2015 Şubat Anneleri

kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.

kızlar bu arada diş etlerimde çekilme oluyor sanırım
yada kalsiyum eksikliği başladı
hayatımda hiç dişimden bir sorunum olmazdı
dün gece diş etlerim şişti ve kanamaya başladı
fırçalarken çok fazla kanadı
şimdide şişler
süt yoğurt yiyemiyordum ama başlayacağım sanırım
sizlerde durum nedir

maşallah canım herşey yolunda desene
darısı başıma bende haftaya gideceğim ikili test için inşallah benimde cinsiyet belli olur
ama benim daha erken yaaa göstermez gibi geliyor

Gozunaydin canim. Masallah cinsiyet de soylemis dr
Buyuyor bebeklerimiz :)

heyecanlı gercekten. cumartesı tekrar kontrol edıcek doktor bakalım degısme olucak mı?

Hayirli olsun oglusun oluyormus :)
Degisme bir ay icinde falan olabiliyor ama dr guvenmis ki soylemis. Bnim gittigin dr.lar 16 dan once soylemem diyor.

maşallah canım herşey yolunda desene
darısı başıma bende haftaya gideceğim ikili test için inşallah benimde cinsiyet belli olur
ama benim daha erken yaaa göstermez gibi geliyor

inşallah herkes iyi sonuçlar alırlar . seninle aramızda iki hafta var ama haftaya gidecekmişsin cihaz iyi ise belki belli olur. olmazsa bir dahakine belli olur. ama ense kalınlığını ölçmek için çok bakıyorlar o sırada görebilirde.
geçtiyse mide bulantın yavaş yavaş yemek için çabala biraz.

Dis eti kanamasi cok normal hamilelikte. Normal olmayan bisy de yok yani hamileysen :) ama şişmeyi bilmiyorum bi dr.a sor istersen

Hayirli olsun oglusun oluyormus :)
Degisme bir ay icinde falan olabiliyor ama dr guvenmis ki soylemis. Bnim gittigin dr.lar 16 dan once soylemem diyor.

valla doktor cok emındı kendınden ama etrafımda cok degısen oldugu ıcın bne yınede ıkıncıye bı baktırayım dedım :) bazı doktorlar 16 dan sonra soyluyor bı karısıklık olmasın dıye ama onlarda haklılar. benım arkadasım 1 ay erkek dıye dolastı 1 ay sonra kız dedı doktor. cok kızmıslardı doktora :)

Ben decavit e basladim bulantim geri basladi bu yuzden. Icmesem de cok kansiz halsiz kaliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana da kız dedi ama ben doktora dedim sonra değişse de ben umursamam değişti diyebilirsiniz.
kız dedi büyük ihtimalle ama haftaya erkek dese ona da aynı oranda sevinebilirim.
sonuçta şimdiden hazırlık yapmıyorum ama iki dakıkada herkesı aradım kız dedım. bir daha aramam gerecekecek :))

Hayırlı olsun darısı hepimizin başına :)

Kızlar 2 haftadır mide bulantilarim bitti basımı kaldirAmiyordum kusmaktan gecti yarın randevum var 10 haftaligiz ne olur dua edin bebegim iyi olsun guzel haberler alayım cunku bur ara cok huzursuzum mide bulantim geçince korktum birde daha iyi hissediyorum bu aralar kendimi. Dualarınızı bekliyorum annisler😊😘

ben yarın 12. haftama gireceğim doktora da büyük ihtimal pazartesi giderim
cihaz 3 boyutlu 4 boyutlu değil
aman bebeğim sağlıklı olsunda ben sonra öğrensemde olur
arkadaşım 8 aylık hamile hala öğrenemediler cinsiyetini
çocuk hiç göstermedi

Dis eti kanamasi cok normal hamilelikte. Normal olmayan bisy de yok yani hamileysen :) ama şişmeyi bilmiyorum bi dr.a sor istersen

ben dün diş ipi kullanmıştım sanırım ondan oldu bu yaa
az önce baktımda hafif çizikler var sanki diş etlerimde
kendim kaşındım yani

Malesef benim bulantılar artarak devam ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün Aydın canım Allah içine sindirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli olsun canim. Gozun audin cinsiyeti de ogrenmissiniz. Demekki bende ogrenebilirim doktora gittigimde. Bu yil erkek yili sanirim cogunluk erkek. Saglikli olsunda bebisler cinsiyeti onemli degil.

Insallah sorun yoktur canim. Bunyeyle alakali bulanti isi. Stres yapma kendine. Guzel haberlerle donersin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…