2015 Şubat Anneleri

doğum konuşuyorduk geçen sene bu aylarda bugün doğum günü konuşuyoruz :) :)

Maasallah 6 aylık ölçümlerimiz ayniymis.boy 64 tu sadece bizimkinin.benimkiler tombik olmuyor zaten.hepsi minyon.
Diğer Çocuklarınız nasıl şimdi ? Emiyor iki öğün biberon mama bir öğünde Kaşık mamasına başladım bu kadar oluyor .. Dr da sadece meyve ( elma Havuç) bi de yoğurt ver dedi .. Tabi ben sebze püreli yemeklere de başlıcam:)

sen Üstte otur daha sıcak olur. Kahvaltıya da aşağı inersin oh :)

aha çok iyi fikir üste gelini alta kızı alırım ortaya kendim girerim hem ılık ılık otururum hemde geline kim geldi kim gitti ona bakarım

Ya bide biz kaynanalara laf deriz bak demek erkek olunca böle oluyormus

ayyy kaynanalara laf yok artık
ben benimkini bayramdan beri aramıyodum yarın arayıp kahveye çağırcam içimden ılık ılık sevgi akıyo şuan ona karşı

gözün aydın prenses ve prens annesi :)

teşekkür ederim :)

Ya bu kk yönetimi yazdığımızı filan takip ediyor herhalde. Aşağıda hemen reklam çıkmış :))

haha hiç güleceğim yoktu ya

Ya bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?

Dün gece nerdeyse hiç uyumadık diyebilirim sürekli Ağlayarak uyandı Azra o kadar bitap düşmüşüm ki gözüm hep yastıkta kaldı. Öğlen pazara gidip geldim üstüne yoruldum bide
Saat 4 gibi yere yorganınserip azrayı yatırdım telefonun sesini kıstım uzağa attım kimse uyandırmasın diye bende yattım yanına nasıl uyumuşsam artık Azra uyanmış baktım tişörtümü çekiyor emsin diye açtım emdi biraz daha uyuduk nasıl iyi gelmiş anlatamam

Ya bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?
Valla benimki hiç teşrif etmedi değiştirmeye bende yemek verince bi garip oluyorum çünkü elini Ağzına soktu bi kere gıcık oldum

Aynii hisleri yaşıyorum ya ben uyuzum yada ona gicik olduğum içindir çünki sadece zevkine canının istediği şeyleri yapınca gicik oluyorum kucağına aldığında ağlasa 1 dk dayanamayip hemen benii çağırıyo sıkışık bi durumda bile olsam,yada benim annem her türlü sıkıntıya girip fedakarlık ediyo ama kv peeh keyfi nasıl ne isterse seveyim yeter modunda anca dir dir müdahale eder...hak etmeyene alt değiştirmek bilee yook

kizlar ya ev yogurdum biraz eskimsi olmu$
basta yuzunu eksitti benimki ama çornadan guzel yedi, çorbaya agzini hiç acmiyor
buda sut_u olacak abisi gibi,insanin yuzu benzer huyudami benzer :))))
sut yogurt peynir ver baska bisey istemiyor simdiden

Benimki 6.ayda almamış kilo.başlamamıştım ek gıdaya tattiriyordum sadece.yetmemis.bu ay başladım.pure çorba yumurta vs veriyorum artık.benimki süt ürünlerine alerjiliyogurt peynir vs veremiyorum.bakalım bu ay farketcek mi.
Büyük zayıf ama normal standartlarda.ortanca ilk yıl hiç kilo alamadı.bulamadik nedenini o zamanlar.meger tas varmis bobreklerde.istahsizligi ondanmis.bir yasında 7 kiloydu.o ilk yilin açığıni hiç kapatamiyorum.4 u bitirecek 13 kilo 97 cm.3 yaş standardinda.ama bizim baba. Tarafıda minyon.bundan umutluydum.yemeği sevcek gibi bi hali vardı.bu aralar bu da kasigâ ağzını yumar oldu.nolur bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…