2015 Şubat Anneleri

Tartildim biraz once 64,5 ciktim eski kiloma donmeme 1 bucuk kilo kaldi cok mutlu oldum bunu kutlamak icin ekmegime kaymak ve bal surup yedim. Bali sevmem bi de hic

Tartildim biraz once 64,5 ciktim eski kiloma donmeme 1 bucuk kilo kaldi cok mutlu oldum bunu kutlamak icin ekmegime kaymak ve bal surup yedim. Bali sevmem bi de hic
Yasemin senin irmikli tatlıdan yaptım.baktım kakao yok tarçın koydum ama daha denemedim.
İrmik hiç sevmem ama bakayım nasıl olcek
Soğuk ❄ yeniyor sanırım

Yaptıklarımı yemiyorum. Keki anneme verdim,kurabiyeleri buzluğa koydum.
Ben pek tatlı şeyleri sevmem.
Günüm var deneme yapıyorum.
Ablamla Kuzenımin bilmediği bir şey yapmam gerek kıskansınlar.
Sen yazmışsın ben yazmadan .tarifi almıştım sen yazınca.bakalım nasıl olacak.

Yasemin senin irmikli tatlıdan yaptım.baktım kakao yok tarçın koydum ama daha denemedim.
Soğuk ❄ yeniyor sanırım
Ben de yaptim. Cok yaptigim bur tatliydi bayadir yapmamisim. Kesmedi beni :) tadi az.
Oglum sevdi ama

Soğuk ❄ yeniyor sanırım

Canim tarcinla nasil olur hic bi fikrim yok ama kakaolusunu ben cok begendim hafif oluyo. Soguk yeniyo. Gunun varsa ve ablanlari kiskandircaksan ama basit olur bu bosver ben sana daha guzel tarifler veririm

Tatli sevmesen de emzirdigin icin canin cekebilir. Ben de serbetli tatlilari sevmem sutlu tatlilara kek ve kurabiyelere bayilirim. Yapmasini da severim. Sen de degisik guzel tarifler bulursan paylas denedikce biz de yararlanalim :)

Iyice obur olcaz bu gidisle.

Yok yav senin boyun uzun kilonda çok.değilmiş.
Bende sütlü tatlı severim.
Tiramisu yapıcam börek çörek.
Yaptıklarımı yemiyorum ama dondurmalar,pastalar havada uçuyor..

Yok yav senin boyun uzun kilonda çok.değilmiş.
Bende sütlü tatlı severim.
Tiramisu yapıcam börek çörek.
Yaptıklarımı yemiyorum ama dondurmalar,pastalar havada uçuyor..
Kilo kalmadi bende cok sukur boydan da yirttik ama bunun rahatligiyla alicam kilo bence. tatliya cok duskun olmasam da emzirdigimden midir nedir nutella yedim ben ya hayatta sevmedigim seydir. Bi de bal. Yiyorum bunlari sasiyorum kendime. O yuzden sutlu hafif tatlilar yapiyorum hep.

Tramisuyu da cok severim bak yapayim onu da. Canimi cektirdin. Ne guzel yapmaya da vaktin var ben basit bi seyi bile iki saatte yapiyorum anca kizdan.

Sanki benim geniş zamanlarıM var yav.
işten geldim emdi uyudu.bugün uyuyacağı tuttu çünkü dün gece hiç uyumadı.
Aslında bende onla uyusam keşke ama hayatta gündüz uyuyamam.

ben de mozaik pastaya takmış durumdayim. .2 güne bi yapıyoruz artık içine yaban mersini de atıyoruz 1 günde bitiyor daha doğrusu bitiriyorum eşim hiç tatlı sevmez

Sanki benim geniş zamanlarıM var yav.
işten geldim emdi uyudu.bugün uyuyacağı tuttu çünkü dün gece hiç uyumadı.
Aslında bende onla uyusam keşke ama hayatta gündüz uyuyamam.
Beni de kessen gunduz uyuyamazdim bu kizdan sonra bazi seyler degisti. Firsat buldugum an siziyorum koltukta.

ben de mozaik pastaya takmış durumdayim. .2 güne bi yapıyoruz artık içine yaban mersini de atıyoruz 1 günde bitiyor daha doğrusu bitiriyorum eşim hiç tatlı sevmez
Benim esim de tam tersi evdeki toz sekeri yer tatli bulamasa o derece.

Mozaik pasta su petiborle olandi di mi o da pratik ve lezzetli evet :) ay su an her seyi canim cekio sizin yuzunuzden :))

Canim nasil memnun kaldin mi belini sirtini agirtti mi? Bi de kac liraya aldin?

Memnunum canım hatta bugün de yanımızda arabasında durmadı ona koyduk gezerken uyudu hemen. Bu arada ben kıyafet deneyecektim yağmur içindeyken değiştik eşim aldı uyanmadi o sirada da.
1 saat taşıdım zaten onda da ağrıtmadı. 5 farklı şekilde kullanılıyor.
75 liraya aldım

kiz senin oglan kaç aaylikda 17 kg?
benim oglan valla yok o kadar 5 yasinda
maaasallah ne yedirip içirdin bi soyle Allah rizasi için :)))))))
Canım 15 aylık maşallah :)
6 ayına kadar sadece anne sütü ve devam Sütü verdim sonra devam sütü be meyve sebze püresi sekiz aydan sonra da yumurta bal Hariç Herşeyden verdim ama en önemlisi günde en az iki öğün Yemeğin yanında yoğurt verdim :)

Aaaa benim yaşımda biri daha vrmış, bana aceleci diyorlardı sen iki çocuk sığdırmışın benim yaşımda. Helal olsun güzel yetiştirmek nasip olsun canım
Âmin canım âmin hepimiz için kabul olsun duaların :) Rabbim bu günün hayrına hayırlı. Sağlıklı huzurlu mutlu iman dolu evlatlar nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…