Kakaoda kafein var söylemedi demeyin.Kakao eleme kismini nasil yapiyorsun.
Senin meslek ne güzel her camiadan tanıdık var :))) bnm daha önce ablamla da tecrübem var olmuyor yakininla iş o yüzden bulasmam bi daha ama tam hayalimdeki şey istediğim zaman gidip bi kaç hasta bakip hasılatı toplamak :))))Benim bir mükellefim var diş hekimi. O hekimler odasında da bir görevi var ama ne bilmiyorum.neyse gitti bir şirket kurdu. En yakın arkadaşına da gel ara sıra çalış hegün gelmene gerek yok dedi.
Bir yıl geçmeden birbirlerine girdiler.
Olan bana oldu. Şirket aç, devret bir sürü iş.
Kısaca dost ile ye iç alışveriş yapma demişler.
Açacaksan yalnız aç bence.çalışacaksa biri yanında çalışsın.
Canım benim yaa yazdıklarımdan bile nasıl da Anlaşılıyor demekramazan ayında senelik iznimi alacağım ve sana geleceğim bütün gün sana bakacağım istediğini yap yat uyu kalk gezin dışarı çık spor yap ben sanada selinede bakarım yeterki biraz rahatla ve kendine eziyet etmekten vazgeç
sabah 8 de gelirim akşam 8 e kadar yanında kalırım yeterki biraz olsun stres at
Ona göre ayarlarsın. Bizimki 2 ye kadar çalışıyor. Randevularını veriyor o saate. Bir iki saatte yapıp gönderiyor. Öyle çat kapı bakmıyor heralde tavsiye ile gelenlere bakıyor.Senin meslek ne güzel her camiadan tanıdık var :))) bnm daha önce ablamla da tecrübem var olmuyor yakininla iş o yüzden bulasmam bi daha ama tam hayalimdeki şey istediğim zaman gidip bi kaç hasta bakip hasılatı toplamak :))))
acarsam mükellefin olurum bak :))))Ona göre ayarlarsın. Bizimki 2 ye kadar çalışıyor. Randevularını veriyor o saate. Bir iki saatte yapıp gönderiyor. Öyle çat kapı bakmıyor heralde tavsiye ile gelenlere bakıyor.
Çok zengin Ayrıca. Birde Nişantaşında falan diş hekimi arkadaşları varmış onlar yüksek paralara iş yapıyorlarmış da bizimki yapamıyormuş diye Çok sinirleniyor.
Yav ne çok çekiştirdim kadını.
Gecen Migros'ta elli liralık alışveriş yapanlara dört litre Pınar sür bir liraydı birsürü süt aldım Sütlaç yapayım diye. Eğer gazda sorun yoksa yapayım yine.Canim kendine niye eziyet ediyosun? Peynir de yemezsen neyden vitami alican :/
Sutu saf sekilde icersen gaz yapar. Hatta ebe bana demisti sutlac ye az sekerli sut yapar tatli ihtiyacini karsilae sutlu tatlilar demisti.
Tabiiki baklagilleri ye demiyorum sana ama bu kadar kafana takma ince dusunme. 3 ay olacak artik zaten hepsini yiyebileceksin zamanla. Bence sen kafana taktikca bebegin huzursuz oluyor. Gercekten hissediyorlar bizi.
Biz de girmeyelim bariuykusu iyi olanlar ya da kendi kendine durabilenler burda sanırım
Benim minik kuzu biraz önce mızmızlandı.uykusu iyi olanlar ya da kendi kendine durabilenler burda sanırım
Yüz üstü yatırıyorum ama başını çevirmiyor o yüzden pek fazla öyle tutamıyorum. Özel bir yatırma Şekli var mı?Yuzustu yatirmak ise yariyor baya. Bir de o gaz zamani gelince geciyor. Ne yesen de yemesen de.
Benim de durum bu. Dun donence aldik ama anca 15 dk oyaliyo sonra basliyo bikbik etmeye :)Gündüz uykuları düzene giren var mi gece sıkıntımız yok çok şükür ama gündüz kucak istiyo onu oyalamak için acaba donencemi alsam faydası olurmu
Canim sen istanbulda miydin? Hastanede mi calisiyosun hangi hastanede?bnm de Danimarka'da var bi tanıdık doğumdan sonra 6 ay işveren ondan sonra 6 ay da devlet maaşını ödemeye devam ediyormuş :))) başhekim sordu bgn ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diye ona planlarimdan bahsetmedim tabi :))) eşimin kardeşi de diş hekimi istifa et beraber bişiler yapalım diyor senin çok calismana da gerek yok ara sıra gelir takilirsin diyor kafamı çeliyor :))))
5 sezondu o zaten canim yanlis mi hatirliyorumIzledim de beşinci sezona kadar
Gel canım.acarsam mükellefin olurum bak :))))
Evet çok tatlılar. Yawrum kıpırdayamıyorlar bile. Konak olayı geçti mi? Mustella nın köpük şampuanı işe yarıyor bizde çok az bişey kaldı.Benim minik kuzu biraz önce mızmızlandı.
Banyo yaptırdım.
Yaydı kendini banyoda.
Nasıl rahatlıyor resmen terapi ona.
Sonra uyudu.
Yalnız yıkayabiliyorum artık sürekli yıkayıp dururum.
Birde bakımları var banyo sonrası. Yağla ,parmak aralarını temizle,kulaklarını temizle,boynunu falan filan.
Özel bakım gerektiriyor .
Tenleri çok hassas bir kez atlasan hemen bir yerinden hata veriyor.
Bilmiyorum ki beşinci sezon başında bıraktımBenim de durum bu. Dun donence aldik ama anca 15 dk oyaliyo sonra basliyo bikbik etmeye :)
Canim sen istanbulda miydin? Hastanede mi calisiyosun hangi hastanede?
5 sezondu o zaten canim yanlis mi hatirliyorum
Ben düşünüyırum canım daha sağma moduna girmedik ki yedi yirmidort bebişleyim. Yine de termos yerinelitchi markafonide kampanya var termoslarda birde mama ve biberon koruyucu termal çanta var bana güzel gibi geldi sende bakıyordun böyle bişey. sen aldınmı
Hastasıyım.3. Sezon baslamak kısmet olamadı indirdim beni bekliyor.Keske bu kadar az bölüm cekmeseler ama o nasıl bir senaryo arkadaş ya her bölüm ayrı film tadında.Person of interestin son sezonunu izlemedim biriksin diyebi de black mirror var izleyen var mi aranızda?
Lithci biraz geç oldu ama teşekkür ederim canım.Bugün
Bugün biriken borçlarınızı temizleyeceğiniz imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim hızlı düşünün hızlı kararlar verin ve refaha çıkmanın huzurunu doyasıya yaşayın. Özel yaşamınızda da küçük meseleleri büyük sorunlar haline getirmeyip olumlu düşündüğünüz takdirde her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir.
Bu hafta
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Ben insanların ayıplarını gören gözlerimi kör ettim. Sen de onlara benim gibi iyi gözle bak. Hz.Mevlana
Bu hafta yatırımlar ve finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. İş ve eğitim hayatınızda yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Ortaklıkları olan Teraziler kontrollü olmalı ve bilginiz dışında her hangi bir görüşmenin yapılmamasına dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmalısınız. Bekar ve ilişkisi devam eden Teraziler kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin kazanan AŞK olsun.
Kahve bile iciyorum kakao nolacak. deli gibi cay iciyorum.Kakaoda kafein var söylemedi demeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?