hadi hayirli olsunaldım bakalım ne zaman gelicek.
Amin cnm herkesin kandili mübarek olsunEy güzel Rabbim..
Yeniden yaşamayi nasip ettiğin bu kutlu günü bizlere mübarek eyle..
Dünya debdebesiyle SEN i unuttuğumuz her animizda bize SAN a yeniden yönelmeyi hatirlatan bu vesileleri layikiyla değerlendirebilen günün sonunda seni de affettim kulum muhatabina eren mübarek kullardan olmayi nasip eyle..
Verdiğin emanetlere razi olduğun şekilde sahip cikabilmeye bizleri vesile kil..
Evlatlarimizi dini bütün,PEygamber sevgisiyle dolup tasan yüce gönüllü , dinin üzerinde ayaklari sapa sağlam basan yavrulardan eyle..
Affet Allahim.. SAN a affetmek yakisir..
Bu mübarek Regaip kandilini hepimiz için affedilmek namina bir sebep eyle..
Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaslarim .. Allahumme amin
Oyy degiselimm:)kornison turşum var onu kavursam olur mu cnm :)))))
O galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarın
Düzenli tatlı bağdem yağı kullan canım süper
Yani bende bebek arabasina normalinden cok para verdim ama bunada yazik gunah yaaa....aile hekimi saglik ocaginda dimi yarin 23 nisan kapali degil midir keyfi yerindeyse sorun yoktur sanirim...
Canım kefir içsene günde bir tane.
Bebeğe de geçiyor gibime geldi.
Yulaflı kurabiye yap çok sağlıklı. Kek gibi hazırlanıyor daha yoğun kaşıkla tepsiye konuyor. 2 yumurta 1 bardak esmer şeker bir bardak Riviera zeytinyağı bir bardak elma püresi bir bardak süt iki bardak tambuğday unu iki bardak yulaf ezmesi ceviz ve üzüm. Bunu ben yapmadım ama yapılışını izlemiştim tv den.Enerjiolur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Birkaç gündür evden çıkamadım çıktığımda mutlaka alıcam canım sağol.Canim bitkisel damla iceriginde sut yapan bitkiler ve c vitamini var gunde 3x15 damla suya sute meyve suyuna karistirip iciosun mutlaka al
Birkaç gündür evden çıkamadım çıktığımda mutlaka alıcam canım sağol.
Matketlerde var. Migros şokya yağ içmek istemiyor akşam yine yarım çay kaşığı verdim dilinin altına sakladısonra pörpletti dışarı çıkardı ne varsa
sabah mamasına 2 kaşık karıştırdım mamayı içti ama hala yapmamış
tabi içmez çocuk ben bile içemiyorumki
ben bugün 23 nisan olduğunu unuttumki yaa :/
kefir nerden alabilirim
alayım bugün
nasıl içildiğinide bilmem ama öğrenirim
gazı çok pis kokuyor evin içi leş gibi kokuyor içindekini çıkarsa rahatlayacağız cümleten
iyi yolculuklar cnm ilginç bi şekilde uyum sağlıyorlar uzun yolda maşallah senin bebise de :))))Gunaydin kizlar.biz bugun ankaraya gidiyoruz.az bi yolumuz kaldi nasipse.bebisin uzun yol performansi oldukca iyi masallah.inince topragi opucem o boyuttayim:)
Matketlerde var. Migros şok
Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.migrosu görünce ah dedim esoba yine unuttu benim nerede yaşadığımı :)
neyseki ardından şok gelmişde yüreğime su serpti :)
Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.
CarrCarrefour olur da görfur olnaz mı?
Pardon bim de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?