Sen taktın ikinciye. Yeni hamilelik topiğine geçeceksin bungidişle.suda doğum yapayım diyorum 2.yi :))))
Ben kendime ağlak diyordum sen benden beter çıktın.Internette bi video var ya hani duyamayan bebegin kulagina aleti taktiktan sonra duyuyo ve sasiriyo gulumsuyo sesleri duydukca. Yine denk geldi o video yine dayanamadim izledim yine agladim
Hayatimda cok etkilendigim nadit goruntulerden biri o icim eziliyo resmen cok kotu oluyorum kurban olurum ya :/ hic biseyin degerini bilmiyoruz sukretmiyoruz, neler neler var su hayatta..
ben de az önce bi video izledim göremeyen bi kadın doğumdan hemen sonra bi gözlük takıyor ve bebegini goruyor ben de ona ağladım..dediğin gibi sahip olduklarımizin değerini kaybedince anlıyoruz..her animiza sükürler olsunInternette bi video var ya hani duyamayan bebegin kulagina aleti taktiktan sonra duyuyo ve sasiriyo gulumsuyo sesleri duydukca. Yine denk geldi o video yine dayanamadim izledim yine agladim
Hayatimda cok etkilendigim nadit goruntulerden biri o icim eziliyo resmen cok kotu oluyorum kurban olurum ya :/ hic biseyin degerini bilmiyoruz sukretmiyoruz, neler neler var su hayatta..
Bgn ücretsiz izne de ayrıldım hazır evdeyken boş durmiyim :))))Sen taktın ikinciye. Yeni hamilelik topiğine geçeceksin bungidişle.
Artık hipnozla mı yaparsın suda bilemiycem
Ben cok sulugozumdur ya. Sevmiyorum bazen bu huyumu. Hani bi olay vardi gectigimiz senelerde belki hatirlarsin. eski bakan erdogan bayraktara kanser hastasi bi kiz geliyodu da yurtdisindan ilac temini icin yardim istoyodu. O da para tutusturuyodu eline kizin. Sonra kiz ben dilenci degilim.siz hic caresiz kalmamissiniz hayatinizda diyerek.ic ceke ceke agliyodu. Iste o olaya ben gunlerce agladim. Hala aklima gelince kotu oluyorum. Katila katila aglamistim ya. O kadar dokunmustu ki. Ondan sonra ben haber izlememeye basladim iste. Asla izlemem okumamaya calisirim o tip haberleri.Ben kendime ağlak diyordum sen benden beter çıktın.
Bende çok duygulanıyorum öyle şeylere.
Haberleri izliyim başından sonuna ağlıyorum.
Aynen oyle. Neden hep bu tip seyleri gorunce sukrederiz aslinda her animiza sukretmemiz lazim. Cok bos seyleri takiyoruz kafaya..ben de az önce bi video izledim göremeyen bi kadın doğumdan hemen sonra bi gözlük takıyor ve bebegini goruyor ben de ona ağladım..dediğin gibi sahip olduklarımizin değerini kaybedince anlıyoruz..her animiza sükürler olsun
yarin deneyim bari
bi kere yaptim ama rendele demislerdi o zamn bide boyle deneyelim
Bir akrabamız var almanyada. Kız doğum yaptı onlarda izin uzunmuş galiba iznim bitmeden bir tane daha yapmam gerek dedi ikinciyi yaptı.Bgn ücretsiz izne de ayrıldım hazır evdeyken boş durmiyim :))))
Ben cok sulugozumdur ya. Sevmiyorum bazen bu huyumu. Hani bi olay vardi gectigimiz senelerde belki hatirlarsin. eski bakan erdogan bayraktara kanser hastasi bi kiz geliyodu da yurtdisindan ilac temini icin yardim istoyodu. O da para tutusturuyodu eline kizin. Sonra kiz ben dilenci degilim.siz hic caresiz kalmamissiniz hayatinizda diyerek.ic ceke ceke agliyodu. Iste o olaya ben gunlerce agladim. Hala aklima gelince kotu oluyorum. Katila katila aglamistim ya. O kadar dokunmustu ki. Ondan sonra ben haber izlememeye basladim iste. Asla izlemem okumamaya calisirim o tip haberleri.
ayrica sen bana hep guclu boyle sanki hic aglamaz izlenimi biraktin. Yanlis anlama duygusuz biri anlaminda degil hani dirayetli bi insanmissin gibi geldi. Ama sen de benim gibi sulugoz ciktin :)
Aynen oyle. Neden hep bu tip seyleri gorunce sukrederiz aslinda her animiza sukretmemiz lazim. Cok bos seyleri takiyoruz kafaya..
amin canim insallahhh
dogum gununuz kutlu olsun simdiden :)
himm, uç çocukla napacaksin karinlari tok gelsinler , sen pastayi ayarlaa :)
olmadi patates salatasi, hazir yufkadan borek fln biseyler uydur yanna
Rotanin asisi mi tatlim hangisi ay karistirdim ben asilari :) yerim onu ayrica :)
Breaking bad efsane bi dizi hayatimda belki de izledigim en guzel dizi. Ozellikle son iki sezonu nefesini tutarak izleyeceksin. Biz 2 ayda bitirmistik koca diziyi. Sonunda artik aglayacaktim cok etkisinde kaldim.
Ne tarz seversin canim ona gore ben de onerebilirim?
Decatabs diye bi damla bizimkisi. Doktorumuz 4 damla dedi. Ustunde de gunde 5 damla uygundur yaziyo zaten. 9 damla bence de cok f
Bak iste tam kişisine sordun yabancı dizi manyagiyim benfriends var mesela tam eğlencelik hem Jennifer aniston bu diziyle ünlendi gençlik hallerini göreceksin hem de 10 sezon sürüyor cabuk bitirme yada bölüm bekleme derdin olmaz ama ben komedi pek sevmem dersen Cizgi dışına çıkarak sana the sopranosu onerebilirim mutlaka seversin mafya dizisi ama bildiğimiz alisageldigimiz türden değil birkaç bolum izle mutlaka yorumlarını bekliyorum.yada bunları begenmezsen hangi tarzı sevdigini söyle ona gore başka tavsiyede bulunayim
Hep diyorum ya oğlumda sıkıntılı bi hamilelik sureci geçirdim o zamanları iste boyle dizi izleyerek atlattım inanır misin. Günde 4 bölüm izlediğim oluyordu isleri yaptıktan sonra alıyordum çekirdeği çayı yanıma aciyordum laptobu izliyordum bol bol... Sonra o da kesmemeye başladı orgu ormeyi öğrendim ne bileyim ekmek yaptım kek tatlı yeni yemekler yaptım tanidigim pek bi kişi yok arkadaşım yok ama olsun oğlumu koydum arabaya gezmeye çıktık yürüyüşe.kendime bi tespihmatik aldım hergun belirli esma-ul husnalardan okudum maneviyatimi guclendirdim kendimi daha iyi hissettim.. Bunlar aklıma gelenler tatlım kendini sıkıntıya sokacak bi durumun yok çok şükür bu günler de geçecek sen keyfini cikaramadiginla kalirsin herşeyden keyif almaya bak bebekler cabuk buyuyorlar
breaking bad
yeni başladım. oğlum uyudu kız pusette bakınıyor ben de dizi izliyorum.
kitap okuyacaktım aslında diziye takıldım bu ara.
kendine ait bir etkinlik şart. delirir insan.
Komedi olur bilim kurgu olur :)
Bakayim ben su dizilere bi :) gercekten moral oldun bana Allah razi olsun :) tanıdıklarım var da pek arayıp sormuyolar. Dediğin gibi bu zamanların keyfini çıkarayım..
Kesinlikle delirir insan.. Dizi mizi yapcam bi şeler.
Ya house de o kadar lupus konuşuldu dizide hiç lupus hastası olmamış :/ Evet ben de okudum onu keşke tüm dr larımız izlese house sayesinde house+wilson sherlock holmes+ watson ikilisine bayıldım hep zaten olayları çözme akıl yürütme biçimi aynı house nin çıkış noktası sherlock holmes.Hoş ben dr ları seviyorum doctor who da seviyorum:/
Person of interest var hayatımızda zaten.Telefonlarımız e postalarımız alışverişlerimiz her şeyimiz izleniyor vallahi biz izliyoruz Defne uyur uyumaz çocuk gibi sevinerek dizi başına geçiyoruz :/
o zaman kolay bisey yapYa iste öyle gelmiyorlar,maalesef olmuyor. Mutlaka yemek hazirlamam lazim,patlıcan oturtma+pilav+cacık mi yapsam diyorum. Aslında pastanın yanina zaten biseyer yapicam ama bilmiyorum. Bazen öyle hazırlıyorum bakıyorum milletin gözü yemek arıyor. Öyle az kişi de gelmicek 15 kişi filan oluruz sanırım en azından.napicami şaşırdım.
Sizin de doğum günümüz kutlu olsun canım Rabbim güzel yazılar yazsın evlatarimiza.
kızlar dün benim bebek çok kustu. emiyo, yarım saat sonra olduğu gibi çıkarıyo. kaç kez komple üst baş değiştirdim. ondan önceki gün markete diye çıkardım onu da rüzgar vardı üşüttüm mü acaba çocuğu? bugün iyi, çok kusmadı ama dünkü halini hiç anlayamadım. tüm gün uyuyamadı da. uyuyo 15 dk ya uyanıyo karnı aç emiyo kusuyo sonra yine uykusu geliyo...
bu gibi çok kusma durumlarında ne yapmalıyım? yapılacak bişey varmı ki?
kiz baska dogursanda burayi birakma heaBgn ücretsiz izne de ayrıldım hazır evdeyken boş durmiyim :))))
o zaman kolay bisey yap
patlican oturtma dedigin zor deilmi
guveç bilirmisiniz, butun malzemeri dogra koy guvece, 1 saate al sana yemek mis gibi :)
cacacikda guzel olur
pide daha guzelmisO da olur.yada diyorum pidenin içini hazırlayım vereyim fırına,pide ikram edeyim millete.
Kizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?