y
ayy hadi gözün aydın olsun sağlıkla al kucağına kızınıeeee artık sende yarı sigortalısın :)))
Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:
Ya o bel ağrısı bende de var.Normal mıymış acaba?
kanama ve idrarda yanma yoksa sıkıntı yok dedi benim doktorum
Ya.bana da kız dedi alıştım ben değişmesin.bana yüksek ihtimalle dedi ama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evett o merak yok mu o merak benim eşim çok merak ediyor nerdeyse hergün dr gidelim diyecek
Ya o bel ağrısı bende de var.Normal mıymış acaba?
kanama ve idrarda yanma yoksa sıkıntı yok dedi benim doktorum
Yok da benim ilk düştü onda bel ağrısı ile gelmişti şimdi her belim ağrıdığında günüm kabus oluyor.
Bu dönemde sırt ağrısı olur diyor ama bel ağrısını duymadım.
çok gururlu benim oğlummşimde erkeğe alıştıkk kız çıkıyormuş bu defadaa
banada öyle demişti büyük ihtimal kız demişti dünde erkek dedi ama tam kesin değil
Oyy oyy ben tayt aldım bir tane üstüme yapıştı:)))Eski pantalonlar zaten imkansız
Yaaa sen tabi bir öncekinde kaç kilo ile doğuma girdim bir bilsen o zaman anlardın:))İlk hamileliğim 26 kilo ile tamamladımdaha yolum uzun benim
ben o sırada öğrendim 13+1 idi.
Boy kac merak ettim simdiAy inşallah canım ya:))Ama çok şükür ben ilkinde 26 alıp 37 kilo verdim:))Sonra 10 aldım yani anlayacağın benim vucudum zaten manyak gibi oldu sapıttı:))Aynı kilodayız bu arada bende 69 ile hamile kaldım şuanda 72 kiloyum bakalım kaçla bitircem
Yok da benim ilk düştü onda bel ağrısı ile gelmişti şimdi her belim ağrıdığında günüm kabus oluyor.
Bu dönemde sırt ağrısı olur diyor ama bel ağrısını duymadım.
benimde malesef ilkb düşük olmuştu ama çok küçüktü 5 haftalıkbundada hala düşük tehlikesi var ama şimdilik çok iy
Ah canım ya 80 le bitse var ya valla zekeriya sofrası kurarım evde:))İmkansız gibi 8 kilo daha alcam bitecek:))Sen neden folik asit kullanmıyorsun canım dokunuyor mu?Bende yiyorum zaten 3 kilo aldım bile ne güzel hiç kilo almadan 3 ayı atlatanlar var....inş 80 le bitiririz işi sonra allah nasip ederse emziririz birazda dikkat ederiz o yağlar gider illaki göndercez başka yolu yok :) bu arada ben yiyiyorum canım folik asit kullanmadığım için ceviz balık et tüketiyorum çok etkisi oluyor kiloda olsun kuzularımızın canı sağolsun
Ben 32 kilo alip verdim ilk dogumda kuzum..
Vallahi korkuyorum gereksiz kilo almaktan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boy kac merak ettim simdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol cnm ya ben bide onu deneyeyim inşallah iyi gelir 😘
benimde malesef ilkb düşük olmuştu ama çok küçüktü 5 haftalıkbundada hala düşük tehlikesi var ama şimdilik çok iy
Kaç haftalık ki telden görünmüyor. Benim 13,5 haftalık düştü ama genelde 12 haftadan sonra pek düşük olmuyormuş.benimki başka nedenlerden düştü.
yarın 2 li tarama testi sonucunu alicam.randevum var.nolur benim için dua edin kızlar çok gergin ve heyecanliyim
Ben 174 boy 75 ile hamile kaldim gecen hafta 76 idim simdi bilmiyorum :)Ah canım ya 80 le bitse var ya valla zekeriya sofrası kurarım evde:))İmkansız gibi 8 kilo daha alcam bitecek:))Sen neden folik asit kullanmıyorsun canım dokunuyor mu?Bende yiyorum zaten 3 kilo aldım bile ne güzel hiç kilo almadan 3 ayı atlatanlar var....
Ay sende bendensin desene kaçla hamile kaldın canım ve şimdi kaçsın?
Boyum 1.65 gibi canım uzun değilim yani diyetisyen yardımı ile verdim ben çoğu kilomu..İdeal kilom 59.7 ama ben bu kiloya indiğim halde yemeye devam edip 69 a kadar çıktım ve bu kilo ile hamile kaldım..Şimdi 72 yim malesef
Sende durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?