2015 Şubat Anneleri

Sen yapmıyor musun?
Gelen giden çok.diyorsun. İkram yok mu gelene gidene.
Birde herkesin canı tatlı istiyor
Yapmaz olur muyum hemde deli gibi 10 kilo şeker harcandım 3-4 haftada hele süt 20 kilodan fazla eşim bile yeter artık ne kadar çok yiyirsunuz diye kafa tuttu. Gelene gidene ikram olmaz olur mu yahu şükür 1 2 haftadır sakin kafam. O değilde o kadar yoruldum ettim ama sıradan basit hediyeler geldi. Can sıkıcı

Harbiden tatlidan konusur olduk hep ama napalim emziriyoz butun herseyimizi somuruyo canavarlar.

Yarin da piano kek yapayim ben. mmmmh simdiden canim cekti. Biri beni durdursun.
Afiyet olsun bol bol süt olsun. 2 aydır tiksindim resmen onun için cezbetmiyor beni

bu tatlı aşkı sadece bende var sanıyordum
emzirmenin nimeti mi dir nedir anlamadım
normal zamanda tatlıyı severdim ama şimdi yemesem gözüm kararıyor
evde 10 kutu süt var ne yapsam diye yemek sitelerinde dolaşıyorum her gördüğümü canım çekiyor
pis boğaz oldum

Artık hiçbişey yiyemiyorum süt de içemiyorum gaz olucak diye erik çıkmış erik gaz yapar mı bilen var mı?
litchi senin çocuk uç aylik olucak, eminmisin hala çok gaz li olduguna
ben aci bile yiyorum, selinle hakanin bi farki oldugunu sanmiyorum
biri annesi çok dikkat eden oteki hiç dikkat etmeyen, sonuç ayni siddet gaz
sen niye gazdan bu kdr korkuyorsun, aglar diyemi?

Kizlar bi sey sorucam ya. Benim simdi kirkim cikti. Abdestimi aldim kirklandim yanim. Kanamam da bitti ama hala akintim var. Simdi ben namaz kilabilir miyim? Surekli akintim var ama abdest tutar mi ki?
bana hoca hanim adet de 10. gun den lohusadan 40. gununden sonrasi ozurden sayilir,her turlu ibadet serbest dedi

İşte yaptım ben. Valla koymak istemezdim, ayıptır yemek falan koymak ama yiyecek olarak bakmayın.bir resim ,eser olarak bakın.
Yaptım ama yemedim .ben kendi yaptığım şeyleri yemeyi pek sevmiyorum.
vavvvvvvv sahane duruyor kiz
tadina bakan olmadimi , tadi nasilmis :)

Zeutinyagini mamasina koysana cnm

dun sabah dan beri yani 48 olacak nerdeyse kosturuyorum, bugun daha yeni otirdum totomun ustune
çok ama çokk yorgunum
bugun misafirleri agirladim sukr geldi geçti o dert :)

evim daginik ,yarin için oglana kurabiye ve pasta yapmam lazim okulda dogum gunu yapacaklar , kurabiye sart deil ama ben oylesine eklemistim yapmsammi, hiç dermanim yok, yapmasida kolay ama iste yorgun olunca insan

gozlerim kan çanagiiii ydi kaç gundur simdi ciger gibi oldular uykusuzlukdan
goz dr undan randevu aldim , 5 mayis a aksam 8 e verdi, gece yarisindan once eve donemem bakalim ne halt edicem
yarin çocuklarin okulu tatile giriyor,15 gun evdeler isim hiççççç bitmetyecek
Allahim sen bana guçkuvvet ver , dinlenemiyorum yorgunlugum her gecen gun katlanarak artiyor

haha benim hediyeler guzel ama hep ayni yas , oglanin kiyafeti buyuklerijnkinden çok oldu,kim giyecekse hepsini :)
gecen sefer gelenler çok basitdi amaa :)) yerleri silmezsin o drece :))

İçimden malt çıkacak ama nafile.dolup taşan süt nereye gitti çok merak ediyorum. 150 ml zor dolduruyorum gün içindr bir öğün içsin diye.
Bütün gün çalışsam mecbur mama verecektik.
kuzenim hipp'in emziren anneler icin cayi varmia ondan icmis cogaltmis sutunu

İyi geceler herkese kuzumun yarın ilk aşısı var oy oy streslerdeyim. Canını yakacaklar ben nasıl dayanirim buna... herkes kilodan bahsediyor yahu :) sağlık olsun verirsiniz zamanla inş
Benim oğlumdan kan almaya çalıştılar damar bulamadılar ben de küfür günah birbirine karıştı delik delik ettiler kollarını bir de 15 aylık anne beni kurtar gözleriyle bakıyordu Gözüme
Eşim de diyor bilsem bu kadar canı yanacağını g....ü yiyin derdim ceza bile verseler aldırmazdım .
Zorunlu olduğu için mecbur verdik ama harap oldu yavrum
Ama aşı olurken ağlamazdı seninki de ağlamaz belki

Korkma canım. 17 kilo aldım ve 10 günde 13 kilo gitti. Kalan 4 yapıştı gitmiyo am diyet yapamıyorum malum emziriyorum. Ek gıdaya başlayınca onlarda gidecek inşaAllah
Ah canım maşallah 4 kilodan birşey olmaz :)
Benim gibi 27 kilo fazlan olsa ne yapacaktın benim sadece 10 kilom gitti 27 si yapışık ikiz gibi beni çirkin göstermek moralimi bozmak için elinden geleni yapıyor

haha benim hediyeler guzel ama hep ayni yas , oglanin kiyafeti buyuklerijnkinden çok oldu,kim giyecekse hepsini :)
gecen sefer gelenler çok basitdi amaa :)) yerleri silmezsin o drece :))
Yok yok haklarını yiyecek şimdi hepsi kaliteli marka elbiseler ama o kadar emek harcıyorum Baro fazla fazla getirin yada parasini verin ben alayım :))) ne kadar tuafim demi :)

kizlar çokmu agliyor yaa çocuklar
kiyamam ben kuzuma
otekileri unuttum benn :)

Oy oy Kıyamam ben onlara, ne tuaf bişeydir analık iğne olurken tabi o acıyla agladi içim gitti. Büyük oğlum Toraman Gürbüz bi bebekti maşallah gikini çıkarmazdi. Ona dayanıyordum da buna dayanamıyorum

Bende erkek cocuklar icin bilekliklerden ariyorum ama bulamiyorum nette hep adamlar icin var cok sinir

kizlar çokmu agliyor yaa çocuklar
kiyamam ben kuzuma
otekileri unuttum benn :)
Kız benim büyük oğlanın adı da hakan :) ağlamaya eriniyordu :) onun gibi on tane buyuturum :) bu kuzumun da ağlaması yok da hala gaz sancısı bide gündüz uykusunu bolmeden uyusa iyi olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…