2015 Şubat Anneleri

Bugün kanguru aldım ben de kraft ın domino modeli.
Hatta denedim bike avm de arabasına değil kanguruya koyup gezdim. Bi güzel de uyudu. ben de rahattım

Yani bende bebek arabasina normalinden cok para verdim ama bunada yazik gunah yaaa....aile hekimi saglik ocaginda dimi yarin 23 nisan kapali degil midir keyfi yerindeyse sorun yoktur sanirim...

torbasız olunca toz eve dağılır diyorlar. çok baktım o modele de torbasızlıgından emin olamadım. nasıl temizleniyor peki
Bizde dyson aldık süpürge ariyosan kesinlikle çok memnun kaldık oda torbasiz ama havadaki tozu bile yakalıyor halıları doverler ya oklavayla ona gerek kalmıyor ayrıca özel bi başlığı var onu da aldık

Canım kefir içsene günde bir tane.
Bebeğe de geçiyor gibime geldi.

Büyüyecekler işte de bi şekilde bizde biraz zorlanıcaz artık napalım :) benimki bana yapışık olsun da sıkışık mıkışık farketmiyor. Bacağıma da bağlasam duracak yani

Ben dedim yaylara yaylara öyle böyle ama en iyi arkadaşlarım yay,aslan,boğalardan .
Kız bizİde yorumla oldu olacak.
Balık,koç
Koç yöneticidir dediğim dediktir kendi bildiğinden Şaşmaz. Balıklar mülayimdir duygusaldır sevecendir. Bir ara Ağladım falan demiştin ya kesin senin yükseleninde su burcu etkisi var çünkü koçlar genelde ağlamaz. Güçlüdürler. Balıklar sanatçı ruhludur iyi dekorasyon süsleme yaparlar. iki burç da sevgilerini ve aşklarını yoğun yaşar. Balık su burcu olduğu içün ateş olan koçu sinirlendiğinde veya kızdığında yatışturabilir.

Aynen ben çok ağlamam hatta annem ne gaddarsın der ama bana bişey oldu melis den sonra onun gülmesi ağlaması herşeyine gözlerim doluyo hele gelecek kaygılarını sorma gitsin

Aynen ben çok ağlamam hatta annem ne gaddarsın der ama bana bişey oldu melis den sonra onun gülmesi ağlaması herşeyine gözlerim doluyo hele gelecek kaygılarını sorma gitsin
Ben de gelecek kaygısı yaşıyorum. Belirsizlik bizi böyle düşündürüyor Allah yawrularımızı uzun sağlıklı mutlu huzurlu başarılı ömürler versin inşallah.

kiz senin oglan kaç aaylikda 17 kg?
benim oglan valla yok o kadar 5 yasinda
maaasallah ne yedirip içirdin bi soyle Allah rizasi için :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…