arnica var bende. Sulu oldugu icin isin bitinc hemen bosaltmak gerekiyor biktim temizleme isinden. Sık sık temizlenmesi lazimsa almayayim toz hazneli. Philips e karar verdim de haznesinden emin olamadim
arnica var bende. Sulu oldugu icin isin bitinc hemen bosaltmak gerekiyor biktim temizleme isinden. Sık sık temizlenmesi lazimsa almayayim toz hazneli. Philips e karar verdim de haznesinden emin olamadim
Bak krizantemcik de kullanıyormuş aynisindan çok güzel ben memnunum eskiden fakirin su hazneli vardı dediğin gibi isim bitince temizlemek zorunda kaliyordum igreniyordum resmen.bizim burası merkezi bi yer old. İçin çok tozlu ve her gün süpürge tutarim bütün eve ayriyeten kiz oğlan birşeyler döker onu supururum yani aktif olarak kullanıyorum supurgeyi hic çalışmasa günde 2 kere çalışır ne fazla bi sesi var ne de haznesi hemen dolar.ben hemen hemen haftada bir temizliyorum bazen içine ekmek kırıntı filan kaçarsa fazla hemen temizliyorum temizliği de kolay yani elimi sürmeden balkona çıkarıyorum posedi hemen içine dokuveriyorum oldu bitti.biliyorsun üç çocukla herşeyin pratik olması lazim benim için zahmetli Bisey olsa zaten söylerdim sana.hem filtresi var ya toz kacirmiyor kesinlikle süpürürken ayrıca filtresinin degistirebiliyorsun onu da araştırdıkları değiştirilmeyen biseyi almak istemezdim hem philips kaliteli marka servis ağı da var ben vazgcme derim canım yine karar senin.
Emiyor mu oğlan da? Ben ikisini bir emzireyim diye çok uğraştım almadi kizim memeyi.bebe bebe diyip duruyor yani sen memeyi bebeğe ver diyor küçük hanim