2015 Şubat Anneleri

4 gundür gribiz. Bebe artik bugun zivanadan cikti. Sabah 4,5tan beri emiyo, kusuyo, altina yapiyo, agliyo aynada kendimi gordum depresyona girdim o kadar tipsizim ki anlatamam depresyondayim aglayip aglayip duruyorum

agladikca depresyona gireceksin depresyona girdikçe d aglayacaksin.bunun çözümü yok bu şekilde. Neyi yapmayı seversin ne yaparsın bilmiyorum kafanı dağıtmaya çalış. Kitap oku,film izle,cay-kahve iç,bi diziye bağlan onu bitirmeye çalış,hava güzelde al bebisi azıcık gezinin,kendine bakmaya çalış hafif bi makyaj yap 5 dkni almaz,değişik tarifler denemeye çalış seni oyalar,telefonda sevdiklerine görüş,arkadaşın varsa gezmeye git,misafir kabul et.. Ne bileyim anneyiz hepimiz depresyon luksumuz filan yok artik hemen toparlanmalisin.hadi bakiyim goruyim seni

kurtardim canim pasta da deil aslinda
kekin ustine benmari çikolota erittim susledim, kremasiz oluyor okulun pastasi ogretmen oyle istiyçr
Bu ozellikle anaokulu ve ilkokulda cok sey istiyolar artik ya. Kuzenimin kizi anaokuluna gidiyo da kuzenim her allahin gunu bi sey yapiyo gina geldi artik :)

Kizim pazartesi günü 3 aylık olacak demin sağlık ocağını aradım rota için p.tesi getirmemi söylediler
Bende oyle biliyorum. Ilk doz 3.ay ikinci doz 5.ay diye.

Bizim ikinci ay asimiza az kaldi gitmeden ebeyi yine bi aricam bakalim o ne diyecek.

Hemşire de öyle soyledi.sonraki 5. Ay.

haahha okulda gunmu yapiyolar :)

bizimki dogum gunu için cnm
yarin oglusumun dogum gunu 5 yasinda tam
yarin okul olmadiig içinde bugun okulda kutkyaaxk arkadaslariyla

kiz sen bilgisayar dan baska psikoloji falan mi okudun :)
bi araa banada biseyler yap :)))) terapi oalrak

saka bi yana , senin bu uzun yazilarina abyiliyorum :)

kiz sen bilgisayar dan baska psikoloji falan mi okudun :)
bi araa banada biseyler yap :)))) terapi oalrak

saka bi yana , senin bu uzun yazilarina abyiliyorum :)

Bi tek bayılan sensin herhalde ben çoğunluk okumuyordur diye düşünüyorum bazen cook uzun oluyor
Severim kiz psikolojiyi hatta bi ara eskiden psikolog olmayı istiyordum. Hayata bak nerden nereye atıyor bizi.psikolojiyle bilgisayar ne alaka

paattesli yumurtayi nasil yapiyorsun?

havalr sicak tenecere yemeginide yemiyolar artik
sicaklrda ne yapacagimi sasiricam yine mutfakda

bubun kiymali menemen yaptim yediler ,çok sicak havaaa

Patatesleri kup kup doğrayıp kizartiyorum.kızarması bitince tavadaki yagi büyük ölçüde alıyorum.sonra üzerine yumurta kiriyorum üzerine istersen karabiber filan ekleyebilirsi güzel oluyor :) bazen kahvaltiya yaparım bazen yanina birşeyler yapıp yemek diye çıkarırım çocuklar da eşim de çok severek yerler basit ama güzel.

Demek 25inde doğdu benim kızımın da yarin doğum günü..2 yaşına girecek kizim. Allahimmm şükürler olsun daha nice güzel günlerini görmek nasip et Yarabbim.. Sağlıkla sihhatle mutlulukla buyusunler analı babalı..
Ben pazar günü yapacağım ama doğum gününü.babaannesi dedesi amcası halasi filan da gelir.yemek ne yapiyim onlara kararsız kaldım.

Ay yerim onu ben koskoca 5 yasina girmis kolay mi :)) allah mutlu mesut hayirli huzurlu basarili etsin onu omur boyu insallah canim :)

Saol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?

Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.

Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
3 damla veriyorum canim. Bingildagi erken kapanmasin. 9 damla cok fazla...

ben bu tarife patateslerden sonra kırmızı biber yesil biber onlardan sonra da domates ekliyorum domatesler ölünce de yumurta ekliyorum süper oluyor :)) yumurtanın içine de sevdiğim tüm baharatlari koyuyorum. .

Ahmet tunayi cerraha götürdük.. Gobegini yakti ama Şali günü yeniden muayene etmek istediğini söyledi.. O parça hala orda duruyor..

Bu arada son günlerde emmek istememeye basladi özellikle son 2 gündür uyanikken asla emmeye yanasmiyor elleriyle itiyor beni.. Önceleri kucagimda ayağa kalkinca yada yürüyünce falan tutuyordu geri oturup emziriyordum huysuzlandiginda..Simdi krize giriyor adeta.. Bende 2 saatte bir uyutup uykusunda emziriyorum.. Gece problem yok ama.. Kizimda boyle yapmisti bu aylarda sonunda memeyi birakmisti 4. Ayında..

Gelgelelim misal şuan karni acikti asiri huysuzlandi ama emmek istemiyor bu şekilde uyumasida guclesiyor..

Sizde durumlar nasip varmi böylesi Kizlar.alternatif yyöntemleriniz neler varsa da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…