Ben de 3-4 damla veriyorumKizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
aşımızı olduk şükür şimdilik iyi geceside iyi geçer inşCanim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/
kiz 3. ayin sonu nasil oluyor, 3.5 aydan sonra yapmazlazki
rota ya 2.ay asilariyla ayni gun olmali yada arasinda tam 30 gun olmali canim
3.5 aydan sonra da yan etkisi riski yukseliyor yapmiyolar sor abkalim bi
Ahmet tunayi cerraha götürdük.. Gobegini yakti ama Şali günü yeniden muayene etmek istediğini söyledi.. O parça hala orda duruyor..
Bu arada son günlerde emmek istememeye basladi özellikle son 2 gündür uyanikken asla emmeye yanasmiyor elleriyle itiyor beni.. Önceleri kucagimda ayağa kalkinca yada yürüyünce falan tutuyordu geri oturup emziriyordum huysuzlandiginda..Simdi krize giriyor adeta.. Bende 2 saatte bir uyutup uykusunda emziriyorum.. Gece problem yok ama.. Kizimda boyle yapmisti bu aylarda sonunda memeyi birakmisti 4. Ayında..
Gelgelelim misal şuan karni acikti asiri huysuzlandi ama emmek istemiyor bu şekilde uyumasida guclesiyor..
Sizde durumlar nasip varmi böylesi Kizlar.alternatif yyöntemleriniz neler varsa da?
Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?Saol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?
Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok fazla..Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
sadece bebekler degil buyuk insanlar bile ishal oluyo ama o hemsirenin bu ishalin kanli ishal oldugunu onlem alunmazsa ölumcul olabileceginden haberi yokmus sanirim ben ogluma yaptirdim ishal olmasin diye yapiliyosa benim oglum neden suanda ishal ve madem onemsiz bir asi neden bu asidan sonraki kakalari cok iyi temizleyin ellerinizi cok iyi dezenfekte edin yoksa sizede bulasir diyolar o hemsire sacmalamisaşımızı olduk şükür şimdilik iyi geceside iyi geçer inş
rotayı hemşireye sordum burda yapıyor musunuz diye
özel bi aşı dışardan alırsanız yaparız biraz pahalı dedi
çok gerekli değil yaptırmasanızda olur dedi ama doktorumuz rotayı tavsiye ederim 3. ay dolunca yaptırın dedi
hemşire rotayı ishal olmasın diye yaptırıyorlar ama bu tek bir virüs
bebekler başka mikroplardan da ishal olabilir dedi gerekçe olarak ama bilemiyorum yinede yaptıracağım
doktor özellile vurgulamıştı 3. ay sonuna doğru dye
Bende 3 damla veriyorumKizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
Saol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?
Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?
Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok fazla..
breaking badSaol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?
sadece bebekler degil buyuk insanlar bile ishal oluyo ama o hemsirenin bu ishalin kanli ishal oldugunu onlem alunmazsa ölumcul olabileceginden haberi yokmus sanirim ben ogluma yaptirdim ishal olmasin diye yapiliyosa benim oglum neden suanda ishal ve madem onemsiz bir asi neden bu asidan sonraki kakalari cok iyi temizleyin ellerinizi cok iyi dezenfekte edin yoksa sizede bulasir diyolar o hemsire sacmalamis
Rotanin asisi mi tatlim hangisi ay karistirdim ben asilari :) yerim onu ayrica :)Teyzesi benim kizim ilk dozu aldı simdi eve geldik. Kilo boy kontrolü de yaptırdık hazır gelmisken.. Arabada biraz bik bik ses yaptı ama sonradan arabanın sesiyle uyuyakaldı hala uyuyor minnoş
Breaking bad efsane bi dizi hayatimda belki de izledigim en guzel dizi. Ozellikle son iki sezonu nefesini tutarak izleyeceksin. Biz 2 ayda bitirmistik koca diziyi. Sonunda artik aglayacaktim cok etkisinde kaldim.breaking bad
yeni başladım. oğlum uyudu kız pusette bakınıyor ben de dizi izliyorum.
kitap okuyacaktım aslında diziye takıldım bu ara.
kendine ait bir etkinlik şart. delirir insan.
sanırım kendi evi sadece o boyunluğu almış
özendim bende alcam ama 5,5 kilo diyor biz yaza anca gireriz heralde
Bende mutlaka yaptiracagim. kim ne diyo belli olmuyo ben de bi sorayim bakalim ikinci ay asisina giderken.aşımızı olduk şükür şimdilik iyi geceside iyi geçer inş
rotayı hemşireye sordum burda yapıyor musunuz diye
özel bi aşı dışardan alırsanız yaparız biraz pahalı dedi
çok gerekli değil yaptırmasanızda olur dedi ama doktorumuz rotayı tavsiye ederim 3. ay dolunca yaptırın dedi
hemşire rotayı ishal olmasın diye yaptırıyorlar ama bu tek bir virüs
bebekler başka mikroplardan da ishal olabilir dedi gerekçe olarak ama bilemiyorum yinede yaptıracağım
doktor özellile vurgulamıştı 3. ay sonuna doğru dye
Rotanin asisi mi tatlim hangisi ay karistirdim ben asilari :) yerim onu ayrica :)
Breaking bad efsane bi dizi hayatimda belki de izledigim en guzel dizi. Ozellikle son iki sezonu nefesini tutarak izleyeceksin. Biz 2 ayda bitirmistik koca diziyi. Sonunda artik aglayacaktim cok etkisinde kaldim.
amin canim insallahhhDemek 25inde doğdu benim kızımın da yarin doğum günü..2 yaşına girecek kizim. Allahimmm şükürler olsun daha nice güzel günlerini görmek nasip et Yarabbim.. Sağlıkla sihhatle mutlulukla buyusunler analı babalı..
Ben pazar günü yapacağım ama doğum gününü.babaannesi dedesi amcası halasi filan da gelir.yemek ne yapiyim onlara kararsız kaldım.
yarin deneyim bariPatatesleri kup kup doğrayıp kizartiyorum.kızarması bitince tavadaki yagi büyük ölçüde alıyorum.sonra üzerine yumurta kiriyorum üzerine istersen karabiber filan ekleyebilirsi güzel oluyor :) bazen kahvaltiya yaparım bazen yanina birşeyler yapıp yemek diye çıkarırım çocuklar da eşim de çok severek yerler basit ama güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?