- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ne konuşacaksin anlamadım dertlesmek ister misin diye miYa kozlar birşey soracağım benim bir akrabam var üç sene olacak evleneli çocukları olmuyo
Benden üç ay önce evlendi :) aynı zamanda çok severim kendisini o da beni sever . Ben ona yardımcı olmak istiyorum konuşalım belki az da olsa içini ferahlatırım diyorum . Ama yanlış birşey söylerim ya da bj konuda Konuşmak istemez çekinir bende mahcup olurum diye korkuyorum . Sizce konuşmalı mıyım onunla çok dua ettim onun için ama daha fazla yardım etmek istiyorum . Ne yapayım konuşmaya nasıl başlayayım
Hiçbir fikrim yok en Sevdiğim kuzenim kendisi :)
ben montumu yakmistim sigara ile acemi içici bu kdr olur :)))Benim işlerimden olmuş. Geçmiş olsun.
Bir kere sigara ile gözümün altını yakmıştım
Valla koçannem koç :))))
Öyle cidden anne olmak için yaratılmışlar.Ben de öyle düşünüyorum sulu göz safın tekiyim o yüzden çok uyarım boğaya çok iyi annedir derler de Boğa için Allah bilir :)
Pikniğe mi gitti üç çocukla.. Çocuk çoğaldıkça rahatlıyorsun demek.bravo eli öpülesi.maralin dr en gec 3.5 aylık olana kdr yapılır demişti MaRaL da pikniğe gidicek günü buldu :))) gelse de tam bilgilendirse
Aynen canım kız kucağımda zor yazdım :)Ne konuşacaksin anlamadım dertlesmek ister misin diye mi
:) inşallah canım yaaa inşallah bende doğru düzgün bir anne olayım üzerime yakışsın diye uğraşıyorum :)Öyle cidden anne olmak için yaratılmışlar.
Abimin eşi de boğa ilkokulda öğretmen sormuş büyüyünce ne olacaksınız, anne demiş.
Valla mı?
ateş gibi kadın ya ayni anda bisürü iş yapıyor maşallah gençliğimden utanıyorum onun yanında :))))Valla koç
ben ayağını bile öperim valla nasıl beceriyor anlamıyorumPikniğe mi gitti üç çocukla.. Çocuk çoğaldıkça rahatlıyorsun demek.bravo eli öpülesi.
ingValla mı?
Tek elle demiyorum ben tek düğme ile basıp çekilcen kenara. Tutup çekmiycen.
inglesina Zippy öyle sanırımValla mı?
Ben varımmmBu ne yaa herkes terazi.
Koç yok mu koç?
Canım bende 1 aydır hem anne sütü hemde mama veriyorum ayda 700 gr aldığı için bebelac kullanıyorum severek içiyo melis şuan memnunuz
Valla tek elle yaziyo ahanda bu inglesina trilogy zaten buna verilen parayla ya murat 134 yada sahin alinirValla mı?
Klavyede de çıkıyor.
Yazması Ayıp kaka yazıncada kaka çukıyor ama sayfada görünmüyor
Canim dr'a gotur o yapsin lavmani biz oglumu bi gece acile goturduk lavman yaptilar ama buyukler icin olandan degil sac teli kadar ince bi hortumla saldilar ama ismini bilmiyorum eczanelerde vardir mutlaka yada sen bi fitil diyodun onu al yada duphalac surup var onu verbenimkide sevdi annem bugün vermiş 60 ml onuda içmiş üzerine sütüde içmiş maşallahı var kızımın
ama sorunumuz kaka bugün 4. gün hala yapmadı doktor 3 günü geçerse libalaksı ver dedi
ama şimdi içini okudum 3 yaş üstü çocuklarda diyor bebekler için bişey demiyor vermeye çekindim bende vermedim
yağ içmiyor ne varsa çıkarıyor
ne yapsam kızlar yardım edin
Canim dr'a gotur o yapsin lavmani biz oglumu bi gece acile goturduk lavman yaptilar ama buyukler icin olandan degil sac teli kadar ince bi hortumla saldilar ama ismini bilmiyorum eczanelerde vardir mutlaka yada sen bi fitil diyodun onu al yada duphalac surup var onu ver
Valla tek elle yaziyo ahanda bu inglesina trilogy zaten buna verilen parayla ya murat 134 yada sahin alinir
Biraz geç oluyor cvp inş iyileşmiştr çoktan elle sağarken göğsün tümünü sıkmayacaksın öyle çok ağrır.Elimle beceremiorm kigerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
Ayyy babana soylesene bizimkileride bi okuyup uflesin :)))
Baban dila'ya da okusun bacimsin
Ne okuyomus ya biz de ondan okuyalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?