2015 Şubat Anneleri

suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor

kremasi degisikmis, ben çok kullaniyorum o 200 ml kremayi deneyim bakalim
aglayan pastadan tek farki uzerimiki
kahve koysak al sana tiramisu sankim :))))))))
tiramisuyuda hiç yapmadim kahve sevmiyorum diye
Aglayan pastada ustunde kremsanti oluyo kremasi. bunun kremasini daha cok seviyorum. Dedigin gibi sut kremasini bende cok seviyorum hem tatlilarda hem makarnalarda falan cok guzel oluyo.

Tramisu icin keki kahveli suyla islatsak evet bi nevi tramisu olur :) ama kakaolu sutle islatiliyo islak kek oluyo bu.

Tramisunun keki bi de normal kek degil pandispanya. Bu arada kurtarabildin mi pandispanyani?

öğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz
Canim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/

suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor

tabiki pat diye bırakmayacağız ama bir süre sonra saldıkları zaman bırakabiliriz
düşünsene zaten anne karnında suyun içinde yüzüyor onlar kendilerini bizim gibi sıkamıyor videolar var bak arat bulursun bebeklerin yüzdüğü videoları

yaptıracağız 3. ayın sonuna dogru 8 mayısta kontrol var o zaman tam güününü söyleyecek dr
hemşireye bi sorayım yapıyorlarsa ana sağlıkta onuda yaptırayım ama sanmıyorum orda yapacaklarını
kiz 3. ayin sonu nasil oluyor, 3.5 aydan sonra yapmazlazki

öğleden sonra ikinci ay aşımız var dünden beri stres tavan bende
inş kuzucum cok ağlamaz ateşide cıkmaz
rota ya 2.ay asilariyla ayni gun olmali yada arasinda tam 30 gun olmali canim
3.5 aydan sonra da yan etkisi riski yukseliyor yapmiyolar sor abkalim bi

kurtardim canim pasta da deil aslinda
kekin ustine benmari çikolota erittim susledim, kremasiz oluyor okulun pastasi ogretmen oyle istiyçr

Aynen ya bende aldım aynı takım onlar getirdi aynı takım. . Bari büyüsün de gelin hemen koşa koşa gelmeyin. Yorgunum valla benim dokulup sacildigima degsin :)) haha

Bu arada gaz konusunda hem fikirim yesekte gaz var yemesekte

Ne istiyordun kız. Araba falan mı
Para veya altın takan oldu ama zaten getirenlere de ben taktım onlar da bana getirdi.. :) eltime mevlid yap bari sen yorulma bu konuda diyorum bunaltiyor lar resmen. Eşimin en yakın akrabaları geldi hersey hazır masada ekstra çiğ köfte yapacam oğlan durmuyor, sadece köfte yapılacak Valide kadına kalk sen yap beraber hazırlayın herseyi getirin dedi. Bir insan hiç birşey bilmez mi yahu koskoca kadın nasıl yapacam demez mi :/ yarım saat uğraştı, dedim lütfen sen çık ben yaparım. Diğer çocuğum zaten okula gidiyor erken yatıyor bari hafta sonu gelin de çocuklarım perişan ol olmasın. Yada biraz zaman geçsin ondan sonra gelin.

4 gundür gribiz. Bebe artik bugun zivanadan cikti. Sabah 4,5tan beri emiyo, kusuyo, altina yapiyo, agliyo aynada kendimi gordum depresyona girdim o kadar tipsizim ki anlatamam depresyondayim aglayip aglayip duruyorum

Bi video izlemistim bebekler havuza bırakılıyordu 6. Aya kadar o refleksleri kaybolmuyormus yizuyorlar balık gibi vala dur videosunu bulayim

Canim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/

Kizim pazartesi günü 3 aylık olacak demin sağlık ocağını aradım rota için p.tesi getirmemi söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…