2015 Şubat Anneleri

İnşallah iyi haberler alırsın. benim hiç midem bulanmazdı iki gündür akşamları aşırı bulanıyor merak etme ne zaman bulanacağı belli olmuyor. 13 hafta oldu yeni aklına geldi bulanmak.

Hoşgeldiniz hayırlı olsun saglikla kavuşmak nasip olur ins bu defa

Slm hanimlar, bende yeni katildim hamileler kervanina. Daha önceden iki kayibim var. Bu ücüncü hamileligim.
Muhtemel dogum tarihi 28 subat 2015. Rabbim herkese bebegini saglikli sihhatli almayi nasip etsin..

Sen de hosgeldin canım aramiza saglikla kavustursun rabbm

Ara ara kaslarimin ustune saplaniyor benim de bıçak gibi devamli bi agriysa doktora görün canim geçmiş olsun

Oy guya ben de oldum o ameliyatı hep tekrar ediyor dunyanin suyunu içiyorum bir de gicik bir aci zaten ins daha ilerlemez

Aynen katılıyorum sana ben de cok bunaldim

Rahim kasları gerildigne mi ariyor acep

Güzel haberler alirsin inşallah canim
diger mevzuda sıkıntı yapma basta ben de aynı serzenisi dile getriyordum burda hep ama genel olarak gozlmledgim subat anneleri olarak hepimiz gicik donemler yasiyoruz ve pskoljik olarak zor donemdeyz herkes ilgiye muhtac ve tedrgin ondan arada kayniyor bazen art niyet yoktur yaz sen sik sik ilerde daha neseli olur kaynasrz inşallah

Hoşgeldiniz hayırlı olsun kuzunuz sislik icin erken gibi tansiyon bakttdin mi

Harika haber hayırlıolsun kızın öyleyse :) bende gitcem bgn bakalım bnm içime de iki erkek yada bi kız bi erkek doğuyo nedense belkide söylemez doktor erken diye 12 haftam bitti ama belki sen gibi ileriye geçmiş de olabilir gelişimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğer gönderirse notere ihbar nameyi basıp 6bin tl para alırsın paşa paşa öderler
neyse belkıde böyle düşünmezler
iyi düşünelim iyi olsun

merhaba, hoşgeldin :) iyi dayanmışsın bunca hafta :) allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada meslektaş olacaz

benim 12 bitmemişti senin de söyleyebilir.
senin seçeneğin ve tahminin çok tabii. :))
2 li test yaptıracaksan işte o sırada çok inceliyor görebilir.

benim 12 bitmemişti senin de söyleyebilir.
senin seçeneğin ve tahminin çok tabii. :))
2 li test yaptıracaksan işte o sırada çok inceliyor görebilir.

Aaa kızın mı olacak esoba ne ara öğrendiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben muayneye gırmeden 10 dk once cıkolata yedım. kıpır kıpır dı valla :) sende dene cıkolatayı belkı işe yarar :)

evet bende şeker yedim durmuyordu eli kolu karnı atıyordu pıt pır.hıçkırıyordu sankı.
bir de deneyimli annelere göre kızlar çok hareketli olurmuş erkekler öyle keyfi yerinde yatarmış. anne karnına bile keyiflerine düşkünler maşallah.

ya sorma bızde duyurduk cumle aleme erkek dıye :) dgeısırse hıc ugrasmam bı daha aramaya. erkek bılsınler :)

Aaa kızın mı olacak esoba ne ara öğrendiniz :)

bugün öğrendim .yüksek ihtimal dedi. ben erkek hissediyorum diyordum ama eşim kız istiyor bir de herkes kızın olacak diyordu. darısı öğrenmeyenlerin başına.

cok teşekkürler cnm. tabıkıde en onemlısı onun saglıgı. senden de beklıyoruz haberlerı

ben muayneye gırmeden 10 dk once cıkolata yedım. kıpır kıpır dı valla :) sende dene cıkolatayı belkı işe yarar :)

Ben üç gün önce acilden iğne yapmak içn gitmştim doktra çikokata falan yemedim yinede elleri ve ayaklarını sallıyolardı deli gibi:))) çok komikler yaa bana çok komik geliyolar

Kızlar Cumartesi Dr a gidicem 13 haftalık olacak cinsiyeti gösterir mi

valla benımkı baya baya oynuyodu kendı kendıne ama erkek dedı doktor :)

Kızlar Cumartesi Dr a gidicem 13 haftalık olacak cinsiyeti gösterir mi

Baksana herkes öğreniyor gösterir bence göstersin yani merakedyrz hepimiz:)

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa

Cimcime aynısını bende gördüm çok korktum ama rüyalar tersine çıkar diye yorumlayalım demek ki bebişlerimiz çok sağlıklı olacak :)

Kizlar bende yarin gidicem ikili test icin cok merak ediyorum en son 3 hafta once gormustum 13 haftalik olmus olucam ins cinsiyetide ogreniriz sizler bebegimi gordum atliyodu zipliyodu dedikce ben daha cok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…