2015 Şubat Anneleri

Bnmki de hep sağ yanağının üstüne yatıyor terliyor mu ne oluyorsa isilik oldu o tarafı Kıyamam minigime

Bebişin genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Dr bana kulak çubuğuyla temizle dedi. Kı
Bi sey olmaz bence de. Doktorum dedi ciddi bi zarari yok ama yine de ben de istwmiyorum. Ultrason cektiririm o daha az zararli.
ultrasonun zararı yok zaten. Inşallah herşey yolundadır.

Ben hala sirt ustu yatirmaya korkuyorum geceleri. Saga ya da sola yatiriyorum. Bizim kiz hic kusmuyor ama ne bileyim.annem sirtustu yatirma gece diye diye beynime islemis.

Bence yaptırma başka yolu varsa onu yapsın.en azından ek gıdaya falan geçince yapsalar. Benim komşumda iki üç gün limseye ysklaşmazdı.
Belki bir şey olmaz ama bebeğe bir etkisinin olacağını düşünmek bile korkutuyor.
Geçmiş olsun.. allah dermansız dert vermesin.

buyuk oglan dun bezinin sonunu kullanmisti
bugun almayi unuttum
ne halt edicem simdi bennnnnnnnn

Ben hala sirt ustu yatirmaya korkuyorum geceleri. Saga ya da sola yatiriyorum. Bizim kiz hic kusmuyor ama ne bileyim.annem sirtustu yatirma gece diye diye beynime islemis.
sırt üstü yatınca yüzü tavana mi bakıyor ? bnmki hiç öyle uyumuyor da :)))) gövde sırt üstü bile olsa kafa sağa dönük :))))

Bnmki de hep sağ yanağının üstüne yatıyor terliyor mu ne oluyorsa isilik oldu o tarafı Kıyamam minigime
Bu deli doktor bana dediki bebek sağa bakıyor hep takip et öyle ise ortopediye bir göster.
Bazen bebeklerde oluyormuş fizik tedavi yapıyorlarmış.
Eve geldim kafama takıldı. Bakıyorum cocugun kafa fıldır dırdır her yöne dönüyor.
Oysa doktorun odada ışıklı pano cocuk dönüp ışığa bakıyordu
Hep sola yatan çocuk şimdi sağa yatıyor ama iyi kendi çevirdi yönünü.
Seninkide dööner belki

alla alla bak kafama takıldı şimdi..hiç aklıma gelmezdi bunun için ortopediye gitmek ya her yöne çeviriyor da yatarken sağa yatıyor hep

haaa ay ne bileyim uykum var bnm okuyorum ama rüyada gibiyim :))) sut sağıyorum bitsin de atıcam kendimi yatağa :)))) küçüğün bezlerini diksen birbirine Olmaz mi
nasil dikicem kiz
dikmeyle olmazda komsudan istiycem mecbur oda telefonunu açmadi : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…