- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ya annem ank dan organik tavuk getirmiş valla bulursanız alin yiyin süt fiskirtiyor resmenBende bir işe yaramadı.
Çıkarsınız siz. Bende istiyordum ama biraz zayıflasaydım.keşke.of ki ne ofben de tatile çıkıp yuzdurmek istiyorm valla ya ne eğlenceli olur
Bende çok özendim ama bizim evde duş var.ben de tatile çıkıp yuzdurmek istiyorm valla ya ne eğlenceli olur
eylül de baloncuklar yapıyor ağzının kenarından akıyor falan gün geçtikçe tatlilasiyorlar yaaaÜç.gündür tükürüp duruyor her yerim tükürük oldu
Ablama dedimde türkürmeyi keşfetti diyor.
Bir mutlu tükürüyor sorma.
Ağzını yesinler.
Ayni seyleri bende yasiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum bugun cildirdim artik saatlerce ac kaldi ama emmedi caresiz mama verdimAhmet tunayi cerraha götürdük.. Gobegini yakti ama Şali günü yeniden muayene etmek istediğini söyledi.. O parça hala orda duruyor..
Bu arada son günlerde emmek istememeye basladi özellikle son 2 gündür uyanikken asla emmeye yanasmiyor elleriyle itiyor beni.. Önceleri kucagimda ayağa kalkinca yada yürüyünce falan tutuyordu geri oturup emziriyordum huysuzlandiginda..Simdi krize giriyor adeta.. Bende 2 saatte bir uyutup uykusunda emziriyorum.. Gece problem yok ama.. Kizimda boyle yapmisti bu aylarda sonunda memeyi birakmisti 4. Ayında..
Gelgelelim misal şuan karni acikti asiri huysuzlandi ama emmek istemiyor bu şekilde uyumasida guclesiyor..
Sizde durumlar nasip varmi böylesi Kizlar.alternatif yyöntemleriniz neler varsa da?
once emzir sonra ver mamayi cnm olmazmi?120 ml mamadan sonra üzerine birde beni emdi eşim obez yapacaksın içirme dedi ama iştahla içti mamayı aç kaşır diye korkuyorum sürekli yalanıyor
Var bizim burda silivriden geliyor.ya annem ank dan organik tavuk getirmiş valla bulursanız alin yiyin süt fiskirtiyor resmen
gece temiz deil canim maallesefNe beziiiii
Ya benim sütüm var aslında yetiyor ama sağınca gündüz için 150 ml den fazla çılaramıyorum. Bir taraftan emiyor bir taraftan sağıyorum yetmiyor ama ilk zamanlat torba torba olurdu.ya annem ank dan organik tavuk getirmiş valla bulursanız alin yiyin süt fiskirtiyor resmen
biz evlenene kdr hiç tatil yapmamış eşim yani öyle 1-2 gunluk gitmiş ama hiç öyle 10-15 günlük tatil yapmamış. .ilk tatilimizde saat başı eczaneyi aramisti hersey yolunda mi diye..sonradan tatilin tadına vardı Şimdi benden daha düşkün tatile sürekli bi plan program derdinde :))) artik askerlik derdi de yok ya eylulu de alıp dünyayi dolasalim diyor :)))Çıkarsınız siz. Bende istiyordum ama biraz zayıflasaydım.keşke.of ki ne of
Seninde koca işi bırakmaz şimdi.
H.sonu havuza gidersiniz artık
Dr ne diyorAyni seyleri bende yasiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum bugun cildirdim artik saatlerce ac kaldi ama emmedi caresiz mama verdim
oy terzime noldu benimSenin yavrunun da tukrugunde artış var mı ?? sanki diş çıkaracakmış gibi arttı eylulun tukrugu daha erken ama çıkarıyor olabilir mi ya da artıyor mu böyle tükürük acaba
Ay unuttum askerliği.biz evlenene kdr hiç tatil yapmamış eşim yani öyle 1-2 gunluk gitmiş ama hiç öyle 10-15 günlük tatil yapmamış. .ilk tatilimizde saat başı eczaneyi aramisti hersey yolunda mi diye..sonradan tatilin tadına vardı Şimdi benden daha düşkün tatile sürekli bi plan program derdinde :))) artik askerlik derdi de yok ya eylulu de alıp dünyayi dolasalim diyor :)))
Çooooooooook özendim yaaaaaa :)Bak burada var ama bazı bebekler 6 aydan büyük tabii.
Harbi bu benim doğum raporunu sormama benzedi.oy terizme noldu benim
kendi sokugunu dikemiyonmu kizz :)
gerçi senin hiç 3 aylik bebek hastan olmamistir demi :)
:)))))Harbi bu benim doğum raporunu sormama benzedi.
once emzir sonra ver mamayi cnm olmazmi?
sütümü işyerinde de sağıyorum 3 saatte 120 ml çıkıyor ondada 1 çay kaşığı yağ anca vardır. gündüz süt içmeyi istemiyormuş anneme sütle yap mamasını dedim yarın öyle deneyecek bakalım hem sütler ziyan olmaz hem onuda almış olurOlsun emsindr sütün azalmasın.
Bu ay kilo alacak gör bak.
Mama hemen kilo aldırıyor.
Gerçekten iyi fikir. Süt benden çok çıkıyor ama demek duru.sütüm duru olduğundan suyla doyuyor sonra mama içmiyor bu sefer huysuzlanıp uyumuyor saat başı uyanıyor ama mama içince emiyor tekrar
sütümü işyerinde de sağıyorum 3 saatte 120 ml çıkıyor ondada 1 çay kaşığı yağ anca vardır. gündüz süt içmeyi istemiyormuş anneme sütle yap mamasını dedim yarın öyle deneyecek bakalım hem sütler ziyan olmaz hem onuda almış olur
biberon alıyorsa sagip versen bnmki bu ara biberonu reddediyorAyni seyleri bende yasiyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum bugun cildirdim artik saatlerce ac kaldi ama emmedi caresiz mama verdim
tek seferde 150 çıkıyorsa çok iyi ya bnm sağinca tek göğüsten o kdr çıkmıyor ki süt artırıcı ne varsa tüketiyorm. .Ya benim sütüm var aslında yetiyor ama sağınca gündüz için 150 ml den fazla çılaramıyorum. Bir taraftan emiyor bir taraftan sağıyorum yetmiyor ama ilk zamanlat torba torba olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?