2015 Şubat Anneleri

Senin meslek ne güzel her camiadan tanıdık var :))) bnm daha önce ablamla da tecrübem var olmuyor yakininla iş o yüzden bulasmam bi daha ama tam hayalimdeki şey istediğim zaman gidip bi kaç hasta bakip hasılatı toplamak :))))

cherish hayata karıştı pek girmiyor artık da @ darkdays nerelerde?
@InzaR da girmiyor vakit bulamıyor heralde.
Acaba bizlerin bebekler uslu mu?

Canım benim yaa yazdıklarımdan bile nasıl da Anlaşılıyor demek

Ona göre ayarlarsın. Bizimki 2 ye kadar çalışıyor. Randevularını veriyor o saate. Bir iki saatte yapıp gönderiyor. Öyle çat kapı bakmıyor heralde tavsiye ile gelenlere bakıyor.
Çok zengin Ayrıca. Birde Nişantaşında falan diş hekimi arkadaşları varmış onlar yüksek paralara iş yapıyorlarmış da bizimki yapamıyormuş diye Çok sinirleniyor.
Yav ne çok çekiştirdim kadını.

acarsam mükellefin olurum bak :))))

Gecen Migros'ta elli liralık alışveriş yapanlara dört litre Pınar sür bir liraydı birsürü süt aldım Sütlaç yapayım diye. Eğer gazda sorun yoksa yapayım yine.

uykusu iyi olanlar ya da kendi kendine durabilenler burda sanırım
Benim minik kuzu biraz önce mızmızlandı.
Banyo yaptırdım.
Yaydı kendini banyoda.
Nasıl rahatlıyor resmen terapi ona.
Sonra uyudu.
Yalnız yıkayabiliyorum artık sürekli yıkayıp dururum.
Birde bakımları var banyo sonrası. Yağla ,parmak aralarını temizle,kulaklarını temizle,boynunu falan filan.
Özel bakım gerektiriyor .
Tenleri çok hassas bir kez atlasan hemen bir yerinden hata veriyor.

Gündüz uykuları düzene giren var mi gece sıkıntımız yok çok şükür ama gündüz kucak istiyo onu oyalamak için acaba donencemi alsam faydası olurmu
Benim de durum bu. Dun donence aldik ama anca 15 dk oyaliyo sonra basliyo bikbik etmeye :)

Canim sen istanbulda miydin? Hastanede mi calisiyosun hangi hastanede?

Izledim de beşinci sezona kadar
5 sezondu o zaten canim yanlis mi hatirliyorum

Evet çok tatlılar. Yawrum kıpırdayamıyorlar bile. Konak olayı geçti mi? Mustella nın köpük şampuanı işe yarıyor bizde çok az bişey kaldı.

Benim de durum bu. Dun donence aldik ama anca 15 dk oyaliyo sonra basliyo bikbik etmeye :)

Canim sen istanbulda miydin? Hastanede mi calisiyosun hangi hastanede?

5 sezondu o zaten canim yanlis mi hatirliyorum
Bilmiyorum ki beşinci sezon başında bıraktım

Kızlar şu tavana yansıyan ışıklı dönenceden alan var mı?

litchi markafonide kampanya var termoslarda birde mama ve biberon koruyucu termal çanta var bana güzel gibi geldi sende bakıyordun böyle bişey. sen aldınmı
Ben düşünüyırum canım daha sağma moduna girmedik ki yedi yirmidort bebişleyim. Yine de termos yerine krizantemcik in dediği gibi buz kalıplarında taşısak içireceğimiz zaman sıcak suyun içinde ısıtsak daha iyi olur gibi geliyor.

Person of interestin son sezonunu izlemedim biriksin diye bi de black mirror var izleyen var mi aranızda?
Hastasıyım.3. Sezon baslamak kısmet olamadı indirdim beni bekliyor.Keske bu kadar az bölüm cekmeseler ama o nasıl bir senaryo arkadaş ya her bölüm ayrı film tadında.

Lithci biraz geç oldu ama teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…