2015 Şubat Anneleri

Amin cnm herkesin kandili mübarek olsun

Herkese gunaydin ve hayirli kandiller.. Dun 2. Ay asimizi olduk. Ates olmadi sukur. Kizimda hic aglamadi. Ve dun tam 7 saat deliksiz uyudu. Sabah artik zorla.verdim memeyi

O galactago nasıl bişey eczanede mi satılıyor hemen alayım yarın

Canim bitkisel damla iceriginde sut yapan bitkiler ve c vitamini var gunde 3x15 damla suya sute meyve suyuna karistirip iciosun mutlaka al

Düzenli tatlı bağdem yağı kullan canım süper

ya yağ içmek istemiyor akşam yine yarım çay kaşığı verdim dilinin altına sakladısonra pörpletti dışarı çıkardı ne varsa
sabah mamasına 2 kaşık karıştırdım mamayı içti ama hala yapmamış
tabi içmez çocuk ben bile içemiyorumki

Yani bende bebek arabasina normalinden cok para verdim ama bunada yazik gunah yaaa....aile hekimi saglik ocaginda dimi yarin 23 nisan kapali degil midir keyfi yerindeyse sorun yoktur sanirim...

ben bugün 23 nisan olduğunu unuttumki yaa :/

Canım kefir içsene günde bir tane.
Bebeğe de geçiyor gibime geldi.

kefir nerden alabilirim
alayım bugün
nasıl içildiğinide bilmem ama öğrenirim
gazı çok pis kokuyor evin içi leş gibi kokuyor içindekini çıkarsa rahatlayacağız cümleten

herkese hayırlı kandiller kızlar
kızım mamayı sevdi bu sabah 90 ml içti
sütümüde sağıp bıraktım dolapta 4 poşet süt var işyerinde de sağacağım
6 ay sürse keşke ama azalıyor gibime geldi artık

Enerji olur.
Ye spor yap.
Bende bu boşlukta kendimi spora vereceğime hep hangi kurabiyeyi yapsam diye düşünüyorum.
Nedense maksat yemek değil maksat yapmak,denemek.
Yulaflı kurabiye yap çok sağlıklı. Kek gibi hazırlanıyor daha yoğun kaşıkla tepsiye konuyor. 2 yumurta 1 bardak esmer şeker bir bardak Riviera zeytinyağı bir bardak elma püresi bir bardak süt iki bardak tambuğday unu iki bardak yulaf ezmesi ceviz ve üzüm. Bunu ben yapmadım ama yapılışını izlemiştim tv den.

Matketlerde var. Migros şok

Gunaydin kizlar.biz bugun ankaraya gidiyoruz.az bi yolumuz kaldi nasipse.bebisin uzun yol performansi oldukca iyi masallah.inince topragi opucem o boyuttayim:)
iyi yolculuklar cnm ilginç bi şekilde uyum sağlıyorlar uzun yolda maşallah senin bebise de :))))

Hayirli kandiller hepinize kizlar..

Ve bugun bebislerimizin ilk cocuk bayrami :) Atam sagolsun.. eski gunler geldi aklima huzunlendim.. yine eskisi gibi yagmur yagiyo bugun ne uzulmustur cocuklar :)

Benim kiz dun gece yine krizlere girdi neyseki digerleri gibi cok siddetli degildi bi sekilde uyuttum. ama uykusuzum cok yorgunum. cocugu tasiyacak derman yok kollarimda..

Belki de ilk kez mutfakta bulasiklari birakip yattim hayatta yaptigim sey degil. daha kahvalti edicem orayi temizliycem ama besik basindan kalkamiyorum ki..

Kizlar allah askina bizin bi duzenimiz ne zaman olucak 46 gunluguz su an. ne zaman uyuyup uyandigi belli degil. gunduz hep uyutmayayim diye ugrasiyorum uyanik da durmak istemiyo. Oyalayacak bi seyler lazim.. besige koyuyorum uyuyo ama surekli sallayacaksin. Durunca mikmik basliyo..

Ya da emzigini dusuruyo basiyo cigligi. Ben nasil yapcam bu sallama isini ya besik basinda omrum geciyo hic bi is yapamiyorum off off..

migrosu görünce ah dedim esoba yine unuttu benim nerede yaşadığımı :)
neyseki ardından şok gelmişde yüreğime su serpti :)
Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.
CarrCarrefour olur da görfur olnaz mı?
Pardon bim de var.

Migros yok mu orda. Merkezde falan.gerçi biziM kasabada bir tane market vardı görfur ne gülmüştüM.
CarrCarrefour olur da görfur olnaz mı?
Pardon bim de var.

çanakkalede de yokki migros :)

bizim kasabada da a101 - bim- şok - happycenter var
hepsinden 3 er tane var ama birinin de aklına gelmedi daha kaliteli bir market açmak

Kızlar İngilizce bilen var mi aranızda çeviri için yardim lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…