İçimden malt çıkacak ama nafile.dolup taşan süt nereye gitti çok merak ediyorum. 150 ml zor dolduruyorum gün içindr bir öğün içsin diye.:)) malt ic sende :))))
Yasemin senin irmikli tatlıdan yaptım.baktım kakao yok tarçın koydum ama daha denemedim.Tartildim biraz once 64,5 ciktim eski kiloma donmeme 1 bucuk kilo kaldi cok mutlu oldum bunu kutlamak icin ekmegime kaymak ve bal surup yedim. Bali sevmem bi de hic
Ederim canımLitchi sen İngilizce biliyorsun di mi canım bana yardim edebilir misin?
Yaptıklarımı yemiyorum. Keki anneme verdim,kurabiyeleri buzluğa koydum.Gectigimiz sayfalarda bi tarif vermistim iki renkli irmik tatlisi. Cok hafif ve cok kolay yapimi.istiyosan yazayim.
Ben irmik sevmem ama bunu cok sevdim dunden beri yiyorum kocamin payini da dayanamayip yedim simdi. Isten geldiginde hatirlamasa tatli oldugunu bari.
Yaaaa benim canım çok istiyor höşmerimiAyni durum bende de var habire tatli deniyorum.yetmedi annmede yoresel hosmerim tatlisi siparis ettim:)
Ben de yaptim. Cok yaptigim bur tatliydi bayadir yapmamisim. Kesmedi beni :) tadi az.Yasemin senin irmikli tatlıdan yaptım.baktım kakao yok tarçın koydum ama daha denemedim.
İrmik hiç sevmem ama bakayım nasıl olcek
Soğuk ❄ yeniyor sanırım
Yasemin senin irmikli tatlıdan yaptım.baktım kakao yok tarçın koydum ama daha denemedim.
İrmik hiç sevmem ama bakayım nasıl olcek
Soğuk ❄ yeniyor sanırım
Canim tarcinla nasil olur hic bi fikrim yok ama kakaolusunu ben cok begendim hafif oluyo. Soguk yeniyo. Gunun varsa ve ablanlari kiskandircaksan ama basit olur bu bosver ben sana daha guzel tarifler veririmYaptıklarımı yemiyorum. Keki anneme verdim,kurabiyeleri buzluğa koydum.
Ben pek tatlı şeyleri sevmem.
Günüm var deneme yapıyorum.
Ablamla Kuzenımin bilmediği bir şey yapmam gerek kıskansınlar.
Sen yazmışsın ben yazmadan .tarifi almıştım sen yazınca.bakalım nasıl olacak.
O ne yavYaaaa benim canım çok istiyor höşmerimiAnkara'da nereden alabilirim biliyo musun?
Yok yav senin boyun uzun kilonda çok.değilmiş.Canim tarcinla nasil olur hic bi fikrim yok ama kakaolusunu ben cok begendim hafif oluyo. Soguk yeniyo. Gunun varsa ve ablanlari kiskandircaksan ama basit olur bu bosver ben sana daha guzel tarifler veririm
Tatli sevmesen de emzirdigin icin canin cekebilir. Ben de serbetli tatlilari sevmem sutlu tatlilara kek ve kurabiyelere bayilirim. Yapmasini da severim. Sen de degisik guzel tarifler bulursan paylas denedikce biz de yararlanalim :)
Iyice obur olcaz bu gidisle.
Kilo kalmadi bende cok sukur boydan da yirttik ama bunun rahatligiyla alicam kilo bence. tatliya cok duskun olmasam da emzirdigimden midir nedir nutella yedim ben ya hayatta sevmedigim seydir. Bi de bal. Yiyorum bunlari sasiyorum kendime. O yuzden sutlu hafif tatlilar yapiyorum hep.Yok yav senin boyun uzun kilonda çok.değilmiş.
Bende sütlü tatlı severim.
Tiramisu yapıcam börek çörek.
Yaptıklarımı yemiyorum ama dondurmalar,pastalar havada uçuyor..
Sanki benim geniş zamanlarıM var yav.Kilo kalmadi bende cok sukur boydan da yirttik ama bunun rahatligiyla alicam kilo bence. tatliya cok duskun olmasam da emzirdigimden midir nedir nutella yedim ben ya hayatta sevmedigim seydir. Bi de bal. Yiyorum bunlari sasiyorum kendime. O yuzden sutlu hafif tatlilar yapiyorum hep.
Tramisuyu da cok severim bak yapayim onu da. Canimi cektirdin. Ne guzel yapmaya da vaktin var ben basit bi seyi bile iki saatte yapiyorum anca kizdan.
ben de mozaik pastaya takmış durumdayim. .2 güne bi yapıyoruz artık içine yaban mersini de atıyoruz 1 günde bitiyor daha doğrusu bitiriyorum eşim hiç tatlı sevmezCanim tarcinla nasil olur hic bi fikrim yok ama kakaolusunu ben cok begendim hafif oluyo. Soguk yeniyo. Gunun varsa ve ablanlari kiskandircaksan ama basit olur bu bosver ben sana daha guzel tarifler veririm
Tatli sevmesen de emzirdigin icin canin cekebilir. Ben de serbetli tatlilari sevmem sutlu tatlilara kek ve kurabiyelere bayilirim. Yapmasini da severim. Sen de degisik guzel tarifler bulursan paylas denedikce biz de yararlanalim :)
Iyice obur olcaz bu gidisle.
peynirle ve irmikle yapılıyor ben de çok severim olsa da yesek :))))O ne yav
Sen yapmıyor musun?Anam geliyorum tatlı gidiyorum çörek :)) yanlış yeremi giriyorum hep :))
Beni de kessen gunduz uyuyamazdim bu kizdan sonra bazi seyler degisti. Firsat buldugum an siziyorum koltukta.Sanki benim geniş zamanlarıM var yav.
işten geldim emdi uyudu.bugün uyuyacağı tuttu çünkü dün gece hiç uyumadı.
Aslında bende onla uyusam keşke ama hayatta gündüz uyuyamam.
Benim esim de tam tersi evdeki toz sekeri yer tatli bulamasa o derece.ben de mozaik pastaya takmış durumdayim. .2 güne bi yapıyoruz artık içine yaban mersini de atıyoruz 1 günde bitiyor daha doğrusu bitiriyorum eşim hiç tatlı sevmez
Canim nasil memnun kaldin mi belini sirtini agirtti mi? Bi de kac liraya aldin?
Canım 15 aylık maşallah :)kiz senin oglan kaç aaylikda 17 kg?
benim oglan valla yok o kadar 5 yasinda
maaasallah ne yedirip içirdin bi soyle Allah rizasi için :)))))))
Âmin canım âmin hepimiz için kabul olsun duaların :) Rabbim bu günün hayrına hayırlı. Sağlıklı huzurlu mutlu iman dolu evlatlar nasip etsin inşallah :)Aaaa benim yaşımda biri daha vrmış, bana aceleci diyorlardı sen iki çocuk sığdırmışın benim yaşımda. Helal olsun güzel yetiştirmek nasip olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?