- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Bnmki de hep sağ yanağının üstüne yatıyor terliyor mu ne oluyorsa isilik oldu o tarafı Kıyamam minigimeBenim minik kuzu biraz önce mızmızlandı.
Banyo yaptırdım.
Yaydı kendini banyoda.
Nasıl rahatlıyor resmen terapi ona.
Sonra uyudu.
Yalnız yıkayabiliyorum artık sürekli yıkayıp dururum.
Birde bakımları var banyo sonrası. Yağla ,parmak aralarını temizle,kulaklarını temizle,boynunu falan filan.
Özel bakım gerektiriyor .
Tenleri çok hassas bir kez atlasan hemen bir yerinden hata veriyor.
ultrasonun zararı yok zaten. Inşallah herşey yolundadır.Bi sey olmaz bence de. Doktorum dedi ciddi bi zarari yok ama yine de ben de istwmiyorum. Ultrason cektiririm o daha az zararli.
Sağ yanağına nasıl yatıyor sırt üstü mü yüz üstü müBnmki de hep sağ yanağının üstüne yatıyor terliyor mu ne oluyorsa isilik oldu o tarafı Kıyamam minigime
Yolunda canim su an sagolasin :)Bebişin genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Dr bana kulak çubuğuyla temizle dedi. Kı
ultrasonun zararı yok zaten. Inşallah herşey yolundadır.
sırt üstü ama kafa yana dönük :))))Sağ yanağına nasıl yatıyor sırt üstü mü yüz üstü mü
Aynı bizim de öyle :) sola döndürüyorum kendi sağa dönüyor.sırt üstü ama kafa yana dönük :))))
Ben evi diye tahmin ediyorumküvete su doldurulmuş orda yüzüyor ama kendi evi mi yoksa bebeklere yüzme öğretilen biyer mi anlamadım yorumlardan
Evet köpükledim taradım.biraz kızarıyor ama bir şey olmazmış geçiyor çıkıncaKöpükkedikten sonra mı Taradın fırçayla? Ben de deniyeyim.
sanırım kendi evi sadece o boyunluğu almış
özendim bende alcam ama 5,5 kilo diyor biz yaza anca gireriz heralde
bnm de çok hoşuma gitti valla bebekler için ideal bişi hem eğlenceli hem de kol bacak geliştirici
Bence yaptırma başka yolu varsa onu yapsın.en azından ek gıdaya falan geçince yapsalar. Benim komşumda iki üç gün limseye ysklaşmazdı.kizlar bi sikintim var ya aklima takildi puff. Ben 3 yil once bi rahatsizlik gecirmistim ameliyat olmustum. atlattim da yine de onlem olarak her yil pet ct taramasina giriyorum. Hamile kalinca ara verdik tabii.
Bugun doktorumla telefonda sohbet ediyorduk istanbula gelince bi daha pet ct yapalim dedi. Hamilelik bazi hucreleri canlandirabilir dedi. Ne olur ne olmaz diye. Ama bu pet ct yi cekince de bi gun cocuklardan ve hamilelerden uzak kaliyodum ben. O kadar cok radyasyon aliyosun yani.
Ben nasil yapicam o zaman sut mu sagicam ve bi iki gun uzak mi durucam kuzumdan :/ doktoruma yapmasak olmaz mi dedim istersen sadece karaciger ve kasik ultrasonu cekeriz ama yapsak iyi olurdu dedi.
Istemiyorum ama ya kuzumla ayni odada bile olmamam lazim bi iki gun hic dayanamam vallahi
alttaki yorumlardan birinde sizin de keyif almanıza sevindik falan diyor ya acaba başka biyer mi diye düşündüm ama ev de olabilir :))) çözemedim daha fazla ipucu lazım :)))))Ben evi diye tahmin ediyorum
sırt üstü yatınca yüzü tavana mi bakıyor ? bnmki hiç öyle uyumuyor da :)))) gövde sırt üstü bile olsa kafa sağa dönük :))))Ben hala sirt ustu yatirmaya korkuyorum geceleri. Saga ya da sola yatiriyorum. Bizim kiz hic kusmuyor ama ne bileyim.annem sirtustu yatirma gece diye diye beynime islemis.
Bu deli doktor bana dediki bebek sağa bakıyor hep takip et öyle ise ortopediye bir göster.Bnmki de hep sağ yanağının üstüne yatıyor terliyor mu ne oluyorsa isilik oldu o tarafı Kıyamam minigime
Bu saate kdr aynı bezle mi durdubuyuk oglan dun bezinin sonunu kullanmisti
bugun almayi unuttum
ne halt edicem simdi bennnnnnnnn
kiz buyuk oglan dedim yaaBu saate kdr aynı bezle mi durdu
alla alla bak kafama takıldı şimdi..hiç aklıma gelmezdi bunun için ortopediye gitmek ya her yöne çeviriyor da yatarken sağa yatıyor hepBu deli doktor bana dediki bebek sağa bakıyor hep takip et öyle ise ortopediye bir göster.
Bazen bebeklerde oluyormuş fizik tedavi yapıyorlarmış.
Eve geldim kafama takıldı. Bakıyorum cocugun kafa fıldır dırdır her yöne dönüyor.
Oysa doktorun odada ışıklı pano cocuk dönüp ışığa bakıyordu
Hep sola yatan çocuk şimdi sağa yatıyor ama iyi kendi çevirdi yönünü.
Seninkide dööner belki
haaa ay ne bileyim uykum var bnm okuyorum ama rüyada gibiyim :))) sut sağıyorum bitsin de atıcam kendimi yatağa :)))) küçüğün bezlerini diksen birbirine Olmaz mikiz buyuk oglan dedim yaa
gece bagliyorum :)
nasil dikicem kizhaaa ay ne bileyim uykum var bnm okuyorum ama rüyada gibiyim :))) sut sağıyorum bitsin de atıcam kendimi yatağa :)))) küçüğün bezlerini diksen birbirine Olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?