2. Ay asilariyla arasinda kac gun var .Kizim pazartesi günü 3 aylık olacak demin sağlık ocağını aradım rota için p.tesi getirmemi söylediler
Havalar az isinsaydi denerdik. O zamana kadar da reflex kaybolacaksuan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor
4 gundür gribiz. Bebe artik bugun zivanadan cikti. Sabah 4,5tan beri emiyo, kusuyo, altina yapiyo, agliyoaynada kendimi gordum depresyona girdim o kadar tipsizim ki anlatamam depresyondayim aglayip aglayip duruyorum
Bu ozellikle anaokulu ve ilkokulda cok sey istiyolar artik ya. Kuzenimin kizi anaokuluna gidiyo da kuzenim her allahin gunu bi sey yapiyo gina geldi artik :)kurtardim canim pasta da deil aslinda
kekin ustine benmari çikolota erittim susledim, kremasiz oluyor okulun pastasi ogretmen oyle istiyçr
Bende oyle biliyorum. Ilk doz 3.ay ikinci doz 5.ay diye.Kizim pazartesi günü 3 aylık olacak demin sağlık ocağını aradım rota için p.tesi getirmemi söylediler
2. Ay asilariyla arasinda kac gun var .
Bu ozellikle anaokulu ve ilkokulda cok sey istiyolar artik ya. Kuzenimin kizi anaokuluna gidiyo da kuzenim her allahin gunu bi sey yapiyo gina geldi artik :)
Bende oyle biliyorum. Ilk doz 3.ay ikinci doz 5.ay diye.
Bizim ikinci ay asimiza az kaldi gitmeden ebeyi yine bi aricam bakalim o ne diyecek.
haahha okulda gunmu yapiyolar :)Bu ozellikle anaokulu ve ilkokulda cok sey istiyolar artik ya. Kuzenimin kizi anaokuluna gidiyo da kuzenim her allahin gunu bi sey yapiyo gina geldi artik :)
Bende oyle biliyorum. Ilk doz 3.ay ikinci doz 5.ay diye.
Bizim ikinci ay asimiza az kaldi gitmeden ebeyi yine bi aricam bakalim o ne diyecek.
paattesli yumurtayi nasil yapiyorsun?Hamarat hatunsun vesselam
kiz sen bilgisayar dan baska psikoloji falan mi okudun :)agladikca depresyona gireceksin depresyona girdikçe d aglayacaksin.bunun çözümü yok bu şekilde. Neyi yapmayı seversin ne yaparsın bilmiyorum kafanı dağıtmaya çalış. Kitap oku,film izle,cay-kahve iç,bi diziye bağlan onu bitirmeye çalış,hava güzelde al bebisi azıcık gezinin,kendine bakmaya çalış hafif bi makyaj yap 5 dkni almaz,değişik tarifler denemeye çalış seni oyalar,telefonda sevdiklerine görüş,arkadaşın varsa gezmeye git,misafir kabul et.. Ne bileyim anneyiz hepimiz depresyon luksumuz filan yok artik hemen toparlanmalisin.hadi bakiyim goruyim seni
abizde 22 sndr olduk ama rotayi doktor 3. Ayda dedi. Ne zaman gitsek blemedim . maral 30 gun deyince gelecek ay 30 gun gecince 3 ay 6 gunluk oluyiruz. Isler karıştıİlk aşısını olacak.
kiz sen bilgisayar dan baska psikoloji falan mi okudun :)
bi araa banada biseyler yap :)))) terapi oalrak
saka bi yana , senin bu uzun yazilarina abyiliyorum :)
paattesli yumurtayi nasil yapiyorsun?
havalr sicak tenecere yemeginide yemiyolar artik
sicaklrda ne yapacagimi sasiricam yine mutfakda
bubun kiymali menemen yaptim yediler ,çok sicak havaaa
haahha okulda gunmu yapiyolar :)
bizimki dogum gunu için cnm
yarin oglusumun dogum gunu 5 yasinda tam
yarin okul olmadiig içinde bugun okulda kutkyaaxk arkadaslariyla
Ay yerim onu ben koskoca 5 yasina girmis kolay mi :)) allah mutlu mesut hayirli huzurlu basarili etsin onu omur boyu insallah canim :)haahha okulda gunmu yapiyolar :)
bizimki dogum gunu için cnm
yarin oglusumun dogum gunu 5 yasinda tam
yarin okul olmadiig içinde bugun okulda kutkyaaxk arkadaslariyla
agladikca depresyona gireceksin depresyona girdikçe d aglayacaksin.bunun çözümü yok bu şekilde. Neyi yapmayı seversin ne yaparsın bilmiyorum kafanı dağıtmaya çalış. Kitap oku,film izle,cay-kahve iç,bi diziye bağlan onu bitirmeye çalış,hava güzelde al bebisi azıcık gezinin,kendine bakmaya çalış hafif bi makyaj yap 5 dkni almaz,değişik tarifler denemeye çalış seni oyalar,telefonda sevdiklerine görüş,arkadaşın varsa gezmeye git,misafir kabul et.. Ne bileyim anneyiz hepimiz depresyon luksumuz filan yok artik hemen toparlanmalisin.hadi bakiyim goruyim seni
yaaaaa çok tatlilar ama yaaaaBak burada var ama bazı bebekler 6 aydan büyük tabii.
3 damla veriyorum canim. Bingildagi erken kapanmasin. 9 damla cok fazla...Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
ben bu tarife patateslerden sonra kırmızı biber yesil biber onlardan sonra da domates ekliyorum domatesler ölünce de yumurta ekliyorum süper oluyor :)) yumurtanın içine de sevdiğim tüm baharatlari koyuyorum. .Patatesleri kup kup doğrayıp kizartiyorum.kızarması bitince tavadaki yagi büyük ölçüde alıyorum.sonra üzerine yumurta kiriyorum üzerine istersen karabiber filan ekleyebilirsi güzel oluyor :) bazen kahvaltiya yaparım bazen yanina birşeyler yapıp yemek diye çıkarırım çocuklar da eşim de çok severek yerler basit ama güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?