Maşallah canımerken öğrenmişsin ne güzel kaç haftalıktın tam olarak? bizimde içimizde erkekmiş gibi bir his var ama bakalım allah ne gösterecek. çok sabırsızım yaa
kesınlıkle önerim var ve sonuç %100 olumlu
limon sık bir çay bardagı dolusu
tuzla bolca ve iç...
Gozun aydin olsun cnm, :) pasalar cogaliyor masallah ama gelin lazim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşşallah ılk ogrenenler hep erkek mujdesı verdı :) bu sene erkek yılı herhalde :) bızden sonrakıler belkı kız cıkar :)
Tamam çok teşekkürler
hadi hayırlısı.. biizmde yarın olacak ikili taramamız:))bizim de haftaya cumartesi ikili taramamız olacak.
İnşallah her şey yolunda gider.
herkese sağlıklı bebekler diliyorum.
aaa sonuçlar o kadar geçmi çıkıyorr :26:herkese günaydıngeçen hafta 2 li test için kan vermiştim.bir hafta sonra demişlerdi.aradım bayram yüzünden haftaya çarşamba dediler.şimdi 1 hafta daha kasıl dur çok fena :18:
hadi hayırlısı.. biizmde yarın olacak ikili taramamız:))
sizin ellerde ayaklarda şişlikler oluyormu
?
Hoşgeldin canim aramiza umarim saglikli bi hamilelik gecirirsin.benim kontrolum de 6sinda inşallah güzel haberler aliriZ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana da erkekmiş gibi geliyor.
hımmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok heycanlı yaa
Allah kucagina almayi nasip etsin bende daha önce 3 kere yasadim olumsuzluk ama şuan iyi gidiyor maşallah..olumlu düşün hep şubat annelerinde o kadar tekrarlayan kayıplari olan anne varki şuan hepsininde iyi gidiyor 1 hafta geride olmasi önemli degil kapatir bile belki o arayi büyüdükçe hayirlisi olsun cnm..
gerçekten ç.ok zor bende çalışıyorum ama rapora kadar sabretmeyi düşünüyorum dediğin gibi kontrole gitsem prpblem oluyo. gelecekmsiin . gelsenn iyi olurr işin bitince cart curt- yaa işyerimde uzak zaten bulantılar halsizlik ypaıyo otobüslerde sürünüyorum.. ama dayanıcam yinede rapora kadar. istifa ederek ekmeklerine yağ sürmicem.. çok rahatsız olurlarsa izinlerimden çıkartığ tazminatımı versinler.. hee dayanamacağk duruma gelirim. dr derki evde yatacaksın tabikii bebeğimden önemli deil..
nasılsa geri dönmücem hamile kadınlar kovulamıyor yani bunu bahane ederek diolar kovulursanda kötü niyet oldugundan dolayı dava acıomussun kötü niyet tazminatı alıomussun ama iş yerinde calısan sayısının 30 üstünde olması lazımmış ne alakaysaa :Sgöze batarsın kesin :/ kimse anlamaz halinden
aaa sonuçlar o kadar geçmi çıkıyorr :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?