2015 Şubat Anneleri

Çok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.

Yok yok haklarını yiyecek şimdi hepsi kaliteli marka elbiseler ama o kadar emek harcıyorum Baro fazla fazla getirin yada parasini verin ben alayım :))) ne kadar tuafim demi :)
Hakikaten ya bende kiyafete karsiyim kaliteli bile olsa ben ne yapayim onca çulu.. Annem mevlid de gelenleri görünce lcw sana calismis kizimda dedi.. DDüşün hastane dikişibile vardi.. birde herkes ayni mantik büyüyünce gitsin düşüncesi olunca mesela ayni takimin her renginden 4 tane geldi akla zarar :).. Ama para getirenler ki bende para veririm bebek görmede daha makbule geçti yani ..

Çok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.
kuru fasulyesinden tutta yeail mercimegine bulguruna sebzesine lahanasina varana kadar herseyi yiyorum.. Gaz yapmaz olurmu illaki yapiyor .. Ama bunlari yemezsen selin bunlarin tadini bilmeyecek ve yedirmen alistirman zor olacak tabi suan ki vitamininden de yoksunnkalacak sirf gaz icin hoplat ziplat surekli yatirma..

Kiz ben kacirmisim nasil tatliymis o versene tarifini yarin yyapayim ..hergun puding yapiyorum .. Yoksa baklava kutularina sokacam kafami
bana hoca hanim adet de 10. gun den lohusadan 40. gununden sonrasi ozurden sayilir,her turlu ibadet serbest dedi
dogrudur

Neymiş ki o ilaç? Genelde bitkisel oluyorlar.

Kiz ben kacirmisim nasil tatliymis o versene tarifini yarin yyapayim ..hergun puding yapiyorum .. Yoksa baklava kutularina sokacam kafami dogrudur
Canim puding kadar basit.
1 litre sute
10 ymek kasigi seker
9 ymk kasigi irmik ekleyip pisiriyosun
Muhallebi kivamina gelince altini kaptip icine 1 pk vanilya 1 yk teteyag ekleyip karistiyosun

kucuk bi borcama yarisini dokuyosun. diger yarisina 2 yk kakao ekleyip onu da ustune dokuyosun. Dolapta sogutup yiyosun. Istersen kucuk kaplari da once islatip koyabilirsin tek tek. Soguyunca ters cevirince lup diye cikiyo.

Bebekle annenin ten tene teması sütü arttırırmış. Ondandır belki.

Benimkide öyle canım ama hiçbişeyden kısmıyorum yiyorum. Her halükarda gazı oluyo. Ama artık başetmeyi öğrenmeye başladı.

Bir ara @mrserlis ısmqrlamıştı öyle ayakkabılar hatta resimlerini koymuştu buraya. Nereden aldı hatırlamıyorum nettendi.
her siteye de güven olmuyorki ayakkabı beklerken hıyar göndermesinler

Zeutinyagini mamasina koysana cnm
koydum canım neler denedim yapamadı

Bende erkek cocuklar icin bilekliklerden ariyorum ama bulamiyorum nette hep adamlar icin var cok sinir
ya bu alanlar nerelerden alıyor merak ediyorum ben küçük biryerde yaşıyorum bulamamam normal ama nettede yok be kardeşim

Pkass aliexpresten almisti hatta bende baktim ama sonra çin mali ayakkabilarda zararli bi madde bulmuslardi vazgectim almaktan kuzenim ayakkabi dunyasindan kizina adidasin patigini almis nette varmi bilmiyorum
aliexpres çin malımı

benimkide uykusundan uyanıp uyuyamıyordu saat başı uyanıyordu meğerse açmış yavrucak mamaya başladığımdan beri 5 saat falan uyuyor uyanmadan ve artık hiç ağlamıyor
gaz yapıcı şeyler ye ama içine kimyon at da ye bende yemiyordum burada speedy-gonzales kimyondan bahsetti o gün mercimek çorbası ve kuru fasülye yedim bol kimyonlu ikiside ve inan hiç gaz olmadı ama sen şu ziya dede çayınıda al onun çok etkisi var gazda

Allah neymiş o ben de bir bakayım
ebebekte var

günaydın kızlar
düb akşam artık dayanamayıp kıza gliserin fitil verdim 2 dk içinde yaptı kakasını ama çok ağladı kuzucum kıpkırmızı oldu yaparken zorlanıyormuş demek.
sonrasında rahatça uyudu ama çok şükür
bundan sonra 3 günü geçirmemeye çalışacağım
sezeryanla doğan bebeklerde kabızlık olması normalmiş bu arada

O ne bizede Bizedw

cok severim bu keki. Pasta kek kivaminda bi sey bak bunu gununde yapabilirsin cok lezzetli.

Keki icin,
2 yumurta
Yarim sb seker
Yarim sb siviyag
Yarim sb sut
1 sb un
1 pk kb tozu
1 pk vanilya
2 yk kakao

Keki islatmak icin,
1 sb sut
2 yk kakao

Kremasi icin,
2 sb sut
1 bucuk turk kahvesi fincani seker
2 turk kahvesi fincani un
1 paket sut kremasi (200 ml)

Yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp. Diger kek malzemelerini koyup bircama dok. 28x28 kare borcam icin bu olcu. 175 derece firinda keki pisir. Herkesin firini farkli malum sure veremicem kontrol ederek pisir yaklasik 25 dk surer.

O arada kremasi icin sutu sekeri ve unu koyup muhallebi kivamina gelene kadar pisir. (Muhallebi kati olabilir ilk etapta sonra krema koyunca kivami duzelcek) Bi kenarda iliklasmasi icin beklet.

Kek pisince firindan cikarip ilk sicagi gectikten sonra 1 sb sute 2 yk kakao koyup karistir ve kekin her yerini islat. Keke kurdan batir ki icine de girsin.

Muhallebi biraz iliklastiktan sonra kremayi ekleyip mikserle iyice cirp. Sonra muhallebiyi kekin ustune yay. En uste de kakao ele. Dolapta en az 3-4 saat beklemesi lazim. Hatta 1 gece beklerse cok daha guzel oluyo.

Bunu ben buyuk dikdortgen borcamda yapiyorum daha fazla olsun diye. O zaman tum malzemeleri 2 katina cikariyosun. Sadece muhallebisi iki katina cikinca cok oluyo.
Onu da 3 sb sut
2 fincan seker
2 fincan un
Ve yine 1 pk kremayla yapiyorum yetiyor.

Boyle yani dene pisman olmazsin. Gerci sen tatli sevmiyon. Ama gunde ablanla kuzenini catlatirsin :))

İyi bakalım.sabahtan başladık. Borcamda hiç kek yapmadım
Yağlıyor musunuz?

Buyuk getiriyolar bide 1-2 yasinda giyecegi kiyaferlerden gelmis bize bende bebek gormeye gittigimde kendime alir gibi begendigim bi kiyafet olursa alirim yoksa ona verilecek parayi vermeyi yada bez almayi tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…