2015 Şubat Anneleri

hosbulduk :) bende 3 kılo aldım pantolonlarım olmuyor

Oyy oyy ben tayt aldım bir tane üstüme yapıştı:)))Eski pantalonlar zaten imkansız

sen öldün kızım 3 kilo hemde ayyy yazıkk şaka şaka ben 11.haftama giricem 2 kilo aldım böle olursa bi dünya oluruz olur biter

Yaaa sen tabi bir öncekinde kaç kilo ile doğuma girdim bir bilsen o zaman anlardın:))İlk hamileliğim 26 kilo ile tamamladım daha yolum uzun benim

:))) maşallah be yavrummm gerçekten çok almışsın mesela bende evlendiğimde 56 kiloydum kızımda 14 kilo aldım sonra veremedim sonra bi salmışım :)) neyseki toparlandım kız toparlandım dediğim şimdide 72 kiloyum ahahaaa ne manyağım yaaa veririz allahın izniyle hele gelsinler kuzularımız

Kızlar ya ben deli gibi sırt ve boyun ağrısı yaşıyorum hem göğüslerim şişti ondan herhalde hemde gebelikten böyle sıkıntı yaşayanlar var mı? Bir de kas gevşetici falan sürsem olur mu ki ya?

Bence surme
Daha dur karnimiz burnumuza dayanincaki bel agrisi anlatilmaz tasanir olacak kuvvetle muhtemel
İlac bence ennnnnn son tercih olmali

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay inşallah canım ya:))Ama çok şükür ben ilkinde 26 alıp 37 kilo verdim:))Sonra 10 aldım yani anlayacağın benim vucudum zaten manyak gibi oldu sapıttı:))Aynı kilodayız bu arada bende 69 ile hamile kaldım şuanda 72 kiloyum bakalım kaçla bitircem

Masallah
Allah kucaginda da gostersn :)

tatlım sıcak soğuk içinde jel olan torbalar var eczanede belli aralıklarla sıcak kompres yap iyi hissedeceksin ben öyle yapıyorum

inş 80 le bitiririz işi sonra allah nasip ederse emziririz birazda dikkat ederiz o yağlar gider illaki göndercez başka yolu yok :) bu arada ben yiyiyorum canım folik asit kullanmadığım için ceviz balık et tüketiyorum çok etkisi oluyor kiloda olsun kuzularımızın canı sağolsun

Rus takvimi,Çin takvimi,bebeğin karında duruşu,nub teorisi,kalp atış bilmemnesi hepsinde ama hepsinde erkekti. Bugün cinsiyeti öğrendik ve kız. Ayaklarım hala yere basmıyor. Yarabbim bu nasıl mutluluk. Yoldan geçene diyesim var. Allahım almasın benden bu mutluluğu çok korkuyorum. Kimin gönlünden ne geçiyorsa allahım versin inşallah

💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor

y
ayy hadi gözün aydın olsun sağlıkla al kucağına kızını eeee artık sende yarı sigortalısın :)))

Ay ben de domatess 😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…