2015 Şubat Anneleri

Ne konuşacaksin anlamadım dertlesmek ister misin diye mi

Ben de öyle düşünüyorum sulu göz safın tekiyim o yüzden çok uyarım boğaya çok iyi annedir derler de Boğa için Allah bilir :)
Öyle cidden anne olmak için yaratılmışlar.
Abimin eşi de boğa ilkokulda öğretmen sormuş büyüyünce ne olacaksınız, anne demiş.

Öyle cidden anne olmak için yaratılmışlar.
Abimin eşi de boğa ilkokulda öğretmen sormuş büyüyünce ne olacaksınız, anne demiş.
:) inşallah canım yaaa inşallah bende doğru düzgün bir anne olayım üzerime yakışsın diye uğraşıyorum :)

Canım bende 1 aydır hem anne sütü hemde mama veriyorum ayda 700 gr aldığı için bebelac kullanıyorum severek içiyo melis şuan memnunuz

benimkide sevdi annem bugün vermiş 60 ml onuda içmiş üzerine sütüde içmiş maşallahı var kızımın

ama sorunumuz kaka bugün 4. gün hala yapmadı doktor 3 günü geçerse libalaksı ver dedi
ama şimdi içini okudum 3 yaş üstü çocuklarda diyor bebekler için bişey demiyor vermeye çekindim bende vermedim
yağ içmiyor ne varsa çıkarıyor
ne yapsam kızlar yardım edin

Canim dr'a gotur o yapsin lavmani biz oglumu bi gece acile goturduk lavman yaptilar ama buyukler icin olandan degil sac teli kadar ince bi hortumla saldilar ama ismini bilmiyorum eczanelerde vardir mutlaka yada sen bi fitil diyodun onu al yada duphalac surup var onu ver

bakalım bugünde yapmazsa yarın aile hekimine götürürüm sancısı olsa çok kıvranır bunun keyfi çok yerinde karnıda yumuşak

Valla tek elle yaziyo ahanda bu inglesina trilogy zaten buna verilen parayla ya murat 134 yada sahin alinir

aynen bizde o arabaya bakmıştık işyerinde arkadaşla hatta o zaman limangoda indirimdeydi arkadaşın yeni çocuğu olmuştu ben bu arabaya bu parayı vereceğime üzerine bin lira daha ekler karıma şahin alırım ikiside rahat eder demişti
hatta espiri yapmıştık acaba mtv varmı diye

Elimle beceremiorm ki gerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
Biraz geç oluyor cvp inş iyileşmiştr çoktan elle sağarken göğsün tümünü sıkmayacaksın öyle çok ağrır.
baş parmağın üstte diğer parmakların altta olacak şekilde kahverrngi kısmı tutup hafif çekerek( çok hafif ) orayı sıkacaksn.
biraz yaparsan elin de alışır daha çabuk sağarsın.
benim hamdolsun iyileşti bugün verdim göğsümü.
ah dedim böyle de emzirmek varmıymış.
allahım kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…