2015 Şubat Anneleri

Hastasıyım.3. Sezon baslamak kısmet olamadı indirdim beni bekliyor.Keske bu kadar az bölüm cekmeseler ama o nasıl bir senaryo arkadaş ya her bölüm ayrı film tadında.

Sen daha black mirror i izlememissin anlaşılan.kelimelerinin tam manası o dizide çünkü.her bölüm ayrı bir film

oy terzime noldu benim
kendi sokugunu dikemiyonmu kizz :)
gerçi senin hiç 3 aylik bebek hastan olmamistir demi :)
olurmu kız yenidoğan Hastam bile oldu :))) dişli doğmuştu da cekmistim dişini :)))) diş çıkarmak için erken ama ne bileyim neden bu kdr arttı tukrugu çok da mizmiz zaten bi kaç gündür iştahı da az tüm belirtiler tutuyor gibi

Kızlar. Aranızda hic müzikli bebek projeksiyonu kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum tam karar veremedim ama.

Var bizim burda silivriden geliyor.
Resmen sapsarı tavuk yağlı yağlı
Alayım yarın.
Zor pişiyormuş ama bakalım.
Evet sırf bu tavuk için düdüklü aldım :))) annem tencerede pişmez dedi :))) düdüklüde 1 saatte pisti ama çok güzeldi tadı :)))) suyundan da pilav yaptı annem :))) aylar olmuş pilav yemeyeli :))))

Dr ne diyor
Çok ilginç neden istemiyorlar memeyi.
Yarin kontrol canim bakalim 3 ayda memeyi red oluyor bazi bebeklerde digerlerinde olmadi bunda oldu sanirim o kadar saat ac kaldı yok emmiyor denemedigim sey kalmadi verdlverdim mamayi

O kafasina gecirdigi seyi aldigi kisinin yorumu canim o kuvette hatta dusakabin bile var :))))
Hahahaha :))) inan görmedim hiç duşa kabini :))) ben bakarım ama görmem. .yolda yürürken falan eşim unlulerden birini görür tanıdın mı der ben gormedim ki derim :)))) bnm o videoda gördüğüm tek şey yüzen bi bebekti :)))))

oyyy nasil çekdin kizz onu :))))))))
valla benim dr salyayla tukrukle disin ilgisi yok diyor ama bu konuda diretemiycem isin uzmani sensin :)

zymaflor tableti oneriyormusun canim çocuklara ( disi olanlara yani : ) )

evet birde onu deniycem bakalım olmadı sagip vericem cok zor geliyor bana hazir meme varken daha önce yapmadığım bir yöntem öyle olursa makina alicam bakalim off
insallah alir canim , emzirmek dururken sutu memeden sagip biberona koymak zulum sana hemde uç çocukla :s
benim buzdolabinda sut kalmis kaç gbundur, su gibi olmus
benim oglan benim yuzumden biberon almayacak iyimi

insallah alir canim , emzirmek dururken sutu memeden sagip biberona koymak zulum sana hemde uç çocukla :s
benim buzdolabinda sut kalmis kaç gbundur, su gibi olmus
benim oglan benim yuzumden biberon almayacak iyimi
Aynen maral yaa resmen iskence kosturmaktan helak oluyorum birde sağ makla uğraş valla sıkıntı

oyyy nasil çekdin kizz onu :))))))))
valla benim dr salyayla tukrukle disin ilgisi yok diyor ama bu konuda diretemiycem isin uzmani sensin :)

zymaflor tableti oneriyormusun canim çocuklara ( disi olanlara yani : ) )
öneririm cnm Tr de sularda flor yok ama Fransada nasıldır bilmiyorum eğer sularda varsa gerek yok ama yoksa kullanılabilir. .valla bize artar tükürük diye ogrettiler ama senin dr ye de saygım sonsuz :)))))

Tövbe Yarabbi hasta mıyım neyim anlamadım en sevdiğim un helvası ikidir midemi bulandirir oldu helva dan tiksindim

öneririm cnm Tr de sularda flor yok ama Fransada nasıldır bilmiyorum eğer sularda varsa gerek yok ama yoksa kullanılabilir. .valla bize artar tükürük diye ogrettiler ama senin dr ye de saygım sonsuz :)))))
Bu tükürük bizde de var hatta dedim niye böyle dış mi çıkacak ama çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…