2015 Şubat Anneleri

[QUOTE="krizantemcik, post: 40668268, member: 3803bugunfff Kıyamam ya görür heralde aradığını getirir insallah[/QUOTE]
Teli bozukmus.buyuk kizi var face yazdim getircek.bugun markrtede gittim kafa kalmadiki unuttum

Amin canim sagolasin.
Evet dusuncesi bile kotu. Yaptirmiycam canim dedigin gibi daha sonra gerekirse yaptiririm. Ilk etapta ultrason da yeterli olur herhalde.

sırt üstü yatınca yüzü tavana mi bakıyor ? bnmki hiç öyle uyumuyor da :)))) gövde sırt üstü bile olsa kafa sağa dönük :))))
Yok bi sure sonra saga ya da sola donuyo ama ne bileyim yine tavana doner bi anda diye korkuyorum niyeyse. Yoksa aynen dedigin gibi kafa saga hemen :))

Kesinlikle şişesi alkol şişesine benziyo. İşe yarıyomu gerçekten ilk defa kullancam.
gnc nin kendi satış noktaları var avm içlerinde ya da caddede falan
Evet öyleymiş. Bana en yakın bakırköyde var :s

Ben hala sirt ustu yatirmaya korkuyorum geceleri. Saga ya da sola yatiriyorum. Bizim kiz hic kusmuyor ama ne bileyim.annem sirtustu yatirma gece diye diye beynime islemis.
Başlarda zaten yan yatıyorlar anne karnındaki.gibi yapıyorlar kollarını ama büyüyünce biraz daha sırtüstü yatıp kafasını kenara çeviriyorlar. Benimkinin bazen tükürüğü kaçıyor boğazına öksürüp öksürüp atıyor.

120 ml mamadan sonra üzerine birde beni emdi eşim obez yapacaksın içirme dedi ama iştahla içti mamayı aç kaşır diye korkuyorum sürekli yalanıyor

Evleridir yeni taşındılar galiba. Pkas görse yazardı ama artık girmiyor pek.
Demek kızına yüzme öğretiyor meşgul
alttaki yorumlardan birinde sizin de keyif almanıza sevindik falan diyor ya acaba başka biyer mi diye düşündüm ama ev de olabilir :))) çözemedim daha fazla ipucu lazım :)))))

yavrular yaa çok tatlilar :))))

120 ml mamadan sonra üzerine birde beni emdi eşim obez yapacaksın içirme dedi ama iştahla içti mamayı aç kaşır diye korkuyorum sürekli yalanıyor
Olsun emsindr sütün azalmasın.
Bu ay kilo alacak gör bak.
Mama hemen kilo aldırıyor.

Senin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acaba

Senin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acaba
Üç.gündür tükürüp duruyor her yerim tükürük oldu
Ablama dedimde türkürmeyi keşfetti diyor.
Bir mutlu tükürüyor sorma.
Ağzını yesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…