2015 Şubat Anneleri

Selam kızlaaar hepinizi takip ediyorum ama yazmaya vakit bulamıyorum kızım çok Nazlı malum

Benim goguslerim düzelemiyor bi türlü kizimin disi var ve ısırıp duruyo oooo

Kilo konusunda dertliyim daha bi dünya kilom var vermem gereken hamilelik zehirlenmesi sonucu 97 ye kadar çıkmıştım en son 17 kilo vermistim darısı kalanlara

hamileyken bu kadar hızlı kilo almadım ben yaa
ne oluyor bedenime çözmüş değilim
8 kilo alarak doğum agittim yakında ikiye katlarsam şaşırmam
o aldıgım 8 kiloyu dogumdan 1 hafta sonra vermiştim halbu ki

Çocuğa güven olmaz haklisin ama kizimda sorumluluk alabilecek durumda.. Mesela birazoönce anne karnim acikti sen yemek yap ben kardeşime bakarim konusurum ona şarki söylerim dedi..

3.5 yas conta küçük değil, birde ben disari kozla ciksam 10 dk lik yol olur sana yarim saat.. Öylesi daha kotu..

Oğlan dogali ben yemek yaparken is yaparken kkoza birakiyorum .birakiyorum DEDİYSEM oğlan bbeşikte duruyor kucaklamak öpmek izinsiz dokunmak yok..kuralları bastan koyduk anlastik.. Oğlan aağlarsa salluyor beşiği bakti susturamiyor beni cagiriyor bu arada ben kapi arkasında. Sık sık kontrol ediyorum.. Ama bazen çocuk bile olsa guvenmekten başka çare bulamayabiliyosun
Cocuga[/QUOTE]
ben de 3.5 yaşındaki kızıma güveniyorum ama 6.5 yaşında ki oğlana güvenemiyorum.daha kızın bi şeyini görmedim ama oğlan haldır huldur. kanepedeyken kolunu bacagını çarpcak diye ödüm kopuyor.oturuşu kalkışı pek dikkatsiz.

Hayırlısı olsun.
Biraz alışıyorsun ama eve gidince kızınla çok daha verimli vakit geçireceksin gör bak.

Hadı hayırlı olsun zaman hızlı aksın gecsın senın ıcın

Offf allah kolaylik versin cnm

teşekkürler kızlar ilk gün anlamadım bişey 2 de çıkacağım az sonra allahtan kızda uyuyormuş bugün eve gittiğimde uyanır doyarım bende

@Cimcime ben evolvia kullanmadim mama kullanmadim yani hic ..sadece kullanan çok kişiden hep bu yönlü yorum okudum..doğum öncesi sezo olurda sutum gelmezse diye arastirmistim.

akşam bebelac aldım onu çok şükür içti sabah 60 ml hazırladım hepsini içti onu sevdi galiba

ne bicim cocugunuz var kizim
[kizimda onca saat uyuyan çocuk mu olur şöyle burnundan getirecekti o yolu yolculuğundao zaman gorecektin anyayi konyayi ahqhaha

Birkaç sıra arkamızda öyle bir bebiş vardı
Benim kızın gezmeye zaafı var hamileyken oturmadım totomun üzerinde ondan galiba arabaya bindiğinde uyuyor hemen sokakta olmamız da yeterli açık havayı seviyor

Canım bende 1 aydır hem anne sütü hemde mama veriyorum ayda 700 gr aldığı için bebelac kullanıyorum severek içiyo melis şuan memnunuz

Ya ütü aşka geldi heralde, oturarak yapim dedim boyle oldu
canim cok gecmis olsun cok yandiysa iz falan kacak kadar ermeni hastanesinin cildiyesine git oranin cildiye uzmanlari cok iyi.

Annemin bacagi komple yanmisti da ordaki doktor sayesinde iz kalmamiati. Ama senin o kadar ciddi yanik degil di mi?

Ya litchi herkes eşiyle kendini yorumlattı.bi de oglumla beni yorumlar misin sana zahmet.ikimiz de akrebiz. O ekim ben kasım .

Canım Teraziyi de yazar mısın cok merak ettim.
Bugün
Bugün biriken borçlarınızı temizleyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve refaha çıkmanın huzurunu doyasıya yaşayın. Özel yaşamınızda da küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyip olumlu düşündüğünüz takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Bu hafta
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Ben insanların ayıplarını gören gözlerimi kör ettim. Sen de onlara benim gibi iyi gözle bak. Hz.Mevlana

Bu hafta yatırımlar ve finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. İş ve eğitim hayatınızda yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Teraziler kontrollü olmalı ve bilginiz dışında her hangi bir görüşmenin yapılmamasına dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmalısınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Teraziler kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun.

Ya litchi herkes eşiyle kendini yorumlattı.bi de oglumla beni yorumlar misin sana zahmet.ikimiz de akrebiz. O ekim ben kasım .
Akrep burcu sabit burçtur canım. Kafasına koyduğunu yapar. Karar verirse gerçekleştirir. Iki akrep birbirini anlar iyi anlaşır ama dediğim gibi birinin kararını diğeri beğenmezse Çatışma Çıkabilir çünkü kararından dönmez. Bu inatçılığı olarak da yorumlanabilir. Akrepler çok duygusaldır derinden sever. Oğlun kesin sana aşık. Çok sevdiği için de hayatında hep seni korumaya çalışacaktır.

kız ufak bir şey değil ki sırtıma da bağlanmaz artık o çok özgür ruhlu bir çocuk hiç öyle sıkıntıya gelemeyen birşey olacak şimdiden belli kanguru vs zaten artık taşınmıyorda sling dediğin bizim oğlan için uygun olduğunu sanmıyorum öyle kıvrılıp sokulup yatayım diye düşünmez nabayım saldım çayıra mevlam kayıra

Canım çocuklar değil sadece başka şeyler de yıpratıyor ilişkide zaman kalmıyor. Bizde de yoğun iş temposu vardı. Biz 2003 ten beri beraberiz. Birbirimizi iyi tanıyoruz ama birbirimizle geçirdiğimiz zaman sayısı o kadar az ki. Demek onlar böyle istiyor diyorum. Ben dibinden ayrılmam aslında. Aralarında bir hafta varmış sekiz kasım benim eşim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…