2015 Şubat Anneleri

..
custome parcel get to $200-$300 , it will be by free express.
your parcel get to $500. can provide no watermark picture,
your parcel get to $1000. can provide certificate, and can give 40% off...

Aşağı baktım yukarı baktım ne demek istedi Çözemedim

Sonra da vay tiramisu tatlıdan konuşmuş filan

kızlar kefir aldım ama içim marka doğru kefirdir heralde değilmi
ekşi yoğurt gibi tadı

birde bişey soracağım ig da görüyorum çoğu kişi bebeğine ayakkabı patik giydirmiş Allah aşkına nereden alıyorsunuz ben bulamıyorum sizinkiler hoşuma gidiyor ama burada yok öyle şeyler netten alsam diyorum bulamıyorum

A101 her tarafta var canım sizin civarda yoksa bilemeyecem ama.. Hatta ankaraya özel şeyler bile var mesela kuru kuru gibi.bayilirimmmm

Yazıda ne diyor canım birebir çeviri yapmama gerek yok.amacı anlasam yeter

Neyle ilgili ki bu? Tam Türkçe'si garip olabilir
200-300$ Lık müşteri parseli, gönderi bedava
500$ lık parsel, fligran resmi (Işığa tutunca çıkan resim) olmadan
1000$ lık parsel, sertifika sağlıyormuş ve %40 indirim veriyormuş.

A101 her tarafta var canım sizin civarda yoksa bilemeyecem ama.. Hatta ankaraya özel şeyler bile var mesela kuru kuru gibi.bayilirimmmm

Yazıda ne diyor canım birebir çeviri yapmama gerek yok.amacı anlasam yeter
Bizim burda yok işte. Bir ara bebek eşyaları satıldı a101 de ben alamadım. Biz şehrin dışında oturuyoruz canım.

Kendileri örmüştür belki.

Artık hiçbişey yiyemiyorum süt de içemiyorum gaz olucak diye erik çıkmış erik gaz yapar mı bilen var mı?

İşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.
Yaptım ama yemedim .ben kendi yaptığım şeyleri yemeyi pek sevmiyorum.

Eklentiler

• DSC_1115.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 115
Artık hiçbişey yiyemiyorum süt de içemiyorum gaz olucak diye erik çıkmış erik gaz yapar mı bilen var mı?
Yapar diye biliyorum.
Ben gazın bebeğe geçtiğine inanmıyordum.
Dün yengemde k.fasulye yedim.
Bebek sabaha kadar inledi.alttan sürekli gaz çıkarsı ve hiç uyumadı.
Bugün kaka yapmış bırak arkasını önünden taa boynunun ordan çıktı.
Bu arada Canbebe almıştım.yumuşak, lastikleride iyi,çişi de çıkarmıyor ama kaka olduğu gibi dışına çıktıb
Hiç emmedi.
Molfix kaldı o da eğer yenidoğanı ile aynı ise primaya devam edeceğim.

İşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.
Yaptım ama yemedim .ben kendi yaptığım şeyleri yemeyi pek sevmiyorum.
Hazır Kuru pasta gibi olmuş ellerine sağlık. O Yeşiller Fıstık mı? Fıstık bizde gaz yapıyor gaza takılmayayım dedim mercimekli bulgur pilavı yaptım ili gün gaz Sancısı çekti bebiş. Mercimeğin suyunu döktüğüm halde ve bekletmeden yediğim halde. O yüzden artık bişey yemiyorum.

Selinim gaz yüzünden sürekli ağlıyor bağırıyor o yüzden gazdan kaçıyorum. Molfix 3 numara aldım ben de huggies 2 bitince kullanayım diyorum.

Iyi o zaman canim bunu alayim ben ya. Kocam uyuz oldu momfortbaby e neymis telefondan siparis mi verilirmis almam ben oyle bi sey dedi bi kere kil kapti. Hem dedigin givi bi saatten fazla tasimayiz zaten.

Fiyati da daha uygunmus. Gule gule kullan canim.

hele sen hic konusma seni gordukce hep tiramisu yapasim geliyo da vakit bulamiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…