2015 Şubat Anneleri

Hadi maşallah darısı bize ins biz de iyiyiz deriz artik

Gozun aydın canım oglan anasi mi oluyon simdi maşallah

Cok z9rluyorsa maddi mecburiyetin yoksa cik bence

Yavrum benm de ikinci gebelik guya ama nasil bi ic karinsa o portakal gibi sislik gelmio elime biturlu

Günaydın
Bende hazım sorunu oluyo sizlerin de böyle mi

Hep yanma hep yanma

Gunaydin, bende gorecem tekrar bebegimi merak ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada halsizligim gitti sukur cok iyim, darisi size olsun bazen unutuyorum hamile oldugumu :)

Her iki haberine de gozun aydın canım ben de yarin gorcem ins kuzumu

Oh hadi sen de rahata eristin inşallah henuz ogrenmedik bakalim hayirlisi

Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy nasil buyumuslerdr onlar annesi iki melek bicir bicir

Benim durum stabil canim sen naptin nsl gecti bayram bi sikinti veren olmadi inşallah

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa

Gunaydin canimmm. Yavas yavaş duzeliyorsun inşallah. Ruyayi unut omru uzamistir kuzunun

Oh hadi sen de rahata eristin inşallah henuz ogrenmedik bakalim hayirlisi

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü haberiniz olsun :)))

Baksana herkes öğreniyor gösterir bence göstersin yani merakedyrz hepimiz:)

İnşallah ya ben kız istiyorum Allah var yani ama tabi en başta sağlıklı olsun da ama eşim ve etrafındakiler ısrarla erkek diyor hayırlısı olur inşallah

ya sorma bızde duyurduk cumle aleme erkek dıye :) dgeısırse hıc ugrasmam bı daha aramaya. erkek bılsınler :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun erken öğrenmişsin maşallah.beni 16.haftada çağırdı doktor ama cinsiyeti için heyecanlı değilim sağlıklı olsunda.hiç bebeğini hissediyomusun sen ? ben 2 haftadır sertlik şeklinde hissediyordum 3-4 gündür hissedemedim bugün dayanamadım bebeğin kalp atış sesi cihazını sipariş verdim valla senin içine erkek mi doğuyodu bu arada

Serefraz85 sana bir türlü teşekkür yazamadım kusura bakma yeni yeni öğreniyorum buranın sistemini..alışacağım inşallah

Harika haberlerle gelmissin bile gozun aydın kuzum keyfin daim olsun ay cok heyecan yaptim smdi

Benim de cok kaniyor cekilme de var olmayan yok mubarek ilki sultanlikmis valla bu defa fena cuvalladik

Ben decavit e basladim bulantim geri basladi bu yuzden. Icmesem de cok kansiz halsiz kaliyorum

Istemiom hicbir hapi hepsi bulandiriyor

Maşallah ya baya bi kişiden iyiye gitme mujdesi aliyoruz darisi geride kalanlara
Dualarmiz müşterek inşallah

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü haberiniz olsun :)))

Dayanamadin aldin mi :)

Canım benim de birden kesilmişti bulantılarım,endişelenmiştim ama hiçbir sorun yok çok şükür.. İyi düşün iyi olsun.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü Haberiniz olsun :)))

yaa süperr
alır almaz yorumla lütfen
nasıl bişey bizde alalım mı diye

yaa süperr
alır almaz yorumla lütfen
nasıl bişey bizde alalım mı diye

cumartesiye kadar elimde olur sanırım hemen yorumlarım tabiki inşallah işe yarar yoksa hergü doktora gidip bebeğim yaşıyomu demekten bıktım

. Aminın insss cok sagoll canım iste insan görmüyor ya içerde nasıl bilemiyor😞😞ne garip
your_app_name uygulaması

Oku alıntıla yoruldum amma yazilmis iki gunde maşallah. Genel gidisatimiz olumlu gibi inşallah daha iyi oluruz cumleten. Bendeki tek olumlu gelisme sabah kahvaltı yapablir gibiyim bikac gündür ortam degsikliginden mi artik blmiyorum az da olsa keyifle cayin yanina bişeyler yutabliyorum sanki. Amma velakin yedikten sonra fena oluyorum bulanti ve geçmek bilmeyen mide yanmasi. Su progestan illeti de ayni canhiras etkisini sürdürüyor uzerimde en cok ondan usandim. Ruhsal enerjimi istiyorum geri bi bunalim modunda kaldim. Bir de bu benim ikinci bebegim ama cok bekledigim ilgiyi sevinci goremedim buyuklerde sanki ota moka alinir oldum hala sinirlenebilme potansiyelim cok yuksek. Yarin burda bir doktora gideceğim hicbir fikrim yok hakkinda ins ultrasonu iyidir diye dua ediyorum; )

İnşallah iyi haberler alırsın. benim hiç midem bulanmazdı iki gündür akşamları aşırı bulanıyor merak etme ne zaman bulanacağı belli olmuyor. 13 hafta oldu yeni aklına geldi bulanmak.

Inss tek duam bebis saglikli olsun canım sagolasin. benimde cok bulandı hamileliğimi istifrayla öğrendim hastanede serumlar yedim 2 haftadır yok yemekte yiyorum ins geçmiştir bulantı bebegim iyidir

bugün öğrendim .yüksek ihtimal dedi. ben erkek hissediyorum diyordum ama eşim kız istiyor bir de herkes kızın olacak diyordu. darısı öğrenmeyenlerin başına.

Benim muayene 23 ağustosta o zaman 14. Haftaya girmiş olacağız valla cinsiyeti söylerse çok sevinirim benim de eşimin de içine erkek doğuyor ama hayrlısını istiyoruz biz cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı hayrlı olsun da ama öğrenir öğrenmez de alışverişe vururum kendimi

Biz bu evhamlardan ne zaman kurtulcaz ya; (
Benim de icim hep tedrgin herkese diyemedim bile bebek bekliyorum diye hep bi acaba bi korku. Bugunlerde niye yerini hissedemiyorum diye taktim bebek icin erken de iste sertlik kese vb öyle bir şey hissedemiyorum bazen diyorum gebe degil miyim manyak bir pskolji geliştiriyom kendime habire

Canım benim de birden kesilmişti bulantılarım,endişelenmiştim ama hiçbir sorun yok çok şükür.. İyi düşün iyi olsun.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Ayy gercektenmii gözün Aydın canım insss canimm benimde öyledir yarını bekliyorum 11:30 da randevum ins guzel haberler alırım

Yaprakgul seninkiler bi kiz bi erkek gibi doğuyor içime hakkinda hayırlısı tabi de bu aralar seni de daha iyi olumlu görüyorum ve seviniyorum adina maşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…