2015 Şubat Anneleri

pide daha guzelmis
bulasik çikmaz bari
pastayida hazir al ,sana bi temizlik kalir

Pastayı babası alıyor zaten ben yapmicam ne zaman is yapmaya kalksam çocuklar aşırı huzursuzlaniyor hani ne zaman büyük bi yüküm olsa durmuyorlar o yüzden babası alsın pastayı ugrasmicam hic birkaç bisey yapayım diyorum pastanın yanina kurabiye tuzlular vs.

bosver cnm sen o hemsireyi, onun isi asiyi yapmak, tavsiye ve reçete etmek dr un isi
herkes kendi isini yapsin :)

Neymiş ki o ilaç? Genelde bitkisel oluyorlar.
GNC markadının Bira mayası tabletiymiş. Ama bugün okadar eczaneye aktara sordum yok.
Kolay bulunmuyomuş zaten. Ama Gnc nin sitesinde satılan yerler var. Şok marketten malt içeceği aldım onu deniycem. Kocam yokken deneyim:) annem şişeyi gördü, bira içmeye başladım dedim:)) o nasıl şişe ama yaa:)

benim oglaninkinide çocuk dr u yakdi canim, kanamisti bizimki
yandikdan sonra gobegin isi bitti bi daha kurcalayamiyoruz dedi

Gündüz uykuları düzene giren var mi gece sıkıntımız yok çok şükür ama gündüz kucak istiyo onu oyalamak için acaba donencemi alsam faydası olurmu

Bende almıştım işyerinin dolabına koydum.eleman kız görmüş çekinerek şaşkın şaşkın sordu bu ne diye.
Emzirirken bira içiyormuş gibi oldum. Yani malt diye bira şişesi gibi yapmak zorunda değillermiŞ.
Ben başta beğenmemiştim ama şimdi çok sevdim.armutlusu güzel ,

bnm de Danimarka'da var bi tanıdık doğumdan sonra 6 ay işveren ondan sonra 6 ay da devlet maaşını ödemeye devam ediyormuş :))) başhekim sordu bgn ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diye ona planlarimdan bahsetmedim tabi :))) eşimin kardeşi de diş hekimi istifa et beraber bişiler yapalım diyor senin çok calismana da gerek yok ara sıra gelir takilirsin diyor kafamı çeliyor :))))

gnc nin kendi satış noktaları var avm içlerinde ya da caddede falan

Supurgem geldi. Maraton autoclean aldim. Hepafiltresini otomatik temizliyormus. Haznesini temizlemesi gicik is gibi. Temizlemeli supurge almayayim dedim aldim yine. Ama sevmiyorum diger basit supurgeleri.
Hazneyi yikiyo musun bosalttiginda

kadinlar zaten daha hassas ama ben mesela anne olunca cok cok daha hassas oldum. Cocuklarla ilgili konularda ozellikle.

Ben mesela o tip filmlere gidemem herhalde yaa ay sen anlatinca icim gitti. Babam ve oglumu izledikten sonra tovbe etmistim dram filmlerine ama insan dayanamiyo yine. Sinemada izlemiyorum bende evde rahat rahat izliyorum :)

Rota canım breaking bad efsane dizi ama ilk baslarda çok sıkıcı geçiyor sonradan da birskamiyor insan :))

Aynen ilk iki sezon digerlerine gore daha durgun. Aslinda Litchi izledi mi acaba izlemediyse o izlesin kimyaciydi yanilmiyosam di mi :)

Canim tam bilim kurgu sayilmaz ama aksiyon, polisiye, bilim kurgu, dram hepsi bi arada. Bugun de bahsettik person of interest. Konusuna surdan goz atabilirsin istersen.

http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Person_of_Interest

Tamam canım. Dr oetker hazır höşmerim yapma karışımı buldum Migros'tan istedim gelsin yapmayı bir deniycem.

Izledim de beşinci sezona kadar

Benim bir mükellefim var diş hekimi. O hekimler odasında da bir görevi var ama ne bilmiyorum.neyse gitti bir şirket kurdu. En yakın arkadaşına da gel ara sıra çalış hegün gelmene gerek yok dedi.
Bir yıl geçmeden birbirlerine girdiler.
Olan bana oldu. Şirket aç, devret bir sürü iş.
Kısaca dost ile ye iç alışveriş yapma demişler.
Açacaksan yalnız aç bence.çalışacaksa biri yanında çalışsın.

Hatırladım. Bende ona çok ağlamıştım.
Dışardan öyle görünüyorum gerçekten.
Birisi bir şey ssoracak olsa sormaya çekinir.
Sadece yakından tanıyan kişiler bilir aşırı duygusal olduğumu.
Yeni doğum yaptığım zaman telde hiç tanımadığım bir adama ağladım.
Günlerce kızdım kendime sonra kendimi zayıf gösterdim diye.
Abimin evleneceĞi kız annesi ile bize tanışmaya gelmişlerdi.
Bende işte çay ikram ettim.Bekardım.
Çayı götürüp pat küt önlerine atmışım, surat bir karış.
Gelin gitmiş abime demiş Deniz bu nasıl bir kız bizi dövecekti nerdeyse. Yandım ben bu görümceyle.
O da tanı bak en çok onu seversin demiş.
O zaman inanmamıştım ama gerçekten öyleymiş demişti daha sonra.
Kısa bir anı.

sekerin yarisi yumurta beyaziyla yarisi sarisiyla çirpilacakdi
ben hepsini sarisiyla çirptim ondan olmadi buyuk ihtimalle ((((
unumusum yapîlisini, tarifde eksik olunca gitti
Yumurtanın sarısıyla beyazını bile ayırmaya Zaman'ım yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…