2015 Şubat Anneleri

Kız benim büyük oğlanın adı da hakan :) ağlamaya eriniyordu :) onun gibi on tane buyuturum :) bu kuzumun da ağlaması yok da hala gaz sancısı bide gündüz uykusunu bolmeden uyusa iyi olur :))
yok anam benimki aglayacak yer ariyor :))))))))))

oyle yorgunumki seytan diyor ,in asagi arabayla tur at uyusun :))))))) gel yataga koy

Ne istiyordun kız. Araba falan mı

yok ya ayakkabı görünümlüler varya converse spor ayakkabı bot gibi falan onlar bebekler için yumuşak patik şeklinde bildiğim kadarıyla
Pkass aliexpresten almisti hatta bende baktim ama sonra çin mali ayakkabilarda zararli bi madde bulmuslardi vazgectim almaktan kuzenim ayakkabi dunyasindan kizina adidasin patigini almis nette varmi bilmiyorum

Sende yoruluyorsun demekki.
Şu misafir ağırlama işinden kurtulsan biraz dinlenexeksin.
Senin eşin hiç evde olmuyor ne zaman eve geliyor.
Bende aşırı uykusuz ve yorgunum gözlerimi açamıyorum
Bu gecede uyumazsa yanmışım vesselam

kuzenim hipp'in emziren anneler icin cayi varmia ondan icmis cogaltmis sutunu
Bende bir tane Milk tea diye bitkisel bir çay var şeker şeklinde sıcak suya ♨ atıp karıştırıyorsun OndaN içtim etki etmedi.
Ya benim sütüm fışkırıyordu resmen.
İşe başladım azaldı.
Yoksa aynı şeyleri yiyip içiyorum

Belirli bi aydan sonra memeler fazla ya da az sut yapmiyomua bebegin ictigi kadarini yapiyomus. Demekki 3. Aydan sonra oluyo.

Halamın görümcesi benden 1 ay önce doğum yaptı. Hatta beni aramıştı sütüm çok az diye bende bildiklerimi söylemiştim. Halam anlattı, dr sormuş sütüm olmuyo diye, oda bi ilaç vermiş. Şuanda sütü baya varmış. İsmini öğrencem bende. Eşim süt artırıcı içeceğe bile karşı kimyasal diye ama denemek istiyorum.

yoruluyorum tabiki de oturma luksum yok sadece
misafir bitti herhalde baska gelen olmaz pek ..

esimin is saatleri 11-14:30 17-23:30 civari

isden eve evden ise gelir gider , kalan zamani hespla iste :) kaç saat evde oluyor :)

emme sayisi azaldigi için olmali canim
bide bebek dibinde olunca beyin daha fazla sut uretiyodur eblki
yani sen sagarak 50 sagiyorsan beebek 100 içiyodur en az emrek

oyy face kandil simidi dolmus
yapan olasada yesek :))))))))))

tiramisu nerde ona bisey diycekdim ama boyle goremez ben bi alinti yapayim :)

Sonra da vay tiramisu tatlıdan konuşmuş filan
bosver kiz sen onlari gel sen benim yanima :)))

bugun o bahsettigim sultan tatlisini yapti getirdi arkadas
sen gorunutyu svememisdin galiba yada tatlinin kendisini unuttum simdi neydi

neyse

tatli guzel denebilir ama bana çok asiri sekerli geldi
serbetli ttali oyle olur biliyorumda sekerli sevmiyorsan hiç deneme
kuçuk bi dilimi bitiremedim ben :)
karatay benim damak tadimida baltaladi, herkese normal gelen seker orani bana asiri geliyor sinir oluyorum

Oy oy Kıyamam ben onlara, ne tuaf bişeydir analık iğne olurken tabi o acıyla agladi içim gitti. Büyük oğlum Toraman Gürbüz bi bebekti maşallah gikini çıkarmazdi. Ona dayanıyordum da buna dayanamıyorum
Benim kızın da haftaya aşıları bakalım be olacak

Mercimek yeme tamam da okadar dikkay ederken sen ac kalirsin. Benimki de gazli ama masallah pirt pirt iyi cikariyor. Bebegi harekey ettir gazin cozumu bu sezeryandaki gibi
Bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru bastırıyorum gün içinde sürekli yapıyorum başka ne yapabilirim hareket için? Kollarını falan da göğsüne doğru aç kapa yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…