2015 Şubat Anneleri

Ben şişlide özel muayenehaneye gidiyorum anlaşmalı olduğu 3-4 hastane var doktorumun oralarda ameliyatlarını ve doğumlarını yaptırıyor. İstersen ismini verebilirim netten bakarsın

Bizde bugün muayenemize gittik arkası dönüktü yavrumuzun önünü dönmedi hiç doktor rahatsız etmeyelim fazla dedi baş ölçüsüne baktı boyuna baktı gayet sağlıklı maşallah dedi. Eşim. Hiç karnı büyümüyo bizim hanımın deyince iç karnı geniş çünkü dedi. Avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum. Cinsiyet öğrenemedim arkası dönük olduğu için. 15 gün daha progestan ve folik asite devam dedi. Sanırım ilk verdiğin de 15 gün domuz jelatini olabilir diye kullanmamıştım onu telafi ediyor. 15 gün sonra bi daha ki görüşümüz :) sabah tan coşkusu sardı beni yavrumuzu görecek olmamın. 2li testi bi hastanede yaptırabilirsin dedi. Eşim de ne olursa olsun bizim kabulumuz bebek. şart değilse istemiyoruz deyince hiç gerek yok o zaman hiç girişmeyin benim 2 li testte %28 down sendromlu çıkan hastam ne olursa olsun ben doğurcam yavrumu dedi sapasağlam çıktı çokta güvenilir değil rutin yapıyoruz dedi. Çok mutluyum rabbim bozmasın 2 haftayı iple halatla çekcem valla. Hepimize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum :)

Son düzenleme:
rapor almaya devam edemiomuyun biraz daha calısır gösterseydin kendini en azından dogum paranı falanda alırdın...

alsam alırımda kimsenin çenesiyle uğraşacak durumda değilim zaten sancılarım var zor bir gebelik geçiriyorum bide burda patronla falan uğraşamazdım o yüzden almadım uğraşmadım :) bebeğim herşeyden önemli zaten tüp bebek benmki stresten öldüm üstüste geldi herşey uzatmadım bende

Kizlar ya ben uyurken sabah sirtimda bir agri basliyor ve gecmiyor bugun ozellikle omuriiligimin sag taraf sirtimin yarisi agridi cok. Uyuyamiyorum bu yuzden. Gobegim cikmaya basladi ve benim belim cukur popomda diktir bu cukurluk yuzunden agriyor olabilirmi sanki belimin altina sirtustu yatarken yastik koyunca rahatliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hii anladım canım Allah bebişini sana bağışlasın inş saglıgıyla kucagına alırsın :) sen en dogru olanı yapmıssın o zaman bol bol dinlenirsin hiç bişi bebişlerimizden kıymetli olamaz :)

ahh ahh olmazmıyım canım yaa
ilkinde bir hüsran yaşayınca bunda herşeyde pimpirikleniyorum
ediğin gibi bakıyorum herkes hareketli bende niye yok dedim kendi kendime
zaten doktor ense kalınlığı hakkında falan bişey söylemedi
hemşreye bişeyler söyledi o not aldı
sonra bana haftaya sonuçlar için telefon edersin 3 hafta sonrda kontrole gelirsin dedi
hemşiresi merak etme kan testinden bişey çıkmaz temiz çıkacak büyük ihtmal herşey yolunda dedi
verdiği utrasıon kağıdının eknde raamlar harfler falan var
11+5 iz bugün çok şükür yakalamışız geçen sefer 4 gün gerideydik
birde tahmini doğum tarihim doğru çıktı kağıd da 19 şubat 2015 yazılmış

Gozun aydin olsun canim, hareketlerini bosver benimkide ogun uyuyor gibiydi ama bir dahaki kontrolda cok hareketliydi hic durmuyor dedi doktor, birinde ac birinde toktum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya ben deli gibi sırt ve boyun ağrısı yaşıyorum hem göğüslerim şişti ondan herhalde hemde gebelikten böyle sıkıntı yaşayanlar var mı? Bir de kas gevşetici falan sürsem olur mu ki ya?

Canim o boyun agrisini hic sorma benimki daha önceden vardi aslında meslek hastaligi da diyebiliriz hamile olduğumu öğrenmeden önce dra gitmeyi planliyordum iyi ki de gitmemisim hamile hamile radyasyon alacaktim bir de.ben 2 çocuk emzirmeme rağmen goguslerim çok kucuk yani onunla alakasi yok ama önce boynun biraz da belim bana çok çektiriyor.belime yine önlem alabiliyorum mesela yatarken bacaklarimin arasina yastik almadan yatamam ama boynuna bisry yapamiyorum bugün sol taraf iptal gibiydi donduremiyorum basimi rahatlıkla yarina randevum var doktoruma söyleyeceğim bakalim ne önerecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolasın canım yaa
içim rahatladı şimdi
giderken çok bişey yememiştim üstüne soda içmiştim ondan oldu sanırım

kızlar ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor

Bana doktorum 20. Haftada alıcam ayrıntılıya dedi. 3d - 4d fotolarını ve ultrason çekimlerini de cd olarak vericekmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklısın canım klima sağlıksız ama ne yapacaksın durulmuyorHele bugün neydi o sıcak hava Allah'ım resmen cehennem gibi..Ben Karşıyaka dayım canım ya sen?

Hiç kafana takma canım bir şey olsa doktorun uyarıırdı zaten bu kuruntular bizi bitirdi valla 😁 zaten baya büyümüşsünüz maşalllah sıkıntılı zamanlar geçmiş

O ağrıları bana sor tatlım resmen kambur yürüyorum artık çünkü sırtımı ve boynumu geri atamıyorum 😫 belin çaresi varda boyun ve sırtın yok doktora kas gevşetici jel krem kullanabilir miyim diye sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…