2015 Şubat Anneleri

hahaha deluler
istemem opmeyin
gelin su oglani uyutun iyi bi sey yapmak istiyorsaniz
son 10 dk sans veriyorum , muzik bitene kdr hakan beye
10 dk sonunda ana kucagina koyup islerimi yapicam
biraz aglarsa yorulur uyyur belki sonrasinda
Emerken uyuyup kalmıyor mu hakan bey

Benim kız bugün tükürmeye başladı.
Ciddi ciddi tükürüyor.
Tükür kızım babana dedim ama anlamamıştır heralde.
Üç aylıktan terbiyesini bozmayalım.

iki kere oyle uyudu yataga koyunca uyandi
o tren geçti baska emziremem sutde yok zaten, mecbur kangru yada kucakda muzikle uyyacak
Sizin orda yufka yok mu?
Bir börek yap birde kek olsun bitsin.
Ne çok misafir geliyor.
Bunca türkün içinde bize o kadar misafir gelmedi

Sizin orda yufka yok mu?
Bir börek yap birde kek olsun bitsin.
Ne çok misafir geliyor.
Bunca türkün içinde bize o kadar misafir gelmedi
yufka varda turk marketine gitmek lazim evde yok
makarna salatasi
fasulye tursusu kavurmasi
bide bizim yorenin hamur isi var , hamur yoguruo uç çesit çikarmayi planliyorum tatli ve tuzlu olarak ayni hamurdan :)

arkadasimda sultan tatlisi yapicak

gelenler sakin bisey yapma diyor ama olmaz oyle ,aralarinda ilk defa evime gelen var

Merhaba Canım,

Toplamda kaç kilo almıştın ki? Kaçtan kaça çıktın? Benim doğuma da az kaldı.En büyük korkum kilolar.
Korkma canım. 17 kilo aldım ve 10 günde 13 kilo gitti. Kalan 4 yapıştı gitmiyo am diyet yapamıyorum malum emziriyorum. Ek gıdaya başlayınca onlarda gidecek inşaAllah

turşu kavurmadan bana da gondersene :)))) bayılırım :)))

Aaaa benim yaşımda biri daha vrmış, bana aceleci diyorlardı sen iki çocuk sığdırmışın benim yaşımda. Helal olsun güzel yetiştirmek nasip olsun canım
Kesinlikle :) benimki de öyle aramızda YAŞ farkı da var ama ikinizde çocuğuz hala
O 86 lı ben 94 lü :)

İyi geceler herkese kuzumun yarın ilk aşısı var oy oy streslerdeyim. Canını yakacaklar ben nasıl dayanirim buna... herkes kilodan bahsediyor yahu :) sağlık olsun verirsiniz zamanla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…