- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
şu geçen gün emziğini kullandığın komşu munasil dikicem kiz
dikmeyle olmazda komsudan istiycem mecbur oda telefonunu açmadi : ((
yok baskasi onun evi ters istikametşu geçen gün emziğini kullandığın komşu mu
Offf Kıyamam ya görür heralde aradığını getirir insallahyok baskasi onun evi ters istikamet
bunun evu yakin eve servis yapabilr kiz uyyor kuçuk agliyor çikamamki
Bugünlük bağlamasam hem oğlun da rahat etsin.yok baskasi onun evi ters istikamet
bunun evu yakin eve servis yapabilr kiz uyyor kuçuk agliyor çikamamki
Amin canim sagolasin.Bence yaptırma başka yolu varsa onu yapsın.en azından ek gıdaya falan geçince yapsalar. Benim komşumda iki üç gün limseye ysklaşmazdı.
Belki bir şey olmaz ama bebeğe bir etkisinin olacağını düşünmek bile korkutuyor.
Geçmiş olsun.. allah dermansız dert vermesin.
Yok bi sure sonra saga ya da sola donuyo ama ne bileyim yine tavana doner bi anda diye korkuyorum niyeyse. Yoksa aynen dedigin gibi kafa saga hemen :))sırt üstü yatınca yüzü tavana mi bakıyor ? bnmki hiç öyle uyumuyor da :)))) gövde sırt üstü bile olsa kafa sağa dönük :))))
Kesinlikle şişesi alkol şişesine benziyo. İşe yarıyomu gerçekten ilk defa kullancam.Bende almıştım işyerinin dolabına koydum.eleman kız görmüş çekinerek şaşkın şaşkın sordu bu ne diye.
Emzirirken bira içiyormuş gibi oldum. Yani malt diye bira şişesi gibi yapmak zorunda değillermiŞ.
Ben başta beğenmemiştim ama şimdi çok sevdim.armutlusu güzel ,
Evet öyleymiş. Bana en yakın bakırköyde var :sgnc nin kendi satış noktaları var avm içlerinde ya da caddede falan
banyoda suyla banyo harici ılık suyla ıslattığım baby&me bebek temizlik pamuklarıyla temizliyorum benBebişlerin genital Bölgesi'ni nasıl temizliyorsunuz diye sormuştum
Başlarda zaten yan yatıyorlar anne karnındaki.gibi yapıyorlar kollarını ama büyüyünce biraz daha sırtüstü yatıp kafasını kenara çeviriyorlar. Benimkinin bazen tükürüğü kaçıyor boğazına öksürüp öksürüp atıyor.Ben hala sirt ustu yatirmaya korkuyorum geceleri. Saga ya da sola yatiriyorum. Bizim kiz hic kusmuyor ama ne bileyim.annem sirtustu yatirma gece diye diye beynime islemis.
alttaki yorumlardan birinde sizin de keyif almanıza sevindik falan diyor ya acaba başka biyer mi diye düşündüm ama ev de olabilir :))) çözemedim daha fazla ipucu lazım :)))))
Ne beziiiiibuyuk oglan dun bezinin sonunu kullanmisti
bugun almayi unuttum
ne halt edicem simdi bennnnnnnnn
yavrular yaa çok tatlilar :))))Amin canim sagolasin.
Evet dusuncesi bile kotu. Yaptirmiycam canim dedigin gibi daha sonra gerekirse yaptiririm. Ilk etapta ultrason da yeterli olur herhalde.
Yok bi sure sonra saga ya da sola donuyo ama ne bileyim yine tavana doner bi anda diye korkuyorum niyeyse. Yoksa aynen dedigin gibi kafa saga hemen :))
Bende bir işe yaramadı.Kesinlikle şişesi alkol şişesine benziyo. İşe yarıyomu gerçekten ilk defa kullancam.
Evet öyleymiş. Bana en yakın bakırköyde var :s
Yapar cnm cisini.alti ustu yun yatak.ben onunyikayamamkiBugünlük bağlamasam hem oğlun da rahat etsin.
Olsun emsindr sütün azalmasın.120 ml mamadan sonra üzerine birde beni emdi eşim obez yapacaksın içirme dedi ama iştahla içti mamayı aç kaşır diye korkuyorum sürekli yalanıyor
Senin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acabaBaşlarda zaten yan yatıyorlar anne karnındaki.gibi yapıyorlar kollarını ama büyüyünce biraz daha sırtüstü yatıp kafasını kenara çeviriyorlar. Benimkinin bazen tükürüğü kaçıyor boğazına öksürüp öksürüp atıyor.
ben de tatile çıkıp yuzdurmek istiyorm valla ya ne eğlenceli olurEvleridir yeni taşındılar galiba. Pkas görse yazardı ama artık girmiyor pek.
Demek kızına yüzme öğretiyor meşgul
Üç.gündür tükürüp duruyor her yerim tükürük olduSenin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?