2015 Şubat Anneleri

Kızlar sizi ve bebişlerinizi çok merak ediyorum instagram ya da whatsapp hesabınız varsa görebilir miyim
Siz beni merak etmiyor musunuz
Ben hepinizi Çok merak ediyorum :)
Kız gönder zaten biz ig de hep takip haldeyiz yaz ekleyelim seni

selam kızlar nasılsınız
seherabdul hamilesin sandım ama testine baktım sen sevinmişsin gözün aydın o zaman

Aslında ben bir tarzım olması için de ilde günümüze en yakın giyinme tarzıni yakalamaya çalıştım anlatabildimmi acaba:) ben ilk kapandigimda etek le çıkıyorum yada pantalon tunik ama git gide çıtayı yükselttim. Senin bu eklediginde çok guzel

Canım çok yıprandım Yalnızlık iki bebiş gurbet hastalık
Olmasın şimdilik :)

o zaman olmasın canım 2 bebiş zor mu yaş araları ne

Yok bacım hamile değil diye sevindi :)
Sen ne yaptın daha meraksız demi ikinci hamilelik

valla meraksızım çevre baskısına dayanamadım c.tesi randevu aldım gideceğim doktora

Selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum tr'den yuvama geri döndüm iki bebişle baş başa kaldım yine adaptasyon süreçleri vs. Bu arada tiroid çıktı bende fazla çalışıyormuş sanırım ilaç kullanmaya başlayacağım o kadar moralim bozulduki inş geçer dereotu kürü yapıyorum şimdi hayırlısı inş

iyiyiz bizden ayni hersey canim sen nasilsin cok gecmis olsun. esimde de yuksek cikti yarin endokrinolojiye gidicek. allah sifani versin seninde canim uzulme ilacla tedavisi olan bisey sonucta cozumsuz degil allahtan.

o zaman olmasın canım 2 bebiş zor mu yaş araları ne

valla meraksızım çevre baskısına dayanamadım c.tesi randevu aldım gideceğim doktora
Ben de 6 aylıkken gitmiştim ilk doktorda öğrendikten sonra, doktordan iyi azar işitmiştim o yüzden dikkat et

iyiyiz bizden ayni hersey canim sen nasilsin cok gecmis olsun. esimde de yuksek cikti yarin endokrinolojiye gidicek. allah sifani versin seninde canim uzulme ilacla tedavisi olan bisey sonucta cozumsuz degil allahtan.
Ben de iyiyim çok şükür aynen büyüyorlar bi gün bunalıyorum bi gün ferahlıyorum öyle döngü, bende de düşük çıktı tam ters oluyormuş galiba eşinin yavaş çalışıyor o zaman sanırım birsürü çeşidi var zaten kafa karışıyor benim de hızlı çalışıyor asabiyet zayıflama titreme terleme yorgunluk tam bir annenin ihtiyacı olan şeyler neyse dediğin gibi çözümü var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…