- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
geç kaldın şekerim başka bişi üret :))) mesela ağlamayan bebek :)))Yapma yav. Biz keşfedecektik,patentini alacaktık.
nerdesin ya bu bilgileri senin yerine ben verdim :))) bikaç gün daha olmasan kaka uzmanı unvanı üstüme kalacaktı :))30 gun ara sart cnm
3.5 ayi geçmiyor demi ? 30 olunca
gittim geldimPikniğe mi gitti üç çocukla.. Çocuk çoğaldıkça rahatlıyorsun demek.bravo eli öpülesi.
piknige gittim:)nerdesin ya bu bilgileri senin yerine ben verdim :))) bikaç gün daha olmasan kaka uzmanı unvanı üstüme kalacaktı :))
Teşekkür ettim. Çok zıttız.Koç yöneticidir dediğim dediktir kendi bildiğinden Şaşmaz. Balıklar mülayimdir duygusaldır sevecendir. Bir ara Ağladım falan demiştin ya kesin senin yükseleninde su burcu etkisi var çünkü koçlar genelde ağlamaz. Güçlüdürler. Balıklar sanatçı ruhludur iyi dekorasyon süsleme yaparlar. iki burç da sevgilerini ve aşklarını yoğun yaşar. Balık su burcu olduğu içün ateş olan koçu sinirlendiğinde veya kızdığında yatışturabilir.
yrn hava güzel olursa annemle gezcez ben de olmam :))) 3 çocukla mi gittin pikniğepiknige gittim:)
yarinda yokum , cumaya kdr olursun sen kaka uzmani :))))))))
Ne içiyosan bize de vergittim geldim
bittimmmmmm
kapidan girdik buyukler renk degismisti silsiyahlardi direk onlari yikadim
kuçuk kokuyordu onuda yikadim
yemek vardi kuçuk hanim çok acikdim yetmez dedi makarna yaptim yanina buyukler yedi yatti
kuçuk beyde emiyor
çok acil uyumasi lazim
yarin bebek gormeye gelicekler ne evim hazir ne ikramliklarim
valla bugun orda 6-7 kadin vardi , bi tanesinin 2 çocugu vardi digerlerinin 3 du hep , birininde dorttdu
20 ydi galiba çocuk sayisi :))))))))
evi temizleyip dus alip yaticam
yarin a Allah kerim , esim ise gidene kdr ikramliklari bitirmem lazim
birini evlatlik verdim bi gunlugune :))))))yrn hava güzel olursa annemle gezcez ben de olmam :))) 3 çocukla mi gittin pikniğe
çok yorgunum yarina içecek bisey bulsam keskeNe içiyosan bize de ver
Düzenli tatlı bağdem yağı kullan canım süperbenimkide sevdi annem bugün vermiş 60 ml onuda içmiş üzerine sütüde içmiş maşallahı var kızımın
ama sorunumuz kaka bugün 4. gün hala yapmadı doktor 3 günü geçerse libalaksı ver dedi
ama şimdi içini okudum 3 yaş üstü çocuklarda diyor bebekler için bişey demiyor vermeye çekindim bende vermedim
yağ içmiyor ne varsa çıkarıyor
ne yapsam kızlar yardım edin
Sende kovaya benzemiyorsun pek. Sanki onlar rahat oluyorlar.Ben topikte birsürü kova burcu buldum yetmedi benimle aynı gün Doğan'ı bile buldum
Tembel teneke.babama da cekmemisim bu yaşta tenis oynuyor adam :)) garip bi genetiğim var snrm :))
esoba ellerini ben ayaklarını öpüyorum :))))birini evlatlik verdim bi gunlugune :))))))
tabi uçuyle gittim kiz, beni analiksan redderler buyukleri goturmezsem, onlar için gittim zaten :)
Bir tane ürettim ama ağlıyooogeç kaldın şekerim başka bişi üret :))) mesela ağlamayan bebek :)))
Ay evet hep o yüzden bi de bizim yaptigimizi beğenmez illa bi de kendi üstünden geçerdi..o zaman da insanın bi iş yapasi gelmiyorTembel teneke.
Annen her şeyi yaptığı için, ihtiyaç duymamışsınız ondan
denemeye devam :))) aglamayani bulana dek yapmak lazım :))))Bir tane ürettim ama ağlıyooo
hahaha deluleresoba ellerini ben ayaklarını öpüyorum :))))
Senin oğlan iki dakikada reddeder valla.birini evlatlik verdim bi gunlugune :))))))
tabi uçuyle gittim kiz, beni analiksan redderler buyukleri goturmezsem, onlar için gittim zaten :)
yarın kandil mi goremem seni o zaman şimdiden hayırlı kandillerçok yorgunum yarina içecek bisey bulsam keske
bi ara kandil diye iptal edecek oldular ama vazgeçtiler
kolay seyler yapicam artik napalim
Yok onu sen bul.denemeye devam :))) aglamayani bulana dek yapmak lazım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?