- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Amin aminn
yağmur da ilk defa böyle uyudu. Annemi aradım ne yaptınız kızıma dedim
Bizim ev böyle kızım diyorum sana, babanın okuduğu çocuklar uyur hep böyle dedi
oh şükür tam diğerlerini unuttu derken yine iğne olacak diye korktum.
İnşallah Hayırlısı ile alır bebeğini kucağına. Bende onu soracaktım.Coklu alıntıyı beceremedim sanırım. Neyse pıkı devlet memuruyum canım. Hosbuldum bu arada.. esoba canım sızde hep aklımdasınoz ınankı evde net yok teldende beceremiyordum sonrada sıkıntılar neysr artık yazarım aradaa whatsapp grubu gorusuyorz hala yzyuze gorusenler var... bu arada seninle konusturdugum arkadasım vardiya onunda rahımle ılgılı sıkıntı vardı oda hamıle daha 17 haftalık felan ınsallah oda sagsaglım alır kucagina. ..
Beğenmiyorlar.Neden acaba.begenmiyorlar mi ki. Eşimin annesine aldığım hediyeleri çok severek giyer.ama babası hiçbir zaman giymedi.utancimdan soramadim acaba beğenmedi mi diye.
Ne oldu yandı mı yoksa.amaninn.bacagim cok kotu olmus, koca kisisini bekliyorum dr.a gidelim diye
Ne okuyomus ya biz de ondan okuyalim :)
3. Ayda mısınız? Eğer öyleyse 2. Ay aşıları ile kaç gün var arasında? 30 günden önce mi sonra mı ne olmuyodu neydi o?
Sen bi doktoruna sor. Ben de kendiminkine bi sorucam. Bi 30 gun olayi vardi da neydi bilemedim :/yok tam 3. ayda değilim. 2. ayda yapılan 3 tane aşı 16 nisanda yapıldı bu rotavirüsüde tam 3. ayda olacak.21 gün filan olacak arasında. alla alla öylemi oluyomuş doktora sorayımm.
Beğenmiyorlar.
İhtiyaçları yok heralde.
Canim bizim aramizdaki bi sakalasma dili o. Ben de ona derim. Ama ciddi degil latife ederiz. Salak, manyak, şapşal, maymun gibi sevimli hitaplar :))
Peki bosaltirken tozmuyor mu. Tam aliyordum toz hanesini bosaltirken toz yutuyorum diye bir yorum okudum vazgectim.
arada en az 30 gun olmalı canımSen bi doktoruna sor. Ben de kendiminkine bi sorucam. Bi 30 gun olayi vardi da neydi bilemedim :/
sen beni anlarsin o zaman insanlara garip geliyo ama bunlar sevgi sozcukleri bizim icin :)) kac yil oldu hayatima gireli daha birbirimize bi kere isimle seslenmemisizdir. Bizde cok var bu hitap sekilleri. E zamanla askim hayatim da tukenince iste bi şapşik efendime soyliyim bi danduli vs guzel oluyoAyy en sevdiklerim, mal de baaa kazımmm
Ben yaparken veremiyorum amaOkurken bir kilo verdim.
Evet Allah'a şükür oğlan hala kıskançlık yapıyor ama en azından aynı odada yaşamaya alıştılar :)Afiyt olsun tatlım..sen emzirdikce kilolqr gidecek bak gorursun. Senin bebeler ne durumda alistilar mi birbirlerine
Canim sen simdi okuyunca sana ciddi soylenmis gibi geliyo ama yillardir birbirimizi taniyoruz artik ayni evin icinde yasiyosun. sevimli sekilde soylenen seyler biz de biraz cocuk ruhu var hala yeri geliyo hic sevmesem de cocuk gibi konusuyoz tikiler gibi :))İlginç bi sevme tarzı.ben olsam kuserim mesela.
Çok tesekkur ederim.Tesbit lerin çok doğru.ben ona kızarken bile o beni korumaya calisiyor.gerçi gene bildiğini okuyor .babamız ne biçim bir ilişkiniz var sizin hep uclardasiniz diyor.Akrep burcu sabit burçtur canım. Kafasına koyduğunu yapar. Karar verirse gerçekleştirir. Iki akrep birbirini anlar iyi anlaşır ama dediğim gibi birinin kararını diğeri beğenmezse Çatışma Çıkabilir çünkü kararından dönmez. Bu inatçılığı olarak da yorumlanabilir. Akrepler çok duygusaldır derinden sever. Oğlun kesin sana aşık. Çok sevdiği için de hayatında hep seni korumaya çalışacaktır.
Bizde de var öyle şeyler manyakçığım var mesela onun bana en çok söylediği bir de deli kız dersen beni anlarsin o zaman insanlara garip geliyo ama bunlar sevgi sozcukleri bizim icin :)) kac yil oldu hayatima gireli daha birbirimize bi kere isimle seslenmemisizdir. Bizde cok var bu hitap sekilleri. E zamanla askim hayatim da tukenince iste bi şapşik efendime soyliyim bi danduli vs guzel oluyo
Evet canım sende mi terazisin?Ben de hemencik sevdim seni
Alla allaaa ben de dun okudum kussa bile bi sey olmazmis bi damlasi bile yeterliymis. Allahim herkes ne kadar farkli seyler soyluyo neye inanicaz acaba.Yok da kusmaması gerekiyormuş toktu aşı verilirken ağzından biraz geldi gibi. Ona taktım ben de. Kimse bana söylemedi ki tok olmasın diye. Ne tok ne aç olmıycakmış.
Ne guzel iste boyle seyler renk katiyo bence. Tabii biraz kisinin karakteriyle de alakali. Benim kocami goren ne kadar ciddi soguk der ama yeri gelir ne şebeklikler yapar cok eglencelidir.Bizde de var öyle şeyler manyakçığım var mesela onun bana en çok söylediği bir de deli kız der
Hiç beklemediği şeyleri yapınca ben ...!!
Mesela gecen 17 kiloluk oğlumu omzuma Alıp 45 derecelik bir Yokuşu Koşarak çıktım o da herkesin içinde bağırıyor aşkım kızzzzzzzzzz deli kız yavaş !! Hani senin belin ağrıyordu diye :) haha Allahtan Türkçe dedi yoksa rezili rüsva olmuştum :)
Bende ona kafganistanım derim çünkü bir türlü Afganistan ile Kafkasya'yı ayıramaz :) hayat güzelleşiyor bir gülüşüne bende onu güldürmeyi seviyorum
Kesinlikle :) benimki de öyle aramızda YAŞ farkı da var ama ikinizde çocuğuz halakrizantemcik veben de teraziyiz
Alla allaaa ben de dun okudum kussa bile bi sey olmazmis bi damlasi bile yeterliymis. Allahim herkes ne kadar farkli seyler soyluyo neye inanicaz acaba.
Ne guzel iste boyle seyler renk katiyo bence. Tabii biraz kisinin karakteriyle de alakali. Benim kocami goren ne kadar ciddi soguk der ama yeri gelir ne şebeklikler yapar cok eglencelidir.
Iyi ki oyle yoksa yillar hanim bey diye diye gecmezdi vallahi.
Ya aslında doktor takviye bir şeye gerek yok dedi ama durmayınca doymadığını düşünüyorum zaten maşallah ne versem yiyo hiç tokum demiyo:)niye mama veriyordun ki sütünmü az. eğer o nedenle veriyorsan takviye için zaten bütün mamalar zararlı pirinç unuda ona keza artık eski pirinçler olmadığından ve onda da gdo çıktığından hepsi aynı gibime geliyor ya. keşke taşsa sütlerimizde bunlara hiç gerek kalmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?