- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
pide daha guzelmis
bulasik çikmaz bari
pastayida hazir al ,sana bi temizlik kalir
4 veriliyor cnmKizlar size bir sorum var. Bu devit 3 u siz kac damla veriyorsunuz? Komsumun bebegi 2.5 aylik.gunde 9 damla veriyomus. Bn 3 damla olarak biliyorum.fazla oldugunu soyledim. Yan etkileride kotuymus netten arastirdik.
bosver cnm sen o hemsireyi, onun isi asiyi yapmak, tavsiye ve reçete etmek dr un isiaşımızı olduk şükür şimdilik iyi geceside iyi geçer inş
rotayı hemşireye sordum burda yapıyor musunuz diye
özel bi aşı dışardan alırsanız yaparız biraz pahalı dedi
çok gerekli değil yaptırmasanızda olur dedi ama doktorumuz rotayı tavsiye ederim 3. ay dolunca yaptırın dedi
hemşire rotayı ishal olmasın diye yaptırıyorlar ama bu tek bir virüs
bebekler başka mikroplardan da ishal olabilir dedi gerekçe olarak ama bilemiyorum yinede yaptıracağım
doktor özellile vurgulamıştı 3. ay sonuna doğru dye
GNC markadının Bira mayası tabletiymiş. Ama bugün okadar eczaneye aktara sordum yok.Neymiş ki o ilaç? Genelde bitkisel oluyorlar.
benim oglaninkinide çocuk dr u yakdi canim, kanamisti bizimkiAhmet tunayi cerraha götürdük.. Gobegini yakti ama Şali günü yeniden muayene etmek istediğini söyledi.. O parça hala orda duruyor..
Bu arada son günlerde emmek istememeye basladi özellikle son 2 gündür uyanikken asla emmeye yanasmiyor elleriyle itiyor beni.. Önceleri kucagimda ayağa kalkinca yada yürüyünce falan tutuyordu geri oturup emziriyordum huysuzlandiginda..Simdi krize giriyor adeta.. Bende 2 saatte bir uyutup uykusunda emziriyorum.. Gece problem yok ama.. Kizimda boyle yapmisti bu aylarda sonunda memeyi birakmisti 4. Ayında..
Gelgelelim misal şuan karni acikti asiri huysuzlandi ama emmek istemiyor bu şekilde uyumasida guclesiyor..
Sizde durumlar nasip varmi böylesi Kizlar.alternatif yyöntemleriniz neler varsa da?
Bende almıştım işyerinin dolabına koydum.eleman kız görmüş çekinerek şaşkın şaşkın sordu bu ne diye.GNC markadının Bira mayası tabletiymiş. Ama bugün okadar eczaneye aktara sordum yok.
Kolay bulunmuyomuş zaten. Ama Gnc nin sitesinde satılan yerler var. Şok marketten malt içeceği aldım onu deniycem. Kocam yokken deneyim:) annem şişeyi gördü, bira içmeye başladım dedim:)) o nasıl şişe ama yaa:)
Yok burası ilk göz ağrım ihmal etmem burayı :))) annem evi hizaya soktu ya bnm gardrop savaş alanı gibiydi şimdi çiçek gibi oldu :)))kiz baska dogursanda burayi birakma hea
annen nasil, bittimi temizligin:)
bnm de Danimarka'da var bi tanıdık doğumdan sonra 6 ay işveren ondan sonra 6 ay da devlet maaşını ödemeye devam ediyormuş :))) başhekim sordu bgn ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diye ona planlarimdan bahsetmedim tabi :))) eşimin kardeşi de diş hekimi istifa et beraber bişiler yapalım diyor senin çok calismana da gerek yok ara sıra gelir takilirsin diyor kafamı çeliyor :))))Bir akrabamız var almanyada. Kız doğum yaptı onlarda izin uzunmuş galiba iznim bitmeden bir tane daha yapmam gerek dedi ikinciyi yaptı.
Dört yıldır çalışmıyor.
Sende niyeti bozdun işi bırakacaksın heralde
gnc nin kendi satış noktaları var avm içlerinde ya da caddede falanGNC markadının Bira mayası tabletiymiş. Ama bugün okadar eczaneye aktara sordum yok.
Kolay bulunmuyomuş zaten. Ama Gnc nin sitesinde satılan yerler var. Şok marketten malt içeceği aldım onu deniycem. Kocam yokken deneyim:) annem şişeyi gördü, bira içmeye başladım dedim:)) o nasıl şişe ama yaa:)
Supurgem geldi. Maraton autoclean aldim. Hepafiltresini otomatik temizliyormus. Haznesini temizlemesi gicik is gibi. Temizlemeli supurge almayayim dedim aldim yine. Ama sevmiyorum diger basit supurgeleri.Pastayı babası alıyor zaten ben yapmicam ne zaman is yapmaya kalksam çocuklar aşırı huzursuzlaniyor hani ne zaman büyük bi yüküm olsa durmuyorlar o yüzden babası alsın pastayı ugrasmicam hic birkaç bisey yapayım diyorum pastanın yanina kurabiye tuzlular vs.
kadinlar zaten daha hassas ama ben mesela anne olunca cok cok daha hassas oldum. Cocuklarla ilgili konularda ozellikle.Sen simdi öyle anlatınca eşimle sinemaya gitmistik sorayayi taşlamak .. Kadını recm ediyorlar Kİ kadın asla kotu Bisey yapmamıştı,neyse,oğlu bile tasliyordu kadın cani çıkmadan olmuş gibiydi zaten oğlu tarafından bile taslaninca.. O kadar çok ağladım ki anlatamam.. Hatta eşim bi ara dedi ağlama yaa çıkalım hadi sinemadan dedi filmin devamını merak ettiğim için cikmadim.. Haber izlemeye gelince ben De izlemiyorum artik sinirlerim bozuluyor çok.
Rota canımbreaking bad efsane dizi ama ilk baslarda çok sıkıcı geçiyor sonradan da birskamiyor insan :))
Canim tam bilim kurgu sayilmaz ama aksiyon, polisiye, bilim kurgu, dram hepsi bi arada. Bugun de bahsettik person of interest. Konusuna surdan goz atabilirsin istersen.Komedi olur bilim kurgu olur :)
Bakayim ben su dizilere bi :) gercekten moral oldun bana Allah razi olsun :) tanıdıklarım var da pek arayıp sormuyolar. Dediğin gibi bu zamanların keyfini çıkarayım..
Kesinlikle delirir insan.. Dizi mizi yapcam bi şeler.
Tamam canım. Dr oetker hazır höşmerim yapma karışımı buldum Migros'tan istedim gelsin yapmayı bir deniycem.Bence gunleri gunlerini tutmuyo ama gitgide duzeliyo.gunduz uyutmamazlik yapma yorgunlukta tetikliyo uykuyu.2 saatten fazla uyutmamaya calis.
Beypazari yoresel yiyecekleri satan yerlerde oluyo bazen.aksam cikicam bi yere eger varsa yazarim sana da.cok ters yonlerdeyiz yakin olsa sana da getirirdik hos benimki de henuz yaplmadi:)
AynenBen dikkat etsem Dr oluyor etmesem de ne zaman düzelir acaba
Izledim de beşinci sezona kadarkadinlar zaten daha hassas ama ben mesela anne olunca cok cok daha hassas oldum. Cocuklarla ilgili konularda ozellikle.
Ben mesela o tip filmlere gidemem herhalde yaa ay sen anlatinca icim gitti. Babam ve oglumu izledikten sonra tovbe etmistim dram filmlerine ama insan dayanamiyo yine. Sinemada izlemiyorum bende evde rahat rahat izliyorum :)
Aynen ilk iki sezon digerlerine gore daha durgun. AslindaLitchi izledi mi acaba izlemediyse o izlesin kimyaciydi yanilmiyosam di mi :)
Canim tam bilim kurgu sayilmaz ama aksiyon, polisiye, bilimckurgi, dram hepsi binarada. Bugun de bahsettik person of interest. Konusuna surdan goz atabilirsin istersen.
http://tr.m.wikipedia.org/wiki/Person_of_Interest
Benim bir mükellefim var diş hekimi. O hekimler odasında da bir görevi var ama ne bilmiyorum.neyse gitti bir şirket kurdu. En yakın arkadaşına da gel ara sıra çalış hegün gelmene gerek yok dedi.bnm de Danimarka'da var bi tanıdık doğumdan sonra 6 ay işveren ondan sonra 6 ay da devlet maaşını ödemeye devam ediyormuş :))) başhekim sordu bgn ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diye ona planlarimdan bahsetmedim tabi :))) eşimin kardeşi de diş hekimi istifa et beraber bişiler yapalım diyor senin çok calismana da gerek yok ara sıra gelir takilirsin diyor kafamı çeliyor :))))
IşteBiri ali expressten alışveriş yapmıştı patik filan ama o kimdi ben De onu hatırlamıyorum
Hatırladım. Bende ona çok ağlamıştım.Ben cok sulugozumdur ya. Sevmiyorum bazen bu huyumu. Hani bi olay vardi gectigimiz senelerde belki hatirlarsin. eski bakan erdogan bayraktara kanser hastasi bi kiz geliyodu da yurtdisindan ilac temini icin yardim istoyodu. O da para tutusturuyodu eline kizin. Sonra kiz ben dilenci degilim.siz hic caresiz kalmamissiniz hayatinizda diyerek.ic ceke ceke agliyodu. Iste o olaya ben gunlerce agladim. Hala aklima gelince kotu oluyorum. Katila katila aglamistim ya. O kadar dokunmustu ki. Ondan sonra ben haber izlememeye basladim iste. Asla izlemem okumamaya calisirim o tip haberleri.
ayrica sen bana hep guclu boyle sanki hic aglamaz izlenimi biraktin. Yanlis anlama duygusuz biri anlaminda degil hani dirayetli bi insanmissin gibi geldi. Ama sen de benim gibi sulugoz ciktin :)
Aynen oyle. Neden hep bu tip seyleri gorunce sukrederiz aslinda her animiza sukretmemiz lazim. Cok bos seyleri takiyoruz kafaya..
Yumurtanın sarısıyla beyazını bile ayırmaya Zaman'ım yok benimsekerin yarisi yumurta beyaziyla yarisi sarisiyla çirpilacakdi
ben hepsini sarisiyla çirptim ondan olmadi buyuk ihtimalle((((
unumusum yapîlisini, tarifde eksik olunca gitti
O zaman parseli paket olarak çevirebilirsin. Avatar resmin güzel olmuş.Yüzükle ilgili canım. Ondan Bisey anlamamisim deseneçok sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?