Sütlaç yapmıştım yiyemedim kiCanim kaynamis pismis sutten bi sey olmaz tatlinin icindeki sut gaz yapmaz yani.
Çok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.litchi senin çocuk uç aylik olucak, eminmisin hala çok gaz li olduguna
ben aci bile yiyorum, selinle hakanin bi farki oldugunu sanmiyorum
biri annesi çok dikkat eden oteki hiç dikkat etmeyen, sonuç ayni siddet gaz
sen niye gazdan bu kdr korkuyorsun, aglar diyemi?
Allah neymiş o ben de bir bakayımkuzenim hipp'in emziren anneler icin cayi varmia ondan icmis cogaltmis sutunu
Hakikaten ya bende kiyafete karsiyim kaliteli bile olsa ben ne yapayim onca çulu.. Annem mevlid de gelenleri görünce lcw sana calismis kizimda dedi.. DDüşün hastane dikişibile vardi.. birde herkes ayni mantik büyüyünce gitsin düşüncesi olunca mesela ayni takimin her renginden 4 tane geldi akla zarar :).. Ama para getirenler ki bende para veririm bebek görmede daha makbule geçti yaniYok yok haklarını yiyecek şimdi hepsi kaliteli marka elbiseler ama o kadar emek harcıyorum Baro fazla fazla getirin yada parasini verin ben alayım :))) ne kadar tuafim demi :)
kuru fasulyesinden tutta yeail mercimegine bulguruna sebzesine lahanasina varana kadar herseyi yiyorum.. Gaz yapmaz olurmu illaki yapiyor .. Ama bunlari yemezsen selin bunlarin tadini bilmeyecek ve yedirmen alistirman zor olacak tabi suan ki vitamininden de yoksunnkalacak sirf gaz icin hoplat ziplat surekli yatirma..Çok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.
Kiz ben kacirmisim nasil tatliymis o versene tarifini yarin yyapayim ..hergun puding yapiyorum .. Yoksa baklava kutularina sokacam kafamiCanim tarcinla nasil olur hic bi fikrim yok ama kakaolusunu ben cok begendim hafif oluyo. Soguk yeniyo. Gunun varsa ve ablanlari kiskandircaksan ama basit olur bu bosver ben sana daha guzel tarifler veririm
Tatli sevmesen de emzirdigin icin canin cekebilir. Ben de serbetli tatlilari sevmem sutlu tatlilara kek ve kurabiyelere bayilirim. Yapmasini da severim. Sen de degisik guzel tarifler bulursan paylas denedikce biz de yararlanalim :)
Iyice obur olcaz bu gidisle.
dogrudurbana hoca hanim adet de 10. gun den lohusadan 40. gununden sonrasi ozurden sayilir,her turlu ibadet serbest dedi
Neymiş ki o ilaç? Genelde bitkisel oluyorlar.Halamın görümcesi benden 1 ay önce doğum yaptı. Hatta beni aramıştı sütüm çok az diye bende bildiklerimi söylemiştim. Halam anlattı, dr sormuş sütüm olmuyo diye, oda bi ilaç vermiş. Şuanda sütü baya varmış. İsmini öğrencem bende. Eşim süt artırıcı içeceğe bile karşı kimyasal diye ama denemek istiyorum.
aliexpress olabilir miBir ara @mrserlis ısmqrlamıştı öyle ayakkabılar hatta resimlerini koymuştu buraya. Nereden aldı hatırlamıyorum nettendi.
Canim puding kadar basit.Kiz ben kacirmisim nasil tatliymis o versene tarifini yarin yyapayim ..hergun puding yapiyorum .. Yoksa baklava kutularina sokacam kafami dogrudur
Bebekle annenin ten tene teması sütü arttırırmış. Ondandır belki.Bende bir tane Milk tea diye bitkisel bir çay var şeker şeklinde sıcak suya ♨ atıp karıştırıyorsun OndaN içtim etki etmedi.
Ya benim sütüm fışkırıyordu resmen.
İşe başladım azaldı.
Yoksa aynı şeyleri yiyip içiyorum
Benimkide öyle canım ama hiçbişeyden kısmıyorum yiyorum. Her halükarda gazı oluyo. Ama artık başetmeyi öğrenmeye başladı.Çok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.
her siteye de güven olmuyorki ayakkabı beklerken hıyar göndermesinlerBir ara @mrserlis ısmqrlamıştı öyle ayakkabılar hatta resimlerini koymuştu buraya. Nereden aldı hatırlamıyorum nettendi.
koydum canım neler denedim yapamadıZeutinyagini mamasina koysana cnm
ya bu alanlar nerelerden alıyor merak ediyorum ben küçük biryerde yaşıyorum bulamamam normal ama nettede yok be kardeşimBende erkek cocuklar icin bilekliklerden ariyorum ama bulamiyorum nette hep adamlar icin var cok sinir
aliexpres çin malımıPkass aliexpresten almisti hatta bende baktim ama sonra çin mali ayakkabilarda zararli bi madde bulmuslardi vazgectim almaktan kuzenim ayakkabi dunyasindan kizina adidasin patigini almis nette varmi bilmiyorum
benimkide uykusundan uyanıp uyuyamıyordu saat başı uyanıyordu meğerse açmış yavrucak mamaya başladığımdan beri 5 saat falan uyuyor uyanmadan ve artık hiç ağlamıyorÇok ağlıyor sanki biryeri acıyormuş gibi. Uykusundan Uyanıyor hatta uyuyamıyor. O yüzden korkuyorum. Sizde de öyle değildir öyle olsa gaz Yapıcı şeyler yemezsiniz.
ebebekte varAllah neymiş o ben de bir bakayım
Neymiş ki o ilaç? Genelde bitkisel oluyorlar.
O ne bizede Bizedw
İyi bakalım.sabahtan başladık. Borcamda hiç kek yapmadım
cok severim bu keki. Pasta kek kivaminda bi sey bak bunu gununde yapabilirsin cok lezzetli.
Keki icin,
2 yumurta
Yarim sb seker
Yarim sb siviyag
Yarim sb sut
1 sb un
1 pk kb tozu
1 pk vanilya
2 yk kakao
Keki islatmak icin,
1 sb sut
2 yk kakao
Kremasi icin,
2 sb sut
1 bucuk turk kahvesi fincani seker
2 turk kahvesi fincani un
1 paket sut kremasi (200 ml)
Yumurta ve sekeri mikserle iyice cirp. Diger kek malzemelerini koyup bircama dok. 28x28 kare borcam icin bu olcu. 175 derece firinda keki pisir. Herkesin firini farkli malum sure veremicem kontrol ederek pisir yaklasik 25 dk surer.
O arada kremasi icin sutu sekeri ve unu koyup muhallebi kivamina gelene kadar pisir. (Muhallebi kati olabilir ilk etapta sonra krema koyunca kivami duzelcek) Bi kenarda iliklasmasi icin beklet.
Kek pisince firindan cikarip ilk sicagi gectikten sonra 1 sb sute 2 yk kakao koyup karistir ve kekin her yerini islat. Keke kurdan batir ki icine de girsin.
Muhallebi biraz iliklastiktan sonra kremayi ekleyip mikserle iyice cirp. Sonra muhallebiyi kekin ustune yay. En uste de kakao ele. Dolapta en az 3-4 saat beklemesi lazim. Hatta 1 gece beklerse cok daha guzel oluyo.
Bunu ben buyuk dikdortgen borcamda yapiyorum daha fazla olsun diye. O zaman tum malzemeleri 2 katina cikariyosun. Sadece muhallebisi iki katina cikinca cok oluyo.
Onu da 3 sb sut
2 fincan seker
2 fincan un
Ve yine 1 pk kremayla yapiyorum yetiyor.
Boyle yani dene pisman olmazsin. Gerci sen tatli sevmiyon. Ama gunde ablanla kuzenini catlatirsin :))
Evet evet yagla unutmusum demeyi.fotografini koydum ama cikmadi. Deniycem tekrar bakalim.İyi bakalım.sabahtan başladık. Borcamda hiç kek yapmadım
Yağlıyor musunuz?
Fotograf yukleyemedim bi turlu of beİyi bakalım.sabahtan başladık. Borcamda hiç kek yapmadım
Yağlıyor musunuz?
Buyuk getiriyolar bide 1-2 yasinda giyecegi kiyaferlerden gelmis bize bende bebek gormeye gittigimde kendime alir gibi begendigim bi kiyafet olursa alirim yoksa ona verilecek parayi vermeyi yada bez almayi tercih ediyorumHakikaten ya bende kiyafete karsiyim kaliteli bile olsa ben ne yapayim onca çulu.. Annem mevlid de gelenleri görünce lcw sana calismis kizimda dedi.. DDüşün hastane dikişibile vardi.. birde herkes ayni mantik büyüyünce gitsin düşüncesi olunca mesela ayni takimin her renginden 4 tane geldi akla zarar :).. Ama para getirenler ki bende para veririm bebek görmede daha makbule geçti yani..
kuru fasulyesinden tutta yeail mercimegine bulguruna sebzesine lahanasina varana kadar herseyi yiyorum.. Gaz yapmaz olurmu illaki yapiyor .. Ama bunlari yemezsen selin bunlarin tadini bilmeyecek ve yedirmen alistirman zor olacak tabi suan ki vitamininden de yoksunnkalacak sirf gaz icin hoplat ziplat surekli yatirma..
Günaydın millet.
Eşime dedim yukarı fasulye ektim.
Kurufasulye mi taze fasulye mi diye sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?