doğum konuşuyorduk geçen sene bu aylarda bugün doğum günü konuşuyoruz :) :)dogum gunlerinde asiri para harcamaya gerek kalmadan da yapilir ki bence hersey.
bu yeni moda konsept dogum gunleri vs butikler parayi kiriyo resmen. hersey de o kadar pahali ki. mesela istanbulda mahmutpasadan aldim ben dogumda tum oda suslemelerini vs her sey kapi susune kadar 50 tl tuttu. burda bi butige sormustum 300tl dedi bana. iste bana boyle seyler cok gereksiz geliyo tabiiki bu benim fikrim.
susler her yerde satiliyo alirim kendim suslerim elimden geldigince. pastasini nasil istiyosa oyle yaptiririm vs. ama o butiklere verilen paralara uzuluyorum cunku insani kazikliyorlar. tabii bazi yerlerde el mahkum aliyorsun alternatifin olmuyor.
ayrica bence cocuk icin onemli olan sadece pastasi. ve pastaya ufleyip arkadaslariyla oyun oynamak. bu kadarla mutlu oluyosa zaten abartmaya gerek yok :)
bende 1 yas dogum gununde tabiiki bisey yapmam demiyorum sadece ailemle ufak bi kutlama dedigin gibi :)
Tesekkurler canim Allah hepimizin kuzularini korusungeçmiş olsun Allahım beterinden korusun
Ya geçen gün aklıma geldin nerelerdesin ?
Diğer Çocuklarınız nasıl şimdi ? Emiyor iki öğün biberon mama bir öğünde Kaşık mamasına başladım bu kadar oluyor .. Dr da sadece meyve ( elma Havuç) bi de yoğurt ver dedi .. Tabi ben sebze püreli yemeklere de başlıcam:)Maasallah 6 aylık ölçümlerimiz ayniymis.boy 64 tu sadece bizimkinin.benimkiler tombik olmuyor zaten.hepsi minyon.
Sağol canım :) etimiz budumuz bu kadar :)maasalalh canim monno$una
sen Üstte otur daha sıcak olur. Kahvaltıya da aşağı inersin oh :)
Ya bide biz kaynanalara laf deriz bak demek erkek olunca böle oluyormus
gözün aydın prenses ve prens annesi :)
Biz garipler burda yazışıyozkız ben hep burdayım sadece buraya giremiyorum genelde vatsaptaki gruptayım :) işte anca okuyabiliyorum bazen burayı
Ya bu kk yönetimi yazdığımızı filan takip ediyor herhalde. Aşağıda hemen reklam çıkmış :))
aha çok iyi fikir üste gelini alta kızı alırım ortaya kendim girerim hem ılık ılık otururum hemde geline kim geldi kim gitti ona bakarım
ayyy kaynanalara laf yok artık
ben benimkini bayramdan beri aramıyodum yarın arayıp kahveye çağırcam içimden ılık ılık sevgi akıyo şuan ona karşı
teşekkür ederim :)
Yok bakmadım Google dan. Genelde pinterestte arıyorum.google da arattıysan sayfayı oradan çerezlerden geliyor
Valla benimki hiç teşrif etmedi değiştirmeye bende yemek verince bi garip oluyorum çünkü elini Ağzına soktu bi kere gıcık oldumYa bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?
Bilmiyorum ya çok seviyor çok ilgileniyor da alt değiştirmesi Hoşuma gitmiyor.Valla benimki hiç teşrif etmedi değiştirmeye bende yemek verince bi garip oluyorum çünkü elini Ağzına soktu bi kere gıcık oldum
Bilemedim canımBilmiyorum ya çok seviyor çok ilgileniyor da alt değiştirmesi Hoşuma gitmiyor.
abartıyorsum cıcımYa bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?
Aynii hisleri yaşıyorum ya ben uyuzum yada ona gicik olduğum içindir çünki sadece zevkine canının istediği şeyleri yapınca gicik oluyorum kucağına aldığında ağlasa 1 dk dayanamayip hemen benii çağırıyo sıkışık bi durumda bile olsam,yada benim annem her türlü sıkıntıya girip fedakarlık ediyo ama kv peeh keyfi nasıl ne isterse seveyim yeter modunda anca dir dir müdahale eder...hak etmeyene alt değiştirmek bilee yookYa bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?
Benimki 6.ayda almamış kilo.başlamamıştım ek gıdaya tattiriyordum sadece.yetmemis.bu ay başladım.pure çorba yumurta vs veriyorum artık.benimki süt ürünlerine alerjiliyogurt peynir vs veremiyorum.bakalım bu ay farketcek mi.Diğer Çocuklarınız nasıl şimdi ? Emiyor iki öğün biberon mama bir öğünde Kaşık mamasına başladım bu kadar oluyor .. Dr da sadece meyve ( elma Havuç) bi de yoğurt ver dedi .. Tabi ben sebze püreli yemeklere de başlıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?