- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Yani bende bebek arabasina normalinden cok para verdim ama bunada yazik gunah yaaa....aile hekimi saglik ocaginda dimi yarin 23 nisan kapali degil midir keyfi yerindeyse sorun yoktur sanirim...bakalım bugünde yapmazsa yarın aile hekimine götürürüm sancısı olsa çok kıvranır bunun keyfi çok yerinde karnıda yumuşak
aynen bizde o arabaya bakmıştık işyerinde arkadaşla hatta o zaman limangoda indirimdeydi arkadaşın yeni çocuğu olmuştu ben bu arabaya bu parayı vereceğime üzerine bin lira daha ekler karıma şahin alırım ikiside rahat eder demişti
hatta espiri yapmıştık acaba mtv varmı diye
Bizde dyson aldık süpürge ariyosan kesinlikle çok memnun kaldık oda torbasiz ama havadaki tozu bile yakalıyor halıları doverler ya oklavayla ona gerek kalmıyor ayrıca özel bi başlığı var onu da aldıktorbasız olunca toz eve dağılır diyorlar. çok baktım o modele de torbasızlıgından emin olamadım. nasıl temizleniyor peki
Sen kime çektin?ateş gibi kadın ya ayni anda bisürü iş yapıyor maşallah gençliğimden utanıyorum onun yanında :))))
Yapma yav. Biz keşfedecektik,patentini alacaktık.ing
inglesina Zippy öyle sanırım
Ne zaman d.günün.?Ben varımmm
benimkide sevdi annem bugün vermiş 60 ml onuda içmiş üzerine sütüde içmiş maşallahı var kızımın
ama sorunumuz kaka bugün 4. gün hala yapmadı doktor 3 günü geçerse libalaksı ver dedi
ama şimdi içini okudum 3 yaş üstü çocuklarda diyor bebekler için bişey demiyor vermeye çekindim bende vermedim
yağ içmiyor ne varsa çıkarıyor
ne yapsam kızlar yardım edin
Telden giriyorum. Sony telim.Bilgisayardan mi giriyorsun sen.ben hep telefondan giriykrum
aynısını ben okuyorum bu kadar etkili olmuyor. Polis adamı hoca yaptım
Söyledim zaten bu akşam yağmurdan sonra tüm şubat 2015 anneleri topiğinin bebişlerini de oku diye
kız ufak bir şey değil ki sırtıma da bağlanmaz artık o çok özgür ruhlu bir çocuk hiç öyle sıkıntıya gelemeyen birşey olacak şimdiden bellikanguru vs zaten artık taşınmıyorda sling dediğin bizim oğlan için uygun olduğunu sanmıyorum öyle kıvrılıp sokulup yatayım diye düşünmez nabayım saldım çayıra mevlam kayıra
Koç yöneticidir dediğim dediktir kendi bildiğinden Şaşmaz. Balıklar mülayimdir duygusaldır sevecendir. Bir ara Ağladım falan demiştin ya kesin senin yükseleninde su burcu etkisi var çünkü koçlar genelde ağlamaz. Güçlüdürler. Balıklar sanatçı ruhludur iyi dekorasyon süsleme yaparlar. iki burç da sevgilerini ve aşklarını yoğun yaşar. Balık su burcu olduğu içün ateş olan koçu sinirlendiğinde veya kızdığında yatışturabilir.Ben dedim yaylarayaylara öyle böyle ama en iyi arkadaşlarım yay,aslan,boğalardan .
Kız bizİde yorumla oldu olacak.
Balık,koç
Ankara'da değil mi?Sen Trabzon da mısın.?
İstanbul da mı?
geçti cnm 9 nisan dıNe zaman d.günün.?
Geçti mi?
Aynen ben çok ağlamam hatta annem ne gaddarsın der ama bana bişey oldu melis den sonra onun gülmesi ağlaması herşeyine gözlerim doluyo hele gelecek kaygılarını sorma gitsinKoç yöneticidir dediğim dediktir kendi bildiğinden Şaşmaz. Balıklar mülayimdir duygusaldır sevecendir. Bir ara Ağladım falan demiştin ya kesin senin yükseleninde su burcu etkisi var çünkü koçlar genelde ağlamaz. Güçlüdürler. Balıklar sanatçı ruhludur iyi dekorasyon süsleme yaparlar. iki burç da sevgilerini ve aşklarını yoğun yaşar. Balık su burcu olduğu içün ateş olan koçu sinirlendiğinde veya kızdığında yatışturabilir.
Ben topikte birsürü kova burcu buldum yetmedi benimle aynı gün Doğan'ı bile buldumNe zaman d.günün.?
Geçti mi?
Ben de gelecek kaygısı yaşıyorum. Belirsizlik bizi böyle düşündürüyor Allah yawrularımızı uzun sağlıklı mutlu huzurlu başarılı ömürler versin inşallah.Aynen ben çok ağlamam hatta annem ne gaddarsın der ama bana bişey oldu melis den sonra onun gülmesi ağlaması herşeyine gözlerim doluyo hele gelecek kaygılarını sorma gitsin
kiz senin oglan kaç aaylikda 17 kg?Bizde de var öyle şeyler manyakçığım var mesela onun bana en çok söylediği bir de deli kız der
Hiç beklemediği şeyleri yapınca ben ...!!
Mesela gecen 17 kiloluk oğlumu omzuma Alıp 45 derecelik bir Yokuşu Koşarak çıktım o da herkesin içinde bağırıyor aşkım kızzzzzzzzzz deli kız yavaş !! Hani senin belin ağrıyordu diye :) haha Allahtan Türkçe dedi yoksa rezili rüsva olmuştum :)
Bende ona kafganistanım derim çünkü bir türlü Afganistan ile Kafkasya'yı ayıramaz :) hayat güzelleşiyor bir gülüşüne bende onu güldürmeyi seviyorum
30 gun ara sart cnmo zaman niye benimki öyle yapıyor. bak şimdi sinir oldumm. 1 hafta geçmi gitsemm
babama da cekmemisim bu yaşta tenis oynuyor adam :)) garip bi genetiğim var snrm :))Sen kime çektin?
yok bcg deil , digerleriyle 30 gun olucakEe benim aşı yoktu 16 sında verem aşısı oldu.16 mayısı beklersek 3,5 aylık olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?