2015 Şubat Anneleri

Bacaklarını kaldırıyorum karnına doğru bastırıyorum gün içinde sürekli yapıyorum başka ne yapabilirim hareket için? Kollarını falan da göğsüne doğru aç kapa yapıyorum.
Yuzustu yatirmak ise yariyor baya. Bir de o gaz zamani gelince geciyor. Ne yesen de yemesen de.

Buyuk getiriyolar bide 1-2 yasinda giyecegi kiyaferlerden gelmis bize bende bebek gormeye gittigimde kendime alir gibi begendigim bi kiyafet olursa alirim yoksa ona verilecek parayi vermeyi yada bez almayi tercih ediyorum
Aynen ben de gittim lcw ya degistirdim gelenleri. Hele benim yakinlarim ogluma da almis. Buyuk cocuga gelen hediye daha sacma oluyor.
Cok kalabalik geliniyorsa para toplayip vermek en iyisi.
Ama tek kisi gidince nasil veriyorsunuz

Aliexpress gitti gidiyor gibi sanirim canim her ulkeden her milletten satici var ide gelme suresi cok uzun esimin bi arkkadasi ipone kabi almis 1-2 ay oluyo hala gelemedi sen almayi dusunursen bi incele pkassla konus onun aldigi saticidan al bence

evet sonunda foto eklemeyi basardim iste boyle bisey bu kek. Bunu ben yapmadim netten buldum da aynen boyle oliyor.

Aynen ben de gittim lcw ya degistirdim gelenleri. Hele benim yakinlarim ogluma da almis. Buyuk cocuga gelen hediye daha sacma oluyor.
Bana baska magazalardan da gelmis gecen goturdum ama almadilar Zarfa koyuyorum ve sen ihtiyaci olan bisey alirsin diyorum kiyafetten daha mantikli

Aliexpress gitti gidiyor gibi sanirim canim her ulkeden her milletten satici var ide gelme suresi cok uzun esimin bi arkkadasi ipone kabi almis 1-2 ay oluyo hala gelemedi sen almayi dusunursen bi incele pkassla konus onun aldigi saticidan al bence

yuuh 2 ay beklersem çocuk yürümeye başlar yahu
tmm canım sağol öyle yapayım

Sütlaç yapmıştım yiyemedim ki mantık aynı diye düşündüm. Ha süt ha sütlü tatlı. Hatta peynir ve yoğurt da mı yemesem ki diye düşünüyırum
Canim kendine niye eziyet ediyosun? Peynir de yemezsen neyden vitami alican :/

Sutu saf sekilde icersen gaz yapar. Hatta ebe bana demisti sutlac ye az sekerli sut yapar tatli ihtiyacini karsilae sutlu tatlilar demisti.

Tabiiki baklagilleri ye demiyorum sana ama bu kadar kafana takma ince dusunme. 3 ay olacak artik zaten hepsini yiyebileceksin zamanla. Bence sen kafana taktikca bebegin huzursuz oluyor. Gercekten hissediyorlar bizi.

Bana baska magazalardan da gelmis gecen goturdum ama almadilar Zarfa koyuyorum ve sen ihtiyaci olan bisey alirsin diyorum kiyafetten daha mantikli

banada getirilenler hep 1-2 yaş şimdi giyebileceği bişey getirmemişler bende önceden çabuk büyüyecek zaten şimdi küçük kalır der büyük alırdım ama arkadaş bir defasında en çok bunlara ihtiyacı oluyor büyüyünce zaten sende alıyorsun dedi o zamandan sonra herkese zıbınlar hastane takımları falan götürmüştüm aynı şey başıma geldi 2 yaşında giyeceği herşey var ama 3-6 ay bişeyi yok.
banada para getirenler oldu zarfa koyup beşiğine koydular o kadar makbule geçtiki
lcw bize çalışmış sanki bütün kıyafetler lcw ve H&M
birde bez getirenler oldu herkes prima almış onlarıda sürekli alışveriş yaptığımız marketten değiştirip molfix aldım

Senin en azindan lcw ve h&m kaliteliymis bizde sacma sapan yerlerden var begendiklerimi ayirdim akli basinda olacak giymek isterse giyer istemezse ihtiyaci olan birine veririm

Vallahi yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum geçen kuru fasulye yedim bise olmadı ya bebeğim gazını iyi çıkarıyor yada kullandığımız damlanin etkisi büyük . Ama yüzüstü yatırınca bayağı bombalar patlatıyor

Sütlaç yapmıştım yiyemedim ki mantık aynı diye düşündüm. Ha süt ha sütlü tatlı. Hatta peynir ve yoğurt da mı yemesem ki diye düşünüyırum

ramazan ayında senelik iznimi alacağım ve sana geleceğim bütün gün sana bakacağım istediğini yap yat uyu kalk gezin dışarı çık spor yap ben sanada selinede bakarım yeterki biraz rahatla ve kendine eziyet etmekten vazgeç
sabah 8 de gelirim akşam 8 e kadar yanında kalırım yeterki biraz olsun stres at

yeb4 piano kek ne kiz
googleda kiler aglayan pasta ya benziyor
uzeri kahvemiki al sana tiramisu :)
Esobaya yazdim tarifini canim ordan bakabilirsin. Tramisu degil kahve degil o kakao :) aglayan pastada da cikolata sos oluyo goruntu benziyo ama tat baska. Bunun kremasi cok lezzetli.

aynen benimkide birde pis kokutuyorki sorma
içindeki kötülükleri sal annecim doğaya diyorum pırt yapıyor cadı

Senin en azindan lcw ve h&m kaliteliymis bizde sacma sapan yerlerden var begendiklerimi ayirdim akli basinda olacak giymek isterse giyer istemezse ihtiyaci olan birine veririm

1 ve 2 yaşında giyebileceği montları bile hazır
markalı kaliteli olsa ne olur hepsi aynı
hatta 3-6 / 6-12 / 12-18 ay olarak 3 takım var üçüde aynı renk ve model
aynı kıyafetin farklı boylarını almış 3 kişi 3 üde aynı gün geldiler birde şaka gibi
bir sürü aynı kıyafet var değişim kartları var ama o mağazalar burada yok değiştirme şansım yok bende hediye paketiyle birlikte kaldırdım dolaba kızı olana götüreceğim artık

Ben para vermem, verene de sinir olurum.
Hadi aramızda para topladık bir ihtiyacını alırsın dersin neyse de o d.günlerinde falanda para verirlerya offf

Kızlar benim lohusalik kanamam 40 gün dolmadan bitti bugün 60 gün oldu kahverengi bazen az bise pembe kan geliyor acaba adet mi oldum eğer değilse nedir bu

bende de var bi kaç tane ayni kiyafet ayni yas , tr deki eltim hamile , ins erkek olur faazlaliklari ona yolluycam :)

Esobaya yazdim tarifini canim ordan bakabilirsin. Tramisu degil kahve degil o kakao :) aglayan pastada da cikolata sos oluyo goruntu benziyo ama tat baska. Bunun kremasi cok lezzetli.
him bakayim bi ney mis

kiz islak kek senindi demi? tarif

verme bi daha oyle tarifler,tepsinin yarisini yedim kilo aldim iki gunde
tesekkurler canim tarif için

ogluma yaptigim pandispanya olmadi
ilk defa tutmadi tarif
kurabiyeninde ununu fazla kaçirmisim
bahtsiz kuzum yaaaaa
bi daha çirpicam artik napayim (( kaç gundur pasta bekliyor

Bifiform drops var, prebiotik iceren damlaymis netten okudum, sen de bi bak. Barsak florasini duzenliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…