2015 Şubat Anneleri

kızlar ayın 6 sında rotavirüsü aşısını olucaz da birşey soracağım bu aşı damlamı yoksa bildiğimiz iğnemi. nolur iğne olmasın nolurrrrr ağlamıyorda çok içleniyor daha sonradan unutana kadar ağlıyor uyurken

Ağızdan şırıngayla sıkıyorlar canım

Kızlar aranızda aptamil kullanan varmı ben arada veriyorum 20 gündür vermiyodum dün çok huysuzdu vereyim dedim ama herkes farklı bi şey diyo kimi hiç önermiyo pirinç unundan yap daha iyi diyolar fikirlerinizi bekliyorum

oh şükür tam diğerlerini unuttu derken yine iğne olacak diye korktum.
Yok da kusmaması gerekiyormuş toktu aşı verilirken ağzından biraz geldi gibi. Ona taktım ben de. Kimse bana söylemedi ki tok olmasın diye. Ne tok ne aç olmıycakmış.

niye mama veriyordun ki sütünmü az. eğer o nedenle veriyorsan takviye için zaten bütün mamalar zararlı pirinç unuda ona keza artık eski pirinçler olmadığından ve onda da gdo çıktığından hepsi aynı gibime geliyor ya. keşke taşsa sütlerimizde bunlara hiç gerek kalmasa.

Yok da kusmaması gerekiyormuş toktu aşı verilirken ağzından biraz geldi gibi. Ona taktım ben de. Kimse bana söylemedi ki tok olmasın diye. Ne tok ne aç olmıycakmış.

anladım yani doyurup zaman geçicek tam orta yerinde alıcak aşıyı ona göre ayarlayayım bari.

Ayyy babana soylesene bizimkileride bi okuyup uflesin :)))

Ben her kakadan sonra suruyorum surmesem mi acaba pisik olurda sonra gec duzelir diye korkuyorum...

ben de 3.5 yaşındaki kızıma güveniyorum ama 6.5 yaşında ki oğlana güvenemiyorum.daha kızın bi şeyini görmedim ama oğlan haldır huldur. kanepedeyken kolunu bacagını çarpcak diye ödüm kopuyor.oturuşu kalkışı pek dikkatsiz.[/QUOTE]
Kuzenimde kizini birakirdi evde sonra ev tlfnundan arardi gelene kadar konusurdu onunla

canim cok gecmis olsun cok yandiysa iz falan kacak kadar ermeni hastanesinin cildiyesine git oranin cildiye uzmanlari cok iyi.

Annemin bacagi komple yanmisti da ordaki doktor sayesinde iz kalmamiati. Ama senin o kadar ciddi yanik degil di mi?
Degildir heralde silverdin surdum, birazdan yola cikacaz adanada bakarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…