- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Hastasıyım.3. Sezon baslamak kısmet olamadı indirdim beni bekliyor.Keske bu kadar az bölüm cekmeseler ama o nasıl bir senaryo arkadaş ya her bölüm ayrı film tadında.
olurmu kız yenidoğan Hastam bile oldu :))) dişli doğmuştu da cekmistim dişini :)))) diş çıkarmak için erken ama ne bileyim neden bu kdr arttı tukrugu çok da mizmiz zaten bi kaç gündür iştahı da az tüm belirtiler tutuyor gibioy terzime noldu benim
kendi sokugunu dikemiyonmu kizz :)
gerçi senin hiç 3 aylik bebek hastan olmamistir demi :)
O zaman parseli paket olarak çevirebilirsin. Avatar resmin güzel olmuş.
Evet sırf bu tavuk için düdüklü aldım :))) annem tencerede pişmez dedi :))) düdüklüde 1 saatte pisti ama çok güzeldi tadı :)))) suyundan da pilav yaptı annem :))) aylar olmuş pilav yemeyeli :))))Var bizim burda silivriden geliyor.
Resmen sapsarı tavuk yağlı yağlı
Alayım yarın.
Zor pişiyormuş ama bakalım.
O kafasina gecirdigi seyi aldigi kisinin yorumu canim o kuvette hatta dusakabin bile var :))))alttaki yorumlardan birinde sizin de keyif almanıza sevindik falan diyor ya acaba başka biyer mi diye düşündüm ama ev de olabilir :))) çözemedim daha fazla ipucu lazım :)))))
haha cekilmez mi çekildi tabi :))))Ay unuttum askerliği.
Diyorum ne askerliği acaba.
Resim çekilmişti değil mi
Yarin kontrol canim bakalim 3 ayda memeyi red oluyor bazi bebeklerde digerlerinde olmadi bunda oldu sanirim o kadar saat ac kaldı yok emmiyor denemedigim sey kalmadi verdlverdim mamayiDr ne diyor
Çok ilginç neden istemiyorlar memeyi.
Kullanir canimSezeryan olanlar tampon kullanabilirmi ? Bilen varmı ? Pedden nefret ettim artık.
Hahahaha :))) inan görmedim hiç duşa kabini :))) ben bakarım ama görmem. .yolda yürürken falan eşim unlulerden birini görür tanıdın mı der ben gormedim ki derim :)))) bnm o videoda gördüğüm tek şey yüzen bi bebekti :)))))O kafasina gecirdigi seyi aldigi kisinin yorumu canim o kuvette hatta dusakabin bile var :))))
oyyy nasil çekdin kizz onu :))))))))olurmu kız yenidoğan Hastam bile oldu :))) dişli doğmuştu da cekmistim dişini :)))) diş çıkarmak için erken ama ne bileyim neden bu kdr arttı tukrugu çok da mizmiz zaten bi kaç gündür iştahı da az tüm belirtiler tutuyor gibi
evet birde onu deniycem bakalım olmadı sagip vericem cok zor geliyor bana hazir meme varken daha önce yapmadığım bir yöntembiberon alıyorsa sagip versen bnmki bu ara biberonu reddediyor
Ben kullanıyorum dönence ama sadece müzik çalıyor oğlum ona bakarak gülüyor avunuyor işte :))Kızlar. Aranızda hic müzikli bebek projeksiyonu kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum tam karar veremedim ama.
insallah alir canim , emzirmek dururken sutu memeden sagip biberona koymak zulum sana hemde uç çocukla :sevet birde onu deniycem bakalım olmadı sagip vericem cok zor geliyor bana hazir meme varken daha önce yapmadığım bir yöntemöyle olursa makina alicam bakalim off
Ilk ogluma almıştım ona bakinmaktan ve muziginden olan uykusuda kaçıyor du oyucak olarak kullanıp parçaladı canımKızlar. Aranızda hic müzikli bebek projeksiyonu kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum tam karar veremedim ama.
Aynen maral yaa resmen iskence kosturmaktan helak oluyorum birde sağ makla uğraş valla sıkıntıinsallah alir canim , emzirmek dururken sutu memeden sagip biberona koymak zulum sana hemde uç çocukla :s
benim buzdolabinda sut kalmis kaç gbundur, su gibi olmus
benim oglan benim yuzumden biberon almayacak iyimi
öneririm cnm Tr de sularda flor yok ama Fransada nasıldır bilmiyorum eğer sularda varsa gerek yok ama yoksa kullanılabilir. .valla bize artar tükürük diye ogrettiler ama senin dr ye de saygım sonsuz :)))))oyyy nasil çekdin kizz onu :))))))))
valla benim dr salyayla tukrukle disin ilgisi yok diyor ama bu konuda diretemiycem isin uzmani sensin :)
zymaflor tableti oneriyormusun canim çocuklara ( disi olanlara yani : ) )
Bu tükürük bizde de var hatta dedim niye böyle dış mi çıkacak ama çok erkenöneririm cnm Tr de sularda flor yok ama Fransada nasıldır bilmiyorum eğer sularda varsa gerek yok ama yoksa kullanılabilir. .valla bize artar tükürük diye ogrettiler ama senin dr ye de saygım sonsuz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?