2015 Şubat Anneleri

Kizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?

Kizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?
Bence kılabilirsin akıntı yüzünden abdestin gidecek diye düşünme.

Fıstık. Yemiyorum beN
Benim kız pek gazlı değil.işte nadir oluyor.bu 3. Falan gece gazdan uyuyamadığı

Benim bildiğim 40dan sonra kanama varsa artık özürlü sayılıyorsun. Her namaz vaktinde abdest alıyosun. o şekilde kılabiliyorsun. Öğle namazı vakti abdest aldın öğleyi kıldın. İkindinin vakti girince tekrar abdest alıyosun ikindiyi öyle kılıyosun.

Boy abdesti almasına gerek yok di mi?

Benim kuru fasulye yememe daha çok var. Mercimek bile ne hale getirdi. Makarnaya talim
Ben bugün tesadüfen kızımda kolay gaz çıkarma yöntemi buldum.
kucağımda emzirirken sağa sola salladım onu. Bir de popoya pat pat yaptım bi elimle. sürekli gaz çıkardı içi gazla dolmuş sanki yav.
sonra da bir güzel kaka yaptı sırtına kadar.
bikaç gündür yapmıyordu hepsini bugün yaptı.
ayrıca sizin bebekler benim kızımdan büyük nasıl hala 2 numara kullanıyosunuz ki ben 3 e çoktan geçtim hatta 4 e geçmeyi düşünüyorum ama boyutunu tam bilemedğim için acaba çok mu büyük olur diye tereddüt ediyorum.

Bence kılabilirsin akıntı yüzünden abdestin gidecek diye düşünme.

Evet annem de oyle demisti. Sagolun kizlar :)

Huggies in üç numarası pişik yaptı canım iki ile üç Apayrı birbirinden. Ben de ikiye geri döndüm 7 kiloya kadar kullanılır diyor.

Oglumu prima ile buyutmustum yesil olanla. Bunda baska deneyeyim dedim molfix aldirdim bugun denedim kakayi cikarmadi prima gibi.

Sütten uzak durucam bakalım. Irmik helvası yapayım ben
Mercimek yeme tamam da okadar dikkay ederken sen ac kalirsin. Benimki de gazli ama masallah pirt pirt iyi cikariyor. Bebegi harekey ettir gazin cozumu bu sezeryandaki gibi

İrmik de bulgur değil mi?

Normal. Ogluma yaparim oyle iki renkli sutlu tatli. Irmik yerine nisasta ve un koyunca da oluyor. Ama basit bir tatli misafir acisindan
Benimkininde kakao yoktu tarçın koydum. Denedim güzel olmuş ama benim irmikten midem bulanıyor.
Un helvası severim.
Harbi hep yemek konuşur olduk

Harbiden tatlidan konusur olduk hep ama napalim emziriyoz butun herseyimizi somuruyo canavarlar.

Yarin da piano kek yapayim ben. mmmmh simdiden canim cekti. Biri beni durdursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…