2015 Şubat Anneleri

biz de game of thrones izliyoruz ama o da birkaç ayda koca sezonu bitirip bir sene beklettiriyorlar insanı. breaking bad duymuştum bende izleyeyim bari merak ettim şimdi :)
Onu esim izliyo o da sinir oluyo o duruma :)

Ben fantastik dizileri pek sevmiyorum canim o yuzden game of thrones izlemedim.

Ama breaking bad izle mutlaka oneririm muhtesem otesi bir dizi. ilk sezon sikabilir belki ama emin ol bagimlisi olursun. Cok zekice yazilmis bi senaryo.

Ben bi de person of interest izliyorum onu da cok seviyorum. Ama onu herkes sevmeyebilir biraz karisik bi dizi. Bilim kurgu, polisiye tarzi.

Bi de dr.house var ki onu bilmeyen yoktur benim hayatimin aski ya hala acar izlerim 3432.kez de olsa :))

Ince olsun cok elemiyeyim dedim ama duzgun olmadi. Farkli bir yontem varsa dedim ama yokmus.
Yemek blogu gibi olduk

benim bir zamanlar (cocuk olmadan önce) yazdığım bir yemek blogum vardı :) http://ebrycl.tumblr.com/
ahhh ahh boş vakitler.. ne özenerek yazmıştım oysaki. incelemek isterseniz kızlar linkini paylaştım.

ben fantastiğe bayılırım o yüzden seviyorum o diziyi. bir de revolution izledik biz o da çok güzeldi ama diziyi bitirmek adına saçma sapan bir yerde sonlandırdılar. tavsiyelerini dikkate alacam

ben fantastiğe bayılırım o yüzden seviyorum o diziyi. bir de revolution izledik biz o da çok güzeldi ama diziyi bitirmek adına saçma sapan bir yerde sonlandırdılar. tavsiyelerini dikkate alacam
Dexter' da da oyle yapmislardi sonu igrenc bitmisti. Bende revolution a bakayim o zaman bi arastirayim neymis :)

Ahh dr house sayesinde tıpta şu olmuş deseler aa evet biliyorum diyip geçiyorum hayatımda izledğim en güzel diziydi. İşin garibi person of interest ben de çok seviyorum pek tutulmuyor ama yapay zeka olduk olası ilgimi çekmiştir. Game of thones kamera arkalarını izliyorum daha keyifli :/ Hele gece bebek uyuyunca eş ile değme dizi keyfine :/

suan suya koysak direk yüzerler mi yani ?? eylül banyo yaparken bile önce bi sıkıyor kendini sonra rahat bırakıyor direk yuzmez gibime geliyor
Doğduktan sonra 2 saat içinde suya bırakırsan yüzüyorlarmış ve daha unutmuyorlarmış

Bende mutlaka yaptiracagim. kim ne diyo belli olmuyo ben de bi sorayim bakalim ikinci ay asisina giderken.

Ins atesi cikmaz canim cok fazla giydirmw bence. Gelismelerden haberdar et.

ateşi yok ama cok halsiz yavrum gözlerini açamıyor bu saatlerde uyanık olurdu hep
tulumu var üzerinde sadece
bu geceyi atlatalım bi yarına düzelir inş.

benim bir zamanlar (cocuk olmadan önce) yazdığım bir yemek blogum vardı :) http://ebrycl.tumblr.com/
ahhh ahh boş vakitler.. ne özenerek yazmıştım oysaki. incelemek isterseniz kızlar linkini paylaştım.
Okurken cok eglendim ayrica ogrendim de :) eline saglik sicak cikolatani mutlaka deniycem :)

Dr.house yuzunden ben bi ara acaip pipirikli olmustum. Orda genelde hastaliklar cok alakasiz cok ince bi detay yuzunden cikiyodu ya bize de oyle olur gibi geliyodu :)) dedigin gibi bi cok sey ogrendim hakikaten. Hele su meshur lupus :)) bi yerde okumustum bu dizinin bir bolumu sayesinde bir doktor teshis koyulamayan hastanin derdini anlamis.

Person of interest de dedigin gibi yapay zeka olayi oldum olasi ilgimi cekmistir. dizi biraz uc noktada ama boyle bisey neden olmasin diye dusunuyorum bile bazen teknoloji o kadar ilerledi ki. Bi de bu dizinin mizahini cok seviyorum gulduruyo beni :) ama cocuj dogdu dogali dizi izleyemiyorum o uyusa da ben de uyusam diyorum. Nerde o misir patlatip ardarda izledigimiz diziler

ateşi yok ama cok halsiz yavrum gözlerini açamıyor bu saatlerde uyanık olurdu hep
tulumu var üzerinde sadece
bu geceyi atlatalım bi yarına düzelir inş.
Normaldir bence canim karma asi yapiluyo o kadar asi bana yapilsa bnde halsiz olurdum herhalde insallah sikintisiz atlatirsiniz.

evet eşim izledi de ben çocuktan izleyememiştim. malum benimki ikinci çocuk. 2,5 yıldır bebeklı hayat.
2. sezondayım yavaş gibi bakalım.

hemen bakıyorum. çok severşm blog gezmeyi

Nerden goruyorsunuz. Ben goremedim bir ya.

Bence gunleri gunlerini tutmuyo ama gitgide duzeliyo.gunduz uyutmamazlik yapma yorgunlukta tetikliyo uykuyu.2 saatten fazla uyutmamaya calis.
Yaaaa benim canım çok istiyor höşmerimi Ankara'da nereden alabilirim biliyo musun?
Beypazari yoresel yiyecekleri satan yerlerde oluyo bazen.aksam cikicam bi yere eger varsa yazarim sana da.cok ters yonlerdeyiz yakin olsa sana da getirirdik hos benimki de henuz yaplmadi:)

Ya house de o kadar lupus konuşuldu dizide hiç lupus hastası olmamış :/ Evet ben de okudum onu keşke tüm dr larımız izlese house sayesinde house+wilson sherlock holmes+ watson ikilisine bayıldım hep zaten olayları çözme akıl yürütme biçimi aynı house nin çıkış noktası sherlock holmes.Hoş ben dr ları seviyorum doctor who da seviyorum:/

Person of interest var hayatımızda zaten.Telefonlarımız e postalarımız alışverişlerimiz her şeyimiz izleniyor vallahi biz izliyoruz Defne uyur uyumaz çocuk gibi sevinerek dizi başına geçiyoruz :/

evet eşim izledi de ben çocuktan izleyememiştim. malum benimki ikinci çocuk. 2,5 yıldır bebeklı hayat.
2. sezondayım yavaş gibi bakalım.

hemen bakıyorum. çok severşm blog gezmeyi
Olaylar cok daha ateslenecek. Sen bi de iki cocukla izliyosun ben bi tane dogurdum izlemeyi biraktim :)

Aynen dedigin gibi. Mesela iki gundur iyi sikinti yok. Belli olmuyo ama bildigim bi sey varsa bizim kiz sallanmayi cok seviyo yandik.

Evet dr.wilson'in da zaten sherlock holmes dan esinlenerek ismi verilmis. Ben de dizide en cok onlarin dostluklarini seviyodum.

POI de dedigin gibi o kadar kapsamli olmasa da hayatimizda haklisin :/

Ben uykuya biraz duskunum o yuzden kiz uyuyunca uyuyayim diyorhm ama daha yeni bizim bi duzenimiz yok. Zamanla alisicam elbet o zaman bi suru izleyecek dizim birikecek zaten :))

ben de izlemeyi bırakmıştım. sonra bu hamileliğin sonlarında başladım. baktım yıllar geçiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…