2015 Şubat Anneleri

Canim stres yapma atesi cikabilir bu normalmis zaten. Ekstra bi durum olmasin yeterki. Rotayi da yaptircan mi yokaa ilk dozu 3.ay mi oluyo bi sorsana ben de bilmiyorum herkes farkli diyo :/
aşımızı olduk şükür şimdilik iyi geceside iyi geçer inş
rotayı hemşireye sordum burda yapıyor musunuz diye
özel bi aşı dışardan alırsanız yaparız biraz pahalı dedi
çok gerekli değil yaptırmasanızda olur dedi ama doktorumuz rotayı tavsiye ederim 3. ay dolunca yaptırın dedi
hemşire rotayı ishal olmasın diye yaptırıyorlar ama bu tek bir virüs
bebekler başka mikroplardan da ishal olabilir dedi gerekçe olarak ama bilemiyorum yinede yaptıracağım
doktor özellile vurgulamıştı 3. ay sonuna doğru dye

rota ya 2.ay asilariyla ayni gun olmali yada arasinda tam 30 gun olmali canim
3.5 aydan sonra da yan etkisi riski yukseliyor yapmiyolar sor abkalim bi

hemşire aynı gün yapılır demedi
biz yaptırmak istiyoruz dedik
madem aynı gün olmalı niye demedi alın yapalım diye
8 mayısta doktor kont var belki o gün yaptırır ne biliyim adam vurguladı 3 ayın sonu diye tam tarihi kont gelince söylerim gelirsiniz yaparız dedi

Canım çok geçmiş olsun gormedige donersiniz inş yakında. Benimki de hem ağlıyor hem emmek istemiyor aslında bi yandan da deli oluyor memeye pispislayarak emzirmeye çalışıyorum şimdilik ise yarıyor ama sen sanırım onu çoktan denemissindir

Saol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?
Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?

Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok fazla..

sadece bebekler degil buyuk insanlar bile ishal oluyo ama o hemsirenin bu ishalin kanli ishal oldugunu onlem alunmazsa ölumcul olabileceginden haberi yokmus sanirim ben ogluma yaptirdim ishal olmasin diye yapiliyosa benim oglum neden suanda ishal ve madem onemsiz bir asi neden bu asidan sonraki kakalari cok iyi temizleyin ellerinizi cok iyi dezenfekte edin yoksa sizede bulasir diyolar o hemsire sacmalamis

Saol canım ya yazdıklarım iyi geldi. Yabancı Dizi izlemeyi severim. Var mı tavsiyen?

Bak iste tam kişisine sordun yabancı dizi manyagiyim ben friends var mesela tam eğlencelik hem Jennifer aniston bu diziyle ünlendi gençlik hallerini göreceksin hem de 10 sezon sürüyor cabuk bitirme yada bölüm bekleme derdin olmaz ama ben komedi pek sevmem dersen Cizgi dışına çıkarak sana the sopranosu onerebilirim mutlaka seversin mafya dizisi ama bildiğimiz alisageldigimiz türden değil birkaç bolum izle mutlaka yorumlarını bekliyorum.yada bunları begenmezsen hangi tarzı sevdigini söyle ona gore başka tavsiyede bulunayim

Hep diyorum ya oğlumda sıkıntılı bi hamilelik sureci geçirdim o zamanları iste boyle dizi izleyerek atlattım inanır misin. Günde 4 bölüm izlediğim oluyordu isleri yaptıktan sonra alıyordum çekirdeği çayı yanıma aciyordum laptobu izliyordum bol bol... Sonra o da kesmemeye başladı orgu ormeyi öğrendim ne bileyim ekmek yaptım kek tatlı yeni yemekler yaptım tanidigim pek bi kişi yok arkadaşım yok ama olsun oğlumu koydum arabaya gezmeye çıktık yürüyüşe.kendime bi tespihmatik aldım hergun belirli esma-ul husnalardan okudum maneviyatimi guclendirdim kendimi daha iyi hissettim.. Bunlar aklıma gelenler tatlım kendini sıkıntıya sokacak bi durumun yok çok şükür bu günler de geçecek sen keyfini cikaramadiginla kalirsin herşeyden keyif almaya bak bebekler cabuk buyuyorlar

Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?

Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok fazla..

Teyzesi benim kizim ilk dozu aldı simdi eve geldik. Kilo boy kontrolü de yaptırdık hazır gelmisken.. Arabada biraz bik bik ses yaptı ama sonradan arabanın sesiyle uyuyakaldı hala uyuyor minnoş

biraz nette araştırdım rota virüs gerçektende önemli
2 yaşına kadar bu virüse yakalanma ihtimali daha yüksek
yeğenim 2 yaşında kilolu sağlıklı bir bebekti 1 hafta süren ishal kusma sonunda kız küçücük kalmıştı kilo kaybından
madem bunun önüne geçebiliyoruz yavrucaklar neden hasta olsun
ben zaten tavsiye edeceğini düşünmüyordum hatta yaptırmayın bile der sandım ama onu demedi gerekli değil dedi sadece
ben doktorumuza güveniyorum hemşirenın düşüncesi pekte önemli değil

Teyzesi benim kizim ilk dozu aldı simdi eve geldik. Kilo boy kontrolü de yaptırdık hazır gelmisken.. Arabada biraz bik bik ses yaptı ama sonradan arabanın sesiyle uyuyakaldı hala uyuyor minnoş
Rotanin asisi mi tatlim hangisi ay karistirdim ben asilari :) yerim onu ayrica :)

breaking bad
yeni başladım. oğlum uyudu kız pusette bakınıyor ben de dizi izliyorum.
kitap okuyacaktım aslında diziye takıldım bu ara.
kendine ait bir etkinlik şart. delirir insan.
Breaking bad efsane bi dizi hayatimda belki de izledigim en guzel dizi. Ozellikle son iki sezonu nefesini tutarak izleyeceksin. Biz 2 ayda bitirmistik koca diziyi. Sonunda artik aglayacaktim cok etkisinde kaldim.

sanırım kendi evi sadece o boyunluğu almış
özendim bende alcam ama 5,5 kilo diyor biz yaza anca gireriz heralde

ya ben de gördüm onu bizde özendik ama eşim dedi boynu zorlanmasın çocuğun sanki boynu tüm vücudu tutuyo gibi geldi bize orda. ama kafasının da suya girmemesi önemli. bir de bizimki çok ödlek korkarmı bilemedim

Bende mutlaka yaptiracagim. kim ne diyo belli olmuyo ben de bi sorayim bakalim ikinci ay asisina giderken.

Ins atesi cikmaz canim cok fazla giydirmw bence. Gelismelerden haberdar et.

biz de game of thrones izliyoruz ama o da birkaç ayda koca sezonu bitirip bir sene beklettiriyorlar insanı. breaking bad duymuştum bende izleyeyim bari merak ettim şimdi :)

kızlar dün benim bebek çok kustu. emiyo, yarım saat sonra olduğu gibi çıkarıyo. kaç kez komple üst baş değiştirdim. ondan önceki gün markete diye çıkardım onu da rüzgar vardı üşüttüm mü acaba çocuğu? bugün iyi, çok kusmadı ama dünkü halini hiç anlayamadım. tüm gün uyuyamadı da. uyuyo 15 dk ya uyanıyo karnı aç emiyo kusuyo sonra yine uykusu geliyo...
bu gibi çok kusma durumlarında ne yapmalıyım? yapılacak bişey varmı ki?

Kizlar ben puset olarak lite way aldim kulaniyorum, sizce 3.5 aylik bebek icin erken mi, hala anakucagini mi kullanayim?

amin canim insallahhh
dogum gununuz kutlu olsun simdiden :)

himm, uç çocukla napacaksin karinlari tok gelsinler , sen pastayi ayarlaa :)

olmadi patates salatasi, hazir yufkadan borek fln biseyler uydur yanna

yarin deneyim bari
bi kere yaptim ama rendele demislerdi o zamn bide boyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…