2015 Şubat Anneleri

Canım ben boynum için gittim yatsandan tempurun boyun destek yastıklarından aldım çok rahatladım artık hiç agrım olmuyor tavsiye ederim. Yuzustu bile yatabiliyorum bu yastıkta cunku kafamın şeklini alıyor çok rahat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle gözün aydın canım senin kuzun halay çekmemiş belli utangaçtır o annesi sen üzülme :) bizler bile her zaman hareketli değiliz ki :))

hadi gözün aydın canım o çıkıntı pipidir :) darısı bizim başımıza inşş

içim dışım patates oldu canlarr ama hala deli gibi seviyorum mutfağa gidince gel beni ye diyorlar resmenn allahım yaaa buna en çok kızım seviniyor tabi oda şaşırıyor anne hani patates çok yersek zararlıydı diyor ama sen her gün pişiriyorsun sen yeme kızım diyorumm yok yok o zaman bütün patatesleri sen bitireceksin diyor nasıl bir psikoloji bırakıyorum çocukta

bizle dalga geçiyor teyzesi 11 ve 12 haftada kız çıktı dünde erkek :44::44:

erkeğimm uleynn demişş kuzucan :) 12. hafta en çok yanıltan haftadır erkekler 12. haftadan sonra pipilerini gösterirler benimde öyle olmuştu çünkü bakalım bu sefer ne olcek :)

erkeğimm uleynn demişş kuzucan :) 12. hafta en çok yanıltan haftadır erkekler 12. haftadan sonra pipilerini gösterirler benimde öyle olmuştu çünkü bakalım bu sefer ne olcek :)

kızımın pipisi çıkmışş ben kendimi kıza hazırladım erkek deyince çok şaşırdımm

Hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim:)

Kızlar bu arada benim yarın 13.haftam doluyor ve toplamda 3 kilo aldım sizde durumlar nasıl

sen öldün kızım 3 kilo hemde ayyy yazıkk şaka şaka ben 11.haftama giricem 2 kilo aldım böle olursa bi dünya oluruz olur biter

Sağol cnm ya ben bide onu deneyeyim inşallah iyi gelir 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…