın
Dün maşallah 6 saatlik yolun ilk 5 saatini uyuyarak geldi kızım. Otobüse bindik emzirdim 3 saat sonra uyandı emzirdim 2 saat daha uyudu 7 buçuk oldu saat :)) 1 saat de konuşa bakışa geçtievde de emzirdim kardeşim ilgilendi yemek yedim ben sonra da yıkadım babam okudu emzirdim 11 de uykuya geçti sabah 5 buçukta ben uyandırdım da emzirdim uyanmamış. Sonra yine uyudu 8 buçukta yine enzirmeye aldım da uyandı. hala uyuyor.
Anneanne evini çok mu sevdi negerçi annem demişti yatarken 5 ten ö ce uyanmaz hem banyo yaptı dedesi de okudu
Ben dogum oncesi kiloma dondum ama memeler cok buyudu kendimi daha iri hissediyorumYaa bende kilo veremiyorumhâlâ 6 kilim var vermem gereken ilk 1 ayda 8 kilo gitti sonra durdu napicam bilmiyorum
Yaa ne güzel uyuyomus maşallah darısı bizim başımıza :)Günaydın hanımlar.
Benim kız düzen otutturdu galiba. Hem anne sütü hem mama yiyor. Gece 12 gibi 150 cc mama içio bi yatıyor sabah 8 kadar falan. Sabah ık ık seslerine uyanıyorum. Emziği versem uyumaya devam etcek. Kalkıp emziriyorum veya mama yatıyo saat 1 e kadar falan. Bu hafta hep böyleydi yani. Ama temizlik falan yapmaya kalksan erkenden uyanır:) bu arada ben bugün anneme gidiyorum. Öbür evli kardeşimde geliyo, annem bide hasta dedeme bakıyor, e bide halam var. Bi şekilde sığacaz eve:) amacım birazda yardım etmektorunlarını görünce mutlu oluyo kadın doysun bari.
Ayy darısı bizim başımıza dünden beri uyumuyo hiç kucakta uyuyo koyunca uyanıyor gazı mı var anlamadım ama bittim valla
Yaa özel bişey yaptın mı bide kaç kilo almıştın ben 14 kilo almıştımBen dogum oncesi kiloma dondum ama memeler cok buyudu kendimi daha iri hissediyorum
Yok cnm ilk on kilosu bir ayda gitti, 4 kilo da arada kaynamis gitmis. Benim kizim cok huysuz ondan gitmistirYaa özel bişey yaptın mı bide kaç kilo almıştın ben 14 kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?