Yapmaz olur muyum hemde deli gibi 10 kilo şeker harcandım 3-4 haftada hele süt 20 kilodan fazla eşim bile yeter artık ne kadar çok yiyirsunuz diye kafa tuttu. Gelene gidene ikram olmaz olur mu yahu şükür 1 2 haftadır sakin kafam. O değilde o kadar yoruldum ettim ama sıradan basit hediyeler geldi. Can sıkıcıSen yapmıyor musun?
Gelen giden çok.diyorsun. İkram yok mu gelene gidene.
Birde herkesin canı tatlı istiyor
Afiyet olsun bol bol süt olsun. 2 aydır tiksindim resmen onun için cezbetmiyor beniHarbiden tatlidan konusur olduk hep ama napalim emziriyoz butun herseyimizi somuruyo canavarlar.
Yarin da piano kek yapayim ben. mmmmh simdiden canim cekti. Biri beni durdursun.
Sagol canimm keske bende tiksinsem kilo alcam bu gidisleAfiyet olsun bol bol süt olsun. 2 aydır tiksindim resmen onun için cezbetmiyor beni
o zaman yapmazlarr , asiyi sormadan alma cnmgeçiyor canım. işte o yüzden tereddüte düştüm soracam doktora
litchi senin çocuk uç aylik olucak, eminmisin hala çok gaz li oldugunaArtık hiçbişey yiyemiyorum süt de içemiyorum gaz olucak diyeerik çıkmış erik gaz yapar mı bilen var mı?
bana hoca hanim adet de 10. gun den lohusadan 40. gununden sonrasi ozurden sayilir,her turlu ibadet serbest dediKizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?
vavvvvvvv sahane duruyor kizİşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.
Yaptım ama yemedim .ben kendi yaptığım şeyleri yemeyi pek sevmiyorum.
Zeutinyagini mamasina koysana cnmbenimkide sevdi annem bugün vermiş 60 ml onuda içmiş üzerine sütüde içmiş maşallahı var kızımın
ama sorunumuz kaka bugün 4. gün hala yapmadı doktor 3 günü geçerse libalaksı ver dedi
ama şimdi içini okudum 3 yaş üstü çocuklarda diyor bebekler için bişey demiyor vermeye çekindim bende vermedim
yağ içmiyor ne varsa çıkarıyor
ne yapsam kızlar yardım edin
haha benim hediyeler guzel ama hep ayni yas , oglanin kiyafeti buyuklerijnkinden çok oldu,kim giyecekse hepsini :)Yapmaz olur muyum hemde deli gibi 10 kilo şeker harcandım 3-4 haftada hele süt 20 kilodan fazla eşim bile yeter artık ne kadar çok yiyirsunuz diye kafa tuttu. Gelene gidene ikram olmaz olur mu yahu şükür 1 2 haftadır sakin kafam. O değilde o kadar yoruldum ettim ama sıradan basit hediyeler geldi. Can sıkıcı
kuzenim hipp'in emziren anneler icin cayi varmia ondan icmis cogaltmis sutunuİçimden malt çıkacak ama nafile.dolup taşan süt nereye gitti çok merak ediyorum. 150 ml zor dolduruyorum gün içindr bir öğün içsin diye.
Bütün gün çalışsam mecbur mama verecektik.
Benim oğlumdan kan almaya çalıştılar damar bulamadılar ben de küfür günah birbirine karıştı delik delik ettiler kollarını bir de 15 aylık anne beni kurtar gözleriyle bakıyordu Gözümeİyi geceler herkese kuzumun yarın ilk aşısı var oy oy streslerdeyim. Canını yakacaklar ben nasıl dayanirim buna... herkes kilodan bahsediyor yahu :) sağlık olsun verirsiniz zamanla inş
Ah canım maşallah 4 kilodan birşey olmaz :)Korkma canım. 17 kilo aldım ve 10 günde 13 kilo gitti. Kalan 4 yapıştı gitmiyo am diyet yapamıyorum malum emziriyorum. Ek gıdaya başlayınca onlarda gidecek inşaAllah
Yok yok haklarını yiyecek şimdi hepsi kaliteli marka elbiseler ama o kadar emek harcıyorum Baro fazla fazla getirin yada parasini verin ben alayım :))) ne kadar tuafim demi :)haha benim hediyeler guzel ama hep ayni yas , oglanin kiyafeti buyuklerijnkinden çok oldu,kim giyecekse hepsini :)
gecen sefer gelenler çok basitdi amaa :)) yerleri silmezsin o drece :))
Oy oy Kıyamam ben onlara, ne tuaf bişeydir analıkBenim oğlumdan kan almaya çalıştılar damar bulamadılar ben de küfür günah birbirine karıştı delik delik ettiler kollarını bir de 15 aylık anne beni kurtar gözleriyle bakıyordu Gözüme
Eşim de diyor bilsem bu kadar canı yanacağını g....ü yiyin derdim ceza bile verseler aldırmazdım .
Zorunlu olduğu için mecbur verdik ama harap oldu yavrum
Ama aşı olurken ağlamazdı seninki de ağlamaz belki
kızlar kefir aldım ama içim marka doğru kefirdir heralde değilmi
ekşi yoğurt gibi tadı
birde bişey soracağım ig da görüyorum çoğu kişi bebeğine ayakkabı patik giydirmiş Allah aşkına nereden alıyorsunuz ben bulamıyorum sizinkiler hoşuma gidiyor ama burada yok öyle şeyler netten alsam diyorum bulamıyorum
Kız benim büyük oğlanın adı da hakan :) ağlamaya eriniyordu :) onun gibi on tane buyuturum :) bu kuzumun da ağlaması yok da hala gaz sancısı bide gündüz uykusunu bolmeden uyusa iyi olur :))kizlar çokmu agliyor yaa çocuklar
kiyamam ben kuzuma
otekileri unuttum benn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?