- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Ederim canım
Irmik helvası mı yaptınız?Ben de yaptim. Cok yaptigim bur tatliydi bayadir yapmamisim. Kesmedi beni :) tadi az.
Oglum sevdi ama
Yaaaa benim canım çok istiyor höşmerimiAnkara'da nereden alabilirim biliyo musun?
Beni de kessen gunduz uyuyamazdim bu kizdan sonra bazi seyler degisti. Firsat buldugum an siziyorum koltukta.
Benim esim de tam tersi evdeki toz sekeri yer tatli bulamasa o derece.
Mozaik pasta su petiborle olandi di mi o da pratik ve lezzetli evet :) ay su an her seyi canim cekio sizin yuzunuzden :))
Tatlı peynirden yapılıyor Balıkesir'in ünlü tatlısıdır yaw istiyo canım.O ne yav
O burda yok kiA101de var.
O burda yok ki
Neyle ilgili ki bu? Tam Türkçe'si garip olabilir..
custome parcel get to $200-$300 , it will be by free express.
your parcel get to $500. can provide no watermark picture,
your parcel get to $1000. can provide certificate, and can give 40% off...
Aşağı baktım yukarı baktım ne demek istedi Çözemedim
Bizim burda yok işte. Bir ara bebek eşyaları satıldı a101 de ben alamadım. Biz şehrin dışında oturuyoruz canım.A101 her tarafta var canım sizin civarda yoksa bilemeyecem ama.. Hatta ankaraya özel şeyler bile var mesela kuru kuru gibi.bayilirimmmm
Yazıda ne diyor canım birebir çeviri yapmama gerek yok.amacı anlasam yeter
Kendileri örmüştür belki.kızlar kefir aldım ama içim marka doğru kefirdir heralde değilmi
ekşi yoğurt gibi tadı
birde bişey soracağım ig da görüyorum çoğu kişi bebeğine ayakkabı patik giydirmiş Allah aşkına nereden alıyorsunuz ben bulamıyorum sizinkiler hoşuma gidiyor ama burada yok öyle şeyler netten alsam diyorum bulamıyorum
Kendileri örmüştür belki.
Bir arayok ya ayakkabı görünümlüler varya converse spor ayakkabı bot gibi falan onlar bebekler için yumuşak patik şeklinde bildiğim kadarıyla
İşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.Sonra da vay tiramisu tatlıdan konuşmuş filan
Yapar diye biliyorum.Artık hiçbişey yiyemiyorum süt de içemiyorum gaz olucak diyeerik çıkmış erik gaz yapar mı bilen var mı?
Hazır Kuru pasta gibi olmuş ellerine sağlık. O Yeşiller Fıstık mı? Fıstık bizde gaz yapıyorİşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.
Yaptım ama yemedim .ben kendi yaptığım şeyleri yemeyi pek sevmiyorum.
Selinim gaz yüzünden sürekli ağlıyor bağırıyor o yüzden gazdan kaçıyorum. Molfix 3 numara aldım ben de huggies 2 bitince kullanayım diyorum.Yapar diye biliyorum.
Ben gazın bebeğe geçtiğine inanmıyordum.
Dün yengemde k.fasulye yedim.
Bebek sabaha kadar inledi.alttan sürekli gaz çıkarsı ve hiç uyumadı.
Bugün kaka yapmış bırak arkasını önünden taa boynunun ordan çıktı.
Bu arada Canbebe almıştım.yumuşak, lastikleride iyi,çişi de çıkarmıyor ama kaka olduğu gibi dışına çıktıb
Hiç emmedi.
Molfix kaldı o da eğer yenidoğanı ile aynı ise primaya devam edeceğim.
Iyi o zaman canim bunu alayim ben ya. Kocam uyuz oldu momfortbaby e neymis telefondan siparis mi verilirmis almam ben oyle bi sey dedi bi kere kil kapti. Hem dedigin givi bi saatten fazla tasimayiz zaten.Memnunum canım hatta bugün de yanımızda arabasında durmadı ona koyduk gezerken uyudu hemen. Bu arada ben kıyafet deneyecektim yağmur içindeyken değiştik eşim aldı uyanmadi o sirada da.
1 saat taşıdım zaten onda da ağrıtmadı. 5 farklı şekilde kullanılıyor.
75 liraya aldım
hele sen hic konusma seni gordukce hep tiramisu yapasim geliyo da vakit bulamiyorum :))Sonra da vay tiramisu tatlıdan konuşmuş filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?