Merhaba Canım,Ben dogum oncesi kiloma dondum ama memeler cok buyudu kendimi daha iri hissediyorum
[QÇocuğa güven olmamattika, post: 40624183, member: 223491"]Anam n yaptiniz siz. Hadi bebegi tek bitaktiniz en fazla aglar. Digerinin ne kadar akli ne kadar basinda. Yani benimki de vurmuyor ama cocuk bu aklina degisik bi fikir gelir uygular zarar verir falan. Ya da kiz tek basina bir zarar isler kendi basina is gelir. Ben sastim kaldim size
Canim bizim aramizdaki bi sakalasma dili o. Ben de ona derim. Ama ciddi degil latife ederiz. Salak, manyak, şapşal, maymun gibi sevimli hitaplar :))Kocan sana öküz mu diyor ??
Hayırlısı olsun.
Biraz alışıyorsun ama eve gidince kızınla çok daha verimli vakit geçireceksin gör bak.
Hadı hayırlı olsun zaman hızlı aksın gecsın senın ıcın
Offf allah kolaylik versin cnm
@Cimcime ben evolvia kullanmadim mama kullanmadim yani hic ..sadece kullanan çok kişiden hep bu yönlü yorum okudum..doğum öncesi sezo olurda sutum gelmezse diye arastirmistim.
Ayyy baya yanmıs gecmıs olsunbacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
ne bicim cocugunuz varkizim
[kizimda onca saat uyuyan çocuk mu olur şöyle burnundan getirecekti o yolu yolculuğundao zaman gorecektin anyayi konyayi ahqhaha
Canım bende 1 aydır hem anne sütü hemde mama veriyorum ayda 700 gr aldığı için bebelac kullanıyorum severek içiyo melis şuan memnunuzteşekkürler kızlar ilk gün anlamadım bişey 2 de çıkacağım az sonra allahtan kızda uyuyormuş bugün eve gittiğimde uyanır doyarım bende
akşam bebelac aldım onu çok şükür içti sabah 60 ml hazırladım hepsini içti onu sevdi galiba
Ayy darısı bizim başımıza dünden beri uyumuyo hiç kucakta uyuyo koyunca uyanıyor gazı mı var anlamadım ama bittim valla
elbereth61 darisi basimiza bakalim
canim cok gecmis olsunYa ütü aşka geldi heralde, oturarak yapim dedim boyle oldu
Gelisimi iyiyse suty kafana takma.emzirince bebek cok daha fazlasini ceker ppompadanYok emzirme den önce kızımın gelişimi iyi ama sence çok mu az sütüm
Offf silverdin falan var mı evde sursenbacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
Evet canım sende mi terazisin?Ben de hemencik sevdim seniSen terazi misin? Ben de diyorum kanım neden bu kadar ısındı bu kıza
Ya litchi herkes eşiyle kendini yorumlattı.bi de oglumla beni yorumlar misin sana zahmet.ikimiz de akrebiz. O ekim ben kasım .Akrep burcu günlük ve haftalık yorumunu okudum bak şöyle yazıyor:
Günlük
Gökyüzü bugün olaylara karşı yenilikçi bir tarzda yaklaşarak çözüm odaklı girişimlerde bulunacağınıza işaret etmekte. Bu şekilde hissetmenizde sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın da payını da unutmamak gerekir. Mücadele ettiğiniz emek verdiğiniz konularda yaşanacak rahatlamalar iş hayatınızda daha doğru değerlendirmelerle isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirmenizi sağlayacak. Bugün aranızda problem olan aile bireyleri ile de sevgi ve barış günü olabilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir sevgide kutsal olduğuna göre.. Bu ahenkli enerjileri doğru kullanmakta sizlerin iradenize kalmış. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade edin sizin için ne kadar önemli olduğunu özel olduğunu ona hissettirin.
Haftalık
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver. Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur. Hz.Mevlana
İş hayatınızda ilahi adaletin gerçekleşeceği bir haftadasınız. Çevrenizde oynanan oyunlar ortaya çıkacak ve herkes ektiğini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka hiç bir şeyle ilgilenmeyin. Özel yaşamlarınızda uzun süredir eşle problemler yaşayan Akrepler yaşadığınız ve yaşattığınız her şeyi adil bir şekilde değerlendirip tamam yada devam kararı alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrepler 23 27 Nisan tarihleri arasında AŞK kalbinizde ki yerini sürpriz bir şekilde alabilir
Litchinin yorumu: Sonuç ya bizi sevdiklerini söyliycekler ya da tamam bu iş dicekler.
BugünCanım Teraziyi de yazar mısın cok merak ettim.
Akrep burcu sabit burçtur canım. Kafasına koyduğunu yapar. Karar verirse gerçekleştirir. Iki akrep birbirini anlar iyi anlaşır ama dediğim gibi birinin kararını diğeri beğenmezse Çatışma Çıkabilir çünkü kararından dönmez. Bu inatçılığı olarak da yorumlanabilir. Akrepler çok duygusaldır derinden sever. Oğlun kesin sana aşık. Çok sevdiği için de hayatında hep seni korumaya çalışacaktır.Ya litchi herkes eşiyle kendini yorumlattı.bi de oglumla beni yorumlar misin sana zahmet.ikimiz de akrebiz. O ekim ben kasım .
Sırtına bağlamayı düşündün mü hiç? Ben yapıcam az kaldı :) hatta denedim bugün de bağlayamadım. Sling kullanıyorum ben. Ama o önde olunca iş yapılmıyor pek sırtta süper ama. Önümdeyken hemen uyuyor. Sırtta da uyur bence..
Canım çocuklar değil sadece başka şeyler de yıpratıyor ilişkide zaman kalmıyor. Bizde de yoğun iş temposu vardı. Biz 2003 ten beri beraberiz. Birbirimizi iyi tanıyoruz ama birbirimizle geçirdiğimiz zaman sayısı o kadar az ki. Demek onlar böyle istiyor diyorum. Ben dibinden ayrılmam aslında. Aralarında bir hafta varmış sekiz kasım benim eşim de.Eşim 1 kasım doğumlu canım.ayni hesap iste gormezcilikten gelirsen yada Bisey demezsen sorun yok.ama ses cikarirsan sorun var.valla biz eskiden bu kadar degildik hoş her zaman kavga eden bi çift de değiliz ama bozusuruz hemen öyle diyeyim.çocuklar ikimizi de yipratiyor hiçbir şeye zaman kalmıyor vaktimizi verimli harcayamiyoruz. Dun kahve içmek için dışarı çıktık mesela diğerleri çok kuduruyordu dedim bebisi yanıma alayın bari uyur arabada.ama ne uyuması hic durmadı meme krizi tuttu starbucksta battaniyeyi üzerime çekip emzirmek zorunda kaldımneyse ilk defa boyle güzel konusabildik,konusmayinca anlaşılmıyor ki,ağlamamak için kendimi zor tuttum gözlerim dolu dolu oldu hep.. Çok şükür iyiyiz simdilik. Darısı sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?