hayır21 nde ıkılı teste gıtcem ıns ozmn bellı olur
aslında oğlun yeter uleynn kız deyip durmayın erkek adama demiş heheheee tak etmiş canınayerim ben onu
çok gururlu benim oğlummşimde erkeğe alıştıkk kız çıkıyormuş bu defadaa
sağlıklı olsunda cinsiyetini öğrenmesekte olur
hosbulduk :) bende 3 kılo aldım pantolonlarım olmuyor
sen öldün kızım 3 kilo hemde ayyy yazıkkşaka şaka ben 11.haftama giricem 2 kilo aldım böle olursa bi dünya oluruz olur biter
çok zor annesi erkektir o alışsan iyi olur bence :)
orası ole tabı saglıklı olsunlar kız erkek farketmmez ama ona göre bıseylr almaya baslıcam cokta merak edıyorum
Oyy oyy ben tayt aldım bir tane üstüme yapıştı:)))Eski pantalonlar zaten imkansız
Yaaa sen tabi bir öncekinde kaç kilo ile doğuma girdim bir bilsen o zaman anlardın:))İlk hamileliğim 26 kilo ile tamamladımdaha yolum uzun benim
Kızlar ya ben deli gibi sırt ve boyun ağrısı yaşıyorum hem göğüslerim şişti ondan herhalde hemde gebelikten böyle sıkıntı yaşayanlar var mı? Bir de kas gevşetici falan sürsem olur mu ki ya?
:))) maşallah be yavrummm gerçekten çok almışsın mesela bende evlendiğimde 56 kiloydum kızımda 14 kilo aldım sonra veremedim sonra bi salmışım :)) neyseki toparlandım kız toparlandım dediğim şimdide 72 kiloyum ahahaaa ne manyağım yaaaveririz allahın izniyle hele gelsinler kuzularımız
MasallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim ben 13 haftalık hamileyim doktorum erkeğe benziyor ama tam emin değilim çıkıntısı var yanılabilirimde dedi ama erkek diyelim dedi eşim çok sevindi ve acayip hareketliydi dönüp durdu yerinde durmuyor maşallah bir de kocaman olmuş hiç göbeğim de yok bu kocaman çocuk benim neremde dedim kendi kendime 😃ikili teste de girdim çok şükür çok sağlıklı dediler 😄 Allah hepimize nasip etsin inşallah ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
O ağrıları bana sor tatlım resmen kambur yürüyorum artık çünkü sırtımı ve boynumu geri atamıyorum 😫 belin çaresi varda boyun ve sırtın yok doktora kas gevşetici jel krem kullanabilir miyim diye sorucam
Ay inşallah canım ya:))Ama çok şükür ben ilkinde 26 alıp 37 kilo verdim:))Sonra 10 aldım yani anlayacağın benim vucudum zaten manyak gibi oldu sapıttı:))Aynı kilodayız bu arada bende 69 ile hamile kaldım şuanda 72 kiloyum bakalım kaçla bitircem
Rus takvimi,Çin takvimi,bebeğin karında duruşu,nub teorisi,kalp atış bilmemnesi hepsinde ama hepsinde erkekti. Bugün cinsiyeti öğrendik ve kız. Ayaklarım hala yere basmıyor. Yarabbim bu nasıl mutluluk. Yoldan geçene diyesim var. Allahım almasın benden bu mutluluğu çok korkuyorum. Kimin gönlünden ne geçiyorsa allahım versin inşallah
💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor
bende 14+3 deyim tek şikayetim bel ağrısı oda olmasa hamile olduğumu unutacağım
hadi gözün aydın canım o çıkıntı pipidir :) darısı bizim başımıza inşş
Masallah
Allah kucaginda da gostersn :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ben de domatess 😳içim dışım patates oldu canlarr ama hala deli gibi seviyorum mutfağa gidince gel beni ye diyorlar resmenn allahım yaaa buna en çok kızım seviniyor tabi oda şaşırıyor anne hani patates çok yersek zararlıydı diyor ama sen her gün pişiriyorsun sen yeme kızım diyorumm yok yok o zaman bütün patatesleri sen bitireceksin diyor nasıl bir psikoloji bırakıyorum çocukta
kızımın pipisi çıkmışş ben kendimi kıza hazırladım erkek deyince çok şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?