2015 Şubat Anneleri

Üç.gündür tükürüp duruyor her yerim tükürük oldu
Ablama dedimde türkürmeyi keşfetti diyor.
Bir mutlu tükürüyor sorma.
Ağzını yesinler.
eylül de baloncuklar yapıyor ağzının kenarından akıyor falan gün geçtikçe tatlilasiyorlar yaaa

Ayni seyleri bende yasiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum bugun cildirdim artik saatlerce ac kaldi ama emmedi caresiz mama verdim

ya annem ank dan organik tavuk getirmiş valla bulursanız alin yiyin süt fiskirtiyor resmen
Ya benim sütüm var aslında yetiyor ama sağınca gündüz için 150 ml den fazla çılaramıyorum. Bir taraftan emiyor bir taraftan sağıyorum yetmiyor ama ilk zamanlat torba torba olurdu.

Çıkarsınız siz. Bende istiyordum ama biraz zayıflasaydım.keşke.of ki ne of
Seninde koca işi bırakmaz şimdi.
H.sonu havuza gidersiniz artık
biz evlenene kdr hiç tatil yapmamış eşim yani öyle 1-2 gunluk gitmiş ama hiç öyle 10-15 günlük tatil yapmamış. .ilk tatilimizde saat başı eczaneyi aramisti hersey yolunda mi diye..sonradan tatilin tadına vardı Şimdi benden daha düşkün tatile sürekli bi plan program derdinde :))) artik askerlik derdi de yok ya eylulu de alıp dünyayi dolasalim diyor :)))

Senin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acaba
oy terzime noldu benim
kendi sokugunu dikemiyonmu kizz :)
gerçi senin hiç 3 aylik bebek hastan olmamistir demi :)

Son düzenleme:
Ay unuttum askerliği.
Diyorum ne askerliği acaba.
Resim çekilmişti değil mi

once emzir sonra ver mamayi cnm olmazmi?

sütüm duru olduğundan suyla doyuyor sonra mama içmiyor bu sefer huysuzlanıp uyumuyor saat başı uyanıyor ama mama içince emiyor tekrar

Olsun emsindr sütün azalmasın.
Bu ay kilo alacak gör bak.
Mama hemen kilo aldırıyor.
sütümü işyerinde de sağıyorum 3 saatte 120 ml çıkıyor ondada 1 çay kaşığı yağ anca vardır. gündüz süt içmeyi istemiyormuş anneme sütle yap mamasını dedim yarın öyle deneyecek bakalım hem sütler ziyan olmaz hem onuda almış olur

Gerçekten iyi fikir. Süt benden çok çıkıyor ama demek duru.
Çok tatlı japon ama maşallah.

Ya benim sütüm var aslında yetiyor ama sağınca gündüz için 150 ml den fazla çılaramıyorum. Bir taraftan emiyor bir taraftan sağıyorum yetmiyor ama ilk zamanlat torba torba olurdu.
tek seferde 150 çıkıyorsa çok iyi ya bnm sağinca tek göğüsten o kdr çıkmıyor ki süt artırıcı ne varsa tüketiyorm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…