Bence kılabilirsin akıntı yüzünden abdestin gidecek diye düşünme.Kizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?
Fıstık. Yemiyorum beNHazır Kuru pasta gibi olmuş ellerine sağlık. O Yeşiller Fıstık mı? Fıstık bizde gaz yapıyorgaza takılmayayım dedim mercimekli bulgur pilavı yaptım ili gün gaz Sancısı çekti bebiş. Mercimeğin suyunu döktüğüm halde ve bekletmeden yediğim halde. O yüzden artık bişey yemiyorum.
Benim kuru fasulye yememe daha çok var. Mercimek bile ne hale getirdi. Makarnaya talimFıstık. Yemiyorum beN
Benim kız pek gazlı değil.işte nadir oluyor.bu 3. Falan gece gazdan uyuyamadığı
Benim bildiğim 40dan sonra kanama varsa artık özürlü sayılıyorsun. Her namaz vaktinde abdest alıyosun. o şekilde kılabiliyorsun. Öğle namazı vakti abdest aldın öğleyi kıldın. İkindinin vakti girince tekrar abdest alıyosun ikindiyi öyle kılıyosun.Kizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?
Boy abdesti almasına gerek yok di mi?Benim bildiğim 40dan sonra kanama varsa artık özürlü sayılıyorsun. Her namaz vaktinde abdest alıyosun. o şekilde kılabiliyorsun. Öğle namazı vakti abdest aldın öğleyi kıldın. İkindinin vakti girince tekrar abdest alıyosun ikindiyi öyle kılıyosun.
Ben bugün tesadüfen kızımda kolay gaz çıkarma yöntemi buldum.Benim kuru fasulye yememe daha çok var. Mercimek bile ne hale getirdi. Makarnaya talim
Yok normal namaz abdestiBoy abdesti almasına gerek yok di mi?
Bence kılabilirsin akıntı yüzünden abdestin gidecek diye düşünme.
Evet annem de oyle demisti. Sagolun kizlar :)Benim bildiğim 40dan sonra kanama varsa artık özürlü sayılıyorsun. Her namaz vaktinde abdest alıyosun. o şekilde kılabiliyorsun. Öğle namazı vakti abdest aldın öğleyi kıldın. İkindinin vakti girince tekrar abdest alıyosun ikindiyi öyle kılıyosun.
Yaseminin verdigi sutlu irmikli tatliyi yaptim.Irmik helvası mı yaptınız?
Huggies in üç numarası pişik yaptı canım iki ile üç Apayrı birbirinden. Ben de ikiye geri döndüm 7 kiloya kadar kullanılır diyor.Ben bugün tesadüfen kızımda kolay gaz çıkarma yöntemi buldum.
kucağımda emzirirken sağa sola salladım onu. Bir de popoya pat pat yaptım bi elimle. sürekli gaz çıkardı içi gazla dolmuş sanki yav.
sonra da bir güzel kaka yaptı sırtına kadar.
bikaç gündür yapmıyordu hepsini bugün yaptı.
ayrıca sizin bebekler benim kızımdan büyük nasıl hala 2 numara kullanıyosunuz ki ben 3 e çoktan geçtim hatta 4 e geçmeyi düşünüyorum ama boyutunu tam bilemedğim için acaba çok mu büyük olur diye tereddüt ediyorum.
Sütten uzak durucam bakalım. Irmik helvası yapayım benYaseminin verdigi sutlu irmikli tatliyi yaptim.
Oglumu prima ile buyutmustum yesil olanla. Bunda baska deneyeyim dedim molfix aldirdim bugun denedim kakayi cikarmadi prima gibi.Yapar diye biliyorum.
Ben gazın bebeğe geçtiğine inanmıyordum.
Dün yengemde k.fasulye yedim.
Bebek sabaha kadar inledi.alttan sürekli gaz çıkarsı ve hiç uyumadı.
Bugün kaka yapmış bırak arkasını önünden taa boynunun ordan çıktı.
Bu arada Canbebe almıştım.yumuşak, lastikleride iyi,çişi de çıkarmıyor ama kaka olduğu gibi dışına çıktıb
Hiç emmedi.
Molfix kaldı o da eğer yenidoğanı ile aynı ise primaya devam edeceğim.
Mercimek yeme tamam da okadar dikkay ederken sen ac kalirsin. Benimki de gazli ama masallah pirt pirt iyi cikariyor. Bebegi harekey ettir gazin cozumu bu sezeryandaki gibiSütten uzak durucam bakalım. Irmik helvası yapayım ben
Nasıl oldu seninkiYaseminin verdigi sutlu irmikli tatliyi yaptim.
Normal. Ogluma yaparim oyle iki renkli sutlu tatli. Irmik yerine nisasta ve un koyunca da oluyor. Ama basit bir tatli misafir acisindanNasıl oldu seninki
Benimkininde kakao yoktu tarçın koydum. Denedim güzel olmuş ama benim irmikten midem bulanıyor.Normal. Ogluma yaparim oyle iki renkli sutlu tatli. Irmik yerine nisasta ve un koyunca da oluyor. Ama basit bir tatli misafir acisindan
Canim kaynamis pismis sutten bi sey olmaz tatlinin icindeki sut gaz yapmaz yani.Sütten uzak durucam bakalım. Irmik helvası yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?