Geçmiş olsun canımbacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
Ben de aldığım bişeyin giyildiğini görmedim hoş ben de giymiyorumNeden acaba.begenmiyorlar mi ki. Eşimin annesine aldığım hediyeleri çok severek giyer.ama babası hiçbir zaman giymedi.utancimdan soramadim acaba beğenmedi mi diye.
Ağızdan şırıngayla sıkıyorlar canımkızlar ayın 6 sında rotavirüsü aşısını olucaz da birşey soracağım bu aşı damlamı yoksa bildiğimiz iğnemi. nolur iğne olmasın nolurrrrrağlamıyorda çok içleniyor daha sonradan unutana kadar ağlıyor uyurken
Ağızdan şırıngayla sıkıyorlar canım
Acaba bizim kızı da okuyabilir mi baban :) ada derin adıAmin aminn
yağmur da ilk defa böyle uyudu. Annemi aradım ne yaptınız kızıma dedim
Bizim ev böyle kızım diyorum sana, babanın okuduğu çocuklar uyur hep böyle dedi
Acaba bizim kızı da okuyabilir mi baban :) ada derin adı
Yok da kusmaması gerekiyormuş toktu aşı verilirken ağzından biraz geldi gibi. Ona taktım ben de. Kimse bana söylemedi ki tok olmasın diye. Ne tok ne aç olmıycakmış.oh şükür tam diğerlerini unuttu derken yine iğne olacak diye korktum.
Kızlar aranızda aptamil kullanan varmı ben arada veriyorum 20 gündür vermiyodum dün çok huysuzdu vereyim dedim ama herkes farklı bi şey diyo kimi hiç önermiyo pirinç unundan yap daha iyi diyolar fikirlerinizi bekliyorum
Yok da kusmaması gerekiyormuş toktu aşı verilirken ağzından biraz geldi gibi. Ona taktım ben de. Kimse bana söylemedi ki tok olmasın diye. Ne tok ne aç olmıycakmış.
Ayyy babana soylesene bizimkileride bi okuyup uflesin :)))Günaydınn :)
bugün bana cidden gün aydın
Dün maşallah 6 saatlik yolun ilk 5 saatini uyuyarak geldi kızım. Otobüse bindik emzirdim 3 saat sonra uyandı emzirdim 2 saat daha uyudu 7 buçuk oldu saat :)) 1 saat de konuşa bakışa geçtievde de emzirdim kardeşim ilgilendi yemek yedim ben sonra da yıkadım babam okudu emzirdim 11 de uykuya geçti sabah 5 buçukta ben uyandırdım da emzirdim uyanmamış. Sonra yine uyudu 8 buçukta yine enzirmeye aldım da uyandı. hala uyuyor.
Anneanne evini çok mu sevdi negerçi annem demişti yatarken 5 ten ö ce uyanmaz hem banyo yaptı dedesi de okudu
Ben her kakadan sonra suruyorum surmesem mi acaba pisik olurda sonra gec duzelir diye korkuyorum...Bana dr bebiş pişik olmasın diye her alt değiştirmede pişik kremi sürülmez.Oranın dokusunu bozar.Hava almasını engeller, büyüyünce enfeksiyon olma ihtimali artar çünkü kendi kendini koruyamıyor ve dokuyu bozuyorsun pişik kremleri aşırı yoğun dedi.Sadece takip edeceksin hafif kızarınca ya da kızaracak gibi olunca süreceksin dedi.Zaten o kadar engelliyor ki bi sürsen 1 hafta korur,yoksa zararlı müdahele etme dedi.Ciddi ciddi uyardı beni. Size bir şey demiyorlar mı ya.? ( Eğer pişik değilse tabi)
ben de 3.5 yaşındaki kızıma güveniyorum ama 6.5 yaşında ki oğlana güvenemiyorum.daha kızın bi şeyini görmedim ama oğlan haldır huldur. kanepedeyken kolunu bacagını çarpcak diye ödüm kopuyor.oturuşu kalkışı pek dikkatsiz.[/QUOTE]Çocuğa güven olmaz haklisin ama kizimda sorumluluk alabilecek durumda.. Mesela birazoönce anne karnim acikti sen yemek yap ben kardeşime bakarim konusurum ona şarki söylerim dedi..
3.5 yas conta küçük değil, birde ben disari kozla ciksam 10 dk lik yol olur sana yarim saat.. Öylesi daha kotu..
Oğlan dogali ben yemek yaparken is yaparken kkoza birakiyorum .birakiyorum DEDİYSEM oğlan bbeşikte duruyor kucaklamak öpmek izinsiz dokunmak yok..kuralları bastan koyduk anlastik.. Oğlan aağlarsa salluyor beşiği bakti susturamiyor beni cagiriyor bu arada ben kapi arkasında. Sık sık kontrol ediyorum.. Ama bazen çocuk bile olsa guvenmekten başka çare bulamayabiliyosun
Cocuga
Degildir heralde silverdin surdum, birazdan yola cikacaz adanada bakarim artikcanim cok gecmis olsuncok yandiysa iz falan kacak kadar ermeni hastanesinin cildiyesine git oranin cildiye uzmanlari cok iyi.
Annemin bacagi komple yanmisti da ordaki doktor sayesinde iz kalmamiati. Ama senin o kadar ciddi yanik degil di mi?
Ayy en sevdiklerim, mal de baaa kazımmmCanim bizim aramizdaki bi sakalasma dili o. Ben de ona derim. Ama ciddi degil latife ederiz. Salak, manyak, şapşal, maymun gibi sevimli hitaplar :))
Baban dila'ya da okusun bacimsinAmin aminn
yağmur da ilk defa böyle uyudu. Annemi aradım ne yaptınız kızıma dedim
Bizim ev böyle kızım diyorum sana, babanın okuduğu çocuklar uyur hep böyle dedi
SürdümOfff silverdin falan var mı evde sursen
Zorla derken her seferinde d vitamini verelim mi diye soruyorlar. Al diye zorluyorlar yani.Eczaneden al. Bosver saglik ocagini
64 le basladim 13,5 kilo aldim simdi yine 64'üm ama dedigim gibi daha iri hissediyorum kendimiMerhaba Canım,
Toplamda kaç kilo almıştın ki? Kaçtan kaça çıktın? Benim doğuma da az kaldı.En büyük korkum kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?