2015 Şubat Anneleri

Internette bi video var ya hani duyamayan bebegin kulagina aleti taktiktan sonra duyuyo ve sasiriyo gulumsuyo sesleri duydukca. Yine denk geldi o video yine dayanamadim izledim yine agladim

Hayatimda cok etkilendigim nadit goruntulerden biri o icim eziliyo resmen cok kotu oluyorum kurban olurum ya :/ hic biseyin degerini bilmiyoruz sukretmiyoruz, neler neler var su hayatta..

Ben kendime ağlak diyordum sen benden beter çıktın.
Bende çok duygulanıyorum öyle şeylere.
Haberleri izliyim başından sonuna ağlıyorum.

ben de az önce bi video izledim göremeyen bi kadın doğumdan hemen sonra bi gözlük takıyor ve bebegini goruyor ben de ona ağladım..dediğin gibi sahip olduklarımizin değerini kaybedince anlıyoruz..her animiza sükürler olsun

Ben kendime ağlak diyordum sen benden beter çıktın.
Bende çok duygulanıyorum öyle şeylere.
Haberleri izliyim başından sonuna ağlıyorum.
Ben cok sulugozumdur ya. Sevmiyorum bazen bu huyumu. Hani bi olay vardi gectigimiz senelerde belki hatirlarsin. eski bakan erdogan bayraktara kanser hastasi bi kiz geliyodu da yurtdisindan ilac temini icin yardim istoyodu. O da para tutusturuyodu eline kizin. Sonra kiz ben dilenci degilim.siz hic caresiz kalmamissiniz hayatinizda diyerek.ic ceke ceke agliyodu. Iste o olaya ben gunlerce agladim. Hala aklima gelince kotu oluyorum. Katila katila aglamistim ya. O kadar dokunmustu ki. Ondan sonra ben haber izlememeye basladim iste. Asla izlemem okumamaya calisirim o tip haberleri.

ayrica sen bana hep guclu boyle sanki hic aglamaz izlenimi biraktin. Yanlis anlama duygusuz biri anlaminda degil hani dirayetli bi insanmissin gibi geldi. Ama sen de benim gibi sulugoz ciktin :)

Aynen oyle. Neden hep bu tip seyleri gorunce sukrederiz aslinda her animiza sukretmemiz lazim. Cok bos seyleri takiyoruz kafaya..

yarin deneyim bari
bi kere yaptim ama rendele demislerdi o zamn bide boyle deneyelim

Patatesi rendeleyip soğanı rendeleyip bi de yumurta kirarsan mücver oluyor canım
Dene bakalım sevecek mi yavrucaklar.

Bgn ücretsiz izne de ayrıldım hazır evdeyken boş durmiyim :))))
Bir akrabamız var almanyada. Kız doğum yaptı onlarda izin uzunmuş galiba iznim bitmeden bir tane daha yapmam gerek dedi ikinciyi yaptı.
Dört yıldır çalışmıyor.
Sende niyeti bozdun işi bırakacaksın heralde

Sen simdi öyle anlatınca eşimle sinemaya gitmistik sorayayi taşlamak .. Kadını recm ediyorlar Kİ kadın asla kotu Bisey yapmamıştı,neyse,oğlu bile tasliyordu kadın cani çıkmadan olmuş gibiydi zaten oğlu tarafından bile taslaninca.. O kadar çok ağladım ki anlatamam.. Hatta eşim bi ara dedi ağlama yaa çıkalım hadi sinemadan dedi filmin devamını merak ettiğim için cikmadim.. Haber izlemeye gelince ben De izlemiyorum artik sinirlerim bozuluyor çok.

amin canim insallahhh
dogum gununuz kutlu olsun simdiden :)

himm, uç çocukla napacaksin karinlari tok gelsinler , sen pastayi ayarlaa :)

olmadi patates salatasi, hazir yufkadan borek fln biseyler uydur yanna

Ya iste öyle gelmiyorlar,maalesef olmuyor. Mutlaka yemek hazirlamam lazim,patlıcan oturtma+pilav+cacık mi yapsam diyorum. Aslında pastanın yanina zaten biseyer yapicam ama bilmiyorum. Bazen öyle hazırlıyorum bakıyorum milletin gözü yemek arıyor. Öyle az kişi de gelmicek 15 kişi filan oluruz sanırım en azından.napicami şaşırdım.
Sizin de doğum günümüz kutlu olsun canım Rabbim güzel yazılar yazsın evlatarimiza.

Rota canım breaking bad efsane dizi ama ilk baslarda çok sıkıcı geçiyor sonradan da birskamiyor insan :))

Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?

Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok f

Komedi olur bilim kurgu olur :)

Bakayim ben su dizilere bi :) gercekten moral oldun bana Allah razi olsun :) tanıdıklarım var da pek arayıp sormuyolar. Dediğin gibi bu zamanların keyfini çıkarayım..

breaking bad
yeni başladım. oğlum uyudu kız pusette bakınıyor ben de dizi izliyorum.
kitap okuyacaktım aslında diziye takıldım bu ara.
kendine ait bir etkinlik şart. delirir insan.

Kesinlikle delirir insan.. Dizi mizi yapcam bi şeler.

Bilimkurgu seviyorsan doctor who da güzel ise yarasin inş

Person of interestin son sezonunu izlemedim biriksin diye bi de black mirror var izleyen var mi aranızda?

o zaman kolay bisey yap
patlican oturtma dedigin zor deilmi
guveç bilirmisiniz, butun malzemeri dogra koy guvece, 1 saate al sana yemek mis gibi :)
cacacikda guzel olur

Benimki de kusuyor.ablası da dokuz aylık olasıya kustu.yapilacak pek Bisey yok tatlım geçmesini beklicez.ben onluk takiyorum kızıma sık sık üst değiştire değiştire kalmıyor bazen ustu başı.

o zaman kolay bisey yap
patlican oturtma dedigin zor deilmi
guveç bilirmisiniz, butun malzemeri dogra koy guvece, 1 saate al sana yemek mis gibi :)
cacacikda guzel olur

O da olur.yada diyorum pidenin içini hazırlayım vereyim fırına,pide ikram edeyim millete.

Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.

Ben 4 damla veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…