Kızlar 2 haftadır mide bulantilarim bitti basımı kaldirAmiyordum kusmaktan gecti yarın randevum var 10 haftaligiz ne olur dua edin bebegim iyi olsun guzel haberler alayım cunku bur ara cok huzursuzum mide bulantim geçince korktum birde daha iyi hissediyorum bu aralar kendimi. Dualarınızı bekliyorum annisler😊😘
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.. SAT 22 mayıs..doktorun dediğine göre şuan 8+ 5 deyim..geç döllenme olmuş sanırım.. 4 ağustos' ta kontrolüm var heyecanla bekliyorum.. En Son kontrol de yaklaşık 2 hafta önce kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Progestan folik asit ve 0.2 ml hibor iğne kullanıyorum. Benim daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz endişeliyim.. İnşallah herkes bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır:))
Slm hanimlar, bende yeni katildim hamileler kervanina. Daha önceden iki kayibim var. Bu ücüncü hamileligim.
Muhtemel dogum tarihi 28 subat 2015. Rabbim herkese bebegini saglikli sihhatli almayi nasip etsin..
Ablalarım bir sıkıntım var yine sizden yardım istiycem 12+4 olduk ve benim son 1 haftadır baş ağrılarım var genelliklede arka tarafında. Bu normal mi ? Normalsede ağrı kesici dışında ne yapmalıyım. Çok fazla ağrı kesici kullanmak istemiyorum. Hepinize sevgiler saygılar hayırlı bayramlar ..
Kizlar dikkat edin ben fissur ameliyatı oldum hamilelikte cosuyor kizimda yine rahatsizlanmistim daha önceden ameliyat gecirmeme rağmen simdi daha erken sanirim ara ara kabizliklarim olsa da önceki gibi değiller bol bol sivi tüketmeye bakin başka çare yok gibi geçmiş olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artik valla kafayi yicem. Cok zorlaniyorum. Hamilelik depresyonumu bu hal diye arastirdim ama oda degil sanirim. Icimde bi fenalik vallahi anlatilicak gibi degil surekli uyumak istiyorum. Yarin tatile gidiyoruz ama inanin o bile heyecanlandirmio. Allahim nolur yardim et diyorum surekli eski enerjimi geri istiyorum bitsin artik su zorluklar((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kasıklarımda değilde karnıma, tam bebeğin olduğu yere dokunmamıyorum, çok ağrıyor.Aynı sıkıntıyı yaşayan yada bir fikri olan varmı? 2 yaşındaki kızımı kucağıma almak zorunda kalıyorum evde merdivenli vs. derken zorladım kendimi sanırım
Bugün bebeğimizi görmeye gideceğiz. Gerekli testler ve tahliller yapilacak. Hem mutluyum hem korkuyorum. Allahim neseyle dönmeyi nasip etsin inşallah. Bu arada uzun yolculuk gecirecegim için bir dua istemiştim sizlerden sağolsun kimse umursamadi. İyi bir dilek yerine görmemezlikten gelmek daha kolay oluyormus. Hepimiz ayni duyguları paylasiyoruz sanmistim oysa!
Günaydınn , geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bende şubat annesi oalcağım kısmetse.. yalnızz bir sorum olacak.. sizdede oluyormu? ayaklarım ellerim şişiyo neredeyse 10 gündür böyle:26: çok erken deilmi şşişlikler içinnnnn..
kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.
Gözün Aydın canım Allah içine sindirsin
ya işte doktora bu durumdan bahsedince 45 günlük heyet raporu veriomuş cnm sonra bidaha bidaha alabiliomussun ben işte bu raporluyken beni işten cıkarırlarmı onu merak ediorum eger cıkarmazlarsa yalvarıp yakaracam doktora alcam raporu..
nasılsa geri dönmücem hamile kadınlar kovulamıyor yani bunu bahane ederek diolar kovulursanda kötü niyet oldugundan dolayı dava acıomussun kötü niyet tazminatı alıomussun ama iş yerinde calısan sayısının 30 üstünde olması lazımmış ne alakaysaa :S
zaten kontrolümüz var. gösterirse öğrenicez kısmetse.
Blackberry34 ve diğer arkadaşlar merhaba ben uzun süredir takip ediyorum kayıt oldumsat 15 Mayıs bdt 19/02/2015 11. Haftamdayım bebeğimin kalp atışını 6+4 de duydum daha gitmedim 14. Haftamda gitmei düşünüyorum ilk hamileliğim 22 yaşında sosyal hizmt lisans son snıf öğrencisiyim benide aranıza alın ilgili arkadaştan beni listeye almasını rica ediyorum
Harika haber hayırlıolsun kızın öyleyse :) bende gitcem bgn bakalım bnm içime de iki erkek yada bi kız bi erkek doğuyo nedense belkide söylemez doktor erken diye 12 haftam bitti ama belki sen gibi ileriye geçmiş de olabilir gelişimi
ben ne olursa sevıncem ama eşim çok kız istiyo yaa
benim 12 bitmemişti senin de söyleyebilir.
senin seçeneğin ve tahminin çok tabii. :))
2 li test yaptıracaksan işte o sırada çok inceliyor görebilir.
ben muayneye gırmeden 10 dk once cıkolata yedım. kıpır kıpır dı valla :) sende dene cıkolatayı belkı işe yarar :)
bana da kız dedi ama ben doktora dedim sonra değişse de ben umursamam değişti diyebilirsiniz.
kız dedi büyük ihtimalle ama haftaya erkek dese ona da aynı oranda sevinebilirim.
sonuçta şimdiden hazırlık yapmıyorum ama iki dakıkada herkesı aradım kız dedım. bir daha aramam gerecekecek :))
Aaa kızın mı olacak esoba ne ara öğrendiniz :)
Hayirli olsun canim. Gozun audin cinsiyeti de ogrenmissiniz. Demekki bende ogrenebilirim doktora gittigimde. Bu yil erkek yili sanirim cogunluk erkek. Saglikli olsunda bebisler cinsiyeti onemli degil.
Insallah sorun yoktur canim. Bunyeyle alakali bulanti isi. Stres yapma kendine. Guzel haberlerle donersin insallah.
ben muayneye gırmeden 10 dk once cıkolata yedım. kıpır kıpır dı valla :) sende dene cıkolatayı belkı işe yarar :)
evet bende şeker yedim durmuyordu eli kolu karnı atıyordu pıt pır.hıçkırıyordu sankı.
bir de deneyimli annelere göre kızlar çok hareketli olurmuş erkekler öyle keyfi yerinde yatarmış. anne karnına bile keyiflerine düşkünler maşallah.
Kızlar Cumartesi Dr a gidicem 13 haftalık olacak cinsiyeti gösterir mi
günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?