2015 Şubat Anneleri

Bilmiyorum ben mi ciddiyim yoksa yaslandim mi sizin ki ne kadardır bilmem ama eşimle yaklaşık 14 yıl olmuş bizim de tanismamiz. Esim de söylemez gerçi oyle .. Her çift farklı iste aman geçim olsun da gerisini bosverin

Masallah bi de 2 cocugun var hee sen otuzlu yaslarinda cocuklar buyuyunce ne rahat olursun ne guzel
İnşallah bakalım öyle diyorlar ama rahat etse annem rahat ederdi 35 yaşındaydı annem ben evlendiğinde taz ayrılık oldu yani
Ben de genç yaşımda yalnız kalırım Allah bilir
Bir yönden iyi oldu da gençliğim gitti yani vücudum haraboldu yoksa mutluyum da işte gidenler de özleniyor be canım

tsk ederim canim uzun uzun yazmissin. Zaten ben ilk arastirdigimds maratona rastladim. Sonra oye bir yorum gordum. Dedim kizlara sorayim. Iyi ki sormusum. Bilgisayari acar acmaz siparis edicem.
Digerini 4 yil kullanmisim cabuk mu eskittim kalitesiz miydi anlamadim.

Emiyor mu oğlan da? Ben ikisini bir emzireyim diye çok uğraştım almadi kizim memeyi.bebe bebe diyip duruyor yani sen memeyi bebeğe ver diyor küçük hanim
Yok denedim ben oğlan sütün tadını Alınca pek hoşuna gitti de ANCA kızıma yetiyor canım bazen sağıp vermek istiyorum da kız aç kalacak diye korkuyorum

Senin eşin de mi yay. Yaylar için öyle böyle diye KONUŞULDU ama en iyi Eş Seçildi topikçe. Hava ve ateş burcu pek anlaşamaz hava Ateş'i körükler sen havasın eşin ateş. Yine de Sabırlı ve seni çok seviyor demek ki aynı krizantemcik ve eşi gibisiniz onlR da hava ateş. Ikizler kızları iyidir iki karakter olayı erkekte daha çok çıkar. Iki karakterli olmak aslında hayatın monotonluğunu giderir. Hava burcu olduğun için herkesle iyi anlaşırsın. Eşin biraz lükse düşkündür. Başka ne diyim mutluluklar canım.

Ben dedim yaylara yaylara öyle böyle ama en iyi arkadaşlarım yay,aslan,boğalardan .
Kız bizİde yorumla oldu olacak.
Balık,koç

Ya kozlar birşey soracağım benim bir akrabam var üç sene olacak evleneli çocukları olmuyo
Benden üç ay önce evlendi :) aynı zamanda çok severim kendisini o da beni sever . Ben ona yardımcı olmak istiyorum konuşalım belki az da olsa içini ferahlatırım diyorum . Ama yanlış birşey söylerim ya da bj konuda Konuşmak istemez çekinir bende mahcup olurum diye korkuyorum . Sizce konuşmalı mıyım onunla çok dua ettim onun için ama daha fazla yardım etmek istiyorum . Ne yapayım konuşmaya nasıl başlayayım
Hiçbir fikrim yok en Sevdiğim kuzenim kendisi :)

arnica var bende. Sulu oldugu icin isin bitinc hemen bosaltmak gerekiyor biktim temizleme isinden. Sık sık temizlenmesi lazimsa almayayim toz hazneli. Philips e karar verdim de haznesinden emin olamadim
haznesini dert etme bnm gibi usengec için bile zor gelmiyor bgn annem de kullandı acaip beğendi ben de alayım bundan diyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…