2015 Şubat Anneleri

Evet gercekten oyle bir izlenim yaratiyosun yani surda forumda bile anliyo insan. Ama kotu anlamda degil. Boyle olgun, ne istedigini bilen, net bir insanmissin gibi geldi hep bana. Duygularini biraz icinde yasiyosun demekki sadece yakinlarin gorebilir dolayisiyla.

Anne olunca daha da sulugoz olmussundur bana oyle oldu :) allah dert verip aglatmasin yeterki.

Gecen Migros'ta elli liralık alışveriş yapanlara dört litre Pınar sür bir liraydı birsürü süt aldım Sütlaç yapayım diye. Eğer gazda sorun yoksa yapayım yine.
Canim yapmaz yani bana yapmadi. Ama bilemiyorum simdi Selin gazlanir sebep olmayayim. Ben sadecw bu kadar kafana takma kendini bunaltma ondan bile stresin geciyodur ona emin ol.

Bilmiyorum ki beşinci sezon başında bıraktım
5.sezonda bitti evet. En guzel sezondu o zaten vaktin olursa bitirirsin :)

Hadi yaa o en güzeli mi? Bir ara izleyeyim. Üç aydan sonra gaz olayı bitiyor dememişler miydi?

Hadi yaa o en güzeli mi? Bir ara izleyeyim. Üç aydan sonra gaz olayı bitiyor dememişler miydi?
Evet en iyi bolumler son sezonda cok vurucu sahneler var izle mutlaka.

Genelde 3 aydan sonra bitiyo derler biz daha 2 aylik olmadik ama bizim de azaldi gercekten. Nurse harvey's bitkisel surup verdi doktor onu kullaniyorum, kimyonlu rezene cayi iciriyorum gunde 20 ml,bende iciyorum rezene. karnina ve topuklarina gunde bi kez aci elma yagiyla masaj yapiyorum. Bunlar gazi olsa da olmasa da her gun yaptigim seyler. Cok ise yaradi.

Bi emdikten hemen sonra hic oyalanmadan kaldirip gazini cikariyorum. Omuzda tutmaktan baska karni bi bacaginin ustune gelecwk sekilde bacaklarinin arasina al sirtina vur canim o da rahatlatir. Bi de gun icinde sabit durmasin hoplat ziplat hareket ettir masaj yap bacaklarini hareket ettir falan :)

Gazını çıkarırken hep sırt üstü yüz üstü yapıyorum ama hiç öyle yüz üstü bırakmadım.
Yuzustu koy ki kafayi kaldirsin kaslari gelissin. O arada ugrasirken nasil gazi cikariyor sasarsin. Surekli yatarsa donmeye emeklemeye hevesli de olmaz

Evet çok tatlılar. Yawrum kıpırdayamıyorlar bile. Konak olayı geçti mi? Mustella nın köpük şampuanı işe yarıyor bizde çok az bişey kaldı.
Geçti hemen. Ben çok takıntılıyım BanyoDa fırçaladım. Çıktı fırçaladım,kuruttum iyice geçti

Yuzustu koy ki kafayi kaldirsin kaslari gelissin. O arada ugrasirken nasil gazi cikariyor sasarsin. Surekli yatarsa donmeye emeklemeye hevesli de olmaz
Benimki öyle duruyor kafasını kaldırıp bakıyor ama durmayı sevmiyor.yağlamak dışında bağırtı kopuyor hemen

kizlar bi sikintim var ya aklima takildi puff. Ben 3 yil once bi rahatsizlik gecirmistim ameliyat olmustum. atlattim da yine de onlem olarak her yil pet ct taramasina giriyorum. Hamile kalinca ara verdik tabii.

Bugun doktorumla telefonda sohbet ediyorduk istanbula gelince bi daha pet ct yapalim dedi. Hamilelik bazi hucreleri canlandirabilir dedi. Ne olur ne olmaz diye. Ama bu pet ct yi cekince de bi gun cocuklardan ve hamilelerden uzak kaliyodum ben. O kadar cok radyasyon aliyosun yani.

Ben nasil yapicam o zaman sut mu sagicam ve bi iki gun uzak mi durucam kuzumdan :/ doktoruma yapmasak olmaz mi dedim istersen sadece karaciger ve kasik ultrasonu cekeriz ama yapsak iyi olurdu dedi.

Istemiyorum ama ya kuzumla ayni odada bile olmamam lazim bi iki gun hic dayanamam vallahi

Bence girme iki yıl girmesen ne olur ki

Yumurtanın sarısıyla beyazını bile ayırmaya Zaman'ım yok benim
litchim ikzine gelsem ilk gelip seni gorcekdim kiz yardim etmek iççin

ocakda yemekler var , ben kucagiimda oglani sustiuermaya çalisiyorum
agliyor valla ama susmuyorki kucakdada

litchim ikzine gelsem ilk gelip seni gorcekdim kiz yardim etmek iççin

ocakda yemekler var , ben kucagiimda oglani sustiuermaya çalisiyorum
agliyor valla ama susmuyorki kucakdada
Ben evde bebişten önce de çok yorulurdum. Pazartesi işe gidince dinlenirdim resmen. Sürekli kendimi yorucu şeyler yapıyorum. Sabah ve öğlen hissetmiyorum ama akşama doğru pilim bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…