2015 Şubat Anneleri

Hergün 11 de uyuyan bebe bugün 12 yaptı.
Geçen sitenin birine yazmışlar bebeğim 11 de uyuyor diye de doktor çok şaşırmış hiç 11 de bebek mi uyur diye.
En geç dokuzda uyuyacakmış.
Ee nw yapcaz uyumuyor.

günü gününe uymuyor ki. herkes çok biliyor

spora başladım ama evde 3 çeşit tatlı var şu an. biri bitmeden diğerini yaptım. güya oğlan yiyor

ben burda 10 da bebek mi uyur demistim gecen haftalarda
simdi benimkide o saatde uyyor

ama tabi onceki uykuya dladigi saatde gunduz uykusunda oluyor uyanip geri uyumasi geç oluyor
hele yazin gunune çok zor bu saaati one çekmek için benim için
buyukler park istiyor, e parkdayken yarim yamalak uyyor çocuk uykusunu aliyor bu sefer aksam geç yatuiyor

12 ye razıydım. Uyumuyor çocuk halisülasyon görüyorum artık.
İstisnasız 11 de uyuyan bebe uyumuyor arkadaş ne edem nere gidem offf

Spor yapmak istemezsen ben kilifini hazirlayayim~ spor sutun tadini bozuyormus. Drum soylemisti :)
Laktik asit bebege geciyormus evet.
Ama benim yaptigim yarim saat tempolu yuruyus. Etkilemiyor pek. Cok yogun kardiyo yapilirsa olur o.
Yuruyus mutlu ediyor memnumum da tatli istegi yok mu

Canım acayip höşmerim istiyor. Hamileyken aşermedim şimdi bu nerden çıktı. Ankara'da nereden bulabilirim ki?

Yok yok yok
Zaten ikide uyudu üç saatini tamamladı uyandı.
Emdi yattı yine mık mık.
O mıkırdanırken ben nasıl uyurum.
Ötekininde horlamasını en alt komşu duyar.
Neyse bari bebeğe aspiratör sesi gibi gelir belki.

spora başladım ama evde 3 çeşit tatlı var şu an. biri bitmeden diğerini yaptım. güya oğlan yiyor
Enerji olur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.

Ey güzel Rabbim..
Yeniden yaşamayi nasip ettiğin bu kutlu günü bizlere mübarek eyle..
Dünya debdebesiyle SEN i unuttuğumuz her animizda bize SAN a yeniden yönelmeyi hatirlatan bu vesileleri layikiyla değerlendirebilen günün sonunda seni de affettim kulum muhatabina eren mübarek kullardan olmayi nasip eyle..

Verdiğin emanetlere razi olduğun şekilde sahip cikabilmeye bizleri vesile kil..
Evlatlarimizi dini bütün,PEygamber sevgisiyle dolup tasan yüce gönüllü , dinin üzerinde ayaklari sapa sağlam basan yavrulardan eyle..

Affet Allahim.. SAN a affetmek yakisir..
Bu mübarek Regaip kandilini hepimiz için affedilmek namina bir sebep eyle..

Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaslarim .. Allahumme amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…