- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyorama şunu düşündüm tamam kol bacak gelişecek ona da spor olacak ama bu seferde ona alışıp kendi yüzmeye korkarsa
aslında şimdi bebekler suya alışık oldukları için zaten kendileri yüzebiliyor kendilerini sıkmadıkları için
bu boyunluk sadece kol bacak gelişimi için mi
Aglayan pastada ustunde kremsanti oluyo kremasi. bunun kremasini daha cok seviyorum. Dedigin gibi sut kremasini bende cok seviyorum hem tatlilarda hem makarnalarda falan cok guzel oluyo.kremasi degisikmis, ben çok kullaniyorum o 200 ml kremayi deneyim bakalim
aglayan pastadan tek farki uzerimiki
kahve koysak al sana tiramisu sankim :))))))))
tiramisuyuda hiç yapmadim kahve sevmiyorum diye
yaptıracağız 3. ayın sonuna dogru 8 mayısta kontrol var o zaman tam güününü söyleyecek drrota yi yaptiriyonmu canim ?
Canim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/öğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz
suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor
Ben dikkat etsem Dr oluyor etmesem de ne zaman düzelir acabaSütlaç yapmıştım yiyemedim kimantık aynı diye düşündüm. Ha süt ha sütlü tatlı. Hatta peynir ve yoğurt da mı yemesem ki diye düşünüyırum
kiz 3. ayin sonu nasil oluyor, 3.5 aydan sonra yapmazlazkiyaptıracağız 3. ayın sonuna dogru 8 mayısta kontrol var o zaman tam güününü söyleyecek dr
hemşireye bi sorayım yapıyorlarsa ana sağlıkta onuda yaptırayım ama sanmıyorum orda yapacaklarını
suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor
rota ya 2.ay asilariyla ayni gun olmali yada arasinda tam 30 gun olmali canimöğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz
kurtardim canim pasta da deil aslindaAglayan pastada ustunde kremsanti oluyo kremasi. bunun kremasini daha cok seviyorum. Dedigin gibi sut kremasini bende cok seviyorum hem tatlilarda hem makarnalarda falan cok guzel oluyo.
Tramisu icin keki kahveli suyla islatsak evet bi nevi tramisu olur :) ama kakaolu sutle islatiliyo islak kek oluyo bu.
Tramisunun keki bi de normal kek degil pandispanya. Bu arada kurtarabildin mi pandispanyani?
Aynen ya bende aldım aynı takım onlar getirdi aynı takım. . Bari büyüsün de gelin hemen koşa koşa gelmeyin. Yorgunum valla benim dokulup sacildigima degsin :)) hahaHakikaten ya bende kiyafete karsiyim kaliteli bile olsa ben ne yapayim onca çulu.. Annem mevlid de gelenleri görünce lcw sana calismis kizimda dedi.. DDüşün hastane dikişibile vardi.. birde herkes ayni mantik büyüyünce gitsin düşüncesi olunca mesela ayni takimin her renginden 4 tane geldi akla zarar :).. Ama para getirenler ki bende para veririm bebek görmede daha makbule geçti yani..
kuru fasulyesinden tutta yeail mercimegine bulguruna sebzesine lahanasina varana kadar herseyi yiyorum.. Gaz yapmaz olurmu illaki yapiyor .. Ama bunlari yemezsen selin bunlarin tadini bilmeyecek ve yedirmen alistirman zor olacak tabi suan ki vitamininden de yoksunnkalacak sirf gaz icin hoplat ziplat surekli yatirma..
yüzlerine ufleyince çok tatlı oluyorlar o reflexi biliyorum :))) doğuştan yuzduklerini biliyordum da o reflex ne zmn kayboluyor onu bilmiyordum en kisa zamanda yuzdurmek lazım valla :)))
Yani evet hakli sin bende adet diye namazı bıraktım napicam şimdi
Para veya altın takan oldu ama zaten getirenlere de ben taktım onlar da bana getirdi.. :) eltime mevlid yap bari sen yorulma bu konuda diyorum bunaltiyor lar resmen. Eşimin en yakın akrabaları geldi hersey hazır masada ekstra çiğ köfte yapacam oğlan durmuyor, sadece köfte yapılacak Valide kadına kalk sen yap beraber hazırlayın herseyi getirin dedi. Bir insan hiç birşey bilmez mi yahu koskoca kadın nasıl yapacam demez mi :/ yarım saat uğraştı, dedim lütfen sen çık ben yaparım. Diğer çocuğum zaten okula gidiyor erken yatıyor bari hafta sonu gelin de çocuklarım perişan ol olmasın. Yada biraz zaman geçsin ondan sonra gelin.Ne istiyordun kız. Araba falan mı
nereden aldın
olsun olmasa da olur dışarı çıkarken ayağında dursun yeter
çikardim da kenarini kesmemistim , ucundan çatladi
yapistitdim artik pastamida yaptim :) kurtardim
Canim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?